[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

User avatar
Shimada Kazuo
Posts:123
Joined:September 1st, 2018, 1:31 am
Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Shimada Kazuo » May 1st, 2019, 10:26 pm

Akademiden beri yapmak için eğildiğim şeyi yaptım. O canavar öylesine üzerime koşarken sakinliğime sıkıca sarıldım ve el mühürlerini tamamladım. Vücudum ışık kaynağına dönüşürken Ganmaru’da şaşkınlıkla kolunu gözüne siper etti. Raigen’in seviyesinin yüksek olmamasına rağmen onda bıraktığı etki epeyce tatmin ediciydi. Bir o kadar da tahmin edilebilirdi, yakın mesafede bir ölüm makinesine dönüşen Ganmaru zihinsel saldırılara karşı savunmasızdı. Maalesef ki başka bir Genjutsu tekniği bilmemem nedeniyle sık sık kullanabileceğimiz bir açık değildi. Bu adamı yenmek istiyorsak hali hazırda yaptığımız şeyleri çok daha iyi yapmak zorundayız.

Bu sırada Butsuo planın kendine düşen kısmı için harekete geçmişti ve başarmıştı. Ganmaru bir uçuşa geçerken hızlıca kunaimi çıkarttım doğru zamanda doğru kelimeyi söyledim. Her şey sorunsuzca bittiğinde dumanların arasında kalmış bir Ganmaru vardı. Az önceki sekansın bize birkaç puan yazdığı sugötürmez bir gerçek olsa da o sislerin ardında bekleyen düşmanımın hareketlerinden bihaber olmak tedirgin ediciydi.

Buna rağmen böyle bir fırsatı bir daha bulamama ihtimalim oldukça yüksekti. El mühürlerine başlarken “Zanshuu.”, diyerek Butsuo’ya planımı aktaracağım. Hedefim az önce sağlam bir darbe alan o şerefsizi yere mıhlamak hatta belki de patlayıcı notun etkisinin ardından zaten yere düşmüştür böyleyse çok daha iyi sonuçlar alırım. Dövüşün başından beri doğru an için sakladığım bu tekniği kullanıp kullanmamak konusunda hala net bir fikrim olmasa da sis perdesinin ardında fiziksel olarak zorlanan bir Ganmaru’nun olma ihtimali beni bunu yapmak zorunda bırakıyor. Öyle bir herif hasar ne kadar çok olursa olsun kısa sürede kendini toplayabilir ve ona bu şansı tanımak bizim adımıza hiç iyi olmaz. Bu yüzden Zanshuu No Jutsu'yu yapmaya koyulacağım. Bunun ardından elbette Butsuo'yu tekniğin dışında bırakmayı da ihmal etmeyeceğim.


In a world without gold we might've been heroes!
Künye
İsim: Shimada Kazuo
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.86
Kilo: 72
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 37.500
Prestij: 8
Kullanılabilir GP: 20

Motivasyon
Fuuinjutsu Öğrenmek: Fuuinjutsu’ya abartılı derecede bir ilgisi vardır, derinlikleriyle Fuuinjutsu öğrenmek hayatta ki tek hedefidir hatta. Bunun uğruna Shinobi olmaya karar vermiş, şuanda çıktığı sıkıcı görevlere katlanmasının tek sebebi bir gün Fuuinjutsu’da ustalaşma hedefidir.

Komplikasyon:
Merak Belası: Normalde mantıklı karar verme yetisine sahip olan Kazuo. Bir şeyi merak ettiğinde kontrol mekanizmasını tamamen yitirir bunun sonucunda mantıklı veya mantıksız kararlar alabilir. Normalde pek zararlı bir şey gibi görülmese de Kazuo’da ki seviye tamamen farklıdır, aniden bir şeyi merak eder ve bunun mantıklı bir merak olmasına gerek bile yoktur.. Örneklemek gerekirse “Cübbeli adamı gizlice takip et.” Görevindeyken aniden beynine doluşan “Adamın kafası kel mi acaba?” sorusuyla birlikte kendini aniden adamın üstünde bulabilir. Bu problem, bazı görevler de kendisine sıkıntı yaratmıştır.

Özellikler

Profil
Güç: 4
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 6

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 2
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin No Jutsu
Shinkuutai
Shinkuu Gyouku
Kaiten Shuriken
Zanshuu no Jutsu
Taijutsu
Musatsu - C Rank

Fuuinjutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
Raigen
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
► Show Spoiler

Standart shinobi çantasına benzer çanta
Ödüller:
Hırsız Kim - C Rank
4. Yoklama
Chakra Taşları
[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo
► Show Spoiler
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Oita Butsuo » May 2nd, 2019, 12:57 am

Rahatladım... Hem takım oyunumuzun işe yaraması hem de Ganmaru'nun çenesinden gelen ses beni tatmin etti. Yine de şaşkın ve biraz da şüpheliyim. Aynı yumruğu dövüşün başında da yedi ve bir sinek ısırığından fazla etkisi yok gibiydi. Attığım yumruk elimi acıtsa da şu an çenesinin kırılması normal mi bilmiyorum. Yine de şüphe etsem de saldırmaya devam etmekten başka çarem yok. Aynı numarayı ikinci kez yememe ihtimali yüksek. Hazır böyle bir açıklık bulmuşken devamını getirmemek aptallık olur. Çenesinin kırılmasının haricinde Kazuo'nun da patlayıcı parşömenle saldırması onu biraz afallatmış olabilir. Usagi'nin hala ortalarda olmaması ise beni korkutuyor. Kazuo'nun kullandığı tekniğin bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum. Daha önceden aldığı yara da uzaktan gördüğüm kadarıyla derindi o yüzden de bu kadar gecikmiş olabilir. Bir diğer ihtimal de düşman shinobilerin arasına düşmesi ki herhalde şu durumda en istenmeyen senaryo oluyor bu. Her şekilde en hızlı şekilde ne yapıyorsak bitirip Usagi'yi bulmalıyız. Bir takım olarak buralara geldik bir takım olarak işimize devam etmeliyiz.

Tekrar saldırıya geçmek için hazırlanırken Kazuo'nun Zanshuu no Jutsu kullanacağını söylemesiyle yüreğimde en küçük bir şüphe veya korku kalmadı. Ganmaru'nun elime bulaşan kanının bana güç verdiğini hissediyorum. Ona nefes aldırmamak konusunda Kazuo'nun da benim kadar kararlı olması yaptığım her şeyde daha rahat olmamı sağlıyor. Takım olmak konusunda daha önceden sahip olduğumuz tecrübe de oldukça işimize yarıyor.

