[Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Diğer ninja köylerine sahip ülkeler.
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm
[Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by GM - Naruto » January 8th, 2019, 2:28 pm

Yazawa’dan ayrılışından kısa bir süre sonra, yoğun ormanlık bir alan içerisinden geçerek Ateş Ülkesi sınırları içerisine girmeyi başarıyorsun. Akşam vakitlerine doğru denk gelen bu zamanlarda, gözlerin karanlığa bir hayli alışmış durumda. Yazawa’dan ayrılmadan önce, Gennosuke’nin sana tarif ettiği koordinatlar sayesinde, yolunu kaybetmeden bulunduğun yere gelebilmiş durumdasın. Bu noktanın yoğun ormanlık alan olması nedeniyle shinobiler tarafından sık korunan alan olduğu sana söylenmesine rağmen, devriye arasındaki boşluktan faydalanarak Ateş Ülkesi içerisine ilk adımlarını atabiliyorsun. Bu noktadan sonra, iç bölgelere doğru dikkatli bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsun. Önceliğin, devriyelerin kontrol alanında çıkmak oluyor ve bunun içinde, sabit bir güzergah yerine, düzensiz bir ilerleyiş ile hareketine devam ediyorsun. Bir süre sonra ise, devriyelerin kontrol alanı dışına çıkarak rahat bir nefes alıyorsun.

Ay gökte parlak bir şekilde önünü aydınlatmaktayken, bir patika üzerinde ilerlemeye başlıyorsun. Etrafın, Ateş Ülkesi’nin meşhur ormanlarıyla çevrili bir halde. Bu durum, ağaçların arasındaki gizli bir düşmanın sana saldırmasını muhtemel kılsa da, aynı şeyi senin de yapabilme durumun olduğu için bunu bir avantaja çevirmek tamamen senin elinde. Gennosuke’nin 3 kunai ve 2 patlayıcı parşömeni sana verirken anlattığına göre, ilerlediğin patika üzerinden yapacağın yarım saatlik bir koşu yolculuğundan sonra, bir kamp alanına ulaşmayı umuyorsun. Hedefindeki kişilerin bu kamp alanında konaklamak ihtimallerinin yüksek olduğu sana verilen bilgiler arasında. Ancak, hedef kişiler ile burada karşılaşmama durumunda, Konoha’ya ilerleyen güzergahta bulunan kamp alanlarına bakman gerekiyor. Buradaki en büyük sıkıntı ise, iç bölgelere girdikçe, riskin de artması olarak sana aktarılmış durumda.

Gennosuke’nin sana tarif ettiği bu güzergah üzerinde onlarca kamp alanının mevcut olduğunu biliyorsun. Bazıları bireysel ve herhangi bir yapıyı kapsamazken, bazı kamp alanlarının daha genel ve yapı içeren türden olduğu bilgisine haizsin. Hedefindeki kişileri bireysel kamp alanlarında kıstırmak senin için daha avantajlı bir durum yaratacak halde, ancak diğer tür kamp alanlarından da bilgi toplama imkanın mevcut. Dolayısıyla hedefindeki kişilere ulaşmak tamamen senin elinde gibi görünüyor.

Son olarak, Gennosuke’nin sana verdiği bilgiler arasında, Chuuninlerden birinin 1.70 boylarında, kaslı bir vücudu olduğu, en ayırt edici özelliğinin ise, sıfır traşlanmış kafasında Konoha’nın sembolünün dövme şeklinde bulunuyor olması da yer alıyor. Takım kaptanlığını üstlenen Chuunin’in, 1.80 boylarında, uzun sarı saçları olan, bir kızdan ayırt edilemeyecek yüz hatlarına sahip bir erkek olduğunu söyleyen Gennosuke, 1.50 boylarında olan iki geninden birinin kızıl saçları olduğu, diğerinin ise siyah saçlara sahip olduğu bilgisini sana veriyor. Bu hedeflerin arasında ise, özelikle öldürmeni istediği kişiyi ise, sen ısrar etsen de belirtmiyor. Hatta bunun böyle bir gizem olarak kalmasından bir hayli memnun görünüyor.
Off Topic
Pasiflik süresi 24 saattir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Posts:393
Joined:August 31st, 2018, 5:11 am
Künye:

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by Jin Ryoken » January 8th, 2019, 9:33 pm

Yazawa'dan ayrılalı çok olmamıştı, kısa bir süre sonrasında yoğun ormanlık bir alan içerisinden geçip Ateş ülkesi sınırlarına girmeyi başarmıştım. Gİrişim akşam vakitlerinde olduğundan dolayı gözlerim karanlığa alışmış bir durumdaydı. Zihnim, ondan daha karanlık bir duruma alışıyordu. Görevin içeriği, öldürmem gereken kişiler ve bunu yapacak olmanın suçluluğu daha büyük bir karanlıktı. Gennosuke'nin bana tarif ettiği koordinatlar sayesinde hem yolumu şaşırmadan yürüyor, hemde düşünmek için vakit bulabiliyordum. Sonuçta, iki chuunini öldürmekte sıkıntı görmüyordum fakat iki genini öldürmek...

Genede köyüm ve gücüm gereği bunları bir sıkıntı olarak görmek bana sadece zorluk çıkaracaktı. Düşündüğüm kötü durumlar sınırdan adımımı attığım anda zihnimden yok olmuştu. Hiçbir şeyin benim önüme çıkmaması gerekiyordu. Geldiğim bu ormanlık alanın shinobiler tarafından sık korunduğunu söylemişti Gennosuke, bu yüzden devriye arasında bir boşlukta içeri sızmıştım. Artık dikkatimi dağıtacak hiçbir şey olmaması için uğraşıyor ve çok dikkatli bir şekilde ilerliyordum içeri doğru. İlk önceliğimi devriye kontrol alanından çıkmaya vermiştim. Bu yüzden sabit bir güzergahta kalmaktansa daha karışık bir güzergahta ilerliyordum. Bu düzensiz yürüyüşten sonra kontrol alanından çıkmayı başarmış ve rahat bir nefes almıştım.

Ay, sanki beni takip edermişçesine beni selamlarken bende ilerleyişime devam ediyordum. Etrafım Ateş ülkesinin meşhur ormanlarıyla doluydu. Bu meşhur ormanları daha iyi gezmek isterdim fakat burada bir misafir değilim. Bundan sonra buranın da bir daha misafiri olmayacağım. Kİmsenin duymayacağı, belki de duyacağı bir saldırının faili olarak kalacağım. Bu ağaçların arasından gizli bir düşmanın bana saldırması çok büyük bir ihtimal gibi dururken, bunları kendi avantajıma çevirmekte benim elimdeydi. Gennosuke istediğim ekipmanları verdiği sırada anlattığına göre, buradan yarım saatlik bir koşu yapmam gerekiyormuş. Sonrasında bir kamp alanına ulaşmam gerekiyor. Hedefimdeki kişilerin bu kamp alanında konaklaması çok büyük bir ihtimal.

Eğer ki hedefimdeki kişilerle burada karşılaşamaz isem, ilerideki kamplara bakmam gerekiyor. Bana verilen bilgiler arasında en sıkıntı olan durum ise bu idi. Eğer onları bulamazsam ilerideki kamplara bakacaktım, o kamplara doğru gittikçe risk daha çok artacaktı. Onları burada bulmayı umuyordum. İLeriye doğru gidip riski arttırma gibi bir isteğim yoktu.

GEnnosuke'nin bana tarif ettiği bu güzergahta onlarca kamp alanı bulunuyordu. Bazıları bireyseldi ve herhangi bir yapıyı kapsamıyordu, Bazıları ise daha genel ve yapı içeren türdendi. Hedefimdeki insanları bireysel kamp alanlarında yakalamak daha iyi bir avantaj sağlayabilirdi lakin diğer kamplardan bilgi edinedebilirdim. Onlara ulaşmak bir nevi benim elimdeydi. Bu chuuninlerden biri 1.70 boyunda kaslı bir vücudu bulunuyordu ve en ayırt edici özelliği sıfır traşlanmış kafasında bulunan Konoha dövmesiydi. Takım kaptanı olan chuuninin ise 1.80 boylarında, uzun sarı saçları olan ve bir kızdan ayırt edliemeyecek yüz hatlarına sahip bir erkek. 1.50 boylarında iki genin, biri kızıl saçlı diğeri ise siyah saçlı. Bu hedeflerin arasında özellikle kimi öldüreceğimi kaç defa sormuş olsam bile bana söylememişti. Hatta bunun bir gizem olarak kalması onun daha çok hoşuna gidiyor gibiydi.

