Ryosei Taira

Pasifliğe düşen karakterler buraya alınır.
Post Reply
User avatar
Ryosei Taira
Posts:7
Joined:May 7th, 2019, 6:39 pm
Ryosei Taira

Post by Ryosei Taira » May 8th, 2019, 6:37 pm

Künye
İsim: Ryosei Taira
Yaş: 16
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.82
Kilo: 65
Köy: Ishigakure(Kaçak)
Element: Katon
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin

Portre
Görünüm:
Image
Miyamoto Musashi-Vagabond

Uzun ve oldukça gür saçları vardır. Genelde açık tutmakla beraber bazen de kız kardeşiyle ortak kullandıkları tokalarla toplar. İnce bir vücut yapısına sahiptir. Dış görünüşünde dikkat çekici pek bir şey yoktur. Genelde bol giyinmeyi tercih eder. Sırtında eski, lacivert bir kimonosu vardır. Bunun dışında genellikle siyah olmak üzere bol giysiler giymeyi tercih eder. Bunun hareket kabiliyetini artırdığına inanır.

Kişilik:

Geçmişinde yaşadığı travmatik olaylar sonucu huysuz, ketum ve öfkeli bir kişiliğe bürünmüştür. İnsanlarla kolay kolay konuşamaz. Bu yüzden karşısındakinde dış görünüşünün aksine kaba bir insan izlenimi bırakır. Başına buyruk, hareket etmeden önce çok derinlemesine düşünmeyen bir tiptir. En zayıf özelliğinin bu olduğunu söylemek yanlış olmaz. Düşünmeden hareket eder demişken, bu önünde kim olduğuna bakmadan bodoslama saldırıyor anlamında değil, hazırlıksız hareket ediyor anlamındadır. Yoksa gözünü karartıp herkese karşı savaşacak biri değildir. Aksine, gözünün almadığı rakiplerinden kıçını tekmeleyerek kaçmaya oldukça hazırdır. Bunu bir onur meselesi haline getirmez. Rakibine olabildiğince kirli oynamaya çalışır. Bunun yanında yere devirdiği çok az rakibini canlı bırakacaktır. İnançları onu olabildiğince acımasız, barbar bir ninja haline getirmiştir.

Sürekli zihnini kurcalayan düşüncelerden kurtulmak için kendini uykuya ve tıkınmaya vermiştir. Kıyıda köşede, bir ağacın gölgesinde ya da bulabildiği her yerde rahat edip uyuklar. Bu yüzden hep bitkin bir hali vardır. Yemeğe de kıtlıktan çıkmışcasına girişir. Kişiliğinin ortaya koyduğu kıro izlenimine biraz daha katkı yapar bu şekilde. Hızlı hızlı şapırdata şapırdata yemek yer.
Aslında bakacak olursak her türlü yemekten oldukça zevk alır. Yine de diğerlerinden daha fazla sevdiği bir yemek varsa o da onigiridir.

Anlaşıldığı gibi soğuk ve huysuz bir insandır. Yine karşısındaki kişinin kendisiyle iletişime geçmek için uğraştığını görmek ister bazen. İlgi arsızı da değildir aslında. Bunun sebebi belki de içten içe yalnızlık hissinden kurtulmaya çalışıyor olmasıdır. Şakalardan hoşlanmaz. Feminen tavırlı, görünüşlü hemcinslerini sevmez. Ayrıca kendisi gibi huysuz insanları da sevmez. Toparlamak gerekirse karşısındaki kişide kendisinde bulunan özellikleri görmekten nefret eder.

Özgeçmiş:

Ishigakure köyünde maddi durumu hiç fena olmayan bir ailenin büyük çocuğu olarak dünyaya gözlerini açan Taira, babasının yavaş yavaş yaşlanıp değişik tavırlar sergilemeye başlamasına kadar oldukça normal bir çocukluk geçirmiştir. Bir tarih vermek gerekirse bu olaylar Taira'nın genin olmasından kısa bir süre sonra cereyan etmiştir. Bundan önce Ryosei ailesinin yapısından bahsetmekte fayda olacaktır. Ryosei ailesin ekonomik durumu, baba Ryosei'nin Ishigakure'nin önde gelen olarak nitelendirilebilecek tüccarlarından biri olması sebebiyle ortalamanın oldukça üzerindeydi. Böyle bir aileden Taira gibi bir caninin çıkacak olması dışarıdan izleyen bir insan tarafından oldukça garip karşılanırdı.

