[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Locked
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:
Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by Oita Butsuo » May 17th, 2019, 3:26 pm

Bunu beklemiyordum... Bu herifi her zaman sadece çok güçlü bir barbara indirgeyerek büyük hata yapıyoruz. Herif tam teşekküllü bir shinobi. Gerek klon tekniği, gerek elektrik olup içimden geçmesi bunu gösteriyor. Çok yakındım ama amına kodum herifi ölmüyor da ölmüyor. Ben ise kızarmış, hareket edemez şekilde yerde yatıyorum ve hayatım Kazuo'ya bağlı. Orospu çocuğu... Başka numaramız yok ki yapalım! Hadi Kazuo yaparsın bir şeyler! Sadece zaman kazan. Toparlanınca bir şeyler denemek için tekrar şansımız olacak. Farklı bir şeyler yapamasak da denemeye devam etmekten başka şansımız yok.

Kazuo'nun saldıracağına şüphem hiç olmadı açıkçası. Kendisi de beraber çalışmadığımız sürece bu canavarın elinden kaçamayacağını biliyor olmalı. Ya savaşacak ve duruma göre bir şansımız olacak ya da kaçarken öldürülecek. Ayrıca aramızda bazı tatsızlıklar olmuş olsa da bir yaşanmışlığımız var. Ne kadar bunları umursamayan bir insan olursan ol, savaş meydanında ister istemez bazı duygular kabarıyor içinde. Tanıdığın insanların cesetleri ölü gözlerle sana bakarak en derinlerde yatan duyguları uyandırabiliyor. Ganmaru'nun bir hile yapıp yapmayacağı konusunda ise bir şey diyemem.

Pek algılayamayarak olacakları beklemeye başladım. Kısacık bir süre içinde Ganmaru beni bırakıp Kazuo'dan gelecek saldırıya karşı kendini hazırlandı. Mavi mavi parıldayan elin göğüs kafesimden çekilmesiyle alabildiğim kadar derin bir nefes aldım ve olacakları izlemeye başladım. Kazuo'nun kurtulması için dua etmekten de geri tutmadım kendimi. Sinirlerim tekrar işler hale gelirken gerçekleşti her şey. Salaş bir şekilde diyebileceğim şekilde atılan shurikenler ve arkasından gelen koşu beni başta hayal kırıklığına uğratsa da gözlerim tekrar az da olsa görebilir hale gelince sonuçlardan memnun kaldım. Anladığım kadarıyla shurikenlerden birine ses birine de ışık bombası mühürlüydü. Kazuo'nun nasıl bu kadar hızlı hareket ettiği konusunda ise bir fikrim yok. Görmekten en çok hoşlandığım şey ise Ganmaru bir adım gerilerken göğsünden fışkıran kanlar oldu. HELAL LAN SANA KAZUO! Bekle lan ben de yetişiyorum!

Yavaş yavaş kendime geldiğimi hissediyorum. Gözlerim net görmüyor, kulaklarım uğultudan başka bir şey duymuyor olsa da Kazuo'ya yardım etmeliyim. Hep aynı şeyi yapmamızdan yakınan Ganmaru için farklı bir şey yapabiliriz belki. Bu sefer ana saldırı gücümüz Kazuo. Ben ise zamanı geldiğinde olaya dahil olup bitirici darbeyi vuran silah olmaya çalışacağım. Daha fazlasını yapmak şu an için riskli ve iletişim kuramaz haldeyken işlevsiz bir seçenek olacaktır. Ne durumdayım pek kestiremiyorum ama olabildiğince hızlı şekilde çömelir pozisyona gelmeye çalışacağım. Kazuo ve Ganmaru ile aramdaki mesafeyi olabildiğince yakın tutacağım. Yapabilirsem tekrar sağ elimde bir Oukashou hazırlayacağım ve Domu'yu aktif edeceğim. Ama bunların hepsinden daha öncelikli bir işim var. Her an gözüm Ganmaru'nun üstünde olacak. Gözlerim fıldır fıldır onun vereceği herhangi bir açığı arayacağım. Bu sefer Kazuo onu oyalarken ben bitirici darbeyi vuracağım. Nasıl bir açıklık olur bilmiyorum ama doğru zaman olduğundan emin olacağım. Sağ gözü epey yara bere içindeydi, sağ tarafının daha öz görme ihtimalini de göz önünde bulunduracağım Ganmaru'nun. Bu bitirici darbeyi beklerken de yapabilirsem Oukashou ve Domu'yu hazır edeceğim. Belki bu şekilde rolleri değişerek onu şaşırtabiliriz. GEBER ARTIK OROSPU ÇOCUĞU!
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by GM - Naruto » May 19th, 2019, 3:18 pm