Kamp alanlarını görene kadar yürümeyi planlıyordum. Gayet dikkatli bir şekilde yürüyecek ve gördüğüm en uzak noktada durarak inceleme yapacaktım uzaktan. 1 yıl öncesinde "korumalık" olarak adım attığım topraklara, şimdi bir "katil" olmak için adım atıyor olmam beni sadece gülümsetiyordu.
İŞİNİN EN BÜYÜK TERÖRİSTİ !!!
Image
Image
Künye
İsim: Jin Ryoken
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 160.000 Ryo
Prestij: 6
Kullanılabilir GP: 20
Ün: 22

Motivasyon

Başarı & Güç

Bir şeyleri başarmak, güçlenmek için her sabah yatağından kalkar Ryoken. Bu köyün en güçlülerinden biri sayılmak, ardından küçük geninleri güçlendirmek için yaşar. Kendi başarısını ve gücünü katladığında, geninleri bu yolda eğitecek ve onları en güçlü yapmak için uğraşacaktır. Onun amacı, güç ve başarıdır, ona her gün bir şeyler yapma gücünü verende budur!



Komplikasyon

Büyük Korku: Ağabey ! (Ağır komplikasyon)

Abisinden ne kadar nefret etse ve onu öldürmek istese bile, içinde ona karşı koyamadığı bir şey vardır. Bunu kendisi anlamlandıramasa bile, ağabeyini gördüğü anda öncelikle karnına çok keskin bir ağrı saplanır, sonrasında elleri, kolları ve ayakları uyuşmaya başlar. Bir süre sonra, ayakları vücudu tutamaz hale gelir ve kendini bırakır. Yere düşen Ryoken, zar zor ve kekeleyerek konuşmaya başlar. Ağabeyi gidene ve kendisine görünmeyene kadar, vücudu hareket etmemeye, titremeye devam eder. Ryoken'in öldürmeden önceki ilk amacı, ağabeyinin korkusundan kurtulmaktır.

Özellikler
Özellik: Ölümsüz Kol

Kola çakra verildiğinde, ilk olarak kolun ve elin fiziksel özellikleri sayesinde, bir insanın veya derisi kalın olmayan bir hayvanın eti kopartılabilir. Koparma işlemi, çakranın yönlendirilmiş olduğu elin deriye teması ile başlar. Elden çıkan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, deriyi çürüterek eti normalden daha yumuşak bir kıvama getirir. Bu sayede pençeye benzer el yapısı sayesinde çürüyerek yumuşamış olan et koparılabilir. Daha kalın derisi olan canlılar açısından ise, çürüme işleminin gerçekleşmesi daha uzun süreceği için, temas süresinin de arttırılması gerekir.

Etin koparılması halinde, kopan kısımda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı ince bir tabaka olarak varlığını korur. Bu sayede kopan kısımdan dışarı kan sızmaz, kişi acı hissetmez, önemli bir kas dokusu zarar görmediği sürece hareket sınırlaması olmaz. Koparılan kısma yapışmış olan bu sıvı, 5 dakika sonunda çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sıvının yok olması halinde, et kopmasına bağlı yaşanması gereken bütün semptomlar varlığını göstermeye başlar.

Kola çakra verilmesi neticesinde oluşan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, katı cisimlerin çürümesinde de kullanılabilir. Ancak bu çürüme işlemi, katı cismin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Avuç büyüklüğünde bir taşın çürütülerek yok edilmesi, 1 dakika kadar sürerken, kalın bir duvarın çürütülerek yok edilmesi saatleri bulabilir.

Kola verilen çakra sayesinde, kullanıcı vücudunda oluşan herhangi bir yarayı geçici olarak iyileştirebilir. Kullanıcı elini yarasına temas ettirdiği anda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı yarayı kapatmaya başlar. Temas ne kadar uzun sürerse, yara üzerindeki yayılma artar. Küçük kesiklerde sadece temas etmek yaranın geçici olarak iyileştirilmesi için yeterli olsa da, daha derin yaralanmalarda temas süresinin uzatılması gerekmektedir. Yaranın üzerinde ince bir tabaka olarak yayılan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, 5 dakika boyunca oluşan yaranın yaratacağı semptomları ortadan kaldırır. Ancak yaralanma önemli bir kas dokusunda ise, kullanıcının hareket kabiliyeti kısıtlanır, sadece kan sızması ve acı hissetmeme gibi durumlar varlığını korur. Kullanıcı tarafından söz konusu sıvı tekrar tekrar yenilenebilir, ancak her bir yenileme çakra harcar. 5 dakika sonunda ise, siyah ve yopun kıvamlı jölemsi sıvı çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sonrasında yaranın boyutuna göre oluşturacağı semptomlar kendisini gösterir.

Kolun kullanımına bağlı olarak, kola bir başka insanın kanın sürülmesi gerekmektedir. Bu gereklilik karakter tarafından bir pansuman yapılır gibi gerçekleştirir. Karakter bir başka insanın kanını bu pansuman için kullanmalıdır, hayvan kanı veya kendi kanını kullanamaz.

Bu gereksinim kendini oyun içerisinde iki şekilde gösterir, RP içi ve RP dışı. RP içi durumlarda karakterin o anda kan bulup pansumanı gerçekleştirmesi gerekir, RP dışı durumlarda ise karaborsadan veya bir başkasından zorla kan temin etmesi gerekmektedir. İlk durum RP içerisinde o anda oynanılarak çözülür, ikinci durum ise kamera arkasında gerçekleşir ve karakterin para ve benzeri kaynaklarını kullanmasını gerektirebilir. Karakterin kamera arkasında yapacağı illegal aktiviteler de onu pektabii takip edecektir. Kolunun kan ihtiyacı köy tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır, ancak kan ihtiyacının ne zaman ortaya çıkacağı henüz net olarak bilinmediği için, bu durum ancak köy sınırları içerisindeyken gerçekleşebilir.

Bu kol herhangi bir şekilde GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Kol üzerinde yaşanacak geliştirmeler, GM inisiyatifinde ve oyuncunun genel gidişatı, RP kalitesi vb. kriterler dikkate alınarak, kurgusal durumlara göre RP içerisinde olabilir.

Karakter Ishichou'nun komutuyla yaptığı seyahat sonucunda kolunun kontrolü dışına çıkmasını engellemek için özel yapım bir cihaza erişim sağlamıştır. Bu cihaz basit bir aksesuara benzemekle birlikte kolay kolay kırılmaz, ancak zırh vazifesi de görmemektedir. Cihaz kolunu sıkıca sardığı ve etine nüfuz ettiği için çıkarması oldukça zordur. Cihazın yüzeyi sade bir gri rengindedir, herhangi bir işlemesi veya dikkat çekecek bir noktası yoktur.
Profil
Güç: 3
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 20
Zeka: 18

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1 (Favori)
[Varlık] Sosyalleşme: 6
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
-
Taijutsu
-
Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu. A-Rank
Magen: Bunshin, B-Rank
Jubaku Satsu, B-Rank
Shibou no Jutsu, B-Rank
Rishuu, C-Rank
Jigoku no Ban'nin, B-Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Katana (İyi Kalite)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by GM - Naruto » January 12th, 2019, 2:02 pm

Yarım saatlik hızlı bir ilerleyişin ardından, ilk kamp alanı olduğunu düşündüğün yere varıyorsun. Bu kamp alanı, ağaçların arasında kalan ve bulunduğu yer itibariyle görüş açısının bir hayli sınırlı olduğu bir yer niteliğinde. Diğer bir deyişle, kamp alanın tam gözlemlemek için iki seçenek bulunuyor. Bunlardan ilki havadan yapılacak bir gözlemken, yerden yapılacak gözlem için uygun açının yakalanması gerekiyor. Bu açı yakalanmadığı takdirde, yoğuç aç ve yapraklar nedeniyle görüş açısı bir hayli düşük olacağı için, sağlıklı bir sonuç almak mümkün görünmüyor. Durum böyle olunca, belirlenen açının kamp yapan kişilerce de kontrol edilmesi büyük bir ihtimal olarak görünüyor.

Gennosuke'nin verdiği bilgilere dayanarak vardığın bu alanda, ağaçların arkasında durmaya başlıyorsun. Kamp alanını görebildiğin birkaç açıdan elde ettiğin sonuçlara göre, ortada ateş yakılması için mevcut olan küçük bir alan, bu alanın çevresinde oturmak için kullanılan düz taşlar bulunmakta. Buna karşın bu alanda çadır ve benzeri herhangi bir şey görünmüyor. Ancak seni şüpheye düşüren nokta, bu alanın içerisinde birkaç parça eşya görmüş olman. Sahip olduğun görüş açıları, bu eşyaların niteliği konusunda net bilgi almanı zorlaştırmakta. Buna karşın, yere serilmiş gibi duran bu eşyaların, yerde uzanan bir insana ait olması da muhtemel. Bunun dışında, etrafta başka birileri olup olmadığı konusunda da net bir bilgin bulunmamakta.

