[Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

User avatar
Kotegawa Ooki
Posts:164
Joined:August 31st, 2018, 10:46 pm
Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by Kotegawa Ooki » March 11th, 2019, 11:32 pm

Kendimi toparlayıp adamların bacaklarını kırıp sonrasında onları yumruklayarak öldürmek istesemde düşmanlarım bir anda nedensizce az önce ortaya çıkan kadının yanına doğru koşmaya başlamıştı. Bende elimden bir şey gelmediğinden planladığım gibi küfür edip koşmaya başlamıştım.

Çok uzaklaşmamıştım ki durumu kontrol etmek için arkamı dönüp baktığımda kadının beni takip etmediğini ve delilerin herhangi bir ses çıkarmadığını fark etmiştim. Yaptığım şey onların dikkatini çekmemişti. Kadının verdiği tepki bir yönden bana tanıdık gelsede çıkartamıyordum.

Kadın yaptıklarıma anlam vermeye çalışırken bende onun hal ve hareketlerine anlam vermeye çalışıyordum. Bariz bir şekilde diğerlerinden farklıydı. Daha soğuk kanlı olduğu zaten kesinde ama bununda ötesinde pek olup biteni sallıyor gibi durmuyordu. Bizi küçümsüyor muydu yoksa cidden ne yaptığının farkında değil miydi emin değildim.

Ben olup biteni düşünüp tartarken bir süre için sessizlik olmuştu. Bu sessizliği bozan ise düşmanın üstüne doğru dört nala koşturan Ryujiydi. Fırlattığı ekipmanların kadın tarafından bir hiçmiş gibi karşılanması bana bu kadının bir sensör olduğu yönünde güçlü bir izlenim vermişti.

Fırlatmayı bitiren Ryuji sonrasında ise saçma sapan bir şeyler denemiş ve bunun sonucunda suratının ortasına bir tekme yemişti. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyordum. Bu sırada Momorunun attığı ok kadının omzuna saplanmıştı ama kadın buna banamısın bile dememeden işine devam etmişti.

Bağırarak " Yamato Gerizekalı, kampa zarar verme ayrıca kadın büyük ihtimalle bir sensör. " demiştim. Kadın sensör değilse bile hayvan gibi refleksleri vardı. Her iki durumda da Ryujinin işi yaştı. Aslında kadının olayını çözebilsek her şey bizim için daha kolay olacaktı.

Ryujiye yardım etmek istesemde onun ne yapmaya çalıştığını anlamadığım gibi boş yere kendimi riskede atmak istemiyordum. Bu yüzden ekipmanlarımı topladığım gibi ilk başta planladığım üzere kampın hafifçe dışına çıkacaktım ama bu sefer bu hareketim daha kontrollü olacaktı. Kadını kampın dışına çekebilirsem onu kampı düşünmeden öldürebilirdim.

Bu sırada birazda merakıma yenik düşüp kadına yönelik olarak " Nesin ve ne istiyorsun? " diye bağıracaktım. Cevap vereceğini sanmıyordum ama merakım bana bunu demeye mecbur bırakmıştı. Bunu söylememin hemen ardından Momoruya yönelik " Bu kadını boşver. Yanındakileri vur. Bu öyle uzaktan okla inecek birine benzemiyor. " diye bağıracaktım.

Momorunun uzaktan bu kadına hayati bir hasar verebileceğinden şüpheliydim. Bu kadın diğerlerinden çok daha güçlüydü. Yani en azından öyle hissediyordum. Böyle bir durumda ok-yay gibi uzun menzili silahları kullanarak düşmanı önce zayıf düşürüp sonra yakında işini bitirmek oldukça mantıklı bir hareketti ama bu arkadaşlar acı çekmiyordu. Momoruda eklemlere falan isabet ettirecek kadar iyi değildi, sanırım. Bu yüzde
n en mantıklısı sabit durak delileri halletmek olurdu. Onlar aradan çıkarsa tüm dikkatimizi buna verebilirdik.
Image
Künye
► Show Spoiler
Motivasyon/Komplikasyon/Özellik
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Beceri
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar Standart
► Show Spoiler
User avatar
Yamato Ryuji
Posts:65
Joined:November 8th, 2018, 11:06 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by Yamato Ryuji » March 13th, 2019, 12:13 pm

Bir süredir vahşi hayvanlar gibi ses tellerine yırtarcasına bağırıp üstümüze saldıran adamlar, her ne olduysa, daha büyük tehdit olarak gördüğüm kadın ortaya çıktıktan az sonra tüm seslerini kesmişti. Anneleri gelip sokakta oynamalarına kızmış çocuklar gibi yanına koşmaya başlamışlardı. Ardından da eteğinin ardına saklanır gibi arkasına geçmişlerdi. Tam olarak bu şekilde değildi ama aralarında bu tarz bir bağ olmalıydı.

Momoru'ya kısa bir bakış attım. Onun da kafasının en az benimki kadar karışık olduğunu, bakışlarının boşluğundan ve kaşlarının durduğu açıdan anlayabiliyordum. Ben kendimi şoktan çıkartamamışken, Momoru'nun sadağına uzanmasıyla gerçekliğe dönmüştüm. Savaşılması gereken bir muharebenin ortasında olduğumuzu hatırladım. Kaşlarımı çattım, üst dudağımı sağ yanağıma doğru kaydırdım, suratımı ciddileştirdim ve gardımı aldım. İşte şimdi hazırdım.

Bizi yanıltmak için yolladıkları baygın shinobileri ve ölü şoförünü taşıyan at arabası etrafta yoktu. Gizemini çözemeyip, üstüne bir de saldırıya hazırlıksız yakalanmamıza sebep olan adamların anlatamadıkları şeyler merakımı uyandırıyordu. Fakat tahmin ettiklerim çok büyük ihtimalle doğru olduğundan üzerinde durmuyordum. Yine de, nereye gitmiş olabilirlerdi ki?