Kazuo, önceki saldırısı sonrasında Ganmaru'nun aldığı yaralarla birkaç adım geriye sendelemesinin ardından odağını Ganmaru'nun yapacağı bir saldırıya veriyor. Aynı sıradalar Butsuo yerde hareketsiz bir şekilde yatmaya devam ederken, kaskatı kesilmiş uzuvlarını kontrol etmeye çalışıyor. Ancak iradesi ne kadar kuvvetli olursa olsun, vücudunun içinden geçip giden elektrik akımı neticesinde, vücudunun çoktan bitmiş bir hale geldiğini anlayabiliyor. Elbette Butsuo elektrik saldırısına maruz kaldığında Domu'nun da açık olması, saldırının etkisini bir miktar daha arttırmış oluyor. Tüm bunlar sonucunda Butsuo daha iyiye gitmek yerine, daha kötüye gidiyor. Elektrik akımının iç organlara verdiği hasar, uyuşukluktan çıkmaya başlayan sinir uçlarının görevlerini yerine getirmeye başlaması neticesinde hissedilir hale geliyor. Bu acı, daha önce aldığı tüm yaralanmalarla kıyaslanamayacak kadar derin bir hale dönüşürken, Butsuo tüm saldırı planlarını bir kenara atarak sadece hayata tutunma çabasına girebiliyor.

Butsuo'nun kendisini tamamen karanlığa bıraktığı sıralarda Kazuo, Ganmaru'dan gelecek bir saldırıya kendisini odaklamaya başlıyor. Ganmaru'dan gelecek saldırıyı ortaya dökmek için de tantosunu tedbirli bir şekilde hareketlendiren Kazuo, bir anda Ganmaru'nun kana bulanmış suratındaki dehşet ifadesiyle yüzleşiyor. Sonunun kötü biteceğine inanmaya başladığı bu anlarda, Ganmaru'nun ağzından dökülen tek bir kelime, Butsuo'nun başına gelenlerin aynısının kendi başına geleceği hissini doğuruyor. "Raigata!" kelimesiyle birlikte el mühürlerini tamamlamış olan Ganmaru, yoğun bir elektrik akımı olarak Kazuo'nun içinden geçip giderken, Kazuo tantosunu savurduğu kolu dahil olmak üzere, vücudunun kaskatı kesildiğini hissediyor. Yere düştüğü anda kafasını çeviremese de, bakışlarını hemen arkasında insan formuna dönüşen Ganmaru'ya yönlendiren Kazuo, bir anda ortaya çıkan bir gölge ile huzuru selamlıyor. Ganmaru'nun ardından karanlıktan ibaret olan bir silüetten parıldayan keskin bir katana hareketlenirken, Ganmaru'nun gözünü sonuna kadar açtığını, göz bebeğinin ise iyice ufaldığını görüyor. Silüet Kageyasu'nun görünümünü kazanırken, Ganmaru'ya saplanan katana vücudunu delip geçerek Ganmaru'nun var olan yaralarına bir diğerini ekliyor.