Gördüğün kamp alanı dairesel bir şekle sahip ve etrafındaki sık ağaçlar sebebiyle düşük olan görüş açısı, aynı zamanda doğal bir koruma niteliğinde. Yaptığın gözlemler neticesinde ise, kamp alanının gözlemlenebileceği en iyi açıyı tespit etmiş haldesin, fakat şimdilik görmüş olduğu şeyler karşında, alana doğruca dalmak veya gözlem yapmak veyahut diğer kamp alanlarına doğru ilerlemek arasında bir seçim yapman gerekiyor gibi görünüyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Posts:393
Joined:August 31st, 2018, 5:11 am
Künye:

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by Jin Ryoken » January 14th, 2019, 4:26 pm

Yarım saatlik hızlı bir ilerleyişle birlikte ilk kamp alanı olduğunu düşündüğüm yere varıyordum. Bu kamp alanı ağaçların arasında yer alıyordu ve bulunduğu yer görüş açımı iyice kapatıyordu. Bu kamp alanını gözlemleyebilmek için fazla bir yolum yoktu. Gözlemi havadan yapabilirdim, veya uygun bir açı yakalayıp yerden de yapabilirdim. Ama bu açıyı yakalayamazsam, ağaçlar ve yapraklar sebebiyle görüş alanım bir hayli dar olduğu için, görmem mümkün olmayacaktı. Görebilsem bile çok fazla bir şey elde edemeyecektim büyük ihtimalle. Ayrıca belirlediğim açının da kamp yapan kişilerce kontrol edilmesi mümkündü. Kısacası riskli bir eylem olacaktı.

Gennosuke'den aldığım bilgilerle birlikte ağaçların arkasında durarak gözlem yapmaya çalışıyordum. Kamp alanını görebilmek için bulduğum bir kaç açıdan, kamp alanının ortasında ateş yakmak için bir yer olduğu, etrafında ise oturmak için düz taşların olduğu kanısına varıyordum. Lakin bunlara eşlik eden çadır veya benzeri bir şey yoktu. Burası biraz oturup dinlenmelik, sonrasında gitmelik bir yer olmalıydı. Veya çadırını yanında getiriyordun. Ama beni şüphelendiren ise, yakaladığım açılardan gördüğüm bir kaç eşya idi. Baktığım açılar bu eşyaları net olarak yorumlamamı engelliyordu. Yere serilmiş eşyaların yerde uzanan birine ait olması da mümkündü. Etrafta ise başka birini olup olmadığını bilmiyordum.

Gördüğüm kamp alanı dairesel bir şekle sahipti ve ağaçlar da doğal bir koruma sağlıyordu. Benim gibiler için güzel bir koruma gibi duruyordu. Biraz daha gözlemle birlikte bakabileceğim en iyi açıyı tespit etmiştim. Bununla birlikte yapabileceğim bir kaç şey vardı. Ya iyi bir gözlem yapmalı, ya alana direk dalmalı ya da buradan uzaklaşarak diğer kamp alanına gitmeliydim. Diğer kamp alanına gitmek saçma olurdu, özellikle burada birinin var olabileceği düşüncesi varken. Aynı düşünceyle birlikte alana direk dalmak ise intihara dönüşebilirdi. Bu yüzden en mantıklı yol gözlem yaparak bu kamp alanına ilerlemek olacaktı. Buradaki eşyalar kime ait, nasıl eşyalar veya burada biri var mı sorularının cevabını bulmam gerekiyordu. Bu yüzden en iyi açıdan gözlem yapacak, sonrasında yavaş yavaş ilerleyerek bölgeye yaklaşacaktım.
İŞİNİN EN BÜYÜK TERÖRİSTİ !!!
Image
Image
Künye
İsim: Jin Ryoken
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 160.000 Ryo
Prestij: 6
Kullanılabilir GP: 20
Ün: 22

Motivasyon

Başarı & Güç

Bir şeyleri başarmak, güçlenmek için her sabah yatağından kalkar Ryoken. Bu köyün en güçlülerinden biri sayılmak, ardından küçük geninleri güçlendirmek için yaşar. Kendi başarısını ve gücünü katladığında, geninleri bu yolda eğitecek ve onları en güçlü yapmak için uğraşacaktır. Onun amacı, güç ve başarıdır, ona her gün bir şeyler yapma gücünü verende budur!



Komplikasyon

Büyük Korku: Ağabey ! (Ağır komplikasyon)

Abisinden ne kadar nefret etse ve onu öldürmek istese bile, içinde ona karşı koyamadığı bir şey vardır. Bunu kendisi anlamlandıramasa bile, ağabeyini gördüğü anda öncelikle karnına çok keskin bir ağrı saplanır, sonrasında elleri, kolları ve ayakları uyuşmaya başlar. Bir süre sonra, ayakları vücudu tutamaz hale gelir ve kendini bırakır. Yere düşen Ryoken, zar zor ve kekeleyerek konuşmaya başlar. Ağabeyi gidene ve kendisine görünmeyene kadar, vücudu hareket etmemeye, titremeye devam eder. Ryoken'in öldürmeden önceki ilk amacı, ağabeyinin korkusundan kurtulmaktır.

Özellikler
Özellik: Ölümsüz Kol

Kola çakra verildiğinde, ilk olarak kolun ve elin fiziksel özellikleri sayesinde, bir insanın veya derisi kalın olmayan bir hayvanın eti kopartılabilir. Koparma işlemi, çakranın yönlendirilmiş olduğu elin deriye teması ile başlar. Elden çıkan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, deriyi çürüterek eti normalden daha yumuşak bir kıvama getirir. Bu sayede pençeye benzer el yapısı sayesinde çürüyerek yumuşamış olan et koparılabilir. Daha kalın derisi olan canlılar açısından ise, çürüme işleminin gerçekleşmesi daha uzun süreceği için, temas süresinin de arttırılması gerekir.

Etin koparılması halinde, kopan kısımda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı ince bir tabaka olarak varlığını korur. Bu sayede kopan kısımdan dışarı kan sızmaz, kişi acı hissetmez, önemli bir kas dokusu zarar görmediği sürece hareket sınırlaması olmaz. Koparılan kısma yapışmış olan bu sıvı, 5 dakika sonunda çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sıvının yok olması halinde, et kopmasına bağlı yaşanması gereken bütün semptomlar varlığını göstermeye başlar.

Kola çakra verilmesi neticesinde oluşan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, katı cisimlerin çürümesinde de kullanılabilir. Ancak bu çürüme işlemi, katı cismin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Avuç büyüklüğünde bir taşın çürütülerek yok edilmesi, 1 dakika kadar sürerken, kalın bir duvarın çürütülerek yok edilmesi saatleri bulabilir.

Kola verilen çakra sayesinde, kullanıcı vücudunda oluşan herhangi bir yarayı geçici olarak iyileştirebilir. Kullanıcı elini yarasına temas ettirdiği anda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı yarayı kapatmaya başlar. Temas ne kadar uzun sürerse, yara üzerindeki yayılma artar. Küçük kesiklerde sadece temas etmek yaranın geçici olarak iyileştirilmesi için yeterli olsa da, daha derin yaralanmalarda temas süresinin uzatılması gerekmektedir. Yaranın üzerinde ince bir tabaka olarak yayılan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, 5 dakika boyunca oluşan yaranın yaratacağı semptomları ortadan kaldırır. Ancak yaralanma önemli bir kas dokusunda ise, kullanıcının hareket kabiliyeti kısıtlanır, sadece kan sızması ve acı hissetmeme gibi durumlar varlığını korur. Kullanıcı tarafından söz konusu sıvı tekrar tekrar yenilenebilir, ancak her bir yenileme çakra harcar. 5 dakika sonunda ise, siyah ve yopun kıvamlı jölemsi sıvı çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sonrasında yaranın boyutuna göre oluşturacağı semptomlar kendisini gösterir.

Kolun kullanımına bağlı olarak, kola bir başka insanın kanın sürülmesi gerekmektedir. Bu gereklilik karakter tarafından bir pansuman yapılır gibi gerçekleştirir. Karakter bir başka insanın kanını bu pansuman için kullanmalıdır, hayvan kanı veya kendi kanını kullanamaz.

Bu gereksinim kendini oyun içerisinde iki şekilde gösterir, RP içi ve RP dışı. RP içi durumlarda karakterin o anda kan bulup pansumanı gerçekleştirmesi gerekir, RP dışı durumlarda ise karaborsadan veya bir başkasından zorla kan temin etmesi gerekmektedir. İlk durum RP içerisinde o anda oynanılarak çözülür, ikinci durum ise kamera arkasında gerçekleşir ve karakterin para ve benzeri kaynaklarını kullanmasını gerektirebilir. Karakterin kamera arkasında yapacağı illegal aktiviteler de onu pektabii takip edecektir. Kolunun kan ihtiyacı köy tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır, ancak kan ihtiyacının ne zaman ortaya çıkacağı henüz net olarak bilinmediği için, bu durum ancak köy sınırları içerisindeyken gerçekleşebilir.

