[Ishigakure - Operasyon] Jirou Ryu & Kotegawa Chisa

Locked
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm
Re: [Ishigakure - Operasyon] Jirou Ryu & Kotegawa Chisa

Post by GM - Naruto » May 9th, 2019, 9:19 am

Ryu’nun cümleleriyle beraber, anın verdiği şokun etkisinden kendini kurtarmayı başaran ekibiniz harekete geçiyor. Motoki, her ne kadar tam anlamıyla bir Ishigakureli olmasa da, kısa bir süre önce yaşananların etkisiyle herhangi bir tereddüt göstermeden Ryu’nun peşine takılıyor. Chiyumi ve Hiroyuki ise, Chisa’nın önderliğinde ağır bir şekilde yaralanan Shijo’nun olduğu yere doğru ilerlemeye başlıyor. Bu an, bilincinizde neler olup bittiğine ilişkin belki de en berrak anılar olarak yer ediniyor. Zira bu son bilinçli koşunuzun ardından, tüm anılarınıza yoğun bir kırmızılık hücum ediyor. Katana ve wakizashileriniz düşmanlarınızı kesip biçmeye başlarken, araya serpiştirdiğiniz jutsular ile savaş alanındaki etkinizi daha belirgin bir hale getirmeyi başarıyorsunuz. Vahşi bir savaş içerisinde Ishigakure açısından beklenen ivmeyi kazandırmayı başarmanız ile birlikte, savaşın seyrinin değiştiğini hissedebiliyorsunuz. Ishigakurelilerin cesaret ve galibiyet naralarına, Riaru’nun adamlarının acı dolu inlemeleri karışmaya başlıyor.

Bir sonraki rakiplerinizi etkisiz hale getirebilmek için, üzerinize sıçrayan, görüşünüzü kısıtlayan ve her şeyden önemlisi düşünme dürtülerinizi yok eden kızıllığa aldırış etmeden hareket etmeye devam ederken, Hiroyuki kalan son enerji kırıntılarıyla Shijo’ya müdahale etmeye çalışıyor. Karmaşa ve kızıllık hat safhasına vardığı anlarda ise, Ishigakure’nin üstünlüğü tamamen savaş alanına hakim oluyor. Tek bir rakibinizi bile sağ bırakmamak istercesine yapılanlar neticesinde, bulunduğunuz cephedeki savaş, tüm düşmanlarınızın etkisiz hale getirilmesiyle sonlanıyor. Geride birçok yitip giden Ishigakureli olsa da, nihayetinde bulunduğunuz cephede, ezici bir üstünlük şeklinde olmasa da, zafer Ishigakure’nin oluyor. Bu galibiyet, herkeste öfkeli, üzgün, duygusal, gururlu ve cesaret dolu naralara sebep olurken, savaş alanında sizin gibi sağ kalanlar, yerde hareketsiz veya kısıtlı hareketlerle yatan dostlarına bir umut olabilmek için çırpınmaya başlıyor.
Off Topic
Konu sonlanmıştır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Jirou Ryu & Kotegawa Chisa

Post by GM - Naruto » June 25th, 2019, 12:56 am

Beklenilenden daha fazla canın kaybedildiği ve daha fazla kanın aktığı cephede, Riaru'nun adamlarına karşı mutlak bir üstünlük kazanılmış olsa da, Nori ve Shijo gibi bilinen iki shinobinin kaybedilmesi, kazanılan zaferi buruklaştırmaya fazlasıyla yetiyor. Nori'nin kısmen parçalanmış bedeni bir bütün haline getirilmek ve adına yaraşır bir şekilde defnedilmek için bir araya getirilmeye çalışılırken, bölgedeki tüm medikal shinobiler Shijo'yu hayatta tutmak için çabalamaya başlıyor. Ancak bu esnada, Riaru'nun daha az sayıda adamla yeni bir saldırı dalgası baş gösteriyor ve Ishigakurelilerin tüm odağı bu yeni saldırı dalgasına kayıyor. Kesici ve delici aletler neredeyse tamamen kızıla kaplanmış olsa da, bir kez daha gün yüzüne çıkıyorlar, daha fazla kızıllık için.

Riaru'nun saldırı dalgası karşısında Ishigakureliler ilk kez bir savunma yapmak durumunda kalıyor. Savaşın bu anına kadar tamamen saldırı odaklı yapılan planlar, Riaru'nun adamlarının kaybedecek bir şeyleri yokmuşçasına saldırmasıyla alt üst oluyor. Ishigakureliler tarafından gelen saldırı püskürtmek adına her ne kadar topyekun bir savaş durumuna geçilmeke istense de, bölgedeki yetkin kişilerden olan Hiroyuki, medikal ekibi belli gruplara ayırıyor ve bu şekilde mevcut yaralılarla ilgilenilmesini söylüyor. Bu grupların başlarına da koruma görevi üstlenecek kişileri yerleştirmeyi ihmal etmeyen Hiroyuki, birkaç medic ekibini de acil durumlarda müdahalede bulunmak için görevlendiriyor. Kazanılan geçici zafer yerini sert bir mücadeleye bırakırken, mevcut şartlar altında Shijo'nun iyileştirilmesi mümkün görünmüyor. Bu nedenle Hiroyuki, bölgedeki diğer yetkili shinobiler ile kısa bir görüşme yaptıktan sonra Nori'nin naaşının ve Shijo'nun Ishigakure'ye taşınması emrini iletiyor. Bu görev ise bölgeye sonradan gelen ve güzergahları diğer kişilere nazaran daha iyi bildiği düşünülen Jirou Ryu, Kotegawa Chisa ve Uzumaki Chiyumi'ye veriliyor.
Genel; Nori'nin naaşının ve Shijo'nun Ishigakure'ye taşınması emrini aldığınız anda, yola çıkmak için gerekli çalışmaları yapmaya başlıyorsunuz. Geri dönüş yolunda size eşlik edecek iki medikal shinobinin de bulunacak olması Shijo'yu hayatta tutmanızı kolaylaştıracak görünüyor. Tüm bunların yanında, sonradan yanınıza aldığınız Motoki de, geri dönüş yolunda size yardımcı olacağını iletiyor. Böylece yeni bir ekiple dönüş yoluna çıkıyorsunuz.

Shijo'nun hayatta kalması için saniyelerle yaptığınız mücadele, üzerinizdeki tüm yorgunluğu silip atıyor. Kalbiniz hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde kan pompalamaya başlarken, istemsizce Shijo'nun sonun da Nori gibi olacağını düşünüyorsunuz. Tüm bunların yanında, savaş alanına gittiğiniz sırada yaşananlar neticesinde kaybettiğiniz zamanları ve bunun sonuçlarını düşündüğünüzde, böylesine bir durumla tekrar karşı karşıya kalmanız halinde, bu kez Shijo'nun gözlerinizin önünde öleceği düşüncesini kafanızdan silip atamıyorsunuz. Her ne kadar tüm bunların sorumlusunun Motoki olduğu ve onun da artık sizin safınızda yer aldığı düşünüldüğünde, böylesine bir şeyin tekrarlanmasını muhtemel görmeseniz de, kazanıldığını sandığınız bir savaşın nasıl tekrar patlak verdiğine gözlerinizle şahitlik etmiş olmanız dolayısıyla, tedbiri elden bırakmıyorsunuz.

Tüm bu düşünceler ve tedbir durumu sürerken, kafanızda canlandırdıklarınızın gerçek hayata yansımasıyla kabusu yaşamaya başlıyorsunuz. Riaru'nun adamlarının grubunuza kurduğu bir pusuya düşmenizin ardından yoğun bir mücadeleye girişmeniz, yaşayacaklarınız hakkında size ufak bir ipucu veriyor sadece. İlk pusuyu bir şekilde atlatmanızın üzerinden çok geçmeden ikinci pusuyu yemeniz, Riaru'nun planlarını da aşağı yukarı size anlatmaya yetiyor.

Kazanıldığını düşündüğünüz zafer sırasında Riaru'nun askerlerinin geri çekilmesinin ve sonrasında daha az sayıda adamla tekrar bir saldırı düzenlenmesinin, Riaru'nun dönüş yollarında gerilla taktiği ile yapmaya çalıştığı saldırıları hazırlamak için olduğunu rahatlıkla kavrayabiliyorsunuz. Bu taktik neticesinde stratejik noktalara yeteri kadar adamını yönlendirdiğini düşündüğünüz Riaru'nun beklenenden daha sert çıkması sizi kaygılandırmaya başlarken, bu yeni strateji karşısında bir şeyler yapılması gerektiğini düşünmeye başlıyorsunuz. Bu noktada sorumluluğu üstüne alan Chiyumi, yaşanılanları bölgedeki rütbelilere aktarmak için gönüllü oluyor ve sizler de, size verilen görev gereği istemeseniz de Chiyumi'nin bu fikrine katılıyorsunuz. Bu noktada yollarınız Chiyumi ile ayrılırken, sizler de Ishigakure'ye doğru olağanca hızınızla geri dönüyorsunuz.

Görev Sonu:

Jirou Ryu - Sonuç:
  • Net:
    • 65 GP
    • 100.000 Ryo
    • 4 PP
Kotegawa Chisa - Sonuç:
  • Net:
    • 65 GP
    • 100.000 Ryo
    • 4 PP
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Yağmur Ülkesi”