Hirobayoshi Kagami

Ölen karakterlerin son istirahat yeri.
Locked
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am
Hirobayoshi Kagami

Post by Hirobayoshi Kagami » December 18th, 2018, 5:06 am

İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Boy: 1.73
Kilo: 57
Köy: Kusagakure
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin

Görünüm:

Boynundan siyah deri kemerle yakaları tutturulmuş siyaha yakın tonlarda gri palto giymektedir. Üzerinde ise mavi renkli kolsuz bir tişört vardır. Tişörtün içine de sirvi yakalarına sarı bir kurdele doladığı kolsuz beyaz bir elbise giymiştir. Elbisenin alt kısmı uçları siyah çizgili etek şeklinde devam eder. Altında sıkı siyah bir şort giymiştir. Giydiği şort üstündeki elbisenin etek kısmının altında kalmaktadır ve etekten biraz daha uzundur. Ellerinde parmaksız siyah eldivenler giyilidir.

Fiziksel özellikleri ise; Açık tenli, mavi gözlü beyaza yakın gri saçlıdır. Uzun saçlarını genelde arkadan dağınık at kuyruğu toplayıp boynundaki kurdelenin pembesini dolar. Ayaklarında siyah sade bir bot giymektedir.

Botu:
Image
Resmi:
Image
Kişilik:

Sevimli görünümüne tam bir tezatlık olarak sert sözleriyle can yakabilecek katı biridir. İşlerine karışılmasını ve öğüt dinlemeyi hiç sevmez. Bu konuda rahatsız olmadığı insanlar üstleri ve Kusachou’dan başkaları değildir. Katıldığı her bir görev onun için bir şeref meselesidir. Birlikte göreve çıktığı insanlarla gerekli bilgileri almak dışında asgari miktarda konuşmayı tercih eder. Köyüne tam bağlı, vatansever bir shinobidir. Onun bu sert söz ve davranışlarına karşın içinde sıcak bir kalbi vardır. Zor durumda kalan insanlara genelde köyüne bakmaksızın yardım etmekten geri durmaz fakat bunu kendi dili ve uslubuyla gerçekleştirir.

Boş vakitlerinde meditasyona odaklanır. Arasıra, civarda bulabildiği bir şelalenin altına geçer ve üzerine akan suyun kulaklarını kapamasına izin verip kendini iç huzurunu dinlemeye bırakır.

Erkeklere karşı hafif bir feministliği vardır. Gevezeleri sevmez. Kendisi gibi aşırı sessizleri de sevmeyip onları itici bulmaktadır. Arkadaşlarının yanında sessiz kalsa da onların orada oldukları ve birlikte vakit geçirdikleri için bu halinden memnundur. Ayrıca ilginç bir özelliği arkadaşlık konusunda her ne kadar samimi davranışı yokmuş gibi görünse de içinde bu durum tersine onları sevip değer verdiği yönündedir. Duygusal sarılma, selamlama vs. konulardan ne yapacağını bilemediğinden hoşlanmadığı için kendisine sarılmaya gelen birini elleriyle aşırı kaba olmasa da itebilir. Yalnız onun samimiyet konusunda en gizli özelliği, daha sonradan açığa çıkacak olup, sonunda kendisinin ‘en’ değer verdiği bir arkadaşı olduğunda ona olan davranışlarıdır. Bu davranışların en tipik örnekleri olarak, tam bir amatör gibi arkadaşına utana sıkıla sarılmak ve onunla göz göze geldiklerinde tuhaf bir şekilde sırıtması verilebilir. Elbette belli bir süre pratikle bunun ötesine geçebilir.

Gecelerin örtüsü altında gizli yolunda yürüyen asi shinobi davranışları onun işin özünde sıradan bir insan olduğu gerçeğini değiştirmemiştir. Morali aşırı bozuk olduğunda sessizce gözden uzak bir yere geçip ağlamak; aşırı öfkelendiğinde etrafı dağıtıp bir yerleri yumruklamak; kafası bozuk olduğunda normalden fazla somurtmak gibi doğal davranışları vardır.

Dünya görüşü köyünden ibaret olmayıp genel olarak ‘temiz sicilli’ hemen herkesi kabul edebilmektedir. Ancak köyün iyiliği için gerçekleştirdiği görev ve insaniyet arasında kaldığında morali her ne kadar bozulsa, psikolojik acı çekse bile görevinin gereğini yerine getirir.