Bu kol herhangi bir şekilde GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Kol üzerinde yaşanacak geliştirmeler, GM inisiyatifinde ve oyuncunun genel gidişatı, RP kalitesi vb. kriterler dikkate alınarak, kurgusal durumlara göre RP içerisinde olabilir.

Karakter Ishichou'nun komutuyla yaptığı seyahat sonucunda kolunun kontrolü dışına çıkmasını engellemek için özel yapım bir cihaza erişim sağlamıştır. Bu cihaz basit bir aksesuara benzemekle birlikte kolay kolay kırılmaz, ancak zırh vazifesi de görmemektedir. Cihaz kolunu sıkıca sardığı ve etine nüfuz ettiği için çıkarması oldukça zordur. Cihazın yüzeyi sade bir gri rengindedir, herhangi bir işlemesi veya dikkat çekecek bir noktası yoktur.
Profil
Güç: 3
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 20
Zeka: 18

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1 (Favori)
[Varlık] Sosyalleşme: 6
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
-
Taijutsu
-
Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu. A-Rank
Magen: Bunshin, B-Rank
Jubaku Satsu, B-Rank
Shibou no Jutsu, B-Rank
Rishuu, C-Rank
Jigoku no Ban'nin, B-Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Katana (İyi Kalite)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by GM - Naruto » January 15th, 2019, 3:05 pm

Kamp alanını en net görebileceğin açıya doğru temkinli bir ilerleyiş gerçekleştiriyorsun. Bakışlarını alanda görmüş olduğun eşyalardan ayırmadan ve zemindeki ses çıkarabilecek cisimlere dikkat ederek yaptığın ilerlemenin ardından, kamp alanını en net görebildiğin açıya geçiyorsun. Diğerlerine nazaran ağaçların daha aralıklı olduğu bu noktada, adeta kamp alanının girişi gibi duruyor. Her ihtimale karşı ilk olarak sırtını bir ağaca yaslıyor ve kafanı yana hafifçe uzatarak alana net bakışlarını atmaya başlıyorsun.

Baktığın açı, kamp alanını tamamen görmeni sağlıyor ve yerde eşyalara odaklanmaya başlıyorsun. Eşyanın altından ancak çok dikkatli bir şekilde bakıldığı zaman görülebilen bir hareketlenme olduğunu fark ettiğinde ise, bu eşyaların altında bir canlı olduğunu anlıyorsun. Ancak şimdilik bu canlının bir insana mı yoksa vahşi bir hayvana mı ait olup olmadığı konusunda pek de bir fikrin olmuyor. Bu hareketlilik dışında alanda başkaca dikkat çeken bir unsur bulunmaması nedeniyle, ağacın arkasından çıkarak kamp alanına giriyorsun.

Temkinli ve her türlü ihtimale hazırlıklı olarak, yavaş adımlarla kamp alanında ilerlemeye başladığında, az önce görmüş olduğun eşyanın uzunca bir pelerin olduğunu fark ediyorsun. Pelerinin altındaki hareketlenmenin ise, düzensiz bir şekilde hafifçe yukarı ve aşağıya doğru, sanki bir insanın nefes alıp vermesi gibi geliyor sana. Bu sebeple daha da dikkatli bir şekilde pelerinin bulunduğu noktaya yaklaştığında, kamp alanının ortasındaki ateş yakma alanındaki taze külleri görebiliyorsun. Pelerinin altında bir insan olduğu konusunda artık tereddüdün bulunmasa da, kim olabileceği hususunda net bir bilgin bulunmuyor. Aynı şekilde, pelerinin uzunluğunu da dikkate aldığında, altında tek bir kişinin mi yoksa birden fazla insanın olup olmadığı konusunda net bir bilgiye sahip değilsin.

Bulunduğun konu ile pelerin arasında bir metre kadar bir mesafe var. Taş zemin yerden 20 cm. yüksekliğinde ve genişliği de normal bir insanın vücudu kadar. Yerde irili ufaklı taşlar bulunmakta ve aynı zamanda, ortadaki ateş alanının biraz solunda yakacak olarak kullanılabilecek dal ve odun parçaları mevcut. Bunlar dışında ortamda dikkat çekici herhangi bir cisim bulunmamakta.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Posts:393
Joined:August 31st, 2018, 5:11 am
Künye:

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by Jin Ryoken » January 17th, 2019, 9:00 pm

Temkinli adımlarla birlikte kamp alanını net görebileceğim bir görüş açısına doğru ilerliyordum. Bakışlarım eşyalarda ve dikkatim ses çıkarabilecek cisimlerde idi. Kamp alanını en net görebileceğim açıya doğru geçiş yapıyordum. Diğerlerine nazaran ağaçların daha aralıklı olduğu bu nokta kamp alanının girişi gibi duruyordu. Buraya atacağım ilk adımların, daha doğrusu katil olmak için atacağım ilk adımların beni bu kadar düşündüreceği aklıma gelmezdi. Her ihtimale karşılık sırtımı bir ağaca dayıyor ve derin bir nefes alıp verdikten sonra kafamı yana çevirerek alana bakmaya başlıyordum. Beynimi yiyen bazı düşüncelerden kurtulmak için uğraşıyordum bir yandan.

Baktığım açı kamp alanını tamamen görmemi sağlıyordu. Bu sırada ilk olarak dikkatimi eşyalara veriyordum. Çok dikkatli bir şekilde baktığımda eşyanın altında bir hareketlenme görebiliyordum. Elim önce katanama doğru uzanmış olsa da, tekrar derin bir nefes alıp odaklanmaya devam etmiştim. Tez canlı davranmanın sırası değildi. Daha dikkatli bakmaya devam ettiğimde ise bu eşyanın altında bir canlı olduğunu anlayabiliyordum. İlk hedeflerimden birisi veya vahşi bir canlı olma ihtimali vardı. Ancak, hedeflerimden birisi olma ihtimali bulunduğundan onu es geçemezdim. Ne olduğunu öğrenmek zorundaydım. Etrafa biraz daha bakındığımda bu hareketlilik dışında bir şey göremiyor ve ağacın altından çıkarak kamp alanına doğru hareketleniyordum. Masum insanları öldürmenin ilk adımlarıydı bunlar.

Hala kafamı kurcalayan bir konuydu öldüreceğim kişiler. Köyüm için, kendim için ve ileride yetiştirmek istediğim geninler için güçlü olmak zorundaydım. Lakin, yetiştirmek istediğim geninler gibi geninleri öldürmek ne kadar doğru bir seçimdi? Gücüm ve öfkem için her şeyi yapmalı mıydım? Yapmak zorundaydım. Güç için, gururumu bir kenara bırakmak zorundaydım. Fakat bunun suçlusu ben değildim. Bunun suçlusu beni kandıran şerefsiz Gennosuke'ydi! Kyuwa'yı öldürdüğüm zaman, insanları benim gibi uzuvsuz bırakmış birini öldürüyordum ve bununla gurur duyuyordum. Fakat, gücün sahibi bile ben değildim. Beni tekrardan kullanması, işleri daha zor bir konuma getirmişti. Evet, o şerefsiz için bir göreve daha çıkıyorum lakin işler çok değişecek. Kolumu bana geri verdiğinde, o kolumla öldüreceğim ilk kişi Gennosuke olacak.

Kafamı hafifçe sallayıp kamp alanına doğru yavaş ve temkinli bir şekilde giriş yapıyordum. Bakışlarım bir yandan hala eşyanın üzerindeydi. Yaklaştıkça bunun bir pelerin olduğunu anlayabiliyordum. Pelerinin altındaki hareketlenme ise düzensiz bir şekildeydi ve bir insanın nefes alması gibi duruyordu. Bunu fark ettiğim anda, daha dikkatli adımlar atmaya başlıyordum. Pelerinin biraz daha yakınına geldiğimde kamp alanındaki ateş yakma alanındaki taze küller görünüyordu. Pelerinin insan olduğunu anlayabiliyordum fakat anlayamadığım bir kaç durum vardı. Birincisi kim olduğunu bilmiyordum ve ikincisi pelerinin altında kaç kişini bulunduğunu bilmiyordum.