Babası, kendi izlediği yoldan ilerlemesini istiyordu ama Taira’nın aklında tüccar olmak yoktu. Zaten açık konuşmak gerekirse babasının sahip olduğu tüccar kurnazlığına da asla sahip olmamıştı. Ani kararlar alan bir çocuktu. Sırf kendisinden 2 yaş küçük kız kardeşinin gözünde daha karizmatik bir abi olmak istediği için shinobi yolunu seçmişti. Tabi kısa zaman içerisinde bu fikre olabildiğince ısınmıştı. Ailenin akademiye giden tek bireyi olan Taira, zamanını genelde akademideki arkadaşlarıyla ya da bireysel olarak idman yaparak geçiriyordu. Bu yüzden eve sadece geceleri uyumaya giren bir çocuk olduğu söylenebilirdi. Hal böyle olunca evde dönen sıra dışı olaylardan pek haberdar olamıyordu.

Akademi sınavını başarılı bir dereceyle geçmesi Taira için bir motivasyondu. Her şey olabildiğince iyi gitmekteydi ama artık bir genin olan Ryota, kendini daha da güçlenmeye adamıştı. Sürekli idman yapmaktan haliyle kız kardeşine ve ailesine gerekli vakti ayıramıyordu. Zaten paraya zaafı olan babası işleri büyüttükçe zevkine daha düşkün bir insan haline gelmeye başlamıştı. Eve sürekli sarhoş geliyordu. Bu gecelerden birinde Taira, babasının kendisinden 1, 2 yaş küçük kız kardeşine farklı bir eğiliminin olduğunu düşünmeye başlamıştı. Zaman zaman kendini kötü hissettiği anlar da oldu. Bir baba kız ilişkisini farklı yerlere çektiğini düşünüp kendinden utandı Taira. Fakat zamanla durum daha da açık bir hal almaya başlamıştı. Geçen zamanla beraber annesinin güzelliği de solup gidiyordu. Pürüzsüz teni birkaç yıl içerisinde yerini kırışıklıklara bırakmıştı. Baba Ryota'nın gözü eşini görmez olmuştu. Henüz yaşı oldukça küçük olan Taira, bazen düşündüklerine kanıt olabilecek sahneler gördüğüne inanırken, bazen de kendinden utanmaya devam ediyordu. Psikolojisindeki ilk hırpalanmaların bu zamanlarda başladığı söylenebilirdi. Tabi küçük Kyo'nun neler hissettiğinden bahsetmeye bile gerek yok.

Taira artık bir chunindir. Zaman ilerledikçe aile içinde yaşanmakta olan bu uygunsuz durum kendini olabildiğince belli etmeye başlamıştır. Baba Ryota'nın Kyo'ya tacizleri sadece sarhoşken yaşanan bir olay olmaktan çıkmıştır. Bu durumlarda annesiyle göz göze gelip bu duruma bir son vermek isteyen Taira, sürekli olarak annesi tarafından durdurulmuştur. Annesinin de bu tacizlere ses çıkarmaması Taira için büyük bir çöküşün başlangıcıdır. Ne kadar bozuk bir ailenin üyesi olduğunu 15 yaşlarında görebilmiştir. Zamanla annesinden ve babasından nefret etmeye başlar. Zaman zaman babasının üstüne yürür hale gelmiştir ve evde hep bir gerginlik havası vardır. Taira'nın babasının iş arkadaşları eve ara ara uğramaktadır ve onlar da evde dönmekte olan bu sapkınlığın farkındadırlar. Ancak aynı evin annesi gibi onlar da görmezden gelirler. Muhtemelen bunun en önde gelen sebebi Taira'nın babasının işinin diğer tüccarlar için de büyük önem taşımasıdır. Sonuçta yıllardır birbirleriyle çalışan insanlar olduklarından bu düzenin bozulmasından çekinirler.

Sadece ailesinin değil, çevresinin de fazlasıyla yozlaşmış bir halde olduğunu gören Taira sadece ailesinden değil, etrafından ve hatta tüm köyünden iğrenmeye başlar. Bu his onu insanlardan yavaş yavaş uzaklaştıracaktır. Çocukluk evresini tamamlayan kimsenin masum olamayacağı düşüncesi aklında yer etmiştir. Ne yapacağını bilemeyen oğlan, rahatlığı vaktini evden uzakta geçirmekte bulmuştur. Bir nevi gözlerini yummuştur. Olabildiğince güçlenip önem gören bir insan statüsüne ulaştığında kardeşini de alıp bu kalitesiz köyden ayrılacaktır. Aklında planladığı gelecek budur desek daha doğru olacak.