Kendi köyünden kaçan shinobilere karşı avlama emri veya izni almışsa bir an tereddüt etmeden onu görev gereği ele geçirmek ya da imha etmek olarak ne gerekiyorsa yapar. Bu kişilerin söyleyeceği sözleri genelde doğrudan reddeder, zaten konuşmadığı gibi konuşturmamaya çalışır Köyünün insanları ve geleceği için bu konuda bir adım bile geri atmaz. Zor şartlar altında kaldığında ise son seçenek geri dönmek olup, takım arkadaşları riske girdiğinde görevden çok onların hayatına önem verir.

Özgeçmiş:

Kusagakure’de aileler genellikle geniş aile olsa da belki de bir istisna olarak ailenin iki kız kardeşten abla olanıydı Kagami ve büyük anne-baba hemen birkaç daire ötede kalmaktaydılar. Kagami’nin çocukluğundan beri aynı şehirde büyümüş olup acı-tatlı pek çok olay yaşamıştı. Akademiye başladığında kız kardeşi daha yeni doğmuştu. Abla olmanın bilinci onu yavaşça olgulaştırma sürecine soktuğunda sınıfındaki erkekler ona çıkma teklifi ettiklerinde her şansını deneyen erkeği reddettiğinden artık iş ona sürekli sataşma durumuna geçmişti. Ulaşamadığı ciğere pis diyen erkekler onunla artık kavga boyutunda uğraşmaları Kagami’de feminist öncülüğüne sebep olmuş, dahası Kagami artık karşısına çıkan erkeklere Onun erkeklerden uzak tavrı kızlar arasında gizli bir alay konusu olmuş, büyük bir çoğunluğu Kagami’den uzak durmaya başlamıştı. Günlük arkadaşları da aralarında bu tür kız-erkek ilişkisi konuları geçirdiğinde feministliğinden dolayı konuşmaya dahil olmak yerine ortama mesafe koymuş fakat hiçbir zaman tam olarak bağını koparmamıştı.

Akademiyi başarılı bir şekilde geçip genin olduğu gün eve döndüğünde, kapıdan içeri girdiği anda heyecanla evdeki anne babasını konuşma yapmak için çağırdı. O gün zaten onun gelmesini hazırda bekleyen ebevyni meraklı gözlerle Kagami'nin karşısına geçtiğinde, Kagami onların karşısında saygıyla eğilip diz çöktü. Hemen ardından oldukça ciddi bir tonda arkadaşlarını, çevresindekileri ve köyünü koruyacağına yemin etti. Bu yeminin ardından duygusallığa kapılan Kagami, ilk defa göz yaşlarını tutamamıştı.

İlk defa takım deneyiminin mükkemmel bir başlangıcı olması için ciddi, soğukkanlı, asgari miktarda konuşması, onun kendi özel davranışları olsa da giyim konusunda o ilk buluşmada bir ‘talihsizlik’ yaşamıştı. Giyeceği kıyafet çatıdan uçup yerdeki su birikintisine düşmüş, çamurlu sırılsıklam haldeydi. Ne giyeceğini bir türlü bilememesinden ve deneyim elbisesi olacağından annesinin başka elbiseleri de olduğunu söylemesine rağmen, sonuna kadar güvendiği mahalle arkadaşının bir koşu kapısını çalmış, sabah vakti tüm aileyi ayağa kaldırdıktan sonra arkadaşı ona çok yakışacağını düşündüğü kapüşonluyu vermişti. Kapüşonlu eline geçtiğinde neye uğradığını şaşıran Kagami’nin elinde yeşil, kurbağa şapkalı bir kıyafet duruyordu. Geriye hiç vakti kalmayan Kagami utana sıkıla da olsa giymiş ve ilginç bir şekilde kıyafet onu çok şirin gösterip üzerine oturmuştu. Aldığı olumlu yorumlardan sonra bir süre böyle giyinmek ona abes gelmiş ve şimdiki görünümünün kombinini yapmıştı kendisine.

Yıllar Kagami’yi chuuninlikle birlikte daha olgun bir kız haline getirmiş, bir yandan kız kardeşine, anne babası evde yokken artık bir alışkanlık halinde onunla ilgilenip, ihtiyaçlarını karşılayabilecek hale gelmiş, kişiliği ergenlikle birlikte oldukça belirsiz olsa da
sonra olaylı sınavı koruduktan sonra daha oturaklı bir kişiliği gelişmişti. Kardeşi konusunda ona arkadaşlardan öte bambaşka bir tutumu vardı çünkü kız kardeşi hem kendisinden çok küçük hem de oldukça masumdu. Yani kendisi gibi ‘hırçın oğlan’ değildi. Annesinden öğrendiği yöntemlerle saçlarını tarayıp şekiller verir, birlikte hayal kurarken genelde Kagami dinleyen taraf olurdu. Kardeşinin onu örnek aldığını duyduğunda üzerinde yeni sorumluluklar hissetse de asıl hissettiği mutlu olduğuydu.