Pelerin ile aramda 1 metre kadar mesafe bulunuyordu. Taş zemin yerden 20 cm yüksekliğinde ve genişliği ortalama bir insan kadardı. Yerde irili ufaklı taşlar bulunuyordu ve aynı zamanda ortadaki ateş alanının solunda yakacak olarak kullanılabilecek odunlar bulunuyordu. Bunlar dışında ortamda bir şeyler bulunmuyordu. Etrafı biraz daha izlemek zorundaydım. Başka birisi bulunuyor muydu bilmek zorundaydım. Etrafa hafifçe bakınırken bir yandan kunaimi ve patlayıcı parşomenimin birini çıkartacak ve kunaime saracaktım. Bu işlemim bittikten sonra etrafa bakınacak ve kunaiyi sol elime alıp, sağ elimle katanamı çekecek ve pelerinliye doğru patlayıcı parşomenli kunaimi atarak patlatacaktım. Sonrasında ise katanamla ve sol kolumla kendimi savunmayı düşünüyordum. Savunmaktan çok, saldırımın işe yaraması halinde devamını getirmek mantıklı olacaktı fakat durumları değerlendirmek zorundaydım. Pelerinli kişinin hedefim olmasını umuyordum. Yoksa işler daha da sarpa saracaktı.
İŞİNİN EN BÜYÜK TERÖRİSTİ !!!
Image
Image
Künye
İsim: Jin Ryoken
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 160.000 Ryo
Prestij: 6
Kullanılabilir GP: 20
Ün: 22

Motivasyon

Başarı & Güç

Bir şeyleri başarmak, güçlenmek için her sabah yatağından kalkar Ryoken. Bu köyün en güçlülerinden biri sayılmak, ardından küçük geninleri güçlendirmek için yaşar. Kendi başarısını ve gücünü katladığında, geninleri bu yolda eğitecek ve onları en güçlü yapmak için uğraşacaktır. Onun amacı, güç ve başarıdır, ona her gün bir şeyler yapma gücünü verende budur!



Komplikasyon

Büyük Korku: Ağabey ! (Ağır komplikasyon)

Abisinden ne kadar nefret etse ve onu öldürmek istese bile, içinde ona karşı koyamadığı bir şey vardır. Bunu kendisi anlamlandıramasa bile, ağabeyini gördüğü anda öncelikle karnına çok keskin bir ağrı saplanır, sonrasında elleri, kolları ve ayakları uyuşmaya başlar. Bir süre sonra, ayakları vücudu tutamaz hale gelir ve kendini bırakır. Yere düşen Ryoken, zar zor ve kekeleyerek konuşmaya başlar. Ağabeyi gidene ve kendisine görünmeyene kadar, vücudu hareket etmemeye, titremeye devam eder. Ryoken'in öldürmeden önceki ilk amacı, ağabeyinin korkusundan kurtulmaktır.

Özellikler
Özellik: Ölümsüz Kol

Kola çakra verildiğinde, ilk olarak kolun ve elin fiziksel özellikleri sayesinde, bir insanın veya derisi kalın olmayan bir hayvanın eti kopartılabilir. Koparma işlemi, çakranın yönlendirilmiş olduğu elin deriye teması ile başlar. Elden çıkan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, deriyi çürüterek eti normalden daha yumuşak bir kıvama getirir. Bu sayede pençeye benzer el yapısı sayesinde çürüyerek yumuşamış olan et koparılabilir. Daha kalın derisi olan canlılar açısından ise, çürüme işleminin gerçekleşmesi daha uzun süreceği için, temas süresinin de arttırılması gerekir.

Etin koparılması halinde, kopan kısımda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı ince bir tabaka olarak varlığını korur. Bu sayede kopan kısımdan dışarı kan sızmaz, kişi acı hissetmez, önemli bir kas dokusu zarar görmediği sürece hareket sınırlaması olmaz. Koparılan kısma yapışmış olan bu sıvı, 5 dakika sonunda çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sıvının yok olması halinde, et kopmasına bağlı yaşanması gereken bütün semptomlar varlığını göstermeye başlar.

Kola çakra verilmesi neticesinde oluşan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, katı cisimlerin çürümesinde de kullanılabilir. Ancak bu çürüme işlemi, katı cismin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Avuç büyüklüğünde bir taşın çürütülerek yok edilmesi, 1 dakika kadar sürerken, kalın bir duvarın çürütülerek yok edilmesi saatleri bulabilir.

Kola verilen çakra sayesinde, kullanıcı vücudunda oluşan herhangi bir yarayı geçici olarak iyileştirebilir. Kullanıcı elini yarasına temas ettirdiği anda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı yarayı kapatmaya başlar. Temas ne kadar uzun sürerse, yara üzerindeki yayılma artar. Küçük kesiklerde sadece temas etmek yaranın geçici olarak iyileştirilmesi için yeterli olsa da, daha derin yaralanmalarda temas süresinin uzatılması gerekmektedir. Yaranın üzerinde ince bir tabaka olarak yayılan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, 5 dakika boyunca oluşan yaranın yaratacağı semptomları ortadan kaldırır. Ancak yaralanma önemli bir kas dokusunda ise, kullanıcının hareket kabiliyeti kısıtlanır, sadece kan sızması ve acı hissetmeme gibi durumlar varlığını korur. Kullanıcı tarafından söz konusu sıvı tekrar tekrar yenilenebilir, ancak her bir yenileme çakra harcar. 5 dakika sonunda ise, siyah ve yopun kıvamlı jölemsi sıvı çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sonrasında yaranın boyutuna göre oluşturacağı semptomlar kendisini gösterir.

Kolun kullanımına bağlı olarak, kola bir başka insanın kanın sürülmesi gerekmektedir. Bu gereklilik karakter tarafından bir pansuman yapılır gibi gerçekleştirir. Karakter bir başka insanın kanını bu pansuman için kullanmalıdır, hayvan kanı veya kendi kanını kullanamaz.

Bu gereksinim kendini oyun içerisinde iki şekilde gösterir, RP içi ve RP dışı. RP içi durumlarda karakterin o anda kan bulup pansumanı gerçekleştirmesi gerekir, RP dışı durumlarda ise karaborsadan veya bir başkasından zorla kan temin etmesi gerekmektedir. İlk durum RP içerisinde o anda oynanılarak çözülür, ikinci durum ise kamera arkasında gerçekleşir ve karakterin para ve benzeri kaynaklarını kullanmasını gerektirebilir. Karakterin kamera arkasında yapacağı illegal aktiviteler de onu pektabii takip edecektir. Kolunun kan ihtiyacı köy tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır, ancak kan ihtiyacının ne zaman ortaya çıkacağı henüz net olarak bilinmediği için, bu durum ancak köy sınırları içerisindeyken gerçekleşebilir.

Bu kol herhangi bir şekilde GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Kol üzerinde yaşanacak geliştirmeler, GM inisiyatifinde ve oyuncunun genel gidişatı, RP kalitesi vb. kriterler dikkate alınarak, kurgusal durumlara göre RP içerisinde olabilir.

Karakter Ishichou'nun komutuyla yaptığı seyahat sonucunda kolunun kontrolü dışına çıkmasını engellemek için özel yapım bir cihaza erişim sağlamıştır. Bu cihaz basit bir aksesuara benzemekle birlikte kolay kolay kırılmaz, ancak zırh vazifesi de görmemektedir. Cihaz kolunu sıkıca sardığı ve etine nüfuz ettiği için çıkarması oldukça zordur. Cihazın yüzeyi sade bir gri rengindedir, herhangi bir işlemesi veya dikkat çekecek bir noktası yoktur.
Profil
Güç: 3
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 20
Zeka: 18

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1 (Favori)
[Varlık] Sosyalleşme: 6
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
-
Taijutsu
-
Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu. A-Rank
Magen: Bunshin, B-Rank
Jubaku Satsu, B-Rank
Shibou no Jutsu, B-Rank
Rishuu, C-Rank
Jigoku no Ban'nin, B-Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Katana (İyi Kalite)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by GM - Naruto » January 20th, 2019, 9:02 am

Kunai ve patlayıcı parşömenini çıkartıp patlayıcı parşömeni kunaine bağlarken, bir yandan da etrafta birileri olup olmadığına bakmaya başlıyorsun. Kafanla hafifçe etrafına bakınman sebebiyle yüzeysel bir varlık taraması yapmanın ardından, etrafta görünen biri olmadığı sonucuna varıyorsun. Katananı sağ eline alıp kunaiyi sol eline almanın ardından, birazdan oluşacak patlamada zarar görmemek için kendini güvenli bir noktaya almanın ardından, kunaiyi altında kim veya kimlerin olduğunu bilmediğin pelerine fırlatıyorsun. Kunai daha henüz pelerine saplanmadan patlayıcı parşömeni patlatmanın ardından, sessizlik bu sesle yarılıyor. Oluşan siyah dumanlar görüş açını sıfıra indirirken, taşların dağılma seslerini de duyuyorsun. Toz bulutu dağılırken, ateş yakılan alanın yanında duran odun parçalarının yanmaya başlamış olduğunu görüyorsun. Pelerin ise, tamamen yok olmuş görünüyor. Havada süzülen birkaç ince kumaş parçası pelerinden geri kalan tek şey oluyor ve pelerinin altındaki de bu şekilde gün yüzüne çıkmış oluyor.