Korumamız gereken milisler öldürülmüş, çadırlar ve arabalar devrilmiş, ekipmanlar her yana saçılmıştı. Bu, dövüşün sonucu ne olursa olsun başarısız bir görevdi. Belki dövüşün ardından, kampın içinde bir yerlerde ikmal hatlarıyla ilgili birkaç belge bulup hattı yeniden düzenleyebilirdik. Yine de, bu şekilde her şeyi yeniden rayına oturtsak bile yaşadığımızı bildiğim durumlar beni suçluluk duygusundan kurtaramayacak düzeydeydi. Bulabildiğim tek teselli, parşömen çadırının hala havaya uçmamış olmasıydı.

Yağmurdan başka ses ve hareket olmayan ortamı, kadının boynunu esnetmesi yumuşatmıştı. Hazır yanağıma çekmiş olduğum dudaklarımı dikey düzlemde açarak klasik sırıtışımla yanıt verdim. İşte başlıyorduk.

Koşumla birlikte uyguladığım ilk saldırı planım sonucunda hasar verme amacımın yanı sıra, kadını tartmaya da çalışmıştım. Ayaklarıyla yaptığı hareketleri, temel taijutsu stillerinden biri olan Shinshouki'ye benzetmiştim. Fırlattığım kunailerden sıyrılma şekline bir kalıp bulamamıştım. Muhtemelen akrobatik yetenekleri oldukça gelişmişti ve kafasını oynatmakla benimle alay ediyordu. Suratıma yediğim tekme sayesinde kas gücünü de anlama fırsatım olmuştu. Hoş şekilde farkına varmadığım bu durum, kadının tekmelerine bir daha böyle bodoslama dalmamam gerektiğini iyice anlaşılır kılmıştı.

Başımın dönmesini geçirdikten sonra hareket etmeyi planlarken, Momoru'nun oklarından birinin kazandığırdığı süreyle gayet rahat olacağımı düşünmüştüm. Fakat kadın oku yedikten sonra çektiği hançeri çevire çevire yaklaşmaya devam etmişti. Acı hissetmiyor muydu? Aslında, yapıştırdığım parşömeni de fark etmemiş gibi bir havası vardı. Bana yaklaşmasının sebebini başta parşömenden benim de hasar alacağımdan dolayı patlatmaya cesaret edemeyeceğimi düşünmesi sanmıştım. Ama omzuna saplanan oktan da sonra şüphelerim garipleşmişti. Kadın, Shikon zombileri gibi teması hissetmiyor olmalıydı. Bunu lehimize çevirebilirdik.

Ooki bir şeyler anlatmaya çalışıyordu ama baş dönmesi yüzünden anlayamıyordum. Ayrıca üzerime gelmekte olan kadın kılığındaki ölümün yaşattığı nahoş heyecan, duyularıma odaklanmamı zorlaştırıyordu. Hızlı bir şekilde olduğum yerden kalkmam gerekiyordu ama doğrudan ayağa kalkmak gibi bir hareket, neticesinde vücuduma bir bıçağı daha almama sebep olurdu. Denge reflekslerime güvenemeyeceğim, iğrenç bir durumdaydım. Derin nefes aldım. Kas hafızamı kullanarak daha önce yüzlerce kez yaptığım hareketi hatırlayarak hareket etmesi gereken uzuvlarıma beynimden gerekli sinyalleri gönderecektim. Önce bacaklarımı karnıma doğru çekip, sonra ayaklarımın altıyla yerden alacağım destekle geriye doğru sıçrayıp kendimi öne eğilir pozisyonda ama ayakta bırakacak bir taklayla kadından uzaklaşmayı deneyecektim. Ayaklarımla yeniden yere bastığım anda Momoru'nun yanına doğru uzun bir sıçrayış gerçekleştirip, havadayken yeterince uzaklığa ulaştığımda kadının bacağındaki patlayıcı parşömeni aktifleştirmeyi planlıyordum.
Image
Künye


İsim: Yamato Ryuji
Yaş: 16
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Para: 両 70.000
Prestij: 2 PP
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 5

Motivasyon:
Ryuji için shinobi olmak, eskiden kafasını stabil tutmaya yarayan tek uğraşı olduğu için kendisini zorlayarak yataktan kaldıran öpücükken yakın geçmişte fark ettiği büyüme, gelişme, özgüven duyguları annesinden beri iyi hissetmesini sağlayan tek neden olmuştur. Kişisel tatminini bu şekilde sağlamanın olumsuz yanları olup olmadığı düşünecek yaşa henüz erişmemiştir.

Özellikler -
Image
Profil


Güç: 6
Çeviklik: 7
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 3 (Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Image

Ninjutsu

(A-Rank) Raiton no Yoroi
Taijutsu

(Stil|B-Rank) Rinjoushou
(B-Rank) Shoufuu
(C-Rank) Reppuu

(Stil|D-Rank) Ninja Ekipman Ustalığı
Ekipmanlar

Ekipman Çantası
(Normal Kalite) 1 Kunai
(Normal Kalite) 2 Shuriken
(Normal Kalite) 4mt. Sentetik Misina
(Normal Kalite) 2 Patlayıcı Parşömen
(Normal Kalite) 2 Sis bombası
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by GM - Naruto » March 14th, 2019, 12:25 am

Ooki, Ryuji’ye bağırdıktan hemen sonra yeniden kampın dışına yöneliyor. Ancak ne kadın, ne de arkasındaki dört maskeli adam pek takıyor gibi görünmüyorlar Ooki’yi. Kadın yediği okun hemen ardından Ryuji’ye doğru ilerlemeyi sürdürürken, Ooki kadına sorusunu yöneltiyor. Cevap gelmediği gibi, duymuş gibi bile davranmıyor kadın. Devamında Momoru’ya doğru haykırıyor Ooki, bir an sonra ise Ryuji planladığı üzere kadın kendisine ulaşamadan tüm gücüyle kendini geriye doğru fırlatıyor ve bir ters takla atıyor. Yere indiği an, dengesini bir an sağlayamıyor gibi olsa da kaybetmiyor ve halihazırdaki momentumuyla yeniden geri sıçramayı başarıyor. Tam bu anda, patlayıcı parşomeni aktifleştiriyor Ryuji.