Ganmaru sırtından yediği katananın göğsünden çıkan ucuna bakakalırken, ağzından kustuğu bir miktar kan ile sendelemeye başlıyor. Bu esnadan Ganmaru'nun arkasında duran Kageyasu, katanasını çıkartıp bir başka noktadan tekrar Ganmaru'ya saplıyor! Ganmaru vücuduna giren katananın açtığı ilk yarayı eliyle kapatırken dizlerinin üstüne çöküyor. Kageyasu, bir kurtarıcı gibi Ganmaru'nun vücudundaki katanasını çıkartırken, Ganmaru "Seni orospu çocuğu! Başından beri bu yüzden mi bekledin?" diyor. Kageyasu Ganmaru'nun kanına bulanmış katanasını savurarak Ganmaru'nun kanlarından katanasını arındırırken "Bu çocuklar seni yeteri kadar oyaladı. Ancak seni bitirecek saldırıyı yapmak için en doğru anı beklemem gerekiyordu. O an da, senin galibiyetine inandığın andı. Çünkü rakibin tek kişi kalsa dahi, bu üç çocuktan bir tanesinin bile seni yenebileceğinden korkuyordun. Korkunu yok ettiğin an ise en zayıf düştüğün an olacaktı. Bu yüzden önce işi çocukların bitirmesini bekledim. Seni yeteri kadar yıprattılar, zayıflattılar ve sonunda önüme attılar." diyor. Kageyasu bu esnada bakışlarını sırayla Kazuo, Butsuo ve Usagi'nin üzerinden gezdirdikten sonra "Yani seni yenen ben değilim... Ben sadece son darbeyi vuranım. Seninle cehennemde görüşeceğiz Ganmaru!" diyor. Bu sözlerin ardından Ganmaru dişlerini sıkarak ayağa kalkmaya çalışsa da vücudunda açılan yaralar buna engel oluyor. "Lanet olsun sana Kageyasu!" dedikten sonra "Cehennemde muhakkak görüşeceğiz ve orada senin canını okuyacağım! Tanrına seni cezalandırması için yalvaracaksın, ancak o bile seni elimden alamayacak!" diyor. Bu cümleler, Ganmaru'nun son cümleleri oluyor ve yere kapanan vücuduna hiçbir şekilde engel olamıyor.

Ganmaru ile olan savaşınıza Kageyasu son noktayı koyarken, Kageyasu hızla etrafına bakınıyor ve avazı çıktığı kadar bağırarak "Acil buraya medic ekibinden adamları yollayın. Üçü de ağır yaralı! Hayır... Ölümün eşiğinde!" diyor.
Off Topic
Konu sonlanmıştır.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo

Post by GM - Naruto » June 25th, 2019, 12:47 am

Savaşın belki de en kanlı cephesinde, gözleri kör eden kızıllığın içerisinde ilerlemeye başlıyor Ishigakureli shinobiler. Yoğun kızıllığa rağmen, Kageyasu önderliğinde rüzgarı ardına alan Ishigakureliler, kendilerinden rütbece düşük olmasına rağmen gösterdikleri çabayla ön plana çıkan Kita Usagi, Oita Butsuo ve Shimada Kazuo’nun gayretlerine imrenircesine Riaru’nun ordusuna yüklenmeye başlıyor. Kazanılan bu ivme sayesinde, Riaru’nun ordusu geri çekilmeye başlamışken, ilk olarak Ishigakurelilerin güvenini kazanmayı başaran Kita Usagi’nin, ardından Oita Butsuo ve Shimada Kazuo’nun ve bunu takiben birkaç üst rütbeli shinobinin düşüşüyle adeta bir duraklama dönemine geçiliyor. Her ne kadar karşılaşılan düşmanlar Kageyasu ve onun emri altındaki shinobiler tarafından etkisiz hale getirilmiş olsa da, savaş alanında takdir toplayan kişilerin etkisiz hale gelmesinin yarattığı siyah bulutlar Ishigakureliler etrafında toparlanmaya başlıyor.
Ganmaru’nun ağzından çıkan son sözleri dünyanın en önemsiz detayı gibi dinleyen Kageyasu, üç shinobi için acil medic ekibi çağırıyor. Ancak savaş alanında Ishigakurelilerin yaşadığı ruhsal çöküntü, hemen hemen herkesi etkileyerek hareketlenmelerde ağırlaşma yaratıyor. Bölgedeki yaralılara müdahale etmeye devam eden birkaç medikal shinobiyi gözüne kestiren Kageyasu, üç yaralı shinobiyi olduğu yerde bırakarak medic ekibinden birkaç kişiyi getirmek için hareketleniyor. Aradaki mesafe her ne kadar oldukça kısa olsa da, bu mesafe içerisinde Kageyasu’nun katanası birkaç kişiyi keserek ilerliyor. Aldığı her nefeste, attığı her adımda daha fazla kanı görmek istercesine ilerleyen Kageyasu, medic ekibine ulaşmasının ardından, adeta yavru kedileri kavrarcasına iki medikal shinobiyi kıyafetlerinin ense kısmından yakalıyor ve Usagi’nin ekibine doğru sürüklüyor onları.