Dumanlar yüzünden tam olarak Ganmaru'nun ne durumda olduğunu göremiyorum. Yine de Zanshuu no Jutsu ile Ganmaru'nun hareket kabiliyeti oldukça kısıtlanacak. Bu yüzden olabildiğince hızlı bir şekilde hareket etmekte beis görmüyorum. Tekrar dominant elim olan sağ elimde Oukashou için çakra biriktireceğim hareketim sırasında. Bu sefer özel bir hedefim olmayacak. Stilimin prensiplerine güveniyorum bu noktadan sonra. Darbelerim sağlam olduğu sürece nereye vurulduğu çok önemli değil. Ayrıca tek yumrukta bitirmeyeceğim saldırımı. Gittiği yere kadar gideceğim. Art arda yumruklar, gerekirse tekmelerle sıkıştırabildiğim kadar sıkıştıracağım Ganmaru'yu. Dikkat edeceğim nokta ise ilk yumruğumu kaçırmamak olacak. Tsuchikage'ye karşı bu tarz bir durum yaşamıştık çünkü. Zanshuu sonucu Ganmaru'nun vücut pozisyonunda yaşanacak değişikliklere göre atacağım Oukashou ile güçlendirdiğim yumruğumu. Aynı hataya bir kez daha düşmeye niyetim yok. Eğer yere düşerse tepesine dikilip dövmeye devam edeceğim onu. Gerilemeye devam ettiği sürece saldırarak kovalayacağım. Geri vites devrine şimdilik ara veriyorum. En sevdiğim kısım olan Kami ne verdiyse dalma kısmına geldik! Olacak gibi bir şeyler, inanıyorum.
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by GM - Naruto » May 3rd, 2019, 9:30 am

Usagi; Üzerine hızla gelmekte olan Ganmaru’ya karşı kafandan geçirdiğin planı uygulamak adına hiç vakit kaybetmeden harekete geçiyorsun. Saliselerin bile önemli olduğu bu savaşın içerisinde bedenini yere yaklaştırdığın sırada, Ganmaru’nun da hemen dibinde bittiğini fark ediyorsun. Kalbin daha önce hiç olmadığı kadar hızlı bir biçimde çarparak vücudunu anormal miktarda kan pompalamaya başladığı anda, Ganmaru ile senkronize bir şekilde katana hamlene geçiyorsun. Ganmaru’nun sağ dış tarafına doğru yaptığın hamle ile doğrudan bir saldırının hedefi olmaktan kendini kurtardığın anda, katananı Ganmaru’nun ivmesinden faydalanarak saplamak için savuruyorsun. Katananın Ganmaru’nun kaburgasının hemen alt kısmından girişini ve ensesine yakın bir mesafeden çıkışı ile başarılı bir şekilde saldırıyı püskürtmeyi başarıyorsun! Ganmaru’nun ağzından fışkıran kanlar üzerine doğru saçılırken, Ganmaru ile göz göze geldiğin anda, onun çılgınlığının etkisi altına giriyorsun! Vücuduna saplanan katanaya rağmen, bakışlarındaki canlılık seni derin bir dehlize sürüklerken, Ganmaru’nun sağ elini, boynunun sol tarafından omzunla birleştirdiği kısımdan içeriye soktuğunu ve kaburga kemiklerini kırıp akciğerini parçalayarak geçtiğini hissediyorsun. Birden ağzına biriken kanı, tıpkı Ganmaru gibi dışarıya püskürtürken, nefes alıp vermekte zorlanmaya başlıyorsun. Ganmaru kırmızıya bürünmüş elini bedeninin içinden çıkartıp geriye doğru birkaç adım atarak vücuduna saplı katanandan kendisini kurtarmayı başarıyor.

Yere yaklaştırdığın vücudun, aldığın darbenin etkisiyle yere çökerken, vücudunun sağ tarafından fışkıran kanları ve yine vücudunun içine dolan kanları hissedebiliyorsun. Gözlerin hafifçe kararmaya başlarken, Ganmaru’nun ayakta dimdik bir şekilde durmaya devam ederken vücudundan akan kanları görüyorsun. Ancak vücudundaki onca yaraya ek olarak, katanan ile vücudunu delip geçmek suretiyle açtığın yaranın, onun duruşunda bir değişiklik yarattığını da fark edebiliyorsun. Bakışları hala çılgınca, gülüşü bir şeytanı andırırcasına dehşet verici olsa da, Ganmaru’da bir şeyler eksildiğini fısıldıyor sana shinobi hislerin. Ne var ki, vücudunda hareket etmek için yeterli gücü bulmakta bir hayli güçlük çekiyorsun. Daha öncesinde aldığın yaralar bir bir kendilerini belli etmeye koyulurken ağzından bir parça daha kanı kusuyor ve bu kez ellerini de yere koyarak canlı kalmaya çalışıyorsun. Sağ tarafında yaşadığın hissizlik ile katananı tutmakta bile güçlük çekmeye başladığın bu anlarda, ölüme ilk kez bu kadar yakın olduğunu hissediyorsun. Daha önceki görevlerinde birçok kez ölümle burun buruna gelmiş olsan da, hiçbirinin bu kadar gerçek hissettirmediğini anlıyorsun. Belki de, yaşadığın bu süre zarfında son kez gerçek bir şeyler hissediyorsun.

Kazuo ve Butsuo; Kazuo dumanların arasında kalan Ganmaru’yu tamamen etkisiz hale getirmek için Zanshuu no Jutsu’yu uyguladığı anda, etrafınızda bulunan dost ve düşman shinobiler de bu teknikten etkilenerek yere çökmeye başlıyor. Ancak bu tekniğin sizin açınızdan en önemli sonucu, sisin ve dumanın tam anlamıyla dağılmasına olanak sağlaması oluyor. Butsuo, Ganmaru’nun düştüğü noktaya doğru harekete geçtiği anda, dağılan kara bulutların içerisinde Ganmaru’dan hiçbir iz olmadığını fark ediyor. Ancak, dağılan sisin içinde 3 tane Ganmaru’yu görmeniz, yaşananların kısa bir özeti gibi oluyor. Butsuo bu noktada kafasındaki planı diğer Ganmarulara uygulamak için harekete geçmek istese de, bir anda dağılan sisin ardından yere çöken Usagi’yi görmenizle olduğunuz yere mıhlanıyorsunuz. Usagi’nin ağzından kustuğu ve Ganmaru’nun da sırtından akan kanlar size bir savaşın ne demek olduğu hatırlatırken, birden Usagi’nin önündeki Ganmaru birden kafasını size doğru çeviriyor.

Genel; Usagi halen daha yerde kendini toparlamak ve kustuğu kanların kekremsi tadından kurtulmak için mücadele ederken, Ganmaru sisin dağıldığını anlayarak kafasını Butsuo ve Kazuo’nun olduğu yöne çeviriyor. Yüzünde şeytani bir gülüş bulunan Ganmaru “Demek deşifre oldum, piç kuruları!” diyerek kanlı ağzından cümleleri dökmeye başlıyor. “Sahip olduğum yeteneklerden biri, oluşturduğum klonlarım arasında özgürce ruh bulmak…” dedikten sonra Usagi’yi işaret ederek “Başta bu çöple uğraşmak istemedim, onu son saklayıp bir kadının acı çığlıklarını duymak istiyordum. Dostlarının parçalanmış vücutlarını gören kadınların çığlıkları inanılmaz tatmin edici bir his yaratıyor, bunu deneyimlemelisiniz.” dedikten sonra alaycı bir tonla “Gerçi geberip gideceksiniz.” diyor. Cümlelerini yüzüne yayılan şeytani gülümsemesiyle taçlandırmasının ardından ise bu kez Butsuo ve Kazuo’yu kastederek “Fakat ikiniz daha farklısınız… Aranızda bir bağ var… O ikinci lanet olası yumruğu yediğimde bunu anladım. Bu yüzden planımda bir değişiklik yaptım ve sizinle oynamak yerine, klonlarımdan birisine ruhumu üfleyerek, kadının icabına baktım! Size de saçma sapan bir klonla uğraşmak kaldı.” diyor. Ganmaru’nun bu cümlelerinin ardından, sisin içinde gizlediği üç klonu tek tek erime efektiyle yok olurken Ganmaru Usagi’ye “Sana merhametli davrandım, bu yüzden sakın öleyim deme kadın! Daha seninle eğlenmek istiyorum. Arkamdan bir şeyler karıştırmaya kalkışırsan, bu kez merhamet göstermem bilesin!” dedikten sonra yavaşça Kazuo ve Butsuo’ya dönerek “Bu kez klon yok, oyun yok! Sadece tek bir soru var… Önce hanginizin kalbini parçalayacağım?” diyor. Bu cümlesinin ardından ise, hızla üzerinize geleceği konusunda hiçbir tereddüdünüz bulunmuyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Shimada Kazuo
Posts:123
Joined:September 1st, 2018, 1:31 am

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Shimada Kazuo » May 7th, 2019, 1:46 am

Planın son hamlesi uğruna harekete geçtim, el mühürlerini olabildiğince hızlı tamamlayıp Zanshuu No Jutsu’nun etkisinin sisi kaldırmasını meraklı bir o kadar da endişe dolu gözlerle takip etmeye başladım. Bilinmezliğin ardından gelen ani bir saldırının sonum olabileceği farkındalığı ürkütücü bir hisken sis dağıldı, aniden üzerime fırlayan Ganmaru tarafından boğazlanmadım lakin buna benzer bir etki yapan bir görüntü belirdi karşımda. Usagi Ganmaru’nun karşısında diz çökmüştü, damarlarında olması gereken kan ıslak zemine dökülüyordu.