Taira'nın gelecek planlamaları üzerinden çok zaman geçmemiştir ki Kyo, sürekli artan tacizlere artık katlanamayacak hale gelmiştir. Evde kaldığı bazı geceler herkes uyuduğunda Kyo'nun odasına girip, onu uyandırıp muhabbet eden abisi yine bu gecelerden birinde Kyo'nun cesedini bulmuştur. Zavallı Kyo, Taira'nın da aynı annesi gibi bu duruma sessiz kaldığını anlayınca artık yaslanacak bir omzu kalmadığından canına kıymıştır. Bu Taira için bardağı taşıran son nokta olmuştur. Annesinden ve babasından, bu olaya göz yuman herkesten bir farkı kalmamıştır. Olmak istemediği kişiye dönüşmüştür. Bunun şokuyla saatlerce Kyo'nun başında bekler. Gözünden bir damla yaş gelmez. Sadece dudakları titrer. Sanki Kyo'ya bir şeyler söylemek istiyormuş gibi. Sonunda gün doğmuştur. Anne ve babası koridordan geçerek alt kata iner. Taira odasından katanasını alır ve onları takip eder.

Annesinin bakışları arasında kahvaltı masasında oturmakta olan babasına arkadan hızlı adımlarla yaklaşır. Parkenin çıkardığı gıcırtılardan arkasında bir şeylerin döndüğünü anlayan babası arkasını dönüp oğlunun nefret dolu gözlerini gördüğünde katana çoktan boğazından içeri girip arka taraftan çıkmıştır. Taira kılıcı babasının boğazından geri çektiğinde adam elleriyle boğazını kapatmayı deneyip yere düşmeden önceki 1, 2 saniye boyunca etrafa fışkırarak saçılan kan camı kırmızıya boyarken, Taira ve annesinin yüzüne de yağmur misali birkaç damla olacak şekilde sıçramıştır. Masum görünen her yüzün arkasında uyandırılmayı bekleyen bir şeytanın uyuduğu fikrinde kendini tamamen kaybetmiş bir halde Taira, annesiyle bir süre bakıştı. Annesinin durmak bilmeyen çığlıklarını duymuyor gibiydi. Sadece ocaktaki içi çoktan kaynamış suyla dolu demliğin çıkardığı vızıltıyı duyuyordu. Bedenini oynatmadan katanasını ikinci kez salladı. Bu sefer annesi ellerini boğazına sarmıştı. Sanki fışkırmakta olan kanı engellerse hayatta kalacakmış gibi çırpınıyordu. Hızlı adımlarla odasına döndü ve birkaç parça eşyayı yanına aldı. Kyo'nun odasının yanından geçerken içeri bakmayı düşündü. Duraksadı. Ardından hızlıca alt kata indi ve evden ayrıldı. Artık Kyo yoktu. Bu yüzden Taira için bu köyde kalmanın bir anlamı da yoktu.

Kız kardeşine göz ucuyla dahi bakmamıştı evden ayrılırken. Bir amaç uğruna yaşayacaktı ve tüm geçmişini silecekti. Kimseye söz etmeyecek ve bu şekilde kendi de unutmaya çalışacaktı. Yani Taira o evden ayrılırken akli dengesiyle birlikte Kyo'yu da sonsuza dek bırakmıştı.

Motivasyon:

İdeal Dünya

Taira'nın zihninde bir ütopya bulunur. Köylerin tek bir yönetimde birleştiği, o yönetimin de kendisi olduğu bir dünya. Masumiyet maskesi arkasına gizlenmiş şeytanları ancak yönetimi onların elinden çekip alarak başaracağına inanmaktadır. Kötü bir insan olduğunu düşünmemektedir. Bu onun ideal dünyasıdır. Buna ulaşmak için yanına kendisiyle aynı ya da yakın fikirleri taşıyan yandaşlar arayacaktır. Aklında bulunan başka bir yol da yeterli sayıda üyesi olan bir örgüte katılıp, sonunda o örgütün liderini öldürmektir. Böylece büyük bir örgütün başına geçip amaçları doğrultusunda ilerleyebilecektir.

İsmini Duyurmak


Ütopyasına ulaşabilmek için öncelikle korkulan bir lider haline gelmesi gerektiğine inanır. Bunu yapmak için güçlenmesi gerektiği kadar adını da duyurması gerekmektedir. Bu yüzden her icraatını olabildiğince ses getirecek bir şekilde yapacaktır. Adını duyuracaktır ki davasına baş koyacak başka ninjaların dikkatini çekebilsin. İmajını diğer kaçaklar arasına yayabilmek için daha gaddar hareket edecektir.