Medic ekibinden bir shinobi doğruca Usagi’nin başına geçerken, bir diğeri de Butsuo’nun yanına geçerek ellerinden çıkan yeşil çakra ile ilk müdahaleleri yapmaya başlıyor. Kageyasu, katanasını kızıllıktan uzak tutmak istemeyerek, bölgeye gelen düşman kişilere hak ettiklerini bahşederken, Usagi’nin başında duran medic ekibi telaşlı ve yüksek bir sesle “Kageyasu-sama, acil merkeze göndermemiz gerekiyor! Burada kalırsak arkadaşı sadece birkaç dakika hayatta tutabiliriz!” diyor. Bu cümlelerinin ardından Butsuo’yu bırakıp Kazuo’nun yanına geçmiş olan medic de onaylarcasına kafa salladıktan sonra “Bunların durumu o kadar ağır değil, ancak savaşmaya devam etmeleri de mümkün değil!” diyor. Medic ekibinin bu sözleri Kageyasu’nun yüzünde oldukça net görülen bir kahır havasına dönüşürken “Onları geri götürecek adamları bulun ve götürün!” şeklinde emrini verdikten sonra, savaşın kanlı kollarına bırakıyor kendisini.
Operasyonun ikinci günü, Ishigakure’nin üstünlüğü ile geçmiş olsa da, halen de karargaha sızılamamış olması savaşın uzamasına neden oluyor. Riaru’nun adamlarının sayıca üstün olmaları nedeniyle beklenilen galibiyetin gelmesi, tahmin edilenden daha uzun sürecek gibi görünüyor. Bu doğrultuda tüm yetkiyi elinde toplayan Kageyasu, geceyle gelen sessizlikle karargaha sızılması için daha hızlı hareket edilmesine karar veriyor. Savaşabilecek durumda olan shinobilerden belli bir miktarını bu amaç için görevlendiren Kageyasu, sızmayı gerçekleştirecek ekiple irtibatı sağlayarak iki ekibin sızma işini gece vakti halletmesini söylüyor. Ancak bunun için en doğru zamanın kuşluk vaktine yakın bir zaman diliminde olması gerektiği, zira bu zamanda tüm askerlerin yorgunluk ve gevşeme belirtilerini daha net ortaya koyacağı düşüncesiyle, operasyon için beklemeye konuluyor. Bu vakit geldiğinde ise, Ishigakure ordusu bir kez daha harekete geçiyor.