Usagi’yi sise uçuranın ben olduğum gerçeğinin ağırlığı taşıyabileceğimden çok daha fazlaydı. Beynimi kemirmeye başlayan düşünceler eşliğinde görüntüye bakmaya devam ettim. O canavardan üç tane vardı, bir tanesi Usagi’nin hemen önündeydi. Yaraları ve kanlı ağzının işaret ettiğinin aksine korkutucu derecede dinç duruyordu. Usagi olanları açıklamaya başlarken klon ihtimalini göz önünde bulundurduğum gerçeği zihnime soğuk su etkisi yaptı. Usagi’nin o kadar süredir sisten çıkmamasından içeride onu oyalayan bir şeyler olduğunu anlamıştım, ilk aklıma gelen elbette klon ihtimaliydi ama Butsuo’nun o yumruğundan sonra patlamayacak bir klon uzak bir ihtimal gibi gözükmüştü. Ne doğru bir tahmindi ne de yanlış, ortada klonlar vardı ama işlevleri alışagelmişin dışındaydı.

Ganmaru her zamanki kışkırtıcı sözlerini söylerken öylece Usagi’ye baktım. Durumu kötüydü, çok kötü. Buna rağmen Ganmaru’ya ciddi hasarlar bırakmıştı, liderimizin bizim için açtığı bu yolu sonuna kadar zorlamamız gerekiyordu.
Hatamı telafi etmemin bir yolu yoktu, tek yapabileceğim savaşa odaklanmak ve Ganmaru’yu Ishigakure’nin önünden çekmek. Birbirinden bağımsız hamlelerimizin şans eseri uyumlu denk gelmeyeceği açık, konuşmalıyız ve organize olmalıyız.
Bu takımın saldırı gücü, Usagi ve Butsuo. Usagi’nin bir süre saldıramayacağını düşünürsek Butsuo’ya istediği ortamı sunmalıyım ki bu da yakın mesafe oluyor yani bunu başardığımızda aslında Ganmaru’ya istediğini vermiş oluyoruz ve Butsuo’nun her şeyine rağmen karşısındakini yakın mesafede tek başına alt edemeyeceği açık. Aynı zamanda Ganmaru’yu yakın mesafede kısıtlamalıyım, peki nasıl?

Az önce Raigen ile bu etkiyi güzel bir şekilde yakalamıştık ama tekrar yapmanın intihar olacağını biliyorum. Ganmaru’yu sınıflandırdığım standart “aşırı güçlü, hayvansal içgüdüleri var, canavar ama aptal.” Statüsünden çıkartmalıyım. Her ne kadar zekası diğer özelliklerinin birkaç tık arkasında kalsa da hamlelerindeki sinsi parıltıları görmemek için kör olmak gerekiyor. Aynı numarayı en azından yakın süreçte yemeyecektir. Yine iş ninjutsuya kalıyor ki standart bir shurikene sinek muammelesi yapan bu adamın Kaiten Shuriken’i de pek ciddiye alacağını sanmam. Yani iş yine Shinkuu Gyouku’ya kalıyor.

Butsuo’ya “Sağdan.”, diyeceğim ve bende sola doğru birkaç adım alıp Shinkuu Gyouku’nun el mühürlerine başlayacağım. Tekniği yapabilirsem biraz sağımda kalan Ganmaru’ya iki tane hava kütlesi yollayacağım. Bir tanesi de sağa kaçmasını sağlamak için Ganmaru’nun soluna doğru gidecek. Adım yüzünden topları hafif çapraz yollayacağım için olası es geçme durumunda Ganmaru’nun arkasında kalan Usagi’ye de topların çarpmasını engelleyebilirim diye düşünüyorum.


In a world without gold we might've been heroes!
Künye
İsim: Shimada Kazuo
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.86
Kilo: 72
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 37.500
Prestij: 8
Kullanılabilir GP: 20

Motivasyon
Fuuinjutsu Öğrenmek: Fuuinjutsu’ya abartılı derecede bir ilgisi vardır, derinlikleriyle Fuuinjutsu öğrenmek hayatta ki tek hedefidir hatta. Bunun uğruna Shinobi olmaya karar vermiş, şuanda çıktığı sıkıcı görevlere katlanmasının tek sebebi bir gün Fuuinjutsu’da ustalaşma hedefidir.

Komplikasyon:
Merak Belası: Normalde mantıklı karar verme yetisine sahip olan Kazuo. Bir şeyi merak ettiğinde kontrol mekanizmasını tamamen yitirir bunun sonucunda mantıklı veya mantıksız kararlar alabilir. Normalde pek zararlı bir şey gibi görülmese de Kazuo’da ki seviye tamamen farklıdır, aniden bir şeyi merak eder ve bunun mantıklı bir merak olmasına gerek bile yoktur.. Örneklemek gerekirse “Cübbeli adamı gizlice takip et.” Görevindeyken aniden beynine doluşan “Adamın kafası kel mi acaba?” sorusuyla birlikte kendini aniden adamın üstünde bulabilir. Bu problem, bazı görevler de kendisine sıkıntı yaratmıştır.

Özellikler

Profil
Güç: 4
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 6

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 2
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin No Jutsu
Shinkuutai
Shinkuu Gyouku
Kaiten Shuriken
Zanshuu no Jutsu
Taijutsu
Musatsu - C Rank

Fuuinjutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
Raigen
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
► Show Spoiler

Standart shinobi çantasına benzer çanta
Ödüller:
Hırsız Kim - C Rank
4. Yoklama
Chakra Taşları
[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo
► Show Spoiler
User avatar
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Posts:252
Joined:September 11th, 2018, 3:23 am
Künye:

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Kita Usagi » May 8th, 2019, 3:21 am

Ganmaru'nun saldırısına karşı hamlelerini yapmıştı. Bedenini yere yaklaştırdığı anda Ganmaru'nun şeytani sırıtışını dibinde bulmuştu. O an, kalbinin olağanüstü şekilde çarpmaya başlaması ile birlikte elindeki katanayı düşündüğü gibi savurmayı başarabilmişti. Bir anlık hissettiği sertlik ile, katanayı Ganmaru'ya sapladığını anlamıştı. Kaburgasının hemen altından giren katananın ucunu Ganmaru'nun kafasının arkasından görebiliyordu neredeyse. Ganmaru ağzına dolan kanı Usagi'ye doğru püskürttüğü anda, gözleri kenetlenmişti. Vücudunu delip geçen bir katana olmasına rağmen bu kadar canlı, bu kadar şeytani bir bakış karşısında ne düşüneceğini bilemiyordu. Aradan saniyeler geçmeden korku, üzüntü, acı ve daha çok korku hissetmesi gerektiğini anlamıştı. Ganmaru sağ elini, Usagi'nin boynu ile omuzu arasından vücuduna sokmuştu. Hissettiği acıyı düşüncelerine bile yansıtamıyordu. Bir insanın hayatta kalmak için yaptığı yegane şeylerden birisi olan nefes almayı bile o an yapamıyordu. Başta ağzına dolan kanın buna neden olduğunu düşünse de, ağzındaki kanı dışarıya püskürttükten sonra da nefes alamamasını tek bir şeye yormuştu. Vücudundaki efsanevi acının nedenlerinden birisini de o an anlamıştı. Akciğerleri parçalanmıştı. Sonunda Ganmaru elini çıkartıp katanadan kurtulmak için geriye doğru sıçramıştı. Vücudunun o an için ayakta durabilmesi için tek destekte ortadan kaybolunca istemsizce vücudunu yere doğru bıraktı.

