[Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Tüm vadiyi dolaşan mağara sistemi.
User avatar
Seiko Aren
Posts:32
Joined:January 24th, 2019, 3:39 am
Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Seiko Aren » March 15th, 2019, 1:36 am

İto’ya sorumu sorduktan sonra planladığım gibi ayağıma chakra toplayıp çukurun bize en yakın duvarına yöneliyorum ve bir kulağımla İto’nun bana söyleyeceklerini dinlemeyi hedeflerken duvarda yürümeye başlıyorum. Kısa bir süre sonra çukurdan çıkıp düz bir zemine ayaklarımızı basıyoruz.

Etrafımı dikkatlice inceliyorum Feneri tutunca fark ediyorum ki bulunduğumuz oda mağarada bulunduğum süre boyunca içinden geçtiğimiz kıvrılıp duran geçitlerden çok daha geniş hatta o kadarki koluma sıkıca bağladığım fener odanın tamamını aydınlatmakta başarılı olamıyor. Bu odanın genişliği beni bir nevi rahatlatıyor kendimi daha özgür hissediyorum sanki üstümden bir baskı kalkmış gibi…

Zemine daha dikkatli bakınca birer kayayı andıran bir yığın çıkıntı dikkatimi çekiyor ama hemen daha ilginç bir şey fark ediyorum. Bazı kayalar sanki bir binanın ayakta kalmasını sağlayan kolonlar gibi yerden uzanıp tepedeki çıkıntılarla birleşiyor ve tuhaf bir görüntü oluşturuyor. Bu tuhaf yapılar tavanın çökmesini engelliyor olabilir bunlara zara vermemeye özen göstermeliyim galiba ayrıca şu çıkıntılar da yüksekten düşen biri için tehlikeli olabilir diye düşünüyorum.

Fenerin aydınlattığı duvarların her yerinde mağara girişini andıran genişçe delikler olduğunu görüyorum. Zihnimde beliren “Acaba kaç tane var?” sorusuna takiben feneri duvarlarda gezdiriyorum ancak sayamayacağım kadar çok olduklarını fark ediyorum. Fenerle ortalığa baktığım sırada çukura tepemizdeki herhangi bir delikten düştüğümüzü anlıyorum. Bu düşüşten kırık, çıkık bile olmadan kurtulduğumuz ve deliğin altında etraftaki onlarca çıkıntı yerine bir çukur bulunduğu için çok şanslı olmalıyız diye düşünüyorum ayrıca hayatım böyle saçma bir şekilde son bulmadığı için de seviniyorum.

Mağaradan çıkmak istiyorum ama bunu nasıl yapacağız emin değilim ayrıca mağaraya girdiğimizden beri yaşadığım öfke gelgitleri yüzünden başımın hafiften ağrıması da düşünmemi olumsuz etkiliyor o yüzden düşünme işini haritacı başımıza bırakmaya karar veriyorum bu sebeple İto’ya dönüp bir süredir devam eden sessizliği bozarak “Şimdi ne yapacağız?” diye soruyorum.

Şuan aklımda olan tek şey buradan çıkmak peki daha sonrası için ne yapacağım? Harcadığım onca zaman boşa gitmesin diye geri dönüp başladığımız işi bitirmeyi istesem de acaba buna dayanabilir miyim? İto bundan sonra ne yapmayı düşünüyor? Tabi hepsinden önce buradan çıkabilecek miyiz? Aklımda deli sorular.
Image
- SO AS I PRAY -
Künye
İsim: Seiko Aren
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 6.500
Prestij: 0
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Güç istiyorum
Rahat yaşamak için güçlenmek istemiş, shinobi olmuş ancak daha sonra bu değişmiştir. Güçlü olmak için güç istemektedir. Güçlü bir shinobi olmayı istemektedir. Bir şey uğruna güç istememekte sadece güçlenmek istemektedir. Bu güç arayışında onu en güçlü shinobi olmak bile tatmin edemez.
Komplikasyon
Gergin Sinirler
Genel olarak sinirli biridir. Derdini anlatamazsa sinirlenebilir ve bu sebeple bir dakika önce dost olmak istediği kişiyle düşman olup ölümüne kavga edebilir. Bir şeyi başaramadığında veya biriyle zıtlaştığında çabucak sinirlenir.
Özellikler
Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 4
Potansiyel: 10
Varlık: 1
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 3 FAV
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı ( İyi Kalite )
Yemek Hapı ( Normal Kalite) x3
User avatar
Ichiro Ito
Posts:22
Joined:January 21st, 2019, 2:29 pm

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Ichiro Ito » March 17th, 2019, 7:55 pm

Mağaranın neden daha bir haritası çıkmadığını yavaştan anlamaya başlıyorum. Bu iş düşündüğümden daha zor bir iş çıktı. Çok büyük çok karışık neredeyse tuzak denecek kadar garip mekanları var. Burada ölen bir çok insan garibime gitmemeye başlıyordu artık. Neden mağaraya giriş yasağı olduğunu da anlamıştım sanırım. Kendimi komplo teorisyeni gibi hissediyordum. Yoktu işte hiç bir şey yoktu. Aptal veletler mağaraya girip ölmesin diye yasaklanmış olmalıydı. O aptal veletlerden biri oluyorduk artık sanırım. Evet mağaranın haritası para ederdi ama önce haritayı çizmemiz lazımdı.

Haritayı çizmemiz de birazcık başarısız bir şekilde ilerliyordu. Salak gibi pusula almamıştık buradan itibaren sanırım çizmeme gerek yoktu. Bir şey ifade etmeyecekti. Buradan çıkmamız lazımdı. Aaa tesadüfe bak sadece yüzlerce insan mağarada ölmüştü. YÜZLERCE İNSANIN İÇERİDE ÖLDÜĞÜ BİR MAĞARADAN ÇIKMAMIZ LAZIMDI NE KADAR ZOR OLABİLİRDİ Kİ (!) O yüzlerce insana bir 101 olarak eklenmek ile kurtulan sayılı insandan birisi olmak arasında bir çizgide duruyorduk. Maceranın sonunun hangi tarafta biteceği belli değildi. Zaman bize bazı sonuçları gösterecekti.

Mağarayı sessizce çıkıyoruz ne güzel diye düşünürken Aren bu sessizzliği bozuyor. Boş boş sorular sormaya başlıyor. ''Haritaya bakarken donup kaldığıma göre her şey yolunda Aren, sıkıntı yok yahu!'' diyesim geliyordu fakat sessiz bir şekilde yoluma devam ediyordum. Şuan onunla tartışacak havamda değildim.

Dar alanlarda girip çıktıktan sonra geldiğimiz yeri aydınlatamayan fener ile devasa genişlikte bir yerde olduğumuzu anlıyordum. Bu ilginçti aslında mağaranın yapısı çok karışıktı bir öyle, bir böyle oluyordu durmadan. Yukarı çıktığımızda garip bir şekilde tavan ile zemini birleştiren kayalar vardı. Böyle bir şey ile daha önce karşılaşıp karşılaşmadığımdan emin değildim bu yüzden biraz ilgimi çekmişti. Gerçi pek bir şey de ifade etmiyordu benim için. En fazla mağarayı yıkmak istersek falan diye aklımın bir ucunda bulunsun kafasıyla bakmıştım kayalara. Duvarlarda bulunan bir dünya çukura bakıyorum sonradan. Her delik büyük bir olasılıkla farklı bir yerden geliyordu ve hepsi aynı yere geliyordu. Bu ilginçti çünkü bir sürü deliğin bir sürü kesiştiği yer olduğu anlamına geliyordu. Bu da burada kaybolup ölmemizi kolaylaştırıyordu. Teşekkürler mağara! Bu sırada Aren bana mutluluk veren o oluşturmaya çalıştığım sessizliği bozup gene cevabını bilmediğim bir soru soruyordu. Ne yapacağımızı biliyor gibi mi duruyordum? Ne yapabiliriz ulan ölmeyeceğiz işte bir yolunu bulup ölmeyeceğiz! ''Geldiğimiz deliği kestire bilirsek o delikten kafamızda kodladığımız gibi geri dönüp dışarı çıkacağız. Sonrasını da sorma akışına bırak her şey her zaman plana uymuyor gördüğün gibi.'' diye cevap verdim. Sakin cevap veriyordum ama içimde sakin değildim. Boş konuşmaya ayıracak zamanımız yoktu. Mağaradan çıkmamız için çok zaman lazım olabilirdi. Bunu anlamsız sorularla kaybetmemeliydik. Şu mağaradan bir çıkalım sonrasına da bakardık.
Künye
İsim: Ichiro Ito
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo:8.880
Prestij: 0
Ün:10
Kullanılabilir GP: 0
Motivasyonlar Ve Komplikasyonlar
Motivasyon
Köyün ihtiyacı olanlar için!
Ito köyün gerçek ihtiyacının ne olduğunu biliyordu bu köye ''ADALET'' lazımdı. Bu adalet öyle normal bir adalet değildi ama bu adalet Ito'nun adaleti olacaktı. Ito o insanların sahte gülüşlerini, sahte samimiyetlerini ve çok sevdikleri o saçma komşuluk geleneklerini bitirecekti. O köye gerçek mutluluğu getirecekti herkes artık birbirini seviyor gibi davranmak zorunda kalmayacak sevmedikleri kişilere sevmediklerini rahatlıkla söyleyeceklerdi. Köyün sonunun güzel olması için bu gerekliydi.
Komplikasyon

Yapmacık olmayın ulan!
Sahte hareketler (yalan, yapmacık gülüşler, iyi gün dostluğu) karşısında sessiz kalamıyordu. Sahtelikler annesinin cenazesinin olduğu günü aklına getiriyordu sinirlerine hakim olamıyor öfkeleniyor kimseyi dinlemiyor ve saldırganlaşıyordu. İçindeki o vahşiyi ortaya çıkartıyordu fakat bunlar yaşanırken bir tarafı her zaman ağlıyordu. İçindeki o çocuk hala duruyordu ve üzülüyordu çünkü Ito'nun böyle bir insan olmadığını biliyordu.
Özellikler
Profil
Güç:8
Çeviklik:9
Kondisyon:2
Potansiyel:5
Varlık:3
Zeka: 4
Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 2 - Favori
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Ninjutsu, Taijutsu, Genjutsu Ve Eşyalar
Ninjutsu
Raiton no Yoroi A - Rank
Raikyuu C - Rank

Taijutsu
Musatsu B - Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İyi kalite Wakizashi
Defter
El Feneri
2 Adet Kalem
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by GM - Naruto » March 18th, 2019, 10:35 pm

Bakışlarınız fener ışığıyla benzer doğrultuda tavanda dolaşırken, yukarıda birden fazla delik olduğunu görüyorsunuz. Her biri pek fazla geniş olmayan bu delikler, birer boru hattını anımsatıyor sizlere. Karşınızdaki duvarlarda ne kadar fazla geçit varsa, yukarıdaki tavanda da aynı doğrultuda delik var. Bu da bu mağaranın bir kez daha neden bu kadar kaybolmaya meyilli olduğunu anlamanızı sağlıyor. Düz bir hesapla her ikiniz de düştüğünüz çukurun tepesindeki deliklere odaklanıyorsunuz. Yüzlerce delikten, bir anda sayı onlarcaya düşse de hâlâ hangi delikten düştüğünüzü tam olarak kestirmek mümkün olmuyor sizin için. Hoş hangi delik olduğunu bulsanız, ve yerden metrelerce yüksekteki o deliğe ulaşmak pek sorun olmasa da sizler için, pek fazla geniş olmayan o delikte nasıl yukarıya doğru tırmanacağınızdan da pek emin değilsiniz.

Bakışlarınız kısa bir süreliğine birbirleriyle buluştuğunda ikinizinde önce iyice düşünüp, konuşmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Plansız ve tasasız bodaslama hareket etmek, işinizi tamamen şansa bırakmak olacağının farkındasınız çünkü.
Off Topic
Out: Bir kaç tur free dönmenizi istiyorum aranızda. Konuşmanız ve çözmeniz gereken şeyler olduğu belli. Free bittiğinde out olarak belirtmeniz yeterli, konuyu takip ediyor olacağım ve tekrardan gireceğim.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Seiko Aren
Posts:32
Joined:January 24th, 2019, 3:39 am

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Seiko Aren » March 19th, 2019, 9:05 pm

Çukurdan çıkmadan önce onu beni geçiştirme diye uyarmama rağmen İto haritayla alakalı sorduğum soruya hiçbir cevap vermemişti. Soruma cevap vermemesi beni gıcık etmişti ama hali hazırda bir şeyle meşgul olduğumuz için sesimi çıkarmamıştım, sorunu da tam olarak olmasa da tahmin edebiliyordum zaten. Hazırlığımız fazlasıyla yetersizdi bu yüzden bir yerleri yanlış falan çizmişti herhalde. Yine de, bir sorun olduğundan ne kadar emin olsam da bu sorunu teyit ettirmek istemiştim ve cevapsız bırakılmıştım. Yanımda İto yerine hiç tanımadığım biri olsa ve bana böyle davransa çoktan birbirimizi -daha çok ben onu- öldürmüştük her halde diye düşündüm.

Şuanda çukurun dışındaydık ve İto, az önce sorduğum soruyu yanıtlıyordu. Bitirene kadar dinledim ama cevabı hiçbir işime yaramazdı, ondan bir plan beklerken zaten farkında olduğum şeyi söylemişti bende karşılığında ona biraz sert bir ses tonuyla “Sence farkında değil miyim?” diye cevap beklemediğim bir soru yöneltim. Ayrıca deliklerden nasıl geri tırmanacaktık bunlar fazla dar gözüküyordu. Sadece çukurun üzerindeki deliklerin birinden düşmüş olabilirdik ayrıca düştüğümüz bu delik en azından bizim sığacağımız kadar büyük olmalıydı, bu şekilde deliklerin bir kısmını elesem de durum her türlü sıkıntılı gözüküyordu.

Düşünmek için resmen beynimi zorluyordum ancak bu durum yeterince düşününce cevabını bulabileceğin bir test de değildi öyle ki bir cevabı bile olmayabilirdi yani burada sonsuza kadar kapana kısılmış da olabilirdik. Bir süre düşünmeye devam ettim ancak aklıma yalnızca bir fikir gelmişti ve o fikir sadece kendi götümü kurtarmama yarardı tabi bunu ne kadar başarabilirdim ondan da pek emin değilim. Bulduğum fikri aklımın bir köşesine yazdım, hiçbir şey bulamazsam bunu uygulayacaktım.

Düşünme faslımın sonunda ikimizin de aynanda işine yarayacak bir şey bulamadım ancak kendi planımı uygulamadan bir müddet daha beklemeye karar verdim sonuçta İto burada tek başına kalsa muhtemelen ölüp giderdi. Normalde bu pek umrumda olmazdı, yeterince güçlü olmadığı için öldü diye düşünürdüm ancak bu İto’ydu beni her ne kadar gıcık da etse bana yardım ettiği zamanlar da olmuştu bunun hatırına bir süre daha bekleyecektim.

Aklıma bir şey gelmeyince İto'ya kendimi kurtarmak için kullanmayı planladığım jutsudan bahsetmeye karar verdim, belki o ikimizi de kurtarmanın bir yolunu bulurdu. "İto kullandığım bir Doton jutsusu ile yerin altına girebilir ve istediğim gibi hareket edebilirim, bunu kulllanmak için bir fikir geliyor mu aklına?" şeklinde sorumu İto'ya sordum ve cevabını beklemeye başladım.
Image
- SO AS I PRAY -
Künye
İsim: Seiko Aren
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 6.500
Prestij: 0
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Güç istiyorum
Rahat yaşamak için güçlenmek istemiş, shinobi olmuş ancak daha sonra bu değişmiştir. Güçlü olmak için güç istemektedir. Güçlü bir shinobi olmayı istemektedir. Bir şey uğruna güç istememekte sadece güçlenmek istemektedir. Bu güç arayışında onu en güçlü shinobi olmak bile tatmin edemez.
Komplikasyon
Gergin Sinirler
Genel olarak sinirli biridir. Derdini anlatamazsa sinirlenebilir ve bu sebeple bir dakika önce dost olmak istediği kişiyle düşman olup ölümüne kavga edebilir. Bir şeyi başaramadığında veya biriyle zıtlaştığında çabucak sinirlenir.
Özellikler
Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 4
Potansiyel: 10
Varlık: 1
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 3 FAV
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı ( İyi Kalite )
Yemek Hapı ( Normal Kalite) x3
User avatar
Ichiro Ito
Posts:22
Joined:January 21st, 2019, 2:29 pm

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Ichiro Ito » April 23rd, 2019, 7:51 pm

Durumumuz hiç iç açıcı gözükmüyordu. Hangi delikten geldiğimizi kestiremiyordum seçenekleri elememe rağmen hala oldukça çok seçenek kalıyordu. Onlarca delikten bir tanesine girmeyi deneyebilirdim %10 ihtimal ile buradan kurtulmama yarardı ama oldukça tehlikeliydi. Hayatımı tesadüflere bırakamazdım. Bir süre daha baktıktan sonra deliklerin doğrusunu tuttursam bile geri dönüşün epey zor olacağını da tahmin ederek bu fikrimden vazgeçiyordum.

Bildiğim teknikleri kullanabilir miyim diye düşünüyordum fakat hiç bir efektif kullanım şekli gelmiyordu aklıma. Aren'e arada bakıyordum buradan tek başıma çıkmayacaktım herhalde birazcık ondan da bir çözüm yolu beklentisine girmiştim. Buraya girmeden önce böyle bir şeyin olmasını varsaymalı ve daha iyi hazırlanmalıydık oldukça hazırlıksız yakalandığımız bir durumdu.

Uzun bir sessizliğin ardından Aren'in konuşmaya başlaması ile hafiften bir rahatlamıştım. Böyle bir anda boş yapmayacağını bildiğim için bir fikri olduğunu anlamıştım. Hadi seni kıvrak zekalı çocuk bizi buradan kurtar! ''Jutsunun sadece temelini anlatıyorsun tekniğini yeteri kadar bilmediğim için fazla bir öneride bulunamam ancak yerin altında giderken beni de götüre biliyorsan bu mağaradan çıkmamıza yarayabilir. Bunu yapamıyorsan eğer sen gidip beni kurtaracak bir şey bulup geri gelebilirsin. Bu bir tık daha riskli gerçi deliği kaybetmemen lazım. O yüzden ilk fikri bir düşünelim.''

Aren bizi buradan kurtaracaktı sanırım bu beni birazcık sakinleştirmiş ve rahatlatmıştı fakat hala bunu yapabilip yapamayacağını hatta bu jutsu ile bir çözüme ulaşıp ulaşamayacağımız belli değildi o yüzden sevinmek için daha çok erkendi. Aren'in gözlerinin içine dik dik bakarak bana umut verici fikirler ile gelmesini bekliyordum.
Künye
İsim: Ichiro Ito
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo:8.880
Prestij: 0
Ün:10
Kullanılabilir GP: 0
Motivasyonlar Ve Komplikasyonlar
Motivasyon
Köyün ihtiyacı olanlar için!
Ito köyün gerçek ihtiyacının ne olduğunu biliyordu bu köye ''ADALET'' lazımdı. Bu adalet öyle normal bir adalet değildi ama bu adalet Ito'nun adaleti olacaktı. Ito o insanların sahte gülüşlerini, sahte samimiyetlerini ve çok sevdikleri o saçma komşuluk geleneklerini bitirecekti. O köye gerçek mutluluğu getirecekti herkes artık birbirini seviyor gibi davranmak zorunda kalmayacak sevmedikleri kişilere sevmediklerini rahatlıkla söyleyeceklerdi. Köyün sonunun güzel olması için bu gerekliydi.
Komplikasyon

Yapmacık olmayın ulan!
Sahte hareketler (yalan, yapmacık gülüşler, iyi gün dostluğu) karşısında sessiz kalamıyordu. Sahtelikler annesinin cenazesinin olduğu günü aklına getiriyordu sinirlerine hakim olamıyor öfkeleniyor kimseyi dinlemiyor ve saldırganlaşıyordu. İçindeki o vahşiyi ortaya çıkartıyordu fakat bunlar yaşanırken bir tarafı her zaman ağlıyordu. İçindeki o çocuk hala duruyordu ve üzülüyordu çünkü Ito'nun böyle bir insan olmadığını biliyordu.
Özellikler
Profil
Güç:8
Çeviklik:9
Kondisyon:2
Potansiyel:5
Varlık:3
Zeka: 4
Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 2 - Favori
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Ninjutsu, Taijutsu, Genjutsu Ve Eşyalar
Ninjutsu
Raiton no Yoroi A - Rank
Raikyuu C - Rank

Taijutsu
Musatsu B - Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İyi kalite Wakizashi
Defter
El Feneri
2 Adet Kalem
User avatar
Seiko Aren
Posts:32
Joined:January 24th, 2019, 3:39 am

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Seiko Aren » April 24th, 2019, 11:43 pm

İto’nun soruma verdiği cevabı dinledim, bana iki öneride bulunmuştu ancak bunların ilki yapamayacağım bir şeydi “Bu jutsu sadece kullanıcının yerin altına girmesini sağlıyor” diyerek durumu açıkladım ve ikinci önerisini düşündüm. İlk başta buradan çıkmakla sadece kendimi kurtarabilirim diye düşünmüştüm ancak geri de dönebilirdim, ilk seferindeki yolu izlemem yeterli olurdu. Sanırım mağaradan bir kere çıkınca tekrar dönmeyi içten içe istemememdi bu düşüncenin sebebi, tabi sadece nasıl geri döneceğim aklıma gelmediği için de olabilirdi.

İtoya söylemeden önce planımı aklımda iyice kurmaya karar verdim. Moguragakure no Jutsu’yu kullanarak çukurla en yakın duvarın arasından yerin altına girecek ve duvarın içinden düz zemine çapraz bir şekilde yüzeye doğru yol alacaktım. Tabi bunu yaparken deliklerle karşılaşacaktım muhtemelen, bu delikleri de fazla küçük olmadıkları veya benim izlediğim doğrultuda derinlere inmedikleri sürece yürümek için kullanabilirdim, böylece fazla chakra kullanımını azaltırdım. Yüzeye çıkınca civardaki küçük bir kasabaya uğrayıp yada bir şekilde İshigakurey’ye girip eksiklerimizi almayı da düşünüyordum. Daha sonra da aynı yoldan İshigakurenin o enfes manzarasını izlediğimiz yamaca çıkıp sağında kalan vadi duvarındaki mühürlenmemiş mağara girişini tekrar bulacak ve aynı yolları tekrar izleyecektim. İto’yu da iple falan çekerdim yukarı, bence yeterince iyi bir plandı.

İtoya “Jutsuyu kullanarak bir şekilde yüzeye çıkıcam daha sonra da eksiklerimizi almayı düşünüyorum, sonra da geldiğimiz girişten tekrar gelip seni iple yukarı çekmeyi denicem.” dedim “Haritayı da yanıma almam mantıklı olur bence dönüşte bana yardımı dokunur.” diye devam ettim ve bir saniyeliğine ne düşündüğünü anlamak için İto’yu süzdüm ardından “Başka bir şey önerir misin?” diye sordum.

İto’nun vereceği cevap önemliydi çünkü iki dakikada aklımdakileri birleştirerek yaptığım planın açıkları olabilirdi. Jutsumu beklediğim gibi kullanabilirsem gerisi bir şekilde hallolurdu ama yinede önceden planlamak önemliydi.
Image
- SO AS I PRAY -
Künye
İsim: Seiko Aren
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 6.500
Prestij: 0
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Güç istiyorum
Rahat yaşamak için güçlenmek istemiş, shinobi olmuş ancak daha sonra bu değişmiştir. Güçlü olmak için güç istemektedir. Güçlü bir shinobi olmayı istemektedir. Bir şey uğruna güç istememekte sadece güçlenmek istemektedir. Bu güç arayışında onu en güçlü shinobi olmak bile tatmin edemez.
Komplikasyon
Gergin Sinirler
Genel olarak sinirli biridir. Derdini anlatamazsa sinirlenebilir ve bu sebeple bir dakika önce dost olmak istediği kişiyle düşman olup ölümüne kavga edebilir. Bir şeyi başaramadığında veya biriyle zıtlaştığında çabucak sinirlenir.
Özellikler
Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 4
Potansiyel: 10
Varlık: 1
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 3 FAV
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı ( İyi Kalite )
Yemek Hapı ( Normal Kalite) x3
User avatar
Ichiro Ito
Posts:22
Joined:January 21st, 2019, 2:29 pm

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Ichiro Ito » May 1st, 2019, 1:12 pm

İlk planımı maalesef hayata geçiremeyecektim. Jutsu benim düşündüğüm şekilde çalışmıyordu. Aren'in tek başına belirli bir yolda ilerlemesi de açıkcası pek mantıklı gelmiyordu. Duvarların içinden geçerken başka yollara yada çukurlara rastlayabilirdi. Aklıma farklı bir yöntem de gelmiyordu maalesef bu yüzden Aren'in fikrine onay vermekten başka bir çarem yok gibi duruyordu. ''Aren açıkçası yapacağın şeyin riskli olduğunu düşünüyorum fakat aklıma farklı bir seçenek de gelmediği için tercihi sana bırakacağım. Ben bunu yapabilirim diyorsan git yap ama en ufak bir tereddüt varsa içinde başka bir şey düşünelim. Bu andan sonra artık yapabileceğim pek bir şey yok o yüzden tercihi sana bırakıyorum.''

Cümlelerimi bitirdikten sonra sırtımı yaslayabileceğim bir duvara gidip oturdum. Aren'e haritayı vermeli miydim bilmiyordum. Benim bir işime yarayacağını söyleyemezdim fakat elimde başka hiç bir şey de olmayacaktı. Büyük ihtimalle haritayı verecektim ona tabi o yüzeye çıkma fikrinde kararlıysa.
Künye
İsim: Ichiro Ito
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo:8.880
Prestij: 0
Ün:10
Kullanılabilir GP: 0
Motivasyonlar Ve Komplikasyonlar
Motivasyon
Köyün ihtiyacı olanlar için!
Ito köyün gerçek ihtiyacının ne olduğunu biliyordu bu köye ''ADALET'' lazımdı. Bu adalet öyle normal bir adalet değildi ama bu adalet Ito'nun adaleti olacaktı. Ito o insanların sahte gülüşlerini, sahte samimiyetlerini ve çok sevdikleri o saçma komşuluk geleneklerini bitirecekti. O köye gerçek mutluluğu getirecekti herkes artık birbirini seviyor gibi davranmak zorunda kalmayacak sevmedikleri kişilere sevmediklerini rahatlıkla söyleyeceklerdi. Köyün sonunun güzel olması için bu gerekliydi.
Komplikasyon

Yapmacık olmayın ulan!
Sahte hareketler (yalan, yapmacık gülüşler, iyi gün dostluğu) karşısında sessiz kalamıyordu. Sahtelikler annesinin cenazesinin olduğu günü aklına getiriyordu sinirlerine hakim olamıyor öfkeleniyor kimseyi dinlemiyor ve saldırganlaşıyordu. İçindeki o vahşiyi ortaya çıkartıyordu fakat bunlar yaşanırken bir tarafı her zaman ağlıyordu. İçindeki o çocuk hala duruyordu ve üzülüyordu çünkü Ito'nun böyle bir insan olmadığını biliyordu.
Özellikler
Profil
Güç:8
Çeviklik:9
Kondisyon:2
Potansiyel:5
Varlık:3
Zeka: 4
Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 2 - Favori
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Ninjutsu, Taijutsu, Genjutsu Ve Eşyalar
Ninjutsu
Raiton no Yoroi A - Rank
Raikyuu C - Rank

Taijutsu
Musatsu B - Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İyi kalite Wakizashi
Defter
El Feneri
2 Adet Kalem
User avatar
Seiko Aren
Posts:32
Joined:January 24th, 2019, 3:39 am

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Seiko Aren » May 2nd, 2019, 5:35 pm

İto’nun söylediklerini dinledim, tereddüttün varsa başka bir şey düşünelim diyordu. Evet, tereddüttüm vardı ama başka bir şeyi zaten düşünmüştük, düşünmek artık fayda sağlamazdı sadece zamanımızı yerdi, bir şeyler yapmamız lazımdı. Burada daha fazla tıkılıp kalmak istemiyordum, bir şekilde bunu başaracaktım. Köyden burada ölmek için kaçmamıştım, daha yapacaklarım vardı yada en azından yapabilirim diye düşündüklerim, kesinlikle daha güçlü olacaktım ve bu düşündüğüm her şeyi yapacaktım.

İto’nun yaslandığı duvara yaklaşıp önceden aldığım yemek haplarının ikisini İto’ya vermek üzere çantamdan çıkardım, sonuçta beni hatırı sayılır bir süre bekleyecekti muhtemelen yani açlıktan ölürse sorun olurdu. Kendime de bir tane bırakmıştım zaten ayrıca bir tane de chakra hapım vardı, buraya gelmeden önce en azından bunları almayı akıl etmiştim.

İto’nun dikkatini çekmek için boğazımı temizledim ve ardından “İto kararımı verdim, yapacağım” dedim ayrıca elimi uzatıp yemek haplarını göstererek “Lazım olucaktır bunları al” diye de ekledim.
Image
- SO AS I PRAY -
Künye
İsim: Seiko Aren
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 6.500
Prestij: 0
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Güç istiyorum
Rahat yaşamak için güçlenmek istemiş, shinobi olmuş ancak daha sonra bu değişmiştir. Güçlü olmak için güç istemektedir. Güçlü bir shinobi olmayı istemektedir. Bir şey uğruna güç istememekte sadece güçlenmek istemektedir. Bu güç arayışında onu en güçlü shinobi olmak bile tatmin edemez.
Komplikasyon
Gergin Sinirler
Genel olarak sinirli biridir. Derdini anlatamazsa sinirlenebilir ve bu sebeple bir dakika önce dost olmak istediği kişiyle düşman olup ölümüne kavga edebilir. Bir şeyi başaramadığında veya biriyle zıtlaştığında çabucak sinirlenir.
Özellikler
Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 4
Potansiyel: 10
Varlık: 1
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 3 FAV
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı ( İyi Kalite )
Yemek Hapı ( Normal Kalite) x3
User avatar
Ichiro Ito
Posts:22
Joined:January 21st, 2019, 2:29 pm

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Ichiro Ito » May 16th, 2019, 12:54 pm

Aren'in kendine çok güvendiğini düşünmüyordum açıkçası. Beni burada terk bile edebilirdi şu an ki durumumuzdan memnun olmadığını biliyordum. Güvenmek zorunda gibiydim ama başka bir çıkış yolu da bulamamıştım.

Aren gittiği andan sonra burada ışık kalmayacaktı. Arenden feneri de alamazdım onun benden de fazla ihtiyacı vardı. Her şey Aren'e bağlıydı bundan sonra benim elimde yapabileceğim bir şey yoktu.

Bir süre sonra Aren gırtlağını temizleyip konuşmaya başlamıştı. Haplarından 2 tanesini bana uzattı. Işık konusundan şimdilik söz etmeyecektim. En azından bir süre aç kalmayacaktım biraz da olsa düşünüyordu. Bana hapları verdiği sırada haritayı çıkarıp uzattım. ''Ölmesen iyi edersin. Ayrıca sakın eksik malzeme ile geri gelme dönerken fener ve pusula almayı unutma.'' dedim ve bulunduğum yere oturdum. Sessiz sakin Aren'in gelmesini yada ölmeyi bekleyecektim. Büyük ihtimalle ölmeyi bekleyeceğimi söylüyordu içimden bir ses. Aren ayrıldıktan sonra da içimden saniye hızına ayak uydurmaya çalışarak sayacaktım her 10 dakikada bir önüme bir tane çentik çekecektim böylelikle aşağı yukarı kaç dakika yada saattir aşağıda olduğumu bilecektim.
Künye
İsim: Ichiro Ito
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo:8.880
Prestij: 0
Ün:10
Kullanılabilir GP: 0
Motivasyonlar Ve Komplikasyonlar
Motivasyon
Köyün ihtiyacı olanlar için!
Ito köyün gerçek ihtiyacının ne olduğunu biliyordu bu köye ''ADALET'' lazımdı. Bu adalet öyle normal bir adalet değildi ama bu adalet Ito'nun adaleti olacaktı. Ito o insanların sahte gülüşlerini, sahte samimiyetlerini ve çok sevdikleri o saçma komşuluk geleneklerini bitirecekti. O köye gerçek mutluluğu getirecekti herkes artık birbirini seviyor gibi davranmak zorunda kalmayacak sevmedikleri kişilere sevmediklerini rahatlıkla söyleyeceklerdi. Köyün sonunun güzel olması için bu gerekliydi.
Komplikasyon

Yapmacık olmayın ulan!
Sahte hareketler (yalan, yapmacık gülüşler, iyi gün dostluğu) karşısında sessiz kalamıyordu. Sahtelikler annesinin cenazesinin olduğu günü aklına getiriyordu sinirlerine hakim olamıyor öfkeleniyor kimseyi dinlemiyor ve saldırganlaşıyordu. İçindeki o vahşiyi ortaya çıkartıyordu fakat bunlar yaşanırken bir tarafı her zaman ağlıyordu. İçindeki o çocuk hala duruyordu ve üzülüyordu çünkü Ito'nun böyle bir insan olmadığını biliyordu.
Özellikler
Profil
Güç:8
Çeviklik:9
Kondisyon:2
Potansiyel:5
Varlık:3
Zeka: 4
Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 2 - Favori
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Ninjutsu, Taijutsu, Genjutsu Ve Eşyalar
Ninjutsu
Raiton no Yoroi A - Rank
Raikyuu C - Rank

Taijutsu
Musatsu B - Rank

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
İyi kalite Wakizashi
Defter
El Feneri
2 Adet Kalem
User avatar
Seiko Aren
Posts:32
Joined:January 24th, 2019, 3:39 am

Re: [Ichiro Ito & Seiko Aren] Görülmemiş Harita

Post by Seiko Aren » May 19th, 2019, 12:14 pm

Ona ne yapacağımı söyledikten sonra İto, bana haritayı uzattı ve konuşmaya başladı. Ölmesen iyi edersin demişti ki benim amacım da kesinlikle, ölmek değildi ayrıca fener ve pusula al demişti. Bir tane daha fener almak aklımdaydı zaten sonuçta bir tane fenerle işimiz zorlaşabilirdi ki hali hazırda bir nevi zordu da. Özellikle şuan İto’da fener olmayacağı için zifiri karanlıkta beni beklemek zorunda kalacaktı. Ancak pusulayı hiç akıl etmemiştim, haritadaki sorun demek buydu, o kadar aptaldık ki bunu bile akıl edememiştik.

En başında düştüğümüz ve şans eseri bir iki sıyrıkla kurtulduğumuz çukura yakın bir noktaya geldim ve Maguragakure no Jutsu’mu kullanmak üzere hazırlandım. Çukurun içine düşmemek için etrafından dolaşacaktım ve duvarın başladığı noktadan paralel bir şekilde duvarı takip ederek vadinin yüzeyine çıkacaktım yani amacım buydu. El mühürlerini yaptım, İto’ya dönüp “Sen de ölmesen iyi edersin” dedim ve hemen ardından yerde açılan deliğe adımımı attım.

Chakramı fazla harcamamak için gereksiz hareket etmemem lazımdı zaten o