Komplikasyon:

Çocuklar


Taira'nın zayıf noktası. Kız kardeşine yapılan zulme şahit olan Taira hiçbir çocuğa zarar veremez. Karşısında bulunan çocuk onu öldürmeye çalışsa bile Taira, verebileceği en küçük hasarla bu durumdan ayrılmaya çalışacaktır. Bu kadarla kalmıyor. İçinde bulunduğu durum ne olursa olsun, zarar gören ya da görmek üzere olan bir çocuk gördüğünde harekete geçecektir. Bu onu zor durumlara sürükleyebilir.


Profil
Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 3
Varlık: 4
Zeka: 3
Last edited by Ryosei Taira on September 8th, 2020, 7:20 pm, edited 13 times in total.
Image
Künye
İsim: Ryosei Taira
Yaş: 16
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak
Ryo: 10.000
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

İdeal Dünya

Taira'nın zihninde bir ütopya bulunur. Köylerin tek bir yönetimde birleştiği, o yönetimin de kendisi olduğu bir dünya. Masumiyet maskesi arkasına gizlenmiş şeytanları ancak yönetimi onların elinden çekip alarak yok edebileceğine inanmaktadır. Kötü bir insan olduğunu düşünmemektedir. Bu onun ideal dünyasıdır. Buna ulaşmak için yanına kendisiyle aynı ya da yakın fikirleri taşıyan yandaşlar arayacaktır. Aklında bulunan başka bir yol da yeterli sayıda üyesi olan bir örgüte katılıp, sonunda o örgütün liderini öldürmektir. Böylece büyük bir örgütün başına geçip amaçları doğrultusunda ilerleyebilecektir.

İsmini Duyurmak


Ütopyasına ulaşabilmek için öncelikle korkulan bir lider haline gelmesi gerektiğine inanır. Bunu yapmak için güçlenmesi gerektiği kadar adını da duyurması gerekmektedir. Bu yüzden her icraatını olabildiğince ses getirecek bir şekilde yapacaktır. Adını duyuracaktır ki davasına baş koyacak başka ninjaların dikkatini çekebilsin. İmajını diğer kaçaklar arasına yayabilmek için daha gaddar hareket edecektir.

Komplikasyon

Çocuklar


Taira'nın zayıf noktası. Kız kardeşine yapılan zulme şahit olan Taira hiçbir çocuğa zarar veremez. Karşısında bulunan çocuk onu öldürmeye çalışsa bile Taira, verebileceği en küçük hasarla bu durumdan ayrılmaya çalışacaktır. Bu kadarla kalmıyor. İçinde bulunduğu durum ne olursa olsun, zarar gören ya da görmek üzere olan bir çocuk gördüğünde harekete geçecektir. Bu onu zor durumlara sürükleyebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 3
Varlık: 4
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 2
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu

Taijutsu

Kendou A-Rank

Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
Cynic
Laplace
Laplace
Posts:568
Joined:August 24th, 2018, 10:41 pm

Re: Ryosei Taira

Post by Cynic » June 21st, 2019, 12:34 am

Eğer buralardaysanız onaylayabiliriz. Alkol ve kadın düşkünlüğü sebebi ile yaşınızı 18 küsürlere çekmek isteyebilirsiniz daha oturaklı ve olgun bir karakter için. Bu bir zorunluluk değil tabii, sadece bir öneri.
User avatar
Ryosei Taira
Posts:7
Joined:May 7th, 2019, 6:39 pm

Re: Ryosei Taira

Post by Ryosei Taira » March 7th, 2020, 1:57 am

Karakter en baştan düzenlenmiştir.
Image
Künye
İsim: Ryosei Taira
Yaş: 16
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak
Ryo: 10.000
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

İdeal Dünya

Taira'nın zihninde bir ütopya bulunur. Köylerin tek bir yönetimde birleştiği, o yönetimin de kendisi olduğu bir dünya. Masumiyet maskesi arkasına gizlenmiş şeytanları ancak yönetimi onların elinden çekip alarak yok edebileceğine inanmaktadır. Kötü bir insan olduğunu düşünmemektedir. Bu onun ideal dünyasıdır. Buna ulaşmak için yanına kendisiyle aynı ya da yakın fikirleri taşıyan yandaşlar arayacaktır. Aklında bulunan başka bir yol da yeterli sayıda üyesi olan bir örgüte katılıp, sonunda o örgütün liderini öldürmektir. Böylece büyük bir örgütün başına geçip amaçları doğrultusunda ilerleyebilecektir.