Omuz bölgesinden dışarıya doğru fışkıran kanlar ile birlikte, vücudunun içine doğru akan kanları aynı anda hissedebiliyordu. Görüşü kararmaya başladığı anlarda gözleri istemsizce katilini aramıştı. Ganmaru'yu gördüğü anda ise hissettiği üzüntü daha da artmıştı. Vücudunu katana ile delip geçtiği kişi, şu an dimdik ayakta duruyordu. Ne var ki, Usagi'nin açtığı yara ile Ganmaru'nun duruşu değişmişti. Çılgın bakışların ve şeytani gülüşünün arkasına sakladığı bir şeyler vardı. Artık eskisi kadar sağlam bir Ganmaru yoktu karşısında. Belki de hayatının son anlarında sevinebileceği bir şey bulmuştu. Ölmesine neden olan canavara bir darbe vurabilmeyi başarmıştı. Hissettiği bu hafif mutluluk hemen sonlanmıştı. Belki de son enerjisini de bu mutluluğu hissedebilmek için harcamış olacaktı ki, ağzına dolan kanı bir kes daha dışarı püskürtürken elleri ile yerden destek almaya başlamıştı. Elleri ile yerden destek almaya gücünün kaldığına bile şaşırmıştı. Bu kadar güçlü olabileceğini tahmin etmemişti. Belki de vücudunda kalan son enerjileri harcıyordu. Yaşam enerjisinin gücüydü belki de bu. Canını vermesine dakikalar, belki de saniyeler kalmışken, vücudu şu an yerden olabildiğince uzak durmaya çalışıyordu. Tamamen yere serilmemesi halinde hayata tutunabileceğini düşünüyordu belki de. Vücudunun düşündüğü ne olursa olsun, şu an yaşadığı saniyelerin, hayatının son saniyeleri olduğunu biliyordu. Köyüne yapabildiği en iyi şekilde hizmet etmişti. Ve yine köyüne hizmet ederken canını veriyordu.

Kafasındaki bütün düşünceleri kenara attı. Köyü için o kadar hizmet etmişken, ve daha hizmet etmek istediği o kadar an varken, şu an canını veremezdi. Ölüm meleğine bu gün olmaz diyecekti. Bu gün ölmeyecekti. Takım arkadaşlarını görmüştü uzun bir aradan sonra. Onları görmesi ile birlikte içindeki yaşama isteği daha da artmıştı. Herkes bir gün ölecekti. Sonsuza kadar yaşamanın bir manası yoktu. Ama Usagi bu gün ölmeyi düşünmüyordu. Ganmaru'nun dikkatini Usagi'nin üzerinden çekmesi ile birlikte biraz da olsa rahatlamıştı. Artık bütün dikkatini ölmemek üzerine yoğunlaştırabilirdi. Bir şekilde hayata tutunmalıydı. Durmak üzere olan beyninin düşünce bölümünü çalıştırmaya başladı. Bir şeyler düşünüp, bir şeyler bulup hayatta kalmalıydı. Öncelikle kanamasını durdurmalıydı, acıyı şimdilik es geçebilirdi. Kanamayı durdurması içinde omzundaki deliği bir şekilde kapatmalı, yaraya bir şekilde baskı uygulamalıydı. Elinden geldiğince kendisini yere oturtarak elbisesinden bir parça kopartacaktı. Bu koparttığı parçayı da omzuna baskı yapmak için kullanacaktı. Eğer bu enerjiyi bulamazsa kendisinde, bu sefer sadece eliyle bu baskıyı yapacaktı. Yaklaşık bir kaç dakika önce bir kan hapı almıştı. Cebinde bir adet daha kalmıştı bu kan haplarından. Normal şartlarda peş peşe kullanmak sıkıntı yaratsa da, şu ankinden daha fazla sıkıntı yaşayabileceğini düşünmüyordu. Bu sebeple Kalan son kan hapını da yuttu. Elinden hiçbir şey gelmiyordu. Oturup takım arkadaşlarının dövüşmesini izlemekten başka. Ya da kendisi öyle sanıyordu? Bu sırada beyninin ise bir çıkış yolu aradığına emindi.
► Show Spoiler
Image
Künye
İsim: Kita Usagi
Yaş: 17
Cinsiyet: Dişli bir dişi.
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 142.500
Prestij: 4
Ün: 26
Kullanılabilir GP: 0

Özellikler
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Mod
► Show Spoiler
Efsanevi Yaratık
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
Jirou Ryu is my BITCH!
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Oita Butsuo » May 8th, 2019, 10:52 pm

Etrafımızdaki herkes Kazuo'nun tekniğinin etkisiyle yere kapaklanırken ben tekniğin dışında bırakıldım ve Ganmaru'nun sonunu getirmek için tam gaz harekete geçtim. Ama gel gör ki beklediğimi bulamadım. Beklediğimden fazlasını buldum... Patlamanın etkisiyle can çekişen bir Ganmaru bulmayı beklerken az önce attığım sis bombasının dumanının içinde bekleyen 3 tane Ganmaru buldum. Yine de bozuntuya vermeden saldırmaya devam etmeye kararlıydım. Ta ki Usagi'yi o halde görene kadar... Göğsü parçalanmış, kanlar içinde yere düşmemek için çabalıyor takım kaptanımız... Bu savaşta sayısız ölüm ve parçalanmış bedenler gördüm. Yine de karşımdaki manzara beni afallatmaya yetti. Psikolojik savaşı kaybetmiş şekilde kestim atağımı.

Sinir ve hüzün gibi hem anlaması hem yaşaması zor duygular içinde Ganmaru'nun gözümde gittikçe şeytanlaşan suratına baktım. Sırt sırta cesetlerden tepecikler oluşturduğumuz insanın, takım kaptanımızın bu şekilde mücadele veriyor olması savaşın ilginç bir şekilde hem öldürdüğü hem ateşlediği duyguları hatırlattı bana. Öldürmenin önemsizleşmesi ve bir anlam ifade etmemesi bir yana kana bulandıkça içimdeki öfkenin artması diğer yana... Bir de ölüm korkusu var, hele bir de şu manzarayı gördükten sonra.

Ganmaru'nun yeniden küfür ederek konuşmaya başlaması beni daha da derinlere inmekten alıkoyan şey oldu. İçimde benim tarif edemeyeceğim bir öfke tomurcuklanırken konuşmaya devam etti iblis. Kısacık bir dinleme faslından sonra tam istediğim kıvamdayım. Öfkenin ateşiyle yanıyorum. Omuz omuza çarpıştığımız dostumuza böyle laflar edilmesi... Ganmaru'yu öldürmek istiyorum! Cansız gözlerini görmek, cesedinin çürüdüğünü bilmek istiyorum! Bu savaş meydanında gayrı bir mezarı bile olmayacağından emin olacağım!