Motivasyon:

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.


İleri Komplikasyon:
Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Profil:
________________________________________
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4
Last edited by Hirobayoshi Kagami on December 25th, 2018, 12:11 am, edited 11 times in total.
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
User avatar
Cynic
Laplace
Laplace
Posts:568
Joined:August 24th, 2018, 10:41 pm

Re: Hirobayoshi Kagami

Post by Cynic » December 20th, 2018, 7:07 pm

Görünüm çok dar. Genişletilip karakterin gündelik kıyafetlerini de içeren bir hale getirilmesi gerek.

Motivasyon pek anlaşılmıyor, düzensizlik mevcut. Genişletilip anlaşılabilir bir hale getirilirse sıkıntı kalmayacak.

Bu iki durum düzeltildiğinde onaylanacak.
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am

Re: Hirobayoshi Kagami

Post by Hirobayoshi Kagami » December 21st, 2018, 2:56 am

editlendi.
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
User avatar
Cynic
Laplace
Laplace
Posts:568
Joined:August 24th, 2018, 10:41 pm

Re: Hirobayoshi Kagami

Post by Cynic » December 21st, 2018, 7:48 pm

Motivasyon her karakterde bir tane bulunması gerekir, komplikasyonlar ise tamamen opsiyoneldir ve bir karakterde maksimum 3 tane bulunabilir.

(...)

Motivasyonlar en az bir paragrafta açıklanmalı ve karakterin kişiliği ve geçmişi ile nasıl bir bağlantısı olduğu belirtilmelidir.
Demiş rehberler. Bu bağlamda sunduğunuz motivasyon geçerli değil. Sistemleri detaylıca incelemenizi öneriyorum.

Bu durum düzeltildiğinde tekrar incelenecektir.
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am

Re: Hirobayoshi Kagami

Post by Hirobayoshi Kagami » December 22nd, 2018, 6:36 am

Kısa zamandaki çıkardığım aksaklıklar yüzünden sizi de uğraştıran karakterimden soğudum ve görünümü aynı olsa da, bana göre yeni bir karakter oluşturmak istedim. Uygun gördüğünüz vakit onay veya reddinizi beklemekteyim.
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
User avatar
Maxdown
Phantasm
Phantasm
Posts:106
Joined:August 25th, 2018, 6:38 pm

Re: Hirobayoshi Kagami

Post by Maxdown » December 24th, 2018, 11:12 pm

Hirobayeshi Kagami wrote:
December 18th, 2018, 5:06 am
Birlikte göreve çıktığı insanlarla gerekli bilgileri almak dışında azami miktarda konuşmayı tercih eder. Köyüne tam bağlı, vatansefer bir shinobidir.

azami: 'sıfat' En çok, en üst, en büyük, en yüksek (derece, nicelik), maksimum, maksimal (TDK)
asgari: 'sıfat' En az, en aşağı, en düşük, en alt, minimal, minimum (TDK)

azami > asgari

vatansefer: ?

vatansefer > vatansever

Hirobayeshi Kagami wrote:
December 18th, 2018, 5:06 am

Tam bir amatör edasında utangaçlık içerisinde sarılmak, göz göze geldiklerinde amatörce sırıtışı olacaktır.
Cümle anlamlı hale getirilmeli.
Hirobayeshi Kagami wrote:
December 18th, 2018, 5:06 am

'iki kız kardeştenten'
'yavaş yavaş olgulaştırma'
'şansını deneyen erkeği reddiğinden'
Kelime hataları düzeltilmeli.
Hirobayeshi Kagami wrote:
December 18th, 2018, 5:06 am
Ailesi, o eve döndüğünde anne babasının karşısında saygıyla eğilip ardından diz çökmüş ve ailesini, arkadaşlarını, çevresindekileri ve köyünü koruyacağına yemin etmiş, yeminin ardından Kagami ilk defa duygusallığa kapılıp birkaç damla göz yaşı düşürmüştür göz pınarlarından.
Cümle anlamlı hale getirilmeli.
Hirobayeshi Kagami wrote:
December 18th, 2018, 5:06 am
..başlangıcı olması için ciddi, soğukkanlı, azami miktarda konuşması..
azami > asgari



Onaylandı, ancak ilk fırsatta sözkonusu yerleri düzenlersen seviniriz.
Image
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am

Re: Hirobayoshi Kagami

Post by Hirobayoshi Kagami » April 28th, 2020, 10:39 pm

Karakterimi sildirmek ve Watanebe Shouta adlı karakteri açtırmak istiyorum.
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
Locked

Return to “Karakter Arşivleri”