Bir patlama oluyor. Anlık gürültü, yağmurun sesini bastıran tek şey oluyor o saniye için. Etrafa kan saçıldığını, görüyorsunuz. Bir duman bulutu kaplıyor kadının etrafını. Her şey duruyor bir an için. Adamlardan ses çıkmıyor, kadından da. Donup kalıyorsunuz adeta. Başardınız mı? Belki de. Bu kadar kolay mı? Bilmiyorsunuz. Yarım saniye sonra, duman dağılıyor ve kadını görüyorsunuz. Sol dizinden aşağısı yerinde yok. Sağlam dizinin üstüne çökmüş, ortada tuhaf bir dehşet şöleni var. Etraf kana bulanmış durumda. Patlamanın etkisiyle, kadının vücudunda ve sağ bacağında da çeşitli çeşitli yanıklar oluştuğunu görebiliyorsunuz.


Kadın, siz başka bir şey yapmaya fırsat bulamadan bulunduğu pozisyonu hiç değiştirmeden sol kolunu kaldırıyor ve yere paralel olacak şekilde konumlandırıyor. Avcu açık, parmakları öne doğru kıvrılmış ve iğrenç bir pençeyi andırıyor. El ayasının baktığı yerde, az önce bilinçsizce size saldıran heriflerden biri durmakta. Kadın yavaş yavaş elini sıkmaya ve bir yumruk haline getirmeye başlıyor. Maskeli adamın, hafifçe yerden yükselmeye başladığını görüyorsunuz. Öyle garip bir şok halindesiniz ki, bu olaylar yaşanırken kıpırdayamıyorsunuz yerinizden. Bir şeyler olacak. Çok kötü bir şeyler olacak. Engel olamayacağınız kadar kötü. Yalnızca yağmur sesi geliyor kulaklarınıza. Vücut yerden 1 metre kadar havalandıktan sonra, adamın kafası aniden 180 derecelik bir açıyla geriye doğru kıvrılıyor adeta oyuncak bir bebekmişçesine. Yağmurun gürültüsüne rağmen, rahatsız edici ‘klik’ sesini duyabiliyorsunuz. Ve bu iğrenç görüntünün hemen arkasından, adamın vücudu korkunç bir şekilde deforme olmaya başlıyor. Elleri ve kolları, ayakları ve bacakları normal pozisyonlarının çok dışında olacak şekilde hareketlenmeye başlıyor adamın. Vücudu kırılıyor, bükülüyor, eğiliyor ve çatırdıyor. Kemiğin parçalandığı uzuvlardan kan fışkırdığını görüyorsunuz. Bu kanın bir kısmı yanda dizilmiş olan adamların üzerine, bir kısmı kadının üzerine sıçrıyor. Kimse hareket etmiyor. Adamın vücudu, deforme oldukça daha da iğrençleşiyor görüntü. Her bir çatırtı ile, kadının dizinden aşağı doğru kemiğin, kasların, damarların ve sinirlerin tel tel oluştuğunu, bacağın adeta rejenere olarak yeniden uzamaya başladığını görüyorsunuz. En nihayetinde, adam terse doğru ikiye katlanıyor ve olduğu yere düşüveriyor. Kadının bacağında deri oluşuyor. Ayağa kalkıyor, sağ elini omzuna götürüp Momoru’nun isabet ettirdiği oku çekip çıkarıyor. Gördüğünüz sonraki şey, müthiş bir hızla Ryuji ve Momoru’ya doğru koşmaya başlaması.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Yamato Ryuji
Posts:65
Joined:November 8th, 2018, 11:06 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by Yamato Ryuji » March 14th, 2019, 3:05 pm

"Kai!" Önceden yerleştirdiğim parşömeni, dengeme güvenmeyip kas hafızama dayalı hareketlerim sırasında odaklanarak patlatmak üzere sağ elimi önüme çıkarıp işaret ve orta parmaklarımı dışa doğru açtım. Patlamanın oluşturduğu duman ortadan kalktığındaysa her şey bitmiş, dövüş kazanılmış gibiydi. Fakat bir şeyler ters duruyordu. Bugüne kadar yaptığım dövüşlerde kaybeden ya durumu sindiremeyip çılgına döner, ya da rakibini tebrik etmişti. Kadından hissettiğim aura, henüz hiçbir şeyin başlamadığına inandığını gösteriyordu.

Bu durumdayken kolunu sert ve kararında hareketlerle oynatması, his duyusunun köreldiği hatta hiç olmadığı yönündeki tezimi doğruluyordu. Kadının ne yaptığını anlamıyordum. İzlediklerim, ninjutsu veya ninshuu olabilmek için fazla gerçek dışıydı. Adeta büyücülük, şarlatanlıkla karşı karşıyaydık.

Yaptıklarının 'nasıl' olduğuna anlam veremesem de süreci anlamıştım. "Demek böyle." Arkadaki adamlar, kadının yaralarını kapatmak için kullanabildiği boş kaplardı. Muhtemelen boş oldukları kısım da kafataslarının içiydi. Fakat kadın, bu yeteneğe sahip olabilmek için hissetme duyusundan vazgeçmek zorunda kalmıştı... ya da kendisine monte ettiği yeni derinin hissiyatı hala derinin eski sahibine aitti.

Rakibimin hızı gözle görülür şekilde benden üstündü. Bu durumda, yağmurun altındayken ne olacağını kestiremiyordum ama yıldırım tanrısına dönüşmeye ihtiyacım vardı. Ooki kadınla dövüşebilmek için çok uzakta, Momoru ise yetersizdi. Yakın dövüşü ikisinden birine yıkamazdım. Chakrama odaklandım, el mühürlerime başladım ve onu yoğurarak raiton elementini şekillendirdim. Son el mührümle göğüs bölgeme yükselterek elektrik akımı haline getirdiğim chakrayı vücuduma salarak Raiton no Yoroi tekniğimi aktifleştirdim.

Gözlemlerim doğrultusunda bilgi edinerek oluşturmaya çalıştığım muharebe planı, kafamda genel şeklini almıştı. Şimdi, planımın arkadaşlarımı ilgilendiren kısımlarını aktarma zamanıydı. Düşmanın, son hızla yaklaşsa da bana tekniğimi aktifleştirmek için yeterli zamanı vereceğini düşünüyordum ama planımı Momoru'yla paylaşmak için yeterli vaktim olmayacaktı. Bu yüzden dövüşürken fırsat bulabildiğim anlarda arkadaşımın duyacağını ümit ederek bu paylaşımı gerçekleştirecektim.

