[Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Diğer gizli ninja köyleri.
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am
Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by Hirobayoshi Kagami » May 5th, 2019, 7:42 pm

Dirseklerim masaya dayalı ellerimle alnımı tutarken "İçeri girmeli miyim? Kapıdan içeri girsem bile onları dinleyebilir miyim? Dinlesem bile en fazla ne kadar dinleyebilirim ki? Bunun görevi riske atacağı da malum..." diye düşünüyordum. Düşünceli bir görüntüden ziyade yorgun gibi bir imajım vardı. Misa ise ahtapotunu yemekle meşguldü. Kafamı çevirdiğimde ısırışını görmüş ve başımı ona gıcık olmamak için öteki tarafa çevirmiştim. Bu kızda nasıl bir rahatlık vardı anlamıyordum ama belki de doğru olanı o yapıyordu.

Etrafta gerginlik azalsa da şef oldukça hararetliydi. Yaslandığım masada baş parmak tırnağımı ısırıp "Hmm..." diye ses çıkarmıştım. Önemli konuklara sürekli bir servis vardı sanırım. Servisçi kılığında içeri girilebilirdi sanırım böylece. Yine de bir sorun vardı. Bu adamlara tahammül edebilir miydim? Birkaç dakika öncesinde zaten pot kırmaya oldukça yakın olduğum için bu konuda risk almak istemiyordum.

Oturduğum yerde sırtımı dikleştirip -niyedir bilmem- Misa'ya döndüğümde garson gelmiş, adam ağzını açamadan Misa elemanları sormuştu. Belli ki soru hoşuna gitmemişti adamın ancak dikkatin kendinde olmadığını kontrol ettikten sonra masayla uğraşıyor gibi yapıp konuşmaya başladı. Tamamen göreve odaklı olduğumdan adamın bilgi sızdırmada başarılı olduğuna dikkat etmemiştim bile. Söylediğine göre mavilinin adı Kenichi'ydi. Yakuzayla bağlantılıymış. Çete veya örgüt elemanı olmalı yani. Peki kimdi bu Yakuzalar? Bu araştırılması gereken bir meseleydi. Eğer Yakuzalar Orochimaru'nun labaratuvarının yerini öğrendilerse bu bilgiyi nereden edinmişlerdi? Sorulması gereken basit sorular vardı ve garson daha fazla şey biliyor gibiydi. Bahanesi kalmadığı için masadan ayrılıp dönmüştü. Zaten şu kılığımızda bize daha fazla bir şey anlatma gereği duymamıştır.

İyice oturduğum yere yaslanıp gözlerimi dinlendirirken biraz sonra neler yapacağımı düşünmeden önce Misa'nın dediklerini dinlemeye başlamıştım. İçeri girmeye çalışacağını söylemişti. Bunun üzerine gözlerimi açıp yüzümü ona çevirdim. Gözlerine bakıp ciddiyetini anlamaya çalıştığımda gayet normal baktığını anlamıştım. "İyi..." dedim. Ardından biraz öne eğilip "Reijiden önce şu garsonla konuşmam lazım. Şu adamların sadece buluşma yerini öğrensek yeterdi aslında..." dedikten sonra etrafa belli etmeden deminki garsonu gözlerimle takip etmeye çalışacaktım. En boş anında ona işaret edip normal tonda "Ödeme yapacaktım" diyecektim. Bakışlarım ciddiydi. Sanki yanımda Misa varken tam olarak kendim gibi değildim. Belki de ona alışmaya çalışıyordum kim bilir? İçeri nasıl sızacaktı bilmiyorum ama başarısız olursa onu korumam gerekecekti. İyi olması... İyi olurdu...

Aslında farklı bir plan uygulamaya koyulmak üzere olsam da görevi riske atmak istemediğim için son anda bundan vazgeçmiştim. Bıkkın bir nefes verdikten sonra daha normal bir tavır takınıp garsona "Şu deminki adamlarla ilgili... Bildiğin her şeyi anlatır mısın acaba? Benim gibi gezginlerin bir bölgeye girmeden önce çevresini iyi bilmesi gerekir. Başım belada olsun istemiyorum da." diyecektim. Ardından Misa'ya göz gezdirdikten sonra garsona odaklanacaktım.
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by GM - Naruto » May 8th, 2019, 7:53 pm

Aranızda konuştuktan sonra, Misa ayaklanıyor ve tezgaha doğru ilerliyor. Kagami ise ödeme yapmak üzere garsonu çağırıyor yanına.

Misa: Şef, tezgahın arkasında durmakta. Arkaya geçmenin çok sağlıklı bir yaklaşım olmayacağını bildiğin için gömleğine uzanıp iki düğmesini açtıktan sonra tezgaha doğru yaslanıyor ve dekolteni iyice açığa çıkarıyorsun. Gülümseyerek sesleniyorsun şefe, suratının hala öfkeden -ya da telaştan- kırmızı olduğunu farkedebiliyorsun. Ancak şüpheci bir şekilde kaşını kaldırıp sana doğru yaklaşıyor.

Kagami: Garson, az önce size bir şeyler söylememiş gibi oldukça normal bir şekilde masaya geliyor ve hesabı söylüyor, sen de ödüyorsun. Bu esnada, sorunu soruyorsun. Garson hafifçe telaşlanır gibi oluyor, ancak o sırada şef başka bir şeyle ilgilendiğinden nispeten rahat bir şekilde cevaplamaya başlıyor sorularını. Shinobi olduğunu söylemenin de garsonun üzerinde iyi bir izlenim bıraktığı söylenebilir.

Misa: Adam yanına yaklaşırken, gözleri hafifçe göğüslerine doğru kayıyor ancak bir an sonra sana dönüyor. Öfkeli bir ifadeyle soruyor: "Ne var?" Cümleni kuruyorsun, adam Kenichi'nin adını duyunca hafif gerilir gibi oluyor. Ancak somurtmayı sürdürüyor. Fiziksel güzelliğin bir yana, pek zeki biri olduğun ya da sosyalleşme konusunda özel bir becerin olduğu söylenemez, bu sebeple cümlenin pek tesiri olmuyor adamın üzerinde. İnsanları aldatma konusunda da özel bir yeteneğin yok, bu sebeple pek inandırıcı olduğunu düşünmüyorsun. Adam kaşlarını çatıyor ve tezgaha doğru eğilerek tehdit eder bir tonda fısıldıyor sana: "Kenichi-sama'nın senin gibi biriyle işi olmaz. Benim başımı belaya sokmadan çabuk git buradan, yoksa zorla çıkarmak zorunda kalacağım!"

Kagami: "Dediğim gibi, adamları tanımıyorum. Buranın insanlarına pek benzemiyorlar zaten, geldiklerinden beri sıkıntı çıkarıp durdular. Kenichi-sama'yı ise herkes bilir. Sessiz bir tiptir, ancak yakuzaya borcu olanların hesabını onun kestiği söylenir. Ortalık yerde kavga ettiğini hiç görmedim ya da duymadım. Ama yalnızca söylentiler bile korkunç biri olduğu yönünde. Karanlık işlerin içinde olsa dahi, hiç kanıt bırakmaz. Bu sebeple Taki shinobileri yakalama kararı çıkartamadılar bir türlü." Ardından bir anlık duraksıyor: "Sizin Takigakure shinobisi olduğunuzu sanıyordum, sizin bunu benden daha iyi bilmeniz gerekmez mi?" Şüpheli bir ifade oluşuyor garsonun yüzünde. Arkaya doğru hafif kaçamak bakışlar atıyor, ve bunun sonucunun iyi bir yere gitmeyeceğini tahmin edebiliyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Akane Misa
Posts:57
Joined:February 28th, 2019, 8:04 am

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by Akane Misa » May 10th, 2019, 9:50 pm

Aslında ilk başlarda güzel gidiyordu. En azından şefi konuşmaya ikna ettiğimde öyle düşünmüştüm. Öyle ki yüzünden anlamış olduğum siniri sayesinde bana bakmaz diye düşünüyordum. Yanıma doğru geldiğinde istediğim yerlere odağı aldığımı düşünüyordum. En azından böyle adamların içinde, derin bir yerlerde gömdükleri duyguları vardı. Yaramaz duygular.. Onları açığa çıkarmak bazı adamlarda kolay oluyordu. Bu adamda da kolay olacağını düşünmüştüm. Fakat adam Kenichi ismini duyduğunda bile sadece birazcık gerilmişti. Ayrıca sergilediğim onca şeyi reddedip bir köpek gibi sahibine sadık kalmayı seçmişti. Sanırım yapacağım taklitleri uzunca bir süre prova etmeliydim. Fakat bu planın başarısızlığıya aptal Kagami'nin yüzüne nasıl bakacağım başka bir soruydu. Keşke içeri girebilmemin yolu olsaydı. Adam açık konuşmuştu. Bu mekanda daha fazla duramazdım.

Umarım Kagami de başarısız olmuştur. Durumlar eşitlenirdi. Yok ya.. Başarılı olsun. İki başarısızlık daha fazla eksiydi. O zaman başarılı olsun ama bana tavır yapmasın. Tavır yapacaksa başarılı olmasın. Ya d--. Ne diyorum ben? İçimdeki düşünceleri dışarı vurunca büyük bir ''OF'' çıkacağından emindim. Kagami ne yapıyorsa yapsın. Zaten Kami'nin malına 500 Ryo kitledim. Bir yönden artıydı.

Bu ortamda daha fazla duramazdım. Zira şefin söyledikleri oldukça netti. Dışarıya çıkacaktım, Reiji'nin yanına. Fakat çıkmadan önce Kagami'nin dışarı çıktığımı anlaması için ilk önce ona görünecektim. Salak saçma bir hareket yapmaması için her şeyi düşünüyordum artık.

Reiji'nin yanına gittiğimde olanları anlatacaktım. Mekanı iyi gören gizli bir yer bulup orada Kagami'nin çıkmasını bekleyecektim. Eğer dışarı doğru gelirse ıslık çalıp yanıma çağıracaktım. Sonuçta zincirleri elime almalıydım.
► Show Spoiler
Image
Here comes the rain again
Falling on my head like a memory

Künye
İsim: Akane Misa
Yaş: 19
Cinsiyet: Dişi
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 15.000
Prestij: -
Ün: 10
Kullanılabilir GP: -

Motivasyon

Sefilsizlik
Chuunin olunca Misa amaç belledi kendisine. Özgürlüğü kısıtlananların bir temsilcisi olacaktı. Biliyordu.. Çoğu çocuğun şiddet gördüğünü, istemeden çalıştırıldığını.. Kendisi gibi olan çocukları, özellikle kız çocuklarını, kurtarmak ve gerekirse bu köyün adalet bağlamında kılıcı olmak istiyordu. Fakat sözünü bir şekilde başkalarını dinletebilmeliydi. Çıkıp kendini yırtsa bile onu dinleyecek kaç kişi vardı? Şuan ki haliyle kimse onu umursamazdı. Kendisi ne başarmıştı ki? Kim güvenecekti ona? Önemli bir şey başarırsa birileri onu dinlerdi. Yüksek makamlara gelmek istedi. Böylelikle önemli çalışmalar yapıp amacını tüm dünyaya duyurabilecekti.

Önemli bir konuma gelmenin zaman alacağını biliyordu. Boş boş bekleyemezdi. Şimdiden başlayacaktı çalışmalarına. Yardıma ihtiyaç çocukların kurtarıcısı olup özgürlüğüne kavuşturacaktı. Annesiz çocukların annesi olacaktı Misa. Tek amaçladığı şey buydu.


Özellikler

-


Profil

Güç: 9
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 3
Varlık: 3
Zeka: 2


Beceri Listesi

[Güç] Atletizm: 4
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1



Ninjutsu

Shunshin - Ninpou
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.


Raiton no Yoroi - Raiton
Kullanıcı normal bir el mührü serisinin ardından vücuduna elektrik akımı salar. Bu akım, kullanıcının sinir sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar ve motor fonksiyonların performasını arttırır. Kullanıcı'nın refleksleri keskinleşir, daha hızlı hareket etmeye başlar. Algısında herhangi bir değişiklik olmaz fakat planladığı hamleleri daha hızlı yerine getirir. Teknik açık olduğu sürece Raiton dışında herhangi bir ninjutsu kullanamaz. Suiton saldırılarından ekstra hasar alır. Kullanıcıya teknik süresice aşırı yaklaşan kişiler bir elektrik akımı ile çarpılır. Teknik açık kaldığı sürece normal tekniklerden daha fazla chakra yer.

Taijutsu

Kendou - B Rank
Stilin disiplinini kavramaya devam eden kullanıcı kılıç ve benzeri silahlar ile nasıl blok yapılacağını öğrenir. Kullanıcının defans kabiliyeti yüksek derecede artar ve bir saldırıyı savunduktan sonra genelde sarsılmaz ve karşı saldırıya hazır olur.

Genjutsu

-


Sahip olunan eşyalar

-Katana(Orta kalite)

-Shinobi çantası
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by Hirobayoshi Kagami » May 11th, 2019, 4:38 pm

Garsonu çaktırmadan çağırmayı başarmış ve sözlerimle güvenini kazanmıştım belli ki. Bundan dolayı ben de biraz rahatlamıştım aslında çünkü kime güvenip kime güvenemeyeceğimi bilemiyordum. Nispeten daha sakin bir şekilde garsonu dinleyip yer yer onu dinlediğimi belli etmek için hafiften başımla onaylıyordum. İlk sözleri bittiğinde 'anlaşıldı' der gibi başımı sallamıştım ki garsonun sorusuyla birlikte yumuşak bir nefes alıp adamla göz göze gelmeye çalışarak normal bir tonda "Bilgin için için teşekkürler. Benim için önemliydi. Soruna gelecek olursa sana güvenebileceğimi düşündüğüm için bilgilendireyim; Shibuki-sama benle biraz önce yanımdaki kızı o tanımadığın adamlar ve bağlantılarını araştırmak için özel olarak görevlendirdi. Normalde içeride fazla çalışmayız bu yüzden iç sorunları o kadar bilemiyorum. Yani Kenichi denilen kişiyi tanımıyorum malesef. İyi olan ise onun bir veya birkaç güne diğerleriyle beraber yakalanacak olması..." diyecektim.

Bu kadar konuşma benim için yeterli gelse de sonraki adımı da atmam gerektiği için garsonun da çağırılma ihtimalini göze alarak daha hızlı, net ve elbette başkalarının duyamayacağı bir şekilde "Onları takip etmek zorundayız. Bu yüzden bir süre daha burada kalmamız gerekiyor. Yardımın için teşekkürler." diyecek ve ödemeyi yaptıktan sonra içecek serin bir şey isteyecektim. Şu noktadan itibaren işler istediğim gibi giderse önüme çaktırmadan Misa'yı süzerken bir yandan da düşünmem gerekiyordu.

Bu adamların yakuzaya borcu olduğunu sanmıyordum. Zira adam zaten zengin tipti. Bu yüzden malı kaçıranın yakuzalar olduğunu tahmin etmek zor değildi. Güvenilir eleman Kenichi de ara buluculuk için gönderilmişti. Baksana borcu teslim almak için hesap kesen de oymuş.

Bunları sakince düşünebildiğim için minik bir mutluluk vardı içimde. Bana yılışan başka kimse olmazdı umarım yoksa ya görev için sinirden birkaç tahtamı kaybedecektim ya da patlayıp burayı darmadağın edecektim. Tabi görev uğuruna bir an önce buradan kaçmaya çalışmayı da düşünebilirim. Umarım hiçbiri olmaz. Onca zamandır yaptığım meditasyonlara rağmen bu kadar çabuk patlamak bana yakışmazdı. Köyüme üzerimde başarısızlık lekesiyle dönemezdim. Üstelik bizden niceleri şu an savaşın içinde... Biraz daha kontrolü ele almalıyım...
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by GM - Naruto » May 13th, 2019, 12:47 am

Misa: Dışarı çıkıyor, birkaç saniye boyunca Reiji'yi arıyorsun gözlerinle. Devamında, 10-15 metre kadar uzaklıktaki başka bir binanın çatısından el ediyor sana sakin bir şekilde. Görünmeyeceğini düşündüğün bir anda çatıya çıkıyor ve Reiji'nin yanına gidiyorsun. Etrafta şüpheli herhangi bir şey görmediğini, dükkana yalnızca silahsız bir kişinin girdiğini söylüyor. İçeride yaşananları anlatıp anlatmamak senin elinde, beklemeye başlıyorsunuz.

Kagami: Garson, söylediklerini dinliyor ancak yüzündeki şüpheci ifadede herhangi bir değişiklik olmuyor. Söylediğin yalana pek inanmamış gibi, tabii senin bu konuda pek bir tecrüben olmadığı gerçeği de katılınca bu durum oldukça doğal geliyor sana. Yine de farklı başka bir şey söylemeden masadan ayrılıyor. O anda, 'gizli' olması gereken görevinle alakalı bir ayrıntıyı hiç tanımadığın ve yalnızca sorunu cevaplamış olan garsona vermiş olduğun gerçeği şimşek gibi çakıyor kafanda. Halkın Kenichi'den hoşlanmak için pek bir sebebi olduğunu sanmıyorsun, ancak aleni bir şekilde yakalanacağını söylemiş olmanın bir hata olduğunun da farkına varıyorsun. Üstüne üstlük, garson yalan söylediğini anlamış olsa bile sana inanmak ya da güvenmek gibi bir zorunluluğu olmadığını da farkediyorsun. Yanından ayrılan garson, tezgahın arkasında kayboluyor. Birkaç dakika sonra masana soğuk bir bardak aojiruyla birlikte geliyor, başka hiçbir şey söylemeden geri dönüyor işine.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by Hirobayoshi Kagami » May 14th, 2019, 3:21 pm

Garsona söylediklerimden sonra kafasındaki soru işaretlerini kaldıramamıştım üzerinden. Yalan söylemekte iyi değildim belli ki. Üzerine bir şey demeden masadan ayrılmış ve verdiğim o gizli bilgiyle birlikte tezgahın arka tarafına geçmiş ve gözden kaybolmuştu. O an kafamda çakan bir şimşek ve zihnimde yankılanan "CİDDEN Mİ?!" sorusuna karşı birkaç saniye donup kalıyor ardından önüme dönüp kafamı masaya vurmak istiyordum. Cidden bu garson içerdeki adamları uyarmakla görevli bir haberci olamazdı değil mi? Eğer bir haber uçurursa Kenichi itinin tabiki kaybettiğimiz anda sırra kadem basacağına emindim. Peki ya diğer elemanlar? Onlar nolacaktı?

Zihnim binbir türlü soruyla dolmak üzereydi ki bir an garsonun baş şefi kontrol edişi aklıma gelmişti. Ona çaktırmadan bizle iletişime geçmeye çalışması benim için risk oluşturma ihtimalini düşürüyordu. Sanki pek de onlardan yana değilmiş, sadece orada para kazanmaya çalışan sıradan bir vatandaş gibiydi. Bu düşüncenin ardından soğuk içeceği hızlıca içecektim. Tam da olanlar üzerine soğuk su içilirdi zaten.

Garsonun gerçekten muhbir olduğunu sanmıyordum hala ama ciddi bir risk almıştım. Çok kritik bir noktada küçük bir hata her şeyi mahvedebilirdi. Şu durumda ya garson istemsizce de olsa muhbirlik yapsa geldiğinde ufak da olsa değişim sezebileceğimi düşünüyordum. Belki de bu kadar yetenekli değildim. Buna emin olmasam da iyi ihtimal göze alındığında garsonun Kenichi'yi koruma gibi bir nedeni olmadığı için belki de etliye sütlüye hiç karışmadan işine bakmayı tercih etmiştir diye düşünüyordum. En yüksek ihtimal buydu ama diğer ihtimaller de azımsanamayacağı için sürekli bir kuşkuya düşürüyordu beni. Bu yüzden önlem almalıydım. Eğer adamlar dışarı çıkacaksa göz önünde durmamam gerekiyordu artık. Kenichi izlendiğini bilse de kimin takip ettiğini bilmediği sürece iş henüz sona ermiş değildi. Bu yüzden içeceğin serinliğiyle hazır üzerimdeki baskı bir nebze azalmışken başka bir garsona işaret edip içeceğin bedelini ödeyecek ve buradan ayrılacaktım. Daha fazla işleri batırmak istemiyordum bu yüzden Misa ve Reijiyle buluşmalı ve nasıl bir riske girdiğimi bilmelerini sağlamalıydım. Onlar da her şeye hazırlıklı olmalıydılar böylece. İkisini bulabilirsem garsonla aramızda geçen konuşmaları her ne kadar sinirlerim bozulmuş olsa da soğukkanlı bir görünümle harfine kadar anlatacaktım.
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
User avatar
Akane Misa
Posts:57
Joined:February 28th, 2019, 8:04 am

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by Akane Misa » May 14th, 2019, 10:04 pm

Dışarı çıktığımda içeride oluşmuş olan bunaltıcı havadan kurtulduğum için şükrediyordum. Fakat şükretmek için keşke başka nedenlerim olsaydı. Mesela planın işlemesi gibi.. Midemde görevin getirmiş olduğu heyecanın ve başarısız olduğumun gerçeği ağrımsı yük oluşturuyordu. Arada sırada kalbim eşlik edip birlikte devam ediyorlardı. Olanları birilerine anlatmam gerekiyordu. Ve o birileri bana acilen bir şey olmaz Misa. Her şey yolunda demeliydi. Yoksa bu sızı beni yalnız bırakmayacaktı. Meraklı gözler ile Reiji'yi ararken 10 metre civarı bir uzaklıkta binanın çatısında görüyordum. En azından benim aksime birileri görevini usulca yapıyordu. Reiji'ye doğru giderken Kagami'nin ne yapıyor oluşu aklıma geldi. Bir şekilde bir yerden artı almalıydık. Yoksa rapor yazarken kendimi gerçekten bir salak gibi hissedecektim.

Reiji ile iletişime geçtikten sonra tasvir ettiği kişi Kenchi olması gerekiyordu. Ona dönüp anlatacaktım. ''İçeride bizden önce gelmiş olan bir grup var. Başlarında olan çelimsiz bir adam. Etrafında da koruma vari haydut grubu var. O grup tıs diyebilirim. Bana sadece lafta geliyorlar fakat paraları olabilir. Sanırım alıcı kısım onlar lakin emin değilim.'' İdrak etmesine izin verdikten sonra devam edecektim. ''Bir diğer taraf ise Kenichi isimli biri. İnsanların korktuğu biriymiş. Duyduğumda göre yakuza ile çalışıyormuş. Bu adam tehlikeli olabilir. Mavi hakamalı ve beyaz saçlı. Görürsen emin ol. Bu adam satın alacak kişi olabilir. Lakin dediğim gibi emin değilim.'' Ona giriştiğim planın ne olduğunu anlatmayacaktım. Halihazırda zaten başarısız olmuştum laf kalabalığına gerek yoktu. Onun yerine,''Kagami içeride garson ile konuşuyordu. İçeriğini tam duyamadım fakat onun da gelmesi eli kulağındadır.'' Diyecektim. Ardından Kagami'yi bekleyecek geldiğinde ise çaktırmadan ona burada olduğumuzu belli edecektim.
Image
Here comes the rain again
Falling on my head like a memory

Künye
İsim: Akane Misa
Yaş: 19
Cinsiyet: Dişi
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 15.000
Prestij: -
Ün: 10
Kullanılabilir GP: -

Motivasyon

Sefilsizlik
Chuunin olunca Misa amaç belledi kendisine. Özgürlüğü kısıtlananların bir temsilcisi olacaktı. Biliyordu.. Çoğu çocuğun şiddet gördüğünü, istemeden çalıştırıldığını.. Kendisi gibi olan çocukları, özellikle kız çocuklarını, kurtarmak ve gerekirse bu köyün adalet bağlamında kılıcı olmak istiyordu. Fakat sözünü bir şekilde başkalarını dinletebilmeliydi. Çıkıp kendini yırtsa bile onu dinleyecek kaç kişi vardı? Şuan ki haliyle kimse onu umursamazdı. Kendisi ne başarmıştı ki? Kim güvenecekti ona? Önemli bir şey başarırsa birileri onu dinlerdi. Yüksek makamlara gelmek istedi. Böylelikle önemli çalışmalar yapıp amacını tüm dünyaya duyurabilecekti.

Önemli bir konuma gelmenin zaman alacağını biliyordu. Boş boş bekleyemezdi. Şimdiden başlayacaktı çalışmalarına. Yardıma ihtiyaç çocukların kurtarıcısı olup özgürlüğüne kavuşturacaktı. Annesiz çocukların annesi olacaktı Misa. Tek amaçladığı şey buydu.


Özellikler

-


Profil

Güç: 9
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 3
Varlık: 3
Zeka: 2


Beceri Listesi

[Güç] Atletizm: 4
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1



Ninjutsu

Shunshin - Ninpou
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.


Raiton no Yoroi - Raiton
Kullanıcı normal bir el mührü serisinin ardından vücuduna elektrik akımı salar. Bu akım, kullanıcının sinir sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar ve motor fonksiyonların performasını arttırır. Kullanıcı'nın refleksleri keskinleşir, daha hızlı hareket etmeye başlar. Algısında herhangi bir değişiklik olmaz fakat planladığı hamleleri daha hızlı yerine getirir. Teknik açık olduğu sürece Raiton dışında herhangi bir ninjutsu kullanamaz. Suiton saldırılarından ekstra hasar alır. Kullanıcıya teknik süresice aşırı yaklaşan kişiler bir elektrik akımı ile çarpılır. Teknik açık kaldığı sürece normal tekniklerden daha fazla chakra yer.

Taijutsu

Kendou - B Rank
Stilin disiplinini kavramaya devam eden kullanıcı kılıç ve benzeri silahlar ile nasıl blok yapılacağını öğrenir. Kullanıcının defans kabiliyeti yüksek derecede artar ve bir saldırıyı savunduktan sonra genelde sarsılmaz ve karşı saldırıya hazır olur.

Genjutsu

-


Sahip olunan eşyalar

-Katana(Orta kalite)

-Shinobi çantası
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by GM - Naruto » May 17th, 2019, 6:00 pm

Off Topic
Out: Konu açıldığından beri, yaklaşık 1 ayı geçkin süredir beklememize karşın Ozora Reiji hala gelmedi. Bu sebeple bekleme sürecini pas geçiyor ve kendisini direkt olarak konudan çıkarıyorum. Görevde hiç bulunmadığı varsayılacaktır, bu turdan itibaren Reiji hiç orada olmamış gibi davranınız.
Kagami, daha fazla şüphe çekmemek adına ödemesini yapıp dışarı çıkıyor 5 dakika kadar daha oyalandıktan sonra. Bu esnada kendisini dışarıda bekleyen Misa çevreyi gözlemlemeyi sürdürüyor. Bir yandan da kafasındaki bilgileri tazelemekle meşgul. Kagami'nin dışarıya çıkmasıyla birlikte, bulunduğu çatıdan dikkat çekmeyecek şekilde nerede olduğunu belli ediyor Misa. Kagami de görülmediğine inandığı bir anda çatının tepesine sıçrayarak yaşanan olayları özetliyor. Yaklaşık 10 dakika boyunca bekliyorsunuz ardından. Restorana birkaç giren çıkan oluyor, ancak hiçbiri az önce karşılaşmış olduğunuz adamlar değil. Bekleyişinizin sonunda, nihayetinde önde Kenichi, arkada adını bilmediğiniz kaba grup 10-15 saniye aralıklarla ayrılıyorlar mekandan. Herhangi bir temasta bulunmuyorlar bu esnada, ve dükkandan çıktıkları gibi zıt yönlere ilerlemeye başlıyorlar.
Off Topic
Out 2: Arkadaşlar Reiji'nin çıkmasıyla birlikte oyunun seyrinde ufak bir değişiklik yapmak durumunda kaldım, özellikle son 3-4 GM mesajının çok efektif olmadığının farkındayım. Kusura bakmayın, bir şeyleri yoluna koyduğumuz için bu turdan itibaren işleri düzeltiyoruz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Akane Misa
Posts:57
Joined:February 28th, 2019, 8:04 am

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by Akane Misa » May 19th, 2019, 2:11 pm

Yani genel anlamda başarısız olduk diyemezdik. Başarıya giden damarların bir tanesini tıkamıştık. Şimdi ise görevin yaşamasını istiyorsak o damarı bir şekilde açmalıydık. Şefin beni önemsemeyip dışarı attması iyi olmuştu bir nevi. Öyle ki beni Kenichi'ye anlatabilirdi. O da ayrı bir tatsızlık olurdu, düşünmesi bile kötü. Fakat yine de salak-Kagami'ye olanları anlatırken başarısız oldum demek istemiyordum. Onun altında kalamazdım. Kimsenin altında kalamazdım ben. Acaba salak-Kagami ne yapmıştı? Elle tutulur bir başarı damarı açmamıza rahatlıkla olanak sağlayabilirdi. Tabii ki bu ameliyatda baş cerrah bensem, o da asistandı. Ne kadar öyle hissetmek istemese de gerçek buydu. Üzgünüm salak-Kagami.

Bunları düşünürken 'iyi shinobi lafın üzerine gelir' deyimini yalanlarmışcasına salak-Kagami işaretimi görüp yanıma geliyordu. salak-Kagami olayları anlattıktan sonra pek üzüldüğümü söyleyemezdim. Öyle ki o da büyük bir başarı aldığı söylenemezdi. Ayrıca kimliğimizi de bir nebze açık etmişti. Durumlar eşitlenmiş olabilirdi. 10 dakikadır içeri gerenleri kesiyorduk. Hiçbiri aradığımız elemanlarda değildi. Hal böyle olunca acaba bir yerden kaçtılar mı? Diye düşünmeden duramıyordum. Tam o sırada hedeflediğimiz kişiler ayrılıyordu mekandan. Önde Kenichi, arkada ise diğer geveze grup. Zıt yöne gidiyorlardı, ayrılmamız gerekecekti. Ya da?.. Kagami'ye dönüp ekleyecektim, ''Bence bu bize sataşan zengin züppeleri basalım. Kimsenin görmediği bir yerde indirelim bunları. Yeri öğrenelim, konuşturalım. Riske atmayız hem. Ardından yeri öğrendiğimiz yere yardım shinobi çağırırız.'' Büyük bir nefesten sonra devam edecektim. ''Konuşmazsa da konuştururuz bir şekilde.''.

Planı kararlaştırdıktan sonra yola çıkacaktım. Fakat öncesinde salak-Kagami'ye, ''Kendini tut.'' Diyecektim. Kitaplarda hep böyle oluyuordu. Ardından grubu gizli gizli takibe alacaktım. Zaman zaman çatıdan atlayarak, kimi zaman ise halka karışarak. Ardından kimsenin olmadığı bir düzlüğe girerlerse Kagami ile tekrardan organize olacaktım.
Image
Here comes the rain again
Falling on my head like a memory

Künye
İsim: Akane Misa
Yaş: 19
Cinsiyet: Dişi
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 15.000
Prestij: -
Ün: 10
Kullanılabilir GP: -

Motivasyon

Sefilsizlik
Chuunin olunca Misa amaç belledi kendisine. Özgürlüğü kısıtlananların bir temsilcisi olacaktı. Biliyordu.. Çoğu çocuğun şiddet gördüğünü, istemeden çalıştırıldığını.. Kendisi gibi olan çocukları, özellikle kız çocuklarını, kurtarmak ve gerekirse bu köyün adalet bağlamında kılıcı olmak istiyordu. Fakat sözünü bir şekilde başkalarını dinletebilmeliydi. Çıkıp kendini yırtsa bile onu dinleyecek kaç kişi vardı? Şuan ki haliyle kimse onu umursamazdı. Kendisi ne başarmıştı ki? Kim güvenecekti ona? Önemli bir şey başarırsa birileri onu dinlerdi. Yüksek makamlara gelmek istedi. Böylelikle önemli çalışmalar yapıp amacını tüm dünyaya duyurabilecekti.

Önemli bir konuma gelmenin zaman alacağını biliyordu. Boş boş bekleyemezdi. Şimdiden başlayacaktı çalışmalarına. Yardıma ihtiyaç çocukların kurtarıcısı olup özgürlüğüne kavuşturacaktı. Annesiz çocukların annesi olacaktı Misa. Tek amaçladığı şey buydu.


Özellikler

-


Profil

Güç: 9
Çeviklik: 8
Kondisyon: 5
Potansiyel: 3
Varlık: 3
Zeka: 2


Beceri Listesi

[Güç] Atletizm: 4
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1



Ninjutsu

Shunshin - Ninpou
Kullanıcı bir elinin işaret ve orta parmağını dışarı açar ve vücudundaki chakraya odaklanır. Ardından, kullanıcı aşırı hızla hareket etme kabiliyetini kazanır. Genelde kullanıcıya bakan kişiler onun birden yokolduğunu görür, ancak teknik sadece aşırı hızdan oluşmaktadır. Kullanıcı çevresel etmenleri kullanarak hareketini gizler ve birden yerinde varolduğu izlenimini verir. Kullanıcı teknik ile chakrası yettiği sürece istediği mesafeyi katetebilir, ancak teknik süresince başka teknikleri kullanamaz ve saldırı yapamaz, bütün odağı tekniği açık tutmak üzerine olmalıdır. Teknik havada hareket etmek için kullanılamaz. Teknik kullanılarak rakibe hızlıca yaklaşılabilir ve uzaklaşılabilir, ancak avantajlı bir pozisyona geçmek aşırı derecede zordur, zira bir çok kişi Shunshin ile yapılan hareketi görebilir ve farkedebilir.


Raiton no Yoroi - Raiton
Kullanıcı normal bir el mührü serisinin ardından vücuduna elektrik akımı salar. Bu akım, kullanıcının sinir sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlar ve motor fonksiyonların performasını arttırır. Kullanıcı'nın refleksleri keskinleşir, daha hızlı hareket etmeye başlar. Algısında herhangi bir değişiklik olmaz fakat planladığı hamleleri daha hızlı yerine getirir. Teknik açık olduğu sürece Raiton dışında herhangi bir ninjutsu kullanamaz. Suiton saldırılarından ekstra hasar alır. Kullanıcıya teknik süresice aşırı yaklaşan kişiler bir elektrik akımı ile çarpılır. Teknik açık kaldığı sürece normal tekniklerden daha fazla chakra yer.

Taijutsu

Kendou - B Rank
Stilin disiplinini kavramaya devam eden kullanıcı kılıç ve benzeri silahlar ile nasıl blok yapılacağını öğrenir. Kullanıcının defans kabiliyeti yüksek derecede artar ve bir saldırıyı savunduktan sonra genelde sarsılmaz ve karşı saldırıya hazır olur.

Genjutsu

-


Sahip olunan eşyalar

-Katana(Orta kalite)

-Shinobi çantası
User avatar
Hirobayoshi Kagami
Posts:35
Joined:December 18th, 2018, 5:02 am

Re: [Hirobayoshi Kagami & Ozora Reiji & Akane Misa] Soygun

Post by Hirobayoshi Kagami » May 19th, 2019, 7:14 pm

İşler sarpa sarmaması için buradan çıkmam gerekiyordu. Bu yüzden içecekle birlikte yaklaşık 5 dakika geçmişti ki ödemeyi yapıp dışarı çıkmıştım. Umarım garson düşündüğüm gibi olaylara karışmamıştı. Bu görevi temiz bir şekilde atlatırsak ona teşekkür etmeye gelebilirdim eğer vaktim olursa. Tabi önce garsonun temiz çıkması gerekiyordu. Neyse...

Restorandan çıktıktan sonra Misa'yı arıyordu gözlerim. Kız ortada görünmüyor derken bir işaretle yerini belli ediyordu bana. Etrafı dikkatle takip edip görülmediğimi düşündüğüm anca çatıya çıkmıştım ben de. Restoranda olanları Misa'ya her ne kadar benim için anlatması rahatsız edici de olsa özetledikten sonra burada yaklaşık 10 dakika beklemeye koyulmuştuk. Restorana giren çıkanlar olsa da ne o züppe tayfası ne de mavili Kenichi ortada görünmüyordu. Geçen her dakika bana acaba garson öttü de gizlice çıktılar mı diye düşündürtse de başka çıkışın olmadığını bildiğim için kafam allak bullak oluyordu. Nihayetinde Kenichi önden diğer grup arkadan zıt yönlerde ilerlemeye koyulmuşlardı. Şu durumda yapacağım ilk şey gidiş yönlerinin kasabanın hangi tarafına olduğunu kestirmek olacaktı. Yani kasaba dışına mı yöneliyorlardı? Ayrı yöne gidiyorlar ve iki kişiydik. Shibuki-san'ın dediğine göre oradaki adamların da shinobi olması lazımdı. Şu durumda Kenichi'yi takip etmekle bir şey kazanabileceğimi düşünmüyordum. Onu alt ettiğimi farz etsem bile konuşturabileceğimden şüpheliydim. Takibin sonunda en fazla şu yakuzaların mekanını bulurdum ancak sonrası gelmezdi. Mesele de buydu. Mallara ulaşmamız gerekiyordu bu yüzden teslimat sırasında baskın yapmak en uygun an olacaktı. Bu sırada Misa bana dönmüş ve sözlerini söylemişti. Onun sözlerinin ardından kaşlarım çatılmış ve onunla yüzyüze gelip öfkeli halimi korurken aynı zamanda minik bir tebessümle parmaklarımı kütürdetirken hevesle "Neden olmasın?!" diyecektim. Ardından Kenichi'ye göz gezdirip "Gerekirse öyle bağırttırırım ki sesi Kusa ovalarında yankılanır ama önce Kenichi'nin bizi takip etmeyeceğinden emin olmak istiyorum. Seni kaybetmeden peşinden geleceğim. Önden buyur." diyecek ve züppe takımının kasaba içinde gideceği yeri kestirebilirsem Kenichi'yi o zamanın çeyreği kadar takip edecek, ardından tahminimdeki yere dönüp onları ve Misa'yı gizlice arayacaktım. Yön tayini yapamazsam sadece o çatıda Kenichi'yi gözümle takip edip ardından Misa'yla hafif aramızda mesafe bırakarak züppe takımını gizlice takip edecektim.
Künye
İsim: Hirobayoshi Kagami
Yaş: 18
Cinsiyet: Kadın
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 2.500
Prestij: 0
Ün: 0
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon

Günümüze yakın zamanlarda görevlere odaklansa da sonunda dönebileceği bir ailesi, köyü olduğu için içi rahattır. Köyüne olan her türlü tehdidi bertaraf etmek ve halkını korumak için azimli olması gerektiğinin farkındadır. Bunun için kendini geliştirmek, gücüne güç katıp kendi değerlerini korumak için çalışıp çabalar. Daha konuşma sırasında bile ‘köy için’ denildiğinde bu yaptıklarında daha pozitif yönde amaca yönelik hale getirir.

Komplikasyon

Tabiri caizse ‘kadınlar üzerinden siyaset yapılması’ ve onunla kadınsal özellikleri konusunda dalga geçilip aşağılanması onu bir ezergeçer haline getirir. Bu durumda sözler boşunadır. Sadece öfkesi geçene kadar fiziksel olarak durdurulabilir hale gelir.

Özellikler

Profil
Güç: 6
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 4
Varlık: 4
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1 (Favori)
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Raiton:
Kizetsu no Jutsu
Yusubi no Jutsu
Dendou no Jutsu

Ninpou:
Otonaku Ashi no Jutsu
Yami no Me

Taijutsu
Ninja Ekipman Ustalığı(B-Rank)

Genjutsu
Rakumei no Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

-9 tane kunai depolayabilen, bacağı sarılan kumaş çanta x2
Çantalara yerleştirilmiş Kunailer: 3'lü Paket(Normal Kalite) x6
Paltonun ceplerindeki Kunailer: 3'lü Paket(İyi Kalite) x1
Sis Bombası, 2'li Paket(Normal Kalite) x1

Ekipman çantası:
3 Kunai (Normal Kalite)

5 Shuriken (Normal Kalite)

5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)

1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)

2 Sis bombası (Normal Kalite)
Locked

Return to “Diğer Köyler”