Pelerinin altındaki manzara, karşına bir hayli kanlı çıkıyor. Uzuvları kopmuş, vücudunun üst tarafı ve kafa kısmının da sadece sol tarafı bulunan bir ceset seni karşılıyor. Geri kalan yüz hatlarından görebildiğin kadarıyla 30'lu yaşlarında olan bir erkeği, parçalarına ayırmış olduğunu anlıyorsun. Etrafta adamın kolu ve bacağına ait parçalar bulunurken, adamın kıyafetlerinden geri kalanlara baktığında onun bir shinobi olup olmadığı konusunda bile tam olarak emin olamıyorsun. Etrafta bir shinobinin kullanabileceği türden ekipmanlara, çantaya veya bir shinobiye ait klasik kıyafetlere rastlamıyorsun. Gözlerin bunu tararken, son anda, adamın kopmuş sol kolunun hemen yan tarafında tüylü bir şey görüyorsun. Turuncu ve beyaz karışımı, iki avuç büyüklüğünde bu tüylü şeyin bir kedi olduğunu ve patlamayla beraber onun da tıpk adam gibi ölmüş olduğunu fark ediyorsun. Tam bu esnada ise, bulunduğu konuma göre kuzeyden gelen bir “Bir patlama mı oldu?” sesini duyuyorsun. Ses biraz uzaktan gelse de, yarattığın patlamanın birileri tarafından fark edilmiş olduğu artık kesin. Kampın çıkış noktası senin sağında, sese göre belirtmek gerekirse batı tarafında kalmakta.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Posts:393
Joined:August 31st, 2018, 5:11 am
Künye:

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by Jin Ryoken » January 20th, 2019, 3:13 pm

İşlerin sarpa saracağını söylemiştim. Patlayıcı parşomenimi kunaime sararken bir yandan etrafın taramasını yapıyordum. İnsanların olmadığına emin olmaya çalışıyordum. Etrafta birinin olmadığına emin olduktan sonra kunaime parşomeni sarmayı bitiriyordum. Sağ elime katanamı aldıktan sonra, sol elime kunaimi alıyordum. Kunaiyi attıktan sonra oluşacak patlamada zarar görmemek için güvenli bir yere geçtikten sonra altında kimin olduğunu bilmediğim pelerine doğru fırlatıyordum. Evet, sonucunu düşünmeden iş yapmak bir nevi aptallıktı. Sadece tahminlerimle ilerlemiştim fakat başka ne yapabilirdim ki? Adamın yanına yaklaşıp "kimsin la hedefimsen öldürecem bi bakayım" mı deseydim? Demem. Kunaim henüz pelerinliye değmeden patlatıyordum parşömeni. Etraftaki sessizlik patlamayla beraber yarılıyordu. Oluşan dumanlardan dolayı adamı göremiyordum fakat taşların dağılma seslerine şahit oluyordum. Toz bulutu dağılırken, ateş yakılan odun parçaları yanmaya başlamıştı. Pelerin ise tamamen yok olmuştu. Havada süzülen kumaş parçası geriye kalan tek şey oluyordu.

Pelerinin altındaki manzara istediğimden daha kanlı bir durumdaydı. Uzuvları kopmuş, vücudunun üst tarafı ve kafa kısmının da sadece sol tarafı bulunan bir ceset karşılıyordu beni. Geride kalmış yüz hatlarından anladığım kadarıyla 30 lu yaşlarda bir erkeği öldürmüştüm. Yani hedefimi değil. Oynadığım kumarda kaybetmeyi başarmıştım. Etrafta adamın kolu ve bacağına ait parçalar bulunuyordu. Adamın geri kalan kıyafetlerine baktığımda ise onun bir shinobi olup olmadığını anlamıyordum. Ne bir ekipman, ne bir çanta ne de bir shinobiye ait olabilecek giysileri. Hiçbiri yoktu. Gözlerimle arayışıma devam ederken, kopmuş sol kolunun hemen yan tarafında turuncu tüylü bir şey duruyordu. Turuncu ve beyaz tüylü, iki avuç büyüklüğünde bir kedi duruyordu. Onunda patlama ile birlikte öldüğü belliydi. "Tsch.." sağ elimle alnımı sildikten sonra ne yapmam gerektiğine odaklanmaya çalışıyordum.

Bu esnada, kuzeyden gelen bir ses duyuyordum. "Bir patlama mı oldu?" sorusu işlerin daha da karışacağı anlamına geliyordu. Ses biraz uzaktan geliyordu lakin yarattığım patlama birileri tarafından fark edilmişti. Kampın çıkış noktası sağımda, yani batı yönündeydi. Fakat kaçamazdım. Önümdeki her engeli temizlemek zorundaydım. Aynı bu herifi öldürdüğüm gibi gelenleri de öldürmek zorundaydım ki ilerleyişime engel olmasınlar. Bu yüzden ciddi bir plan yapmak zorundayım. Onları şaşırtacak ve mutlak galibiyet benim elime verecek olan bir plan! Sol elimle öldürdüğüm adamın kafasını alıyordum. Bunu kullanacaktım. Bir ağaca çıkmalı ve önümdeki engellerin gelmesini beklemeliydim. Geldikleri anda harekete geçmeli ve onları öldürmeliyim. Hatta bu kafaya parşomen bağladıktan sonra adamların üstüne bile atabilirim. Üstüne sıçrayan kanlar sayesinde ne olduğunu anlamadan onları öldürebilirim. Buradan büyük bir zaferle çıkacağım ve hiçbir şey bana engel olamayacak! Şimdi, o kafayı alıp bir ağaca hızlıca tırmanacak ve adamları bekleyeceğim...
İŞİNİN EN BÜYÜK TERÖRİSTİ !!!
Image
Image
Künye
İsim: Jin Ryoken
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 160.000 Ryo
Prestij: 6
Kullanılabilir GP: 20
Ün: 22

Motivasyon

Başarı & Güç

Bir şeyleri başarmak, güçlenmek için her sabah yatağından kalkar Ryoken. Bu köyün en güçlülerinden biri sayılmak, ardından küçük geninleri güçlendirmek için yaşar. Kendi başarısını ve gücünü katladığında, geninleri bu yolda eğitecek ve onları en güçlü yapmak için uğraşacaktır. Onun amacı, güç ve başarıdır, ona her gün bir şeyler yapma gücünü verende budur!



Komplikasyon

Büyük Korku: Ağabey ! (Ağır komplikasyon)

Abisinden ne kadar nefret etse ve onu öldürmek istese bile, içinde ona karşı koyamadığı bir şey vardır. Bunu kendisi anlamlandıramasa bile, ağabeyini gördüğü anda öncelikle karnına çok keskin bir ağrı saplanır, sonrasında elleri, kolları ve ayakları uyuşmaya başlar. Bir süre sonra, ayakları vücudu tutamaz hale gelir ve kendini bırakır. Yere düşen Ryoken, zar zor ve kekeleyerek konuşmaya başlar. Ağabeyi gidene ve kendisine görünmeyene kadar, vücudu hareket etmemeye, titremeye devam eder. Ryoken'in öldürmeden önceki ilk amacı, ağabeyinin korkusundan kurtulmaktır.

Özellikler
Özellik: Ölümsüz Kol

Kola çakra verildiğinde, ilk olarak kolun ve elin fiziksel özellikleri sayesinde, bir insanın veya derisi kalın olmayan bir hayvanın eti kopartılabilir. Koparma işlemi, çakranın yönlendirilmiş olduğu elin deriye teması ile başlar. Elden çıkan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, deriyi çürüterek eti normalden daha yumuşak bir kıvama getirir. Bu sayede pençeye benzer el yapısı sayesinde çürüyerek yumuşamış olan et koparılabilir. Daha kalın derisi olan canlılar açısından ise, çürüme işleminin gerçekleşmesi daha uzun süreceği için, temas süresinin de arttırılması gerekir.

Etin koparılması halinde, kopan kısımda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı ince bir tabaka olarak varlığını korur. Bu sayede kopan kısımdan dışarı kan sızmaz, kişi acı hissetmez, önemli bir kas dokusu zarar görmediği sürece hareket sınırlaması olmaz. Koparılan kısma yapışmış olan bu sıvı, 5 dakika sonunda çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sıvının yok olması halinde, et kopmasına bağlı yaşanması gereken bütün semptomlar varlığını göstermeye başlar.