Son cümlesinin sona yaklaşmasıyla neler olacağını ikimiz de biliyorduk, tam gaz üstümüze gelen bir Ganmaru. Önceki seferin aksine gerçek, tam gücünde bir Ganmaru. Yani vücuduna giren bir kılıçtan sonra ne kadar tam gücündeyse. İzleyip göreceğiz ne durumda Amegakureli Ganmaru. Ağır bir yara almış olsa da performansını çok etkileyen bir durum olacağını sanmıyorum. Yine de neler yapabileceğini hala dikkatle gözlemek durumundayız.

Kendisinin de dediği gibi Kazuo ile beraber çalışma konusunda oldukça başarılı bir ikiliyiz. Ganmaru'nun koşmaya başlamasıyla Kazuo da bizim karşı hamlemizi başlattı. Bana bir yön verdiğine göre rakibi o yöne gitmeye zorlayacak olmalı. Işık saçan jutsu ve Zanshuu'yu kullanmayacak yani. Ninja ekipmanları veya bana da mühürleyip verdiği jutsuyu kullanacak olsa gerek. Oldukça iyi bir plan. Ganmaru'nun istediği gibi hareket etmesini engelleyerek onu bana yönlendirecek. Ben de bulduğum ilk fırsatta onunla yakın dövüşe gireceğim. Hatta mümkünse suratına bir tane geçireceğim.

Yine de bu herifin ne kadar deli olduğunu biliyoruz. O yüzden her ihtimale karşı hazırlıklı olmalıyız. Ganmaru'nun Kazuo her ne kullanacak olursa olsun gelen saldırıyı alıp saldırmaya devam etme ihtimali de var. Ayrıca ilk önce hangimizin kalbini parçalayacağı kalan tek soruysa bizimle birer birer ilgilenmeye çalışması gayet olası. Böyle bir durumda da ilk hedefi bana göre daha rahat indirebileceği ve ona daha fazla sıkıntı çıkaran Kazuo olacaktır. Savaş taktiğimizin temeli ben gibi dursam da zafer yolundaki anahtar Kazuo. Benden daha değerli bir hedef Ganmaru için. Kısa kesmek gerekirse biz Ganmaru'yu istediğimiz yöne yönlendirdiğimizi düşünüyor olsak da bizi şaşırtmak adına üstüne gelen saldırıları umursamayıp Kazuo'ya saldırabilir. Sağ elimde yeni bir Oukashou hazırlayıp oldukça dikkatli bir şekilde sağa yönelirken olabilecekleri gözden geçirmeye başladım. Her şeyden önce Ganmaru'nun ne durumda olduğunu görmek için hızını gözlemlemeye çalışacağım. Herhangi bir insanı öldürecek bir yara aldı sonuçta. Ayrıca aynı stili kullandığımız için belki yapacağı hamleye dair de bir şeyler çıkarabilirim. Gelelim ihtimalere... Ganmaru gelen saldırılardan kaçar ve istediğimiz yönde hareket ederse bulduğum ilk fırsatta yumruğumu geçirmeye çalışacağım. Alanı kontrol etmesine izin vermemek hedeflerimden biri olacak yani. Bir diğer seçenek de etraftaki cesetlerden biriyle Kawarimi yoluyla yer değiştirmesi. Bu oldukça tehlikeli bir seçenek bizim için ama kişiliğinden anladığım kadarıyla başvuracağı bir çözüm değil. Bir diğer seçenek saldırılardan kaçmayarak Kazuo'ya saldırması. Bu durumda onu bir şekilde Kazuo'dan uzaklaştırmak yine benim görevim olacak. Her hareketine dikkat etmeliyim bu şerefsizin. Her şeyi yapabilecek bir özgürlüğe sahip. Yine de hayvansal iç güdülerine güvenerek hareket ediyor. Zamanı gelince tepki göstermekten başka şansım yok. Seçeneklerim ortada. Hepsini göz önünde bulundurup zamanı gelince hamle yapacağım. İlk hedefim hep Oukashou ile desteklediğim sağ yumruğum ile temiz bir darbe vurmak olacak. Ama duruma göre hareket etmek gerektiği için girişebildiğim herhangi bir taijutsu hamlesi de işimi görecektir.

Ganmaru'nun aksine hiç hasar almadık ve gücümüz de yerinde. İki kişiyiz. Ganmaru'nun aptal olduğunu sanmıyorum ama kendi gücüne oldukça güveniyor ve bu durum gözlemlere ve hesaplamalara başvurmamasına sebep olabiliyor. Biz ise göt korkusunda olduğumuzdan hep ince hesaplar peşindeyiz. Gerçi klon hamlesi beklemediğim bir şeydi ama gözümüzün önündeyken endişelenmemiz gereken bir şey olduğunu sanmıyorum. Her ne kadar avantajlarımız olsa da ezici bir güç altında ezilme ihtimalimiz de hep orada duruyor. Bakalım nasıl ilerleyecek olaylar...
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by GM - Naruto » May 9th, 2019, 9:58 am

Usagi; Ganmaru’nun vücudunda açtığı yaraya dışarıdan müdahale edebilmek adına elbisenden bir parça koparıyor ve kopardığın bu parçayı yaranı dışarıdan tamamen saracak bir biçimde sıkıca bağlıyorsun. Ancak bu durum yaranın niteliği itibariyle çok etkili bir müdahale olmuyor. Yine de bir miktar kanın kıyafetlerin tarafından emilmesinin ardından, son kalan kan hapını yutarak vücuduna hızlı yeni kanın pompalanmasını sağlıyorsun. Vücudunun kaybettiği kanı bir şekilde geri getirmeyi başarsan da, vücudunun içinde olan kanamaya herhangi bir şekilde müdahale etmenin mümkün olmaması nedeniyle, Kazuo’nun hava toplarından oluşan jutsusunu yaptığı sıralarda gözlerinin hepten kararmaya başladığını fark ediyorsun. Bunlar senin bu savaşa dair son anıların oluyor. Gözlerinin önüne karanlık bir perde iniyor ve kulaklarında yankılanan çığlıklar, yerini ufak çınlamalar bırakıyor. Ağzından püskürttüğün bir miktar kan bile senin için siyahtan başka bir şey değilken, algılarının kapandığını ve artık acı bile hissetmediğini fark ediyorsun. Suratın kanınla sulanan toprakla yüzleştiği anda, kuş tüyü bir yastığa kafanı koymaktan farksız duygular içerisinde hiçliğe bırakıyorsun kendini.

Kazuo ve Butsuo; Ganmaru’nun hareketlenmeye başlayacağı sıralarda Kazuo tek kelimelik planını Butsuo’ya aktarıyor ve akabinde bir kez daha Shinkuu Gyouku’ya başvuruyor. Yolladığı iki hava topunun üzerine geldiğini ve bir diğerinin ise soluna doğru hareketlendiğini fark edebilen Ganmaru, hava toplarından kaçınmak için hızlıca kendisini sağa doğru hareketlendiriyor. Ganmaru’nun bu hareketlenmesi ise, bir kez daha Butsuo için yumruğunu çıkarma şansı yaratıyor. Hava toplarına eş zamanlı olarak yaptığı hareketlenme ile bir anda Ganmaru ile karşı karşıya kalan Butsuo, Oukashou’yu bir kez daha Ganmaru’nun suratına indirmek için yumruğunu çıkarıyor. Ancak Butsuo’nun bu yumruk hamlesi karşısında, yumruktan kaçınacağına dair herhangi bir taijutsu refleksi göstermeyen Ganmaru, yüzündeki şeytani gülümsemeyle el mühürleri yapmaya başlıyor! Butsuo’nun hızla fırlayan yumruğuna karşı, Ganmaru’nun hızla yaptığı kısa el mührü serisi zamanı durdurcasına yarışmaya başlarken, Butsuo’nun sağ yumruğu Ganmaru’nun suratına bir avuç mesafesi kadar kaldığı anda, Ganmaru’nun ağzından tek bir kelime dökülüyor: “Raigata!”