"Momoru-kun, önce arkadaki adamları öldürmen gerekiyor. Kadını ben oyalarım. Adamlar bitince bana destek olmana ihtiyacım var. Ayrıca Ooki'nin de gelmesi durumumuzu çok rahatlatır."

Üzerimize koşan kadının dikkatini kendime çekmek için, gardımı Momoru'nun önüne geçtikten sonra alacaktım. Rinjoushou'nun agresif yapısı gereği, savunma değil, karşı saldırıyla başlatacağım tekmeleşme rallisini, Momoru'yu açık hedef haline getirmeyecek şekilde devam ettirmeye çalışacaktım ki o da planın kendi üstüne düşen kısmına odaklansın.
Image
Künye


İsim: Yamato Ryuji
Yaş: 16
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Para: 両 70.000
Prestij: 2 PP
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 5

Motivasyon:
Ryuji için shinobi olmak, eskiden kafasını stabil tutmaya yarayan tek uğraşı olduğu için kendisini zorlayarak yataktan kaldıran öpücükken yakın geçmişte fark ettiği büyüme, gelişme, özgüven duyguları annesinden beri iyi hissetmesini sağlayan tek neden olmuştur. Kişisel tatminini bu şekilde sağlamanın olumsuz yanları olup olmadığı düşünecek yaşa henüz erişmemiştir.

Özellikler -
Image
Profil


Güç: 6
Çeviklik: 7
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 3 (Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Image

Ninjutsu

(A-Rank) Raiton no Yoroi
Taijutsu

(Stil|B-Rank) Rinjoushou
(B-Rank) Shoufuu
(C-Rank) Reppuu

(Stil|D-Rank) Ninja Ekipman Ustalığı
Ekipmanlar

Ekipman Çantası
(Normal Kalite) 1 Kunai
(Normal Kalite) 2 Shuriken
(Normal Kalite) 4mt. Sentetik Misina
(Normal Kalite) 2 Patlayıcı Parşömen
(Normal Kalite) 2 Sis bombası
User avatar
Kotegawa Ooki
Posts:164
Joined:August 31st, 2018, 10:46 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by Kotegawa Ooki » March 14th, 2019, 11:37 pm

Ryuji ve Momoruya bağırdıktan sonra kampın dışına olan hareketimi devam ettirmiştim. Amacım düşmanları bir şekilde kampın dışına çekip onları orada haklamaktı. Eğer uygun bir konuma gelebilirsem katon jutsumu kullanarak onları yakıp bu işi temelli kimseye zarar vermeden bitirebilirdim.

Planlarıma karşılık Ryuji sağırı oynayıp dediklerimi hiç sallamamıştı. Aynı şekilde Momoruda pek dinliyor gibi gözükmüyordu. İkisinede içten içe ana avrat sövüyordum. Bu sırada Ryujinin yaptığı ve en başından ne planladığını anlamamı sağlayan bir şey olmuştu ki bu olay kendisine daha çok küfretmeme sebebiyet vermişti. Sarışın bücür ortamdan uzaklaştıktan sonra bir yere sakladığı bir patlayıcı parşömeni patlatmıştı. Patlama görebildiğim kadarıyla kampa çok zarar vermemişti. En azından merkezdeki patlayıcıları ateşlememişlerdi.

Patlamanın ardından kadında ağır yaralanmalar mevcuttu ama bunu pek takıyor gibi durmuyordu. Sonrasında olanlar ise az çok tahmin ettiğim şeylerdi ama tahmin etmem düştüğümüz durumun yarattığı dehşetten beni kurtaramamıştı. Önceden de aklımdan geçtiği gibi bu kadın bir çeşit rejenerasyon yeteneğine sahipti ama şansımıza bu yeteneği yaşayan müridlerini kurban etmeye dayanıyor gibiydi. Dört adamdan üçü yaşıyordu. Yani o üçü giderse kendini iyileştiremezdi. En azından şu an için öyle gözüküyordu. Tabi başka gizli güçleride olabilirdi ki öyle bir şey olması durumunda işimiz dahada zora girerdi.

Derin bir nefes aldıktan sonra Momoruya doğru " OK AT OK OK OK AMINA KODUĞUMUN OKUNU AT. OK VARYA OK. HANİ UZUN UCU SİVRİ, ARKASI TÜYLÜ. YAYIN TELİNE GERİYORSUN İLERİ GİDİYOR. ONU AT İŞTE OKU. SANE EN YAKINDAKİLERE AT. " diye bağıracaktım. Gerizekalı Momoru okunu atsa belki bu karının kullanabileceği deli sayısı ikiye düşecekti. Zaten baştada saçma hareketlerde bulunmuştu. Ağaçtan inmek yerine oradan ok atsa işi daha rahattı. Yada oklarına patlayıcı parşömen falan sarsa.

Momoruya bağırdığım sırada ellerim boş durmayacaktı. Aynı anda patlayıcı parşömen sarılı kunailerin patlayıcılarını söküp üstümde uygun yerlere tıkarken delilere doğru yaklaşacaktım. Aramızdaki mesafe atış konusunda kendime güvenebileceğim bir noktaya geldiğinde ise bana en yakın Momoruya en uzak olanından başlamak üzere Kunaileri göğüslerine fırlatan kolumu çakra ile güçlendirerek atacaktım. Eğer ekipmanlar yetmez ise belimdeki katanayı kullanarak kalanların kafalarını koparmaya çalışacaktım.

Başarılı bir şekilde Momorunun da olası yardımıyla(!) Jashincileri haklarsam çevremde fırlatılabilir ninja ekipmanı arayacaktım. Senbon olur, Shuriken olur yada Kunai. İlk tercihim hasar potansiyelinin göreceli olarak yükseliği sebebiyle kunaiydi. Böyle bir şey bulursam elimde kalan kunai varsa onlarla birlikte uygun bir mesafeye kadar yaklaşıp Delilerin Kraliçesine yani Ryujinin peşinden koşan manyağa atacaktım. Spesifik olarak hedeflediğim bir nokta yoktu ama her atışımı çakra ile güçlendirecektim. Bulabildiğim kadar ekipmanı ona atacaktım. Bu sırada Ryuji'yi vurmamaya dikkat edecektim.