Kola çakra verilmesi neticesinde oluşan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, katı cisimlerin çürümesinde de kullanılabilir. Ancak bu çürüme işlemi, katı cismin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Avuç büyüklüğünde bir taşın çürütülerek yok edilmesi, 1 dakika kadar sürerken, kalın bir duvarın çürütülerek yok edilmesi saatleri bulabilir.

Kola verilen çakra sayesinde, kullanıcı vücudunda oluşan herhangi bir yarayı geçici olarak iyileştirebilir. Kullanıcı elini yarasına temas ettirdiği anda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı yarayı kapatmaya başlar. Temas ne kadar uzun sürerse, yara üzerindeki yayılma artar. Küçük kesiklerde sadece temas etmek yaranın geçici olarak iyileştirilmesi için yeterli olsa da, daha derin yaralanmalarda temas süresinin uzatılması gerekmektedir. Yaranın üzerinde ince bir tabaka olarak yayılan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, 5 dakika boyunca oluşan yaranın yaratacağı semptomları ortadan kaldırır. Ancak yaralanma önemli bir kas dokusunda ise, kullanıcının hareket kabiliyeti kısıtlanır, sadece kan sızması ve acı hissetmeme gibi durumlar varlığını korur. Kullanıcı tarafından söz konusu sıvı tekrar tekrar yenilenebilir, ancak her bir yenileme çakra harcar. 5 dakika sonunda ise, siyah ve yopun kıvamlı jölemsi sıvı çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sonrasında yaranın boyutuna göre oluşturacağı semptomlar kendisini gösterir.

Kolun kullanımına bağlı olarak, kola bir başka insanın kanın sürülmesi gerekmektedir. Bu gereklilik karakter tarafından bir pansuman yapılır gibi gerçekleştirir. Karakter bir başka insanın kanını bu pansuman için kullanmalıdır, hayvan kanı veya kendi kanını kullanamaz.

Bu gereksinim kendini oyun içerisinde iki şekilde gösterir, RP içi ve RP dışı. RP içi durumlarda karakterin o anda kan bulup pansumanı gerçekleştirmesi gerekir, RP dışı durumlarda ise karaborsadan veya bir başkasından zorla kan temin etmesi gerekmektedir. İlk durum RP içerisinde o anda oynanılarak çözülür, ikinci durum ise kamera arkasında gerçekleşir ve karakterin para ve benzeri kaynaklarını kullanmasını gerektirebilir. Karakterin kamera arkasında yapacağı illegal aktiviteler de onu pektabii takip edecektir. Kolunun kan ihtiyacı köy tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır, ancak kan ihtiyacının ne zaman ortaya çıkacağı henüz net olarak bilinmediği için, bu durum ancak köy sınırları içerisindeyken gerçekleşebilir.

Bu kol herhangi bir şekilde GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Kol üzerinde yaşanacak geliştirmeler, GM inisiyatifinde ve oyuncunun genel gidişatı, RP kalitesi vb. kriterler dikkate alınarak, kurgusal durumlara göre RP içerisinde olabilir.

Karakter Ishichou'nun komutuyla yaptığı seyahat sonucunda kolunun kontrolü dışına çıkmasını engellemek için özel yapım bir cihaza erişim sağlamıştır. Bu cihaz basit bir aksesuara benzemekle birlikte kolay kolay kırılmaz, ancak zırh vazifesi de görmemektedir. Cihaz kolunu sıkıca sardığı ve etine nüfuz ettiği için çıkarması oldukça zordur. Cihazın yüzeyi sade bir gri rengindedir, herhangi bir işlemesi veya dikkat çekecek bir noktası yoktur.
Profil
Güç: 3
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 20
Zeka: 18

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1 (Favori)
[Varlık] Sosyalleşme: 6
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
-
Taijutsu
-
Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu. A-Rank
Magen: Bunshin, B-Rank
Jubaku Satsu, B-Rank
Shibou no Jutsu, B-Rank
Rishuu, C-Rank
Jigoku no Ban'nin, B-Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Katana (İyi Kalite)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by GM - Naruto » January 21st, 2019, 2:20 pm

Sadece birkaç saniye önce canını aldığında ve ardında parçalara ayrılmış bir vücut bırakan adamın kafasından geriye kalan kısmı alarak hemen alana hakim olacak, ancak seni de gizleyebilecek bir ağaca tırmanıyorsun. Sessiz ve sakin bir şekilde alana gelecek kişileri beklemeye koyulduğunda ise, ilk önce yakınlaşan ayak seslerini duyuyorsun. Kuzey tarafından gelen sesler batı tarafına kayarken, çıkan ayak seslerinden birden fazla kişinin olduğunu anlayabiliyorsun. Kamp alanının girişi tam görüş açında olduğu için, kısa bir süre sonra Konoha alınbandı takan biri erkek biri kadın iki shinobi görüyorsun. Gördüğün kadarıyla, Gennosuke’nin sana belirttiği özelliklerin bu iki shinobide olmadığını düşünüyorsun. Yani bu ikilinin aradığın kişiler olmadığı konusunda neredeyse emindin. Daha kamp alanının girişinde karşılarındaki manzarayı gören ikiliden kadın olanı öğürerek kafasını geriye doğru çevirirken erkek shinobi “Lanet olsun!” diyerek olay mahalline yaklaşıyor. Adamı yaklaşmasıyla simasını daha net bir şekilde görebiliyorsun ve onun da 30’lu yaşlarında, pek de vasıflı bir insan tipinde olmayan suratını görüyorsun. Adam biraz çekinerek de olsa adımlarını atarken, kadın olan da istemeye istemeye onun peşinden ilerlemeye başlıyor.

Etrafa sıçrayan uzuvlar ve kanlardan tiksinerek ilerleyen ikili, patlamanın yaşandığı alan çok yaklaşmadan, senin tırmandığın ağacın hemen dibinde durarak bakınmaya devam ediyorlar. Aralarında bu esnada çok bir konuşma geçmese de erkek olan "Kendini mi patlatmış?" diyor. Kadın bu soruya herhangi bir cevap verecek gibi durmasa da , ikisinin de olan biteni kavramaya çalıştığını anlayabiliyorsun. Ancak tam bu esnada kadın olan, erkeği arkasından dürterek hemen önünde çizgi halinde uzanan kan izlerini gösterirken “Bunun olması normal değil.” diyor. Bir anda elinde tuttuğun kafadan sızan kanların senin ağaca tırmandığın güzergahı gösterdiğini anladığında, iki shinobinin seni fark etmesine de çok az bir süre kalmış oluyor. Diğer bir deyişle, kamufle olduğun yerin keşfedilmesine anlık bir süre var denilebilir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Jin Ryoken
Ishigakure
Ishigakure
Posts:393
Joined:August 31st, 2018, 5:11 am
Künye:

Re: [Jin Ryoken] Son veya Başlangıç (Part 3)

Post by Jin Ryoken » January 24th, 2019, 4:15 am

Öldürmek benim için gayet basit bir işe dönüşmeye başladı. Bundan korkmalı mıyım, buna sevinmeli miyim bilmiyorum. Bu durum karşısında ne hissetmeliyim ve ne yapmalıyım bilmiyorum. Sadece bu durumun ilerlediğini fark etmiş durumdayım. Samurayın canını aldığımda onun içinden dolayı öldürmüştüm fakat bu sefer sebepsiz, suçsuz birini öldürdüm. Birazdan gelecek bir kaç kişiyi de öldüreceğim. Bunun sonu nasıl bitecek bilmiyorum. Tek bildiğim, buraya gelme sebebim öldürmek. Sadece öldürmek. Gözümü kırpmadan, suçluluk ve pişmanlık duymadan öldürmek.

Adamın kafasını alıp kendimi gizleyebileceğim ve aynı zamanda gelenleri görebileceğim bir ağaca tırmandım. Sessiz ve sakin bir şekilde, hedefini avlamak için bekleyen bir kurt gibi bekliyordum onları. Ayak seslerini duymaya başladığımda dişlerimi göstermek için hazırlanmıştım. Geldiklerinde ne yapacaklarını önce izleyecek, sonrasında kafamda bir saldırı oluşturacak ve hızlıca aşağı inecektim. Kuzey tarafından gelen sesler batıya doğru yönelmiş, aynı zamanda ayak sesleri artmıştı. Hedefim, birden fazla kişilerdi. Sonlarını bilmeden ilerliyorlardı. Çok kısa süre sonrasında son nefeslerini vereceklerini bilmeden, sadece ilerliyorlardı.

Ayak seslerinden sonra, gelen iki kişinin görüntüsünü alabilmiştim. Konoha alın bandı takan biri erkek biri kadın iki kişi geliyordu. Her ihtimale karşı biraz daha inceleme yaptığımda, bu iki kişi de benim hedefim değildi. Derin bir nefes alıp verdikten sonra izlemeye devam ettim. Daha kamp alanın girişindeyken öğürerek ilerlemeye başlamışlardı cesede doğru. Bu manzara her gün görebilecekleri bir manzara değildi, onlara hak veriyordum. Onların cesetleri de başkaları için her gün görebilecekleri bir manzara olmayacaktı.