Operasyonun üçüncü günü Ishigakure’nin saldırısıyla tekrar başlıyor. İlk güne nazaran daha az kanlı geçen bu mücadele, Ishigakure’nin sızma girişimini güçlendirmesiyle Ishigakure açısından daha olumlu bir yönde ilerliyor. Ishigakure açısından cephede sayıca azalmanın belirgin bir şekilde görülmesiyle, Riaru’nun ordusu topyekun bir saldırısı girişimine geçerek daha cüretkar savaşmaya başlıyor. Ancak bu cüretkarlık, Ishigakure’nin sızma girişimini kolaylaştırıyor ve öğle vakti gelmeden karargah Ishigakure’nin eline geçerken, Riaru’nun ordusu iki taraftan kapana kısılıyor. Bu kez cesetlerin arasına silahlarını bırakarak diz çöken Riaru’nun adamları belirirken, Kageyasu kazanılan zaferden memnun olsa da, zayiatın fazla olması nedeniyle memnuniyetsiz tutumunu da esirgemiyor. Kageyasu, ele geçen karargaha doğru ilerlemeye başladığı sırada ise, tanıdık ve olmaması gereken bir simanın belirmesiyle olduğu yerde kalıyor. Karargahın hemen arka tarafında iki kişinin arasından duran Agano Ganmaru’nun vahşi bakışları, Kageyasu’nun nasıl bir canavarla karşı karşıya olduklarını görmesi için yeterli oluyor.
Butsuo ve Kazuo; Ganmaru ile olan savaşınızın mağlubiyet izleri vücudunuza kazılı bir şekilde dururken, birbirinizle neredeyse aynı anda gözlerinizi açtığınızda kendinizi ana karargahta yaralılar için kurulmuş çadırda buluyorsunuz. Uyanmanızla beraber aldığınız yaraların etkilerini anlatan bir medikal shinobi, savaşa devam edemeyeceğiniz ve Ishigakure’ye döneceğinizi söylüyor. Her ne kadar zihniniz bu düşünceyi reddetse de, vücudunuzdaki uzuvları oynatmakta dahi güçlük çektiğinizi fark ettiğinizde, geri dönmek dışında yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığını anlıyorsunuz. Bu esnada gözleriniz Usagi’yi arasa da, onun durumunun daha kritik olması nedeniyle çoktan Ishigakure’ye gönderilmiş olduğunu öğreniyorsunuz.

Operasyonun üçüncü gününde Ishigakure’ye doğru diğer birkaç yaralı ile birlikte yola çıkıyorsunuz, üzerinizde dolaşan kasvet bulutları, vücudunuzdaki yaralardan daha büyük bir acı verirken...

Görev Sonu:

Kita Usagi - Sonuç:
  • Net:
    • 65 GP
    • 100.000 Ryo
    • 4 PP
    Kita Usagi aşağıdaki özelliği kazanmıştır, imzasına eklemesi gerekmektedir.
    Off Topic
    Derin Nefes
    Karakter Ishigakure ile Riaru arasında geçen savaşta akciğerlerinden ciddi bir şekilde yaralanmıştır. Bu yaralanma nedeniyle karakter gündelik yaşamında zaman zaman baş gösteren öksürük krizleri dışında herhangi bir sıknıtı yaşamamaktadır. Ancak aldığı her nefeste çıkardığı hırıltılar, karakterin yakınında bulunan kişiler tarafından rahatlıkla duyulmaktadır. Karakter fiziksel aktivite gerektiren aksiyonlarda ise ciddi anlamda nefes alma problemleri yaşamaya başlamaktadır. Böyle bir durum karşısında da karakter çabucak yorulmakta, güçten düşmekte ve öksürük krizlerine girmektedir. Bu krizlere engel olunmaması durumunda ise, akciğerlerde kanamaların başlaması muhtemel görünmektedir. İyileşme süreci için ek konu açılmasına ihtiyaç yoktur. Tedavi aşamaları ve şartları ilerleyen konuların sonlarında bildirilecektir.
Shimada Kazuo - Sonuç:
  • Net:
    • 65 GP
    • 100.000 Ryo
    • 4 PP
Oita Butsuo - Sonuç:
  • Net:
    • 65 GP
    • 100.000 Ryo
    • 4 PP
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Yağmur Ülkesi”