Eğer fırlatılabilecek bir şey bulamaz isem Bunshin no Jutsu ile çıkartabildiğim kadar klon çıkartıp muştalarım elimde Ryujiye destek için onun yanına gidecektim. Karnımda benim için risk oluşturan bir bıçak olduğundan mümkün mertebe ön safta yer almayacaktım. Daha çok Ryujinin arkasında elektriğinden çarpılmayacak bir mesafede durup onun yaratacağı bir açığı yada fırsatı değerlendirmeye çalışacak veya o zor bir duruma düşerse ona destek çıkacaktım. Klonlarımı ise kendimi korumak için kullanacaktım. Fiziksel etkileri yoktu ama hedef şaşırtabilirlerdi.
Image
Künye
► Show Spoiler
Motivasyon/Komplikasyon/Özellik
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Beceri
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar Standart
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by GM - Naruto » March 16th, 2019, 5:41 am

Ryuji: Kadının üzerine koşmaya başlamasıyla birlikte, Momoru’nun önüne atlayarak tekniğini aktifleştiriyor ve gerekli komutları veriyorsun. Söylediklerinin üzerinden yarım saniye bile geçmemişken, gerçek mücadele başlıyor. İlk hareket kadından geliyor, yaklaşık 2 metre kadar uzağındayken sıçrayarak sağ ayak tabanıyla bir tekme savuruyor sana ilk olarak. Sağ ayağını dizden yukarı doğru kaldırıp baldır kısmını hafifçe ileri yönelttikten sonra yaptığın soldan sağa hareketle tekmeyi boşa çıkarıyorsun. Kadın, döndürdüğün tekmeyle birlikte vücudunun da dönmesinden faydalanarak, kendi etrafında tam bir tur dönüp bu kez sol ayağının dış bilek kısmıyla boynuna doğru yandan bir savurma hamlesi yapıyor. Sol kolunu kaldırarak karşılıyorsun bu hamleyi de. Ancak darbeler oldukça sert, bunu kolaylıkla farkedebiliyorsun. Pozisyonunu bozacak kadar bir hasar almasan da, bu darbelerin bir noktada ölümcül olabileceğini farkediyorsun. Raiton zırhın hızını ve dayanıklılığını arttırmış gibi görünüyor, yine de bacağına saplı bıçağı unutmaman gerektiğinin farkındasın.

Ooki: Momoru, önündeki Ryuji kadınla kapışmaya başladığı an önce birkaç metre geriye, daha sonra 3 metre kadar sağa kayıp hala beklemekte olan adamları görüş açısına alıyor. Sadağına uzanıp, bir ok çekiyor hızla ve fırlatıyor adamlara doğru. İlk oku, tam isabetle birinin şakağını delip geçiyor. Adam öne doğru sendeliyor bir adım, ardından ileri doğru düşüyor. Sen ise bu esnada adamlara doğru koşmaya başlamış durumdasın bile. Kunailer üzerindeki patlayıcıları çıkarıp, fırlatmaya başlıyorsun adamlara doğru. Fırlattığın 4 kunaiden biri Momoru’ya en uzakta olan adamın sağ omzuna saplanırken, diğer ikisi göğsünü ve biri de boynunu buluyor. Bu esnada Momoru’nun diğer okunun da kalan üçüncü adamın kafasına isabet ettiğini görüyorsun. Son ikisi de, yere düşüyorlar.

Ryuji: Kadının sana doğru sol ayağının dışıyla yanlamasına yaptığı hamleyi sol bileğinle karşıladıktan sonra, bileğini hafifçe dışarı doğru iterek kadının temasından kurtuluyorsun. Elektrikten pek etkilenmiş gibi görünmüyor, etkileniyorsa bile muhtemelen sana çaktırmayacak kadar profesyonel. Kadın hafifçe yana doğru fırlayarak yere sağlam bir iniş yapıyor. Sağ bacağı dışa doğru keskin bir şekilde açık, sol bacağı dizden eğik ve baldır kısmı yere dik duruyor. Sol eli ise yerde. Bu kez sen geçiyorsun saldırıya. Sağ bacağındaki kunai, saldırıya başlamak için sağ tekmeni kullanmaktan alıkoyuyor seni. İleri doğru seri bir adım atıyor, sol tekmeni kadının kulak hizasına doğru savuruyorsun. Kadın, adeta bir örümcek edasıyla boynunu ve vücudunu öne doğru eğerek tekmenin başının üstünden geçmesini sağlıyor. Sol bacağın boşa çıktığı anda, halihazırdaki pozisyonundan faydalanıp elinden de destek alarak ileri, senin boşa çıkmış sol kısmına doğru fırlıyor ve elindeki hançeri saplamak amacıyla sol böbreğine doğru savuruyor hızla.

Ooki: Ayaktaki adamları indirip muhtemelen yok ettikten sonra, kafanı sağa doğru çevirip dövüşmekte olan Ryuji’ye bakıyorsun. Tam bu esnada, Ryuji yere doğru taktiksel bir şekilde çömelmiş olan kadına bir tekme savuruyor ve tekmesi boşa çıkarılıyor. Momoru’nun onlardan 4-5 metre kadar uzakta, okunu çıkarıp temkinli bir şekilde beklediğini ve fırsat kolladığını görüyorsun. Yıkılan çadırlara, etrafa ekipman saçılan sandıklara doğru yöneliyorsun. Çamur içinde fırlatabileceğin pek çok ekipman mevcut. Fırlatmak için uygun bir pozisyondasın, gelgelelim Ryuji ve kadın adeta bir dans performansı gösterir gibi kıvrılıp büküldükleri için Ryuji’ye hasar vermeden ekipman fırlatmanın pek mümkün olmadığını öngörebiliyorsun. Momoru’nun durma sebebi de bu olmalı diye düşünüyorsun aynı zamanda. Ekipman fırlatmaya başlayabilirsin, ya da ikincil opsiyon olarak tercih ettiğin bunshin no jutsu’yu kullanabilirsin. Tercih senin elinde gibi görünüyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Ooki
Posts:164
Joined:August 31st, 2018, 10:46 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by Kotegawa Ooki » March 16th, 2019, 10:31 pm

Kara yavşağa bağırmam etki etmiş ki mal mal durmak yerine bir şeyler yapmaya başlamıştı. Attığı oklar belirgin bir şekilde daha öncekilerden isabetliydi. Bunun, benden yediği azar ve azda olsa adamların sabit durmasından kaynakladığını tahmin ediyordum. Geçen 5-6 saniye içinde beni cidden kudurtmuştu amına koduğumun karafatması.