Adam cesede biraz daha yaklaştığında onun 30 yaşlarında, vasıfsız biri olduğunu görebiliyordum. Adam adımlarını çekinerek atıyor ve kadında onu istemeyerek takip ediyordu. Adamla kadın patlamış cesede çok yaklaşmıyor, lakin benim bulunduğum ağacın dibinde duruyorlardı. Saldırım için avantajım olmuştu bu durum. Erkek olan adamın kendini mi patlattığını sorguladığında bir anlığına olaydan sıyrıldığımı zannetmiştim. Lakin sonrasında kadının fark ettiği, önünde çizgi halinde duran kan izlerini gösterip bunun olmayacağını belirtiyordu. Adamın aldığım kafasından akan kanlar, direk olarak benim olduğum ağacı işaretlemiş durumdaydı. Beni fark etmelerine çok az bir süre kalmıştı. Bu saldırmak için az bir vaktim olduğu anlamına geliyordu.

Saldırı planımı hazırlamıştım. Bu süreçte ilk olarak kadını öldürmeyi düşünüyordum. Elimdeki kafayı hızlı ve güçlü bir şekilde adama doğru fırlattıktan sonra katanamla birlikte aşağı atlayacak ve o hızla direk kadının üstüne inmeye çalışacaktım. Böylelikle kadına derin bir kesik atabilirim diye düşünüyorum. Olmadığı takdirde katanamla direk saldırıya geçmeyi düşünüyorum. Sol kolumla ise savunma yapmayı düşünüyorum. Bunları bir an önce öldürmeli ve asıl hedeflerime yönelmeliyim...
İŞİNİN EN BÜYÜK TERÖRİSTİ !!!
Image
Image
Künye
İsim: Jin Ryoken
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 160.000 Ryo
Prestij: 6
Kullanılabilir GP: 20
Ün: 22

Motivasyon

Başarı & Güç

Bir şeyleri başarmak, güçlenmek için her sabah yatağından kalkar Ryoken. Bu köyün en güçlülerinden biri sayılmak, ardından küçük geninleri güçlendirmek için yaşar. Kendi başarısını ve gücünü katladığında, geninleri bu yolda eğitecek ve onları en güçlü yapmak için uğraşacaktır. Onun amacı, güç ve başarıdır, ona her gün bir şeyler yapma gücünü verende budur!



Komplikasyon

Büyük Korku: Ağabey ! (Ağır komplikasyon)

Abisinden ne kadar nefret etse ve onu öldürmek istese bile, içinde ona karşı koyamadığı bir şey vardır. Bunu kendisi anlamlandıramasa bile, ağabeyini gördüğü anda öncelikle karnına çok keskin bir ağrı saplanır, sonrasında elleri, kolları ve ayakları uyuşmaya başlar. Bir süre sonra, ayakları vücudu tutamaz hale gelir ve kendini bırakır. Yere düşen Ryoken, zar zor ve kekeleyerek konuşmaya başlar. Ağabeyi gidene ve kendisine görünmeyene kadar, vücudu hareket etmemeye, titremeye devam eder. Ryoken'in öldürmeden önceki ilk amacı, ağabeyinin korkusundan kurtulmaktır.

Özellikler
Özellik: Ölümsüz Kol

Kola çakra verildiğinde, ilk olarak kolun ve elin fiziksel özellikleri sayesinde, bir insanın veya derisi kalın olmayan bir hayvanın eti kopartılabilir. Koparma işlemi, çakranın yönlendirilmiş olduğu elin deriye teması ile başlar. Elden çıkan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, deriyi çürüterek eti normalden daha yumuşak bir kıvama getirir. Bu sayede pençeye benzer el yapısı sayesinde çürüyerek yumuşamış olan et koparılabilir. Daha kalın derisi olan canlılar açısından ise, çürüme işleminin gerçekleşmesi daha uzun süreceği için, temas süresinin de arttırılması gerekir.

Etin koparılması halinde, kopan kısımda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı ince bir tabaka olarak varlığını korur. Bu sayede kopan kısımdan dışarı kan sızmaz, kişi acı hissetmez, önemli bir kas dokusu zarar görmediği sürece hareket sınırlaması olmaz. Koparılan kısma yapışmış olan bu sıvı, 5 dakika sonunda çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sıvının yok olması halinde, et kopmasına bağlı yaşanması gereken bütün semptomlar varlığını göstermeye başlar.

Kola çakra verilmesi neticesinde oluşan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, katı cisimlerin çürümesinde de kullanılabilir. Ancak bu çürüme işlemi, katı cismin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Avuç büyüklüğünde bir taşın çürütülerek yok edilmesi, 1 dakika kadar sürerken, kalın bir duvarın çürütülerek yok edilmesi saatleri bulabilir.

Kola verilen çakra sayesinde, kullanıcı vücudunda oluşan herhangi bir yarayı geçici olarak iyileştirebilir. Kullanıcı elini yarasına temas ettirdiği anda, siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı yarayı kapatmaya başlar. Temas ne kadar uzun sürerse, yara üzerindeki yayılma artar. Küçük kesiklerde sadece temas etmek yaranın geçici olarak iyileştirilmesi için yeterli olsa da, daha derin yaralanmalarda temas süresinin uzatılması gerekmektedir. Yaranın üzerinde ince bir tabaka olarak yayılan siyah ve yoğun kıvamlı jölemsi sıvı, 5 dakika boyunca oluşan yaranın yaratacağı semptomları ortadan kaldırır. Ancak yaralanma önemli bir kas dokusunda ise, kullanıcının hareket kabiliyeti kısıtlanır, sadece kan sızması ve acı hissetmeme gibi durumlar varlığını korur. Kullanıcı tarafından söz konusu sıvı tekrar tekrar yenilenebilir, ancak her bir yenileme çakra harcar. 5 dakika sonunda ise, siyah ve yopun kıvamlı jölemsi sıvı çakra yoğunluğunu kaybeder ve buharlaşarak yok olur. Sonrasında yaranın boyutuna göre oluşturacağı semptomlar kendisini gösterir.

Kolun kullanımına bağlı olarak, kola bir başka insanın kanın sürülmesi gerekmektedir. Bu gereklilik karakter tarafından bir pansuman yapılır gibi gerçekleştirir. Karakter bir başka insanın kanını bu pansuman için kullanmalıdır, hayvan kanı veya kendi kanını kullanamaz.

Bu gereksinim kendini oyun içerisinde iki şekilde gösterir, RP içi ve RP dışı. RP içi durumlarda karakterin o anda kan bulup pansumanı gerçekleştirmesi gerekir, RP dışı durumlarda ise karaborsadan veya bir başkasından zorla kan temin etmesi gerekmektedir. İlk durum RP içerisinde o anda oynanılarak çözülür, ikinci durum ise kamera arkasında gerçekleşir ve karakterin para ve benzeri kaynaklarını kullanmasını gerektirebilir. Karakterin kamera arkasında yapacağı illegal aktiviteler de onu pektabii takip edecektir. Kolunun kan ihtiyacı köy tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır, ancak kan ihtiyacının ne zaman ortaya çıkacağı henüz net olarak bilinmediği için, bu durum ancak köy sınırları içerisindeyken gerçekleşebilir.

Bu kol herhangi bir şekilde GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Kol üzerinde yaşanacak geliştirmeler, GM inisiyatifinde ve oyuncunun genel gidişatı, RP kalitesi vb. kriterler dikkate alınarak, kurgusal durumlara göre RP içerisinde olabilir.

Karakter Ishichou'nun komutuyla yaptığı seyahat sonucunda kolunun kontrolü dışına çıkmasını engellemek için özel yapım bir cihaza erişim sağlamıştır. Bu cihaz basit bir aksesuara benzemekle birlikte kolay kolay kırılmaz, ancak zırh vazifesi de görmemektedir. Cihaz kolunu sıkıca sardığı ve etine nüfuz ettiği için çıkarması oldukça zordur. Cihazın yüzeyi sade bir gri rengindedir, herhangi bir işlemesi veya dikkat çekecek bir noktası yoktur.
Profil
Güç: 3
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 2
Varlık: 20
Zeka: 18

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 4
[Varlık] Empati: 1 (Favori)
[Varlık] Sosyalleşme: 6
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
-
Taijutsu
-
Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu. A-Rank
Magen: Bunshin, B-Rank
Jubaku Satsu, B-Rank
Shibou no Jutsu, B-Rank
Rishuu, C-Rank
Jigoku no Ban'nin, B-Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)
Katana (İyi Kalite)
Locked

Return to “Diğer Ülkeler”