İsmini Duyurmak


Ütopyasına ulaşabilmek için öncelikle korkulan bir lider haline gelmesi gerektiğine inanır. Bunu yapmak için güçlenmesi gerektiği kadar adını da duyurması gerekmektedir. Bu yüzden her icraatını olabildiğince ses getirecek bir şekilde yapacaktır. Adını duyuracaktır ki davasına baş koyacak başka ninjaların dikkatini çekebilsin. İmajını diğer kaçaklar arasına yayabilmek için daha gaddar hareket edecektir.

Komplikasyon

Çocuklar


Taira'nın zayıf noktası. Kız kardeşine yapılan zulme şahit olan Taira hiçbir çocuğa zarar veremez. Karşısında bulunan çocuk onu öldürmeye çalışsa bile Taira, verebileceği en küçük hasarla bu durumdan ayrılmaya çalışacaktır. Bu kadarla kalmıyor. İçinde bulunduğu durum ne olursa olsun, zarar gören ya da görmek üzere olan bir çocuk gördüğünde harekete geçecektir. Bu onu zor durumlara sürükleyebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 3
Varlık: 4
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 2
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu

Taijutsu

Kendou A-Rank

Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
Cynic
Laplace
Laplace
Posts:568
Joined:August 24th, 2018, 10:41 pm

Re: Ryosei Taira

Post by Cynic » March 23rd, 2020, 3:28 pm

Kişiliğe bir paragraf daha eklemenizi ve bu ekte de karakterin nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını yazmanızı isteyeceğim. Sevdiği yemekler, sevmediği tavırlar gibi şeyleri kastediyorum aslında. Bu hem karakteri bir tık daha derin kılacak hem de daha basit durumlarda onun rolünü iyi yapabilmenize olanak sağlayacak.

Bununla beraber geçmişiniz sebebiyle direkt bingo kitabına ekli olarak başlayacağınızı bildirmek isterim.
User avatar
Ryosei Taira
Posts:7
Joined:May 7th, 2019, 6:39 pm

Re: Ryosei Taira

Post by Ryosei Taira » September 8th, 2020, 10:10 am

Küçük bir ekleme yaptım. Umarım yeterli olur. Yeni güncellemeyle beraber yeniden buradayım.
Image
Künye
İsim: Ryosei Taira
Yaş: 16
Cinsiyet: Erkek
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak
Ryo: 10.000
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

İdeal Dünya

Taira'nın zihninde bir ütopya bulunur. Köylerin tek bir yönetimde birleştiği, o yönetimin de kendisi olduğu bir dünya. Masumiyet maskesi arkasına gizlenmiş şeytanları ancak yönetimi onların elinden çekip alarak yok edebileceğine inanmaktadır. Kötü bir insan olduğunu düşünmemektedir. Bu onun ideal dünyasıdır. Buna ulaşmak için yanına kendisiyle aynı ya da yakın fikirleri taşıyan yandaşlar arayacaktır. Aklında bulunan başka bir yol da yeterli sayıda üyesi olan bir örgüte katılıp, sonunda o örgütün liderini öldürmektir. Böylece büyük bir örgütün başına geçip amaçları doğrultusunda ilerleyebilecektir.

İsmini Duyurmak


Ütopyasına ulaşabilmek için öncelikle korkulan bir lider haline gelmesi gerektiğine inanır. Bunu yapmak için güçlenmesi gerektiği kadar adını da duyurması gerekmektedir. Bu yüzden her icraatını olabildiğince ses getirecek bir şekilde yapacaktır. Adını duyuracaktır ki davasına baş koyacak başka ninjaların dikkatini çekebilsin. İmajını diğer kaçaklar arasına yayabilmek için daha gaddar hareket edecektir.

Komplikasyon

Çocuklar


Taira'nın zayıf noktası. Kız kardeşine yapılan zulme şahit olan Taira hiçbir çocuğa zarar veremez. Karşısında bulunan çocuk onu öldürmeye çalışsa bile Taira, verebileceği en küçük hasarla bu durumdan ayrılmaya çalışacaktır. Bu kadarla kalmıyor. İçinde bulunduğu durum ne olursa olsun, zarar gören ya da görmek üzere olan bir çocuk gördüğünde harekete geçecektir. Bu onu zor durumlara sürükleyebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 9
Çeviklik: 6
Kondisyon: 5
Potansiyel: 3
Varlık: 4
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 2
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu

Taijutsu

Kendou A-Rank

Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
Maxdown
Phantasm
Phantasm
Posts:106
Joined:August 25th, 2018, 6:38 pm

Re: Ryosei Taira

Post by Maxdown » September 11th, 2020, 11:18 pm

Onaylanmıştır, iyi oyunlar dileriz.
Image
Post Reply

Return to “Pasif Karakterler”