Momoru oklarını attığı sırada bende odakladığım bir kişiyi patlayıcı parşömenlerini çıkardığım dört kunai ile öldürmeye çalışmıştım. 3'ü planladığım gibi hayati noktalara saplanırken bir tanesi omuz gibi çok önemli olmayan bir yere gelmişti. Aslında omuzda normal şartlarda oldukça etkili bir noktaydı. Karşındakinin kolunu kullanmasını kısmen yada şansın varsa tamamen engelleyebiliyordun ama bu manyaklar acı hissetmediğinden pek etkisi olmazdı. Neyseki attığım diğer üç tanesini onu öldürmeye yetmişti.

Momoru'nun attıklarıyla beraber geriye hiç deli kalmamıştı. Daha doğrusu kadının iyileşmek için kullanabileceği bir deli kalmamıştı. Bende hemen işe koyulup fırlatacak bir şeyler aramış ve istemediğim kadar bulmuştum ama Ryuji ve kadının dövüşü o kadar ateşliydi ki elimdekileri fırlatsam bırak isabeti, yanlışlıkla Ryuji'yi bile vurabilirdim ki benzer sebeblerden Momoruda saldırmıyor gibi gözüküyordu.

Direk Ryujinin yanına koşup aklımdaki bunshin planını uygulayacaktım ki aklıma başka bir şey gelmişti. " Ryuji sana işaret verdiğim gibi tekniğini kapat ve benim yakınımdaki şeyle yer değiştir. Şu an için kadını kampın iyice dışına çek. " dedikten sonra bir kağıda, kumaşa yada onun gibi bir şeye " Oklarından iki tanesine 2'şer tane patlayıcı parşömen tak ve Ryuji yer değiştirir değiştirmez kadının arkasına ve soluna patlatmak amacıyla at. " diye yazacak ve ilgili şeyi kunai'ye bağlayıp " Şunu oku. " diyerek Momorunun oraya atacaktım. Kalem bulamazsam kanla yazardım.

Yapmaları gerekeni onlara söyledikten sonra Kawarimi yapılabilecek bir şey arayacaktım. Mümkünse taşınması kolay bir şey olacaktı. Belki bir ceset belkide bir fıçı ama olurda cesetlere kalırsam bizimkileri seçmeyecek ve öldüğünden emin olmak için kafasını bir kez daha bıçaklayacaktım. Kawarimi yapacak olan Ryuji'idi. İlgili şeyin çeşitli yerlerine bendeki 3 patlayıcı parşömeni yapıştıracaktım. Daha sonra kunailerden birine son patlayıcı parşömenimi koyup o kunaiyi ağzıma alacaktım.

Tüm bu kısımlar bitince ilgili nesneyi Ryuji ve karının yakına getirecektim. Mesafe olarak rahatça kawarimi yapılabilecek ve Ryujinin görebileceği bir konumu seçecektim. Sonrasında ise " Ryuji şimdi. " diye bağıracaktım. Bağırdıktan hemen sonra ise ağzımdaki kunai'yi kadının sağına patlatmak amacıyla atacaktım.

Her şey planladığım gibi giderse Ryuji getirdiğim nesne ile yer değiştirecekti. Tam bu sırada ise ben ve Momorunun attığı patlayıcılı şeyler kadının yakınında patlayacaktı. Ryuji kadının önünde olacağıdan tam kadının önünde 3 tane benim koyduğum, sağında benim bir tane atttığım kunaideki, solunda ve arkasında Momorunun attığı oklarda olan ikişer patlayıcı olacaktı. Dört bir yanı patlatıldığından kaçabileceğini sanmıyordum.

8 patlayıcı parşömenin gücü onu öldürmeye yetmeliydi ama olurda yetmezse diye patlamanın hemen ardından, kampın dışı olduğunu varsayarsak, Gouka Mekkyaku [Gizli] - Katon A kampı yada bizi etkilemeyecek şekilde önümde oluşturup kadının olduğunu gördüğüm en son noktanın bir miktar ilerisine kadar ilerletecek ve tekniği kapatıp muştalar elimde sonucu beklemeye koyulacaktım.
Image
Künye
► Show Spoiler
Motivasyon/Komplikasyon/Özellik
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Beceri
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar Standart
► Show Spoiler
User avatar
Yamato Ryuji
Posts:65
Joined:November 8th, 2018, 11:06 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by Yamato Ryuji » March 17th, 2019, 1:12 pm

Elektrik akımının vücuduma zuhur etmesiyle göz kapaklarım ardına kadar açılmıştı. Arkadaşımın önüne geçip onu koruduğumdan emin olduktan sonra bire bir karşılaşmamızın kıvılcımları ateşlenmişti. İlk tekmeden sıyrıldığımda, ikinci tekmenin çıkarılma yönteminden sonra rakibimin Shinshouki kullandığına emin olmuştum. Bu stile en azından C seviyesinde hakimiyeti vardı.

Karşıladığım ikinci tekmeyle rakibimin kas gücünü hissetmiştim. Gelecek hamleleri karşılamanın, bir noktada dayanabileceğimden daha sert geleceğini fark ettim. Bundan sonraki savuma hamlelerimi zorunda kalmadıkça karşılayarak yapmayacaktım. Darbelerden kaçınıp, yeniden saldırı pozisyonu almayı mantıklı buluyordum.

Bacağımda hala saplı bulunan bıçağı hissetmemeye çalışmak işe yarıyordu. Fakat dövüş uzadıkça eksikliğimi daha fazla hissediyordum. Saatlerce tekme sallayamayacağımın farkındaydım.

Karşıladığım tekmeden sonra kadının ayağını kendimden uzaklaştırırken fark ettiğim kadını elektriğin etkilememesi durumu, belki de fark ettirmiyordu ama elektrik çarpması zihinselden çok sinirsel bir olaydı, karşımdaki kişinin hissetme duyusunu kaybettiği yönündeki şüphelerimi destekliyordu. Bu üçüncü ipucum olduğuna göre artık bu şüphemden emin olduğumu söyleyebilirdim.

Garip gard pozisyonundan sonra saldırı sırasını bana vererek hayatının en büyük hatasını yapan düşmanıma basit bir orta tekmeyle erişmeyi denemiştim. Fakat aldığı pozisyonun garipliğine takılmış ve planlanmış karşı saldırıyı fark edememiştim. Tekmem boşa çıktığı anda kurbağa gibi zıplayan kadının, elindeki hançerle nereyi hedefleyebileceğini fark ettiğim anda zihnimde çakan şimşekle gerçekliğe odaklandım. Kendimi sağ yanıma fırlatıp şu anlık kurtulmayı düşündüm. Fakat savunmasız pozisyonda kalmaktansa yeniden gard alabileceğim bir duruma dönmem gerekiyordu.

Havadaki sol ayağıma hükmederek, sahip olduğu momentumla birlikte şu an bulunduğum pozisyona ters şekilde yere basmayı deneyecektim. Yani sol ayağım arkama bakacaktı, vücudumun geri kalanını da buna uygun şekilde kendi etrafımda döndürerek bıçaktan kurtulmuş olacaktım. Planladığım gibi dönüşümü tamamlayabilirsem, yoroinin de kattığı hızla rakibim hala yere inişini gerçekleştiremeden yeniden saldırmaya hazır olabilirdim. Bu durumda geride kalan sağ ayağımla vurabileceğim en direkt tekmeyle karşımdakine hasar verecektim.

Artık Ooki'nin sözlerini duyabiliyordum. Bir planı olduğunu anlatmaya çalışıyordu. Kotegawa 'Densetsu no Baka' Ooki'nin zihninden çıkan tohumlara güvenmek çok büyük hata olabilirdi. Ancak bu kez kendisinden oldukça emin konuşuyordu. Sözlerinde daha önce olduğundan çok farklı bir havalılık vardı. Ayrıca benim de karşımdaki kadınla ölümüne dövüşmek dışında planım yoktu. Zihinlerimizin şu anki doluluğunu karşılaştırınca salak olan ben oluyordum. Bu sefer Ooki'nin planını uygulamaya koyacaktık.

Arkadaşım, kadını kampın dışına yönlendirmemi söylemişti. Bundan sonraki savunma hamlelerimi dışa doğru kaçarak, saldırırken de kamp tarafından vurarak bunu gerçekleştirmeye çalışacaktım. Muhtemelen birkaç dakika içerisinde kadını Ooki'nin istediği konuma getirebilirdim. Bunu yaparken yeterince başarılı olabilirsem; partnerimin söylediği gibi yapıp, onun sinyaliyle, işaret ettiği nesneyle yerimi değiştirmek üzere Kawarimi no Jutsu kullanacaktım. Raiton no Yoroi aktifken raiton dışında ninjutsu kullanmamın mümkün olmadığını bildiğimden, Kawarimi yapmadan önce vücudumda hapsettiğim elektrik akımını dışarı salarak rahat bırakacaktım. Tekniğin etkisi yok olduğu anda da yer değiştirmek için ellerimi tora mührü yaparak Ooki'ye bakacaktım. Yoğurduğum chakrayı Ooki'nin söylediği kriterlere uyan nesneye yoğunlaştırıp Kawarimi'yi, ve planı, tamamlayacaktım.
Image
Künye


İsim: Yamato Ryuji
Yaş: 16
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Para: 両 70.000
Prestij: 2 PP
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 5

Motivasyon:
Ryuji için shinobi olmak, eskiden kafasını stabil tutmaya yarayan tek uğraşı olduğu için kendisini zorlayarak yataktan kaldıran öpücükken yakın geçmişte fark ettiği büyüme, gelişme, özgüven duyguları annesinden beri iyi hissetmesini sağlayan tek neden olmuştur. Kişisel tatminini bu şekilde sağlamanın olumsuz yanları olup olmadığı düşünecek yaşa henüz erişmemiştir.

Özellikler -
Image
Profil


Güç: 6
Çeviklik: 7
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 3 (Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Image

Ninjutsu

(A-Rank) Raiton no Yoroi
Taijutsu

(Stil|B-Rank) Rinjoushou
(B-Rank) Shoufuu
(C-Rank) Reppuu

(Stil|D-Rank) Ninja Ekipman Ustalığı
Ekipmanlar

Ekipman Çantası
(Normal Kalite) 1 Kunai
(Normal Kalite) 2 Shuriken
(Normal Kalite) 4mt. Sentetik Misina
(Normal Kalite) 2 Patlayıcı Parşömen
(Normal Kalite) 2 Sis bombası
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by GM - Naruto » March 18th, 2019, 10:00 pm

Ooki: Kafandan sırayla yapacağın her şeyi geçiriyor, aklında planın tüm aşamalarını tekrar ediyorsun. Ryuji’ye bağırmak, bir yerlerden üzerine yazı yazılabilecek herhangi bir şey bulmak, üzerine yazı yazılabilecek şeyin üzerine yazı yazabilecek bir şey bulmak, yoksa kan kullanmak, devamında o şeyin üzerine uzun sayılabilecek bir cümle yazmak, bunu kunaiye sarıp Momoru’ya doğru fırlatmak, Momoru’nun doğru şekilde fırlattığın şeyi o an hiçbir şey olmuyormuş gibi alması ve okuması, ardından ekip arkadaşının kawarimilenmesi için uygun boyutta bir obje bulmak, bulduğun şey bir cesetse kafasına bıçak saplamak, daha sonra o şeyi uygun bir mesafeye taşımak... Hepsi kafandan geçiyor, ancak hiçbirini hayata geçirmiyorsun. Ne ağzın açılıyor, ne de vücudun kıpırdıyor. Pek parlak biri olmadığın aşikar, hatta ortalamaya göre oldukça aptal sayılırsın. Ancak ‘sen bile’ yaşam ve ölümün saniyelerle belirlendiği ve etrafta hepsinin artık ölü olmasından sizin sorumlu olduğunuz onlarca ceset olan bir ortamda böylesi gereksiz bir hamle yapmanın saçma olduğunu farkediyorsun planını aklından geçirdikten sonra. Gerçeklikten olabildiğince uzak bir hamle. Bu duraksaman, sana en iyi ihtimalle birkaç saniye kaybettiriyor. Korkmuş olduğun çok belli, ve yaşadığın bu akıl tutulmasının korkudan kaynaklı olduğunu tahmin edebiliyorsun. Ancak halihazırda ellerine korumakla mükellef olduğun sivillerin kanı bulaşmış durumda ve boş işlerle uğraşarak takım arkadaşını daha fazla tehlikeye atmaman gerektiğini biliyorsun içten içe. Kadın bariz biçimde çok tehlikeli, ve Ryuji ölümün pençesinde gibi görünüyor. Harekete geçmen gerektiğini biliyorsun, ancak hiçbir şey yapmıyorsun.

Ryuji: Planladığın üzere, varolan momentumunu kullanarak savuşturulan sol bacağını ilerletmeye devam ediyor, vücudunu döndürerek sol ayağını yere az önceki pozisyonuna ters bir şekilde yerleştiriyorsun. Bu esnada, hançerin döndüğün şekilde yan tarafından sırtına doğru hafif bir kesi açtığını hissediyorsun. Pek ciddi bir şey değil, özellikle alacağın olası bir hasara karşı. Kadından ilk defa bir ses çıktığını duyuyorsun bu esnada: “Tch.” Ne anlama geldiğini bilmiyorsun. Ancak hafif bir memnuniyet seziyorsun bu yarım saniyelik seste. Yine de, dövüşmeyi bırakma lüksüne sahip değilsin, sol ayağın yere değdiği anda kalçandan güç alarak sağ tekmeni çıkarıyorsun kadının maskeli yüzüne doğru. Tekmen isabet ediyor, ve kadın bir anlık boşluğunda tekmeni suratına yiyor ve geriye doğru sıçrıyor. O an, az önce seni kesip geçen hançerin üzerindeki kanın anlamsız bir sesle bıçağın içlerine doğru kaybolduğunu seçiyor gözlerin. Adeta yutarmış gibi. Anlam veremiyorsun buna da. Momoru, kadınla aranızdaki mesafe açıldığı an gergin okunu çekip kadına doğru fırlatıyor ve karnının sağından içeri doğru isabet ettiriyor. Tepki gelmiyor, ancak kadının vücudu titriyor bir milisaniyeliğine. Devamında, bir tarantula gibi olduğu yerden fırlayıp vücudunu yana; Momoru’ya doğru fırlatıyor. Vücudu Momoru’ya doğru ilerlerken, yüzü ve göğüs kısmı sana doğru bakmakta. Bu esnada elindeki hançeri sana doğru fırlatıyor, vücudunu hafifçe yana doğru çevirerek kurtuluyorsun hançerden. Yine de, içinde kötü bir his var. Bir an sonra, Momoru’nun tepesine çöküyor kadın.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Ooki
Posts:164
Joined:August 31st, 2018, 10:46 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Yamato Ryuji & Kotegawa Ooki

Post by Kotegawa Ooki » March 19th, 2019, 12:08 am

Kafamdan güzelce geçirdiğim plan korktuğum için gerçekleşmemişti. Aslında Ryuji kendine düşen kısmı yaptığı sürece bir riskinin olduğunu sanmıyordum. Kampın dışında olacağı için patlamalar kampa zarar vermeyecekti. En kötü ihtimalle patlama bizi etkileyebilirdi ama ondanda zıplayarak falan kaçınabilirdik.

Baştan başarısız olan planım yüzünden kaybettiğim zaman sırasında Ryujin ve kadın iyice kapışmaya başlamıştı. Üstün taraf kadın gibi gözüküyordu ve hemen müdahale etmez isem Ryujin çok zor duruma düşecek gibiydi.

Etrafıma dikkatlice baktıktan sonra bir an için ne yapmam gerektiğini düşünmüştüm. Aklımdan ilk geçen ilk yardım çadırlarından birine gidip yaramla hemen ilgilendikten sonra kadına dalmak olmuştu. Çok detaylı bir tedavi yapmayı düşünmüyordum. Hani etrafımı kan gölüne çevirmeden bıçağı çıkartmama yetecek kadar. Bir iyileştirme hapı ve bir kaç metre temiz sargı bezi işi görürdü ama savaşın duruma baktığımda müdahale etmezsem önce Ryuji sonra ise Momoru ölecekti ki geriye bir tek ben kalacaktım. O durumda ise ya bende ölecektim yada kadınla birlikte kampı yok etmeyi göze alacaktım. O yüzden şimdilik iyileştirme opsiyonun masa dışıydı.

Elimden yapacak bir şey gelmediğinden tüm hızımla kadının olduğu yere doğru koşacak ve bu sırada Bunshin no Jutsu 'yu yaparak çevremde üç klon oluşturacaktım. Klonların tek işlevi kadının dikkatini dağıtarak olası saldırıları üzerlerine çekmek ve ben saldırırken kafasını karıştırmak olacaktı.

Kadının yakınına gittiğimde çakra ile güçlendirdiğim bacaklarımla onun alt kısımlarına sert tekmeler savuracaktım. Tekmeleri kullanmamın sebebi erimlerinin kollarıma göre daha fazla olması sayesinde daha uzaktan ona saldırabilecek olmam ve bunun daha güvenli bir pozisyona koymasıydı. İkinci bir sebeb ise bacaklarımla onun alt kısımlarına yapacağım hamleleri, yumruklara kıyasla daha zor bloklayabilecek yada kaçınabilecek olmasıydı.

Bu sırada muşta tutan ellerim ise olası karşı saldırılara karşı savunmada bekleyecekti. Özellikle bıçağın saplı olduğu kısımları korumalıydım. Bu yüzden savunma kısmında odağım oralar olacaktı.
Image
Künye
► Show Spoiler
Motivasyon/Komplikasyon/Özellik
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Beceri
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar Standart
► Show Spoiler
Locked

Return to “Yağmur Ülkesi”