Butsuo’nun hemen önünde duran Ganmaru, bir anda yoğun bir elektrik akımına dönüştüğü anda, Butsuo havayı yumruklamasının ardından vücudundaki yoğun acıyla kaskatı kesiliyor! Boynunun hemen altından başlayıp, kuyruk sokumuna doğru inen bu yoğun acı, bir anda Butsuo’nun kaskatı bir şekilde yere yığılmasına neden olurken, vücudunun dışında bir yanma hissi kendini gösteriyor. Bu bölgelerdeki kıyafetlerinin yanarak parçalanması da, gözle görülen bir diğer etki oluyor. Vücudunun iç kısmında da başlayan bu yanma his ile birlikte, halen daha aktif olan Domu etkisini yitiriyor ve Butsuo’nun vücudunda acı hissettiği bölgelerdeki damarların morarak çok belirgin bir hale geliyor. Butsuo, gözlerinde yaşadığı karartıyla herhangi bir şekilde hareket edebileceğini dahi düşünmüyor. Bunu istese bile, vücudunun bu isteğine herhangi bir şekilde karşılık vereceği konusunda ciddi endişeleri baş gösteriyor.

Gözlerinin önünde Butsuo’nun yere yığılışına şahitlik eden Kazuo, Butsuo’nun yığıldığı yerin birkaç adım arkasında elektrik akımından insan formuna dönen Ganmaru’yu görüyor. Yaptıklarından oldukça gurur duyan bir şekilde Butsuo’nun kaskatı kesilmiş bedenine bakarak sırıtan Ganmaru “Aynı numaralarla beni daha kaç kere yumruklayabileceğini sandın piç kurusu!” diyor ve hemen ardından sırıtışını birkaç kat arttırırken “İlk senin kalbini parçalayacağımı söylemiştim!” diyor. Bu cümlelerinin ardından bakışlarını Kazuo’ya döndüren Ganmaru “Grubunuzun esas pısırık amcığı sensin!” dedikten sonra Usagi’yi ve Butsuo’yu kastederek “Şu kadın ve bu bok çuvalı, biraz olsun yürek gösterdiler ve karşıma dikildiler… Ama sen… Tam bir pısırık amcıksın! Uzaktan bir şeyler çevirip, dostlarının ardına sığınan bir çöpsün!” diyor. Bu cümlelerinin ardından Butsuo’nun katı bedeninin hemen yanına çömelen Ganmaru, sağ elini yüz üstü yatmakta olan Butsuo’nun kalbine gelecek şekilde, parmakları açık bir şekilde tutuyor. Elini birden mavi bir çakra kaplamasının ardından Ganmaru sadist bir gülümsemeyle “Ya şimdi amcıklığı bırakır ve bana adam gibi yumruklarınla ve tekmenle saldırırsın ya da kankinin kalbini tek bir hamlede parçalarım!” diyor.
Off Topic
Kita Usagi şimdilik bayılmış olduğu için konuya yazmayacaktır. Butsuo ise vücudu paralize olduğu için bu tur hamle alamaz. Konuyu bekletmemek adına Butsuo RP yazmadan önce Kazuo RP yazarsa, konuya GM mesajı yazacağım, ancak Butsuo'ya pasiflik vermeyeceğim. Fakat Butsuo diğer tur muhakkak bir RP yazmak zorunda olacaktır. Bilmiyorum anlatabildim mi :)
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Shimada Kazuo
Posts:123
Joined:September 1st, 2018, 1:31 am

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Shimada Kazuo » May 9th, 2019, 11:15 pm

Bir çekirgenin kaç kez sıçrayabildiği hakkında bir sözü kaç defaduyduğumu bilmiyorum pek bir önemi de yok zaten zira kaç defa olursa olsun anlamamış olduğum açık. Planlarım doğrultusunda Ganmaru’yu istediğim yere yönlendirmiştim Butsuo hamlesini yaparken çok kısa bir sürede el mühürlerini tamamlayan Ganmaru’nun dudaklarının oynadığını gördüğümde başarısız olduğumuzu anlamak zor olmamıştı.

Vücuduma bir şeyler yapmasını emrederken yapacak hiçbir şey olmayışıyla donup kaldım. Ganmaru tam anlamıyla elektriğe dönüşmesinin etkisiyle Butsuo yere yığıldı. Üzerini kaplayan toprak yerini morarmış bir tene bırakırken “Ayağa kalk.”, diye düşündüm. Defalarca tekrar ve tekrar. Kalk, kalk, kalk ama kalkmayacak biliyorum. Öldü mü acaba? Ölmemeli, ölmeyecek belki de ölecek bilmiyorum. Ben yaşayacak mıyım? Hayır. Yaşamalı mıyım? Hayır ama yaşamak istiyorum. Benim ne istediğimi umursayan biri yok.

Ganmaru Butsuo’nun bedenine pis bir şekilde bakarken ağzından kelimeler dökülmeye başladı bunlar çokta güvenilir olmamak şartıyla birlikte Butsuo’nun ölmemiş olduğunu düşünmeme neden olmuştu. Belki de Ganmaru denilen piç ölü birinin kalbini sökmeye niyetlenecek kadar psikopattı.

Ardından bana döndü, sözlerini dinlerken gülümsemeye çalıştım ama yapamadım. Bu durumda alaycı tavır takınabilecek kadar sinirleri sağlam birisi değildim. Korku iliklerime kadar işlerken haklı olduğunu bildiğim cümleleri dinlemek dışında yapabilecek hiçbir şey yoktu. Acaba benim için Usagi’yle Butsuo’da mı böyle düşünüyorlardı, öğrenemeyecek olmam üzücü.

Dediğim gibi haklı, dövüş boyunca onların saldırılarına destek olmaya çalışmaktan başka bir şey yapamadım. Peki bu benim suçum mu? Tek istediğim, kitap okumak ve Fuuinjutsu denilen şeye hayatımı adamaktı ama şu yaptığım şeye bak cesetlerin ortasında iki takım arkadaşımın hareketsiz bedenin şahitliğinde bir canavarla baş başayım.

Kafamın içinde o kadar düşünce geziyor ki sanki hayvanat bahçesi, uçan zürafaların ve konuşan penguenlerin olduğu bir hayvanat bahçesi.

Yine de bunları erteleyeceğim, işler kötü giderse ve romanlarda okuduğum gibi tüm hayatım gözlerimin önünden geçip giderse bunları o zaman düşüneceğim. Sahi ya? Bu olayı kim anlatmış, ölen adamlar galiba. Bu arada babamla aynı sonu yaşayacak olmamda kaderin acı bir cilvesi işte.

Korkuyorum, fazlasıyla. Ölüm daima kafamın içinde gezinen ama hiçbir zaman hazır olmadığım bir bilinmezlik. İnsan bilmediğinden korkmaz mı zaten? Peki korkmam düşündüğüm kadar kötü bir şey değilse. Sonuçta köpek korkusu köpekten kaçmamızı sağlayan şey değil midir, belki de ölüm korkusu da yaşamamı tutunmamı sağlayacak şeydir.

“Kayadan irade.”

Göründüğün gibi ol ilkesine sımsıkı sarılmaya çalıştığım bu zamanlarda Ganmaru son sözlerini söylemişti. Elbette dediğini yapacaktım, arkadaşlık vesaire bir yana Butsuo'nun öldüğü senaryolarda bu dövüşü kazanma gibi bir ihtimalim yok zaten.

Yumruk tekme olayını mecazi olarak söylediğini farz etmem de bir sıkıntı yok sanırım. Az önce onayladığı Usagi’de katana kullanmıştı ben de onu yapacağım. Tantoumu kınından çıkarırken işte o zaman gülümsedim. Chuunin sınavlarına gözetmen olarak giderken almıştım bunu ve yaptığım bir sürü görevde hep yanımdaydı. Hiçbir zaman ana tercihim olmasa da ihtiyacım olduğunda hep yanımdaydı. Belki de onunla başlayan “gerçek” hayatım onun yanında bitecekti.

Sahi o sınavlara giderken biriyle tanışmıştım: Sayama Kumo. Tekrar görüşmek üzere sözleşmiştik burada ölürsem tutamayacağım onca sözden bir tanesi. Okumak istediğim binlerce kitabı geride bırakacak olmam da cabası.

Zaman geldi, tüm kozlarım hızlıca gözden geçirdim. Tantou’mdaki mühür, ayakkabılarımdaki mühür ve bacağıma yapıştırılmış mühür. Kunailer ve. Her şey birbirine girdi belki de benim için akışa bırakma vakti gelmişti Ölümün çokta uzak olmadığı bu durumda yapılması gereken bir fedakarlık vardı, ya bu piçi de yanımda götüreceğim ya da Butsuo’nun Usagi’nin veya tanımadığım birinin onu öldürebilmesini sağlayacağım. Ölmezsem kesinlikle iyi olur bunu çok isterim ama bu herifin üzerine koşacaksam “yaşam”ın bir lüks olduğunu kabullenmeliyim.

“Kayadan irade.” “Göründüğün gibi ol.”


Normalde daima sessiz kalan dudaklarım bu sefer istemsizce hareket etti. Çokta yüksek olmayan ama orospu çocuğunun duyabileceği bir sesle “Sikeyim seni.”, deyiverdim öylece.

Olumsuz binlerce şeye rağmen avantajıma olan birkaç durum da söz konusuydu. Savaşın başından beri dövüş tarzım dolayısıyla az hasar almıştım. Oysa Ganmaru Usagi’nin ve Butsuo’nun izlerini taşıyordu vücudunda. Ayrıca yakın dövüşe hiç girmediğimi düşünürsek bu alanda çok çok berbat olduğumu düşünüyor olabilir belki onu biraz şaşırtabilirim ama mühürlerimi doğru anda aktif etmeliyim.

Benim ona yaklaşmam daha mantıklı Butsuo’nun veya Usagi’nin ani bir hareketi belki bir avantaj olarak yansıyabilirdi. Koşmak için hareketlenirken çantamdan Mühürlü Shuriken (1) ve (2)'yi çıkardım, ilk çarpışmadan sağ çıkmak zorundaydım ayrıca bu ona ciddi bir hasar verme olasılığımın en yüksek olduğu saldırıydı da şüphesiz.

Ona doğru koşmaya başladım dikkatini Butsuo’dan ayırıp bana verene kadar koşacağım bu sırada onun bana doğru hareketlenmesi de benim için iyi olacaktır. İlk olarak shurikenleri fırlatacağım dövüş boyunca onlara sinek gibi davrandığını düşününce maksiumum verim alabileceğim düzeye kadar yaklaşmalarını umuyorum önce “Hikari” kelimesiyle içine ışık mühürlü olanı sonra “Oto” kelimesiyle sesi aktif edeceğim. Bunlardan aldığım dönüt fark etmeksizin “Haizen” komutuyla sağ bacağıma yapıştırılmış olan tekli Funyuu’yu aktif ederek son kozumu da oynamış olacağım. Kendimi elimden geldiğince güçlendirip rakibi de zayıflatma çabalarımın tamamlayıcısı olan hamleyse Musatsu stilinin bir parçası olan zayıf düşürme hamlesi olacak. Ne kadar başarılı olursam olayım bana doğru bir atılım yapacağını düşünüyorum yaptığım her şey bu atılımın dengesiz olmasını sağlamak içindi zaten. Buna hazırlıklı olup seri bir şekilde pozisyon alıp bana uzattığı kolunun kaslarına zarar vermeyi hedefliyorum. Eğer Ganmaru beklediğim gibi tepki vermezse direk göğüs kafesine yatay bir şekilde bir kesik atmaya çalışacağım.
► Show Spoiler
► Show Spoiler


In a world without gold we might've been heroes!
Künye
İsim: Shimada Kazuo
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.86
Kilo: 72
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 37.500
Prestij: 8
Kullanılabilir GP: 20

Motivasyon
Fuuinjutsu Öğrenmek: Fuuinjutsu’ya abartılı derecede bir ilgisi vardır, derinlikleriyle Fuuinjutsu öğrenmek hayatta ki tek hedefidir hatta. Bunun uğruna Shinobi olmaya karar vermiş, şuanda çıktığı sıkıcı görevlere katlanmasının tek sebebi bir gün Fuuinjutsu’da ustalaşma hedefidir.

Komplikasyon:
Merak Belası: Normalde mantıklı karar verme yetisine sahip olan Kazuo. Bir şeyi merak ettiğinde kontrol mekanizmasını tamamen yitirir bunun sonucunda mantıklı veya mantıksız kararlar alabilir. Normalde pek zararlı bir şey gibi görülmese de Kazuo’da ki seviye tamamen farklıdır, aniden bir şeyi merak eder ve bunun mantıklı bir merak olmasına gerek bile yoktur.. Örneklemek gerekirse “Cübbeli adamı gizlice takip et.” Görevindeyken aniden beynine doluşan “Adamın kafası kel mi acaba?” sorusuyla birlikte kendini aniden adamın üstünde bulabilir. Bu problem, bazı görevler de kendisine sıkıntı yaratmıştır.

Özellikler

Profil
Güç: 4
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 6

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 2
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin No Jutsu
Shinkuutai
Shinkuu Gyouku
Kaiten Shuriken
Zanshuu no Jutsu
Taijutsu
Musatsu - C Rank

Fuuinjutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
Raigen
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
► Show Spoiler

Standart shinobi çantasına benzer çanta
Ödüller:
Hırsız Kim - C Rank
4. Yoklama
Chakra Taşları
[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by GM - Naruto » May 13th, 2019, 9:50 am

Ağzından sadece Ganmaru’nun duyabileceği şekilde dökülen kelimeler, Ganmaru’nun yüzünde sinsi bir gülümseme yaratıyor. Duyduğu küfürden aldığı hazzı gösteren bu gülümsemesinin ardından vücudunu senden gelecek bir saldırı için doğrultan Ganmaru, böylece Butsuo’nun üzerindeki tehdidini de kaldırmış oluyor. Bu anda artık sen de kendini tutmayarak Ganmaru’ya doğru koşmaya başlıyorsun. Çantandan çıkardığın iki adet mühürlü shurikeni Ganmaru’ya doğru fırlatıyorsun. Ancak bu shurikenleri amacına uygun olarak Ganmaru’ya zarar vermesinden ziyade, mühürleri kullanmak adına atmış olduğu için, Ganmaru açısından bir tehdit olarak görünmüyor. Dolayısıyla üzerine doğru atılan ancak kendisine isabet etmesi muhtemel görünmeyen shurikenlere karşı hiçbir önlem almayan Ganmaru, gözlerini tamamen sana kilitliyor. Bu durum senin son derece işine yarar bir hal alırken, shurikenler Ganmaru’ya yakın bir noktada yere düşerken, sen de mühürleri aktif edecek sihirli kelimeleri söylüyorsun.

İlk shurikenden bir anda yayılan ışık, Ganmaru’nun bir anda gözlerinin büyümesine ve bir adım geri atmasına neden olurken, tıpkı daha önceki genjutsu saldırında olduğu gibi, kolunu gözlerine siper ediyor. Yoğun ışığa maruz kalmış olması dolayısıyla bu hareketi basit bir içgüdüsel refleks olmaktan ileriye gitmezken, Ganmaru ışığın içinde senin görüşünden kayboluyor. Her ne kadar ortama yayılan ışık senin görüşünü de yok etse bile, Ganmaru’nun son hamlesinin bir adım geriye atmış olması ve ses ile de tamamen dengesiz bir konuma geleceğini düşünmenle birlikte, Ganmaru’nun son bulunduğu noktaya doğru hareketlenmeni sürdürüyorsun.

Sağ bacağındaki tekli Funyuu’yu aktif etmenin ardından, hedefine doğru hızını birkaç kat arttırmayı başarıyorsun. Bir anda ışığı yararcasına parlak alana daldığın anda, gözlerin Ganmaru’nun ışıktan büyümüş gözleriyle karşılaşıyor. Ellerini kulaklarında tutan Ganmaru, seni karşısında gördüğü anda bir şok daha yaşamış gibi bir adım daha geri atarken, kendini bir darbeden savunmak istercesine defansif bir duruş sergiliyor. Ancak içine düştüğü durum neticesinde ışığı yaran tantouna tepki vermekte gecikiyor ve tantoun Ganmaru’nun göğsüne yatay bir yara açarken, sıçrayan kızıl kan ışıkta kayboluyor! Aldığı yara ile geriye doğru birkaç adım sendeleyen Ganmaru ikinci bir saldırıya açık konuma geliyor. Aranızdaki mesafe tantounun erişebileceği uzaklıkta olsa da, Ganmaru’nun ansız bir saldırısı da muhtemel görünüyor. Zira Ganmaru ile karşılaştığınızdan beri onun bedeninde var olan ve sizin açtığınıza yeni yaralara rağmen, Ganmaru’nun Usagi ve Butsuo’yu etkisiz hale getirmiş olması, sende böyle bir his uyandırıyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Shimada Kazuo
Posts:123
Joined:September 1st, 2018, 1:31 am

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Shimada Kazuo » May 17th, 2019, 12:57 am

Ganmaru, cümlelerime pis bir sırıtışla karşılık vermişti, eğer biraz sonra ölüme koşacak olmamın getirdiği baskı olmasa şu pis sırıtışı onun suratına çivilemek gibi bir istekle yanıp tutuşabilirdim.

Savaşın duyulmayan çanları çaldığında aramızdaki mesafeyi hızlıca kat etmeye başladım. Birbirini takip eden adımlarımın arasında doğru zamanda çantamdan çıkardığım shurikenleri fırlatıp doğru zamanda doğru kelimeleri fısıldadım. Rakibim az önce Raigen tekniğine maruz kaldığında yaptığı gibi ellerini gözüne siper etmişti bu sırada bende “Bu gerçekti orospu çocuğu!”, diye düşündüm. Işık Ganmaru kadar olmasa da beni de etkilemişti ve açıkçası bu durumu hiç düşünmemiştim. Yine de ne burası durabileceğim bir yerdi ne de bu durmam için yeterli bir sebepti. Işığa doğru ilerlemeye devam ettim. İstemsizce aklıma romanlarda geçen “Işığa gel evladım.” Repliği yankılandı ve bu baloncuğu hemen geldiği yere yolladım.

Funyuu ile birlikte hızımı birkaç kat arttırmış ve ışığı yarıp geçmiştim. Ve düşmanım oradaydı, savaşın kilit ismi. Kulaklarıyla sarmış büyümüş gözlerinden şaşkınlık damlıyordu. Işık ve sesten sonra Ganmaru’nun vahşileşmiş bir kedi misali bilinçsiz ve dengesizce bir hamle yapacağını beklerken böyle bir görüntüyle karşılaşmak şaşırtıcıydı ama şaşıramadım çünkü halihazırda bir savaşın en hararetli noktasında olmamdan ötürü düşüncelerim tantoumun ucunda şekilleniyordu. Göğsünü yaran tantoum bir kez daha kızıla boyanırken Ganmaru’da geriye doğru sendelemişti. Saldırıya tamamen açık vücudunun inanılmaz tahrik edici olduğu gerçeğinin karşısında kocaman bir “Ganmaru.” duruyordu. Bu yaraların hiçbiri onu durdurmamıştı bu da durdurmayacak. Bu hem bir his hem de gördüklerimden yaptığım bir çıkarım.

“Öl artık orospu çocuğu.”

Buradan sağ çıkmak istiyorsam bu işi şimdi bitirmeliyim zira Ganmaru’nun benden uzaklaştığı senaryolar fazlasıyla karanlık. Saf, arındırılmış bir hamle yapmalıyım. Saldırı ve savunma. Basit ve etkili.

Hız farkını epeyce bir azalmış olduğuna inanıyorum zira o kadar yaradan sonra ayakta kalması bile şaşırtıcıyken performansının düşmemiş olma olasılığı çok uzak geliyor umarım orada kalmaya devam eder. Tabi bir de aktif ettiğim mührün avantajına sahibim.
Eğer o tepki vermeden onu kesme şansım varsa elbette bunu değerlendireceğim öncekiyle aynı şekilde –ki bunun küçük bir ihtimal olduğuna inanıyorum- asıl dikkattim karşı saldırı da olacak. Ganmaru’nun kendisini avlamaya çalışanları nasıl avladığına şahit oldum ve bunu benim üstümde de deneyeceğini düşünüyorum. Tek amacımın onu kesmek olduğuna inanmasını istiyorum ama aslında beklediğim gelecek karşı saldırıyı savuşturup hamle yaptığı uzvuna Musatsu tarzı bir kesik açmak. Ayrıca “Ishiwata” kelimesini söyleyeceğim. Kıyafetime mühürlenmiş kunai ve shurikenlerin ona isabet edeceğini düşünüyorum. Şu zamana kadar bunları pek umursamasa da aldığı darbelerin bir şeyleri değiştirdiğini umuyorum.


In a world without gold we might've been heroes!
Künye
İsim: Shimada Kazuo
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.86
Kilo: 72
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 37.500
Prestij: 8
Kullanılabilir GP: 20

Motivasyon
Fuuinjutsu Öğrenmek: Fuuinjutsu’ya abartılı derecede bir ilgisi vardır, derinlikleriyle Fuuinjutsu öğrenmek hayatta ki tek hedefidir hatta. Bunun uğruna Shinobi olmaya karar vermiş, şuanda çıktığı sıkıcı görevlere katlanmasının tek sebebi bir gün Fuuinjutsu’da ustalaşma hedefidir.

Komplikasyon:
Merak Belası: Normalde mantıklı karar verme yetisine sahip olan Kazuo. Bir şeyi merak ettiğinde kontrol mekanizmasını tamamen yitirir bunun sonucunda mantıklı veya mantıksız kararlar alabilir. Normalde pek zararlı bir şey gibi görülmese de Kazuo’da ki seviye tamamen farklıdır, aniden bir şeyi merak eder ve bunun mantıklı bir merak olmasına gerek bile yoktur.. Örneklemek gerekirse “Cübbeli adamı gizlice takip et.” Görevindeyken aniden beynine doluşan “Adamın kafası kel mi acaba?” sorusuyla birlikte kendini aniden adamın üstünde bulabilir. Bu problem, bazı görevler de kendisine sıkıntı yaratmıştır.

Özellikler

Profil
Güç: 4
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 6

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 2
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin No Jutsu
Shinkuutai
Shinkuu Gyouku
Kaiten Shuriken
Zanshuu no Jutsu
Taijutsu
Musatsu - C Rank

Fuuinjutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
Raigen
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
► Show Spoiler

Standart shinobi çantasına benzer çanta
Ödüller:
Hırsız Kim - C Rank
4. Yoklama
Chakra Taşları
[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo
► Show Spoiler
Locked

Return to “Yağmur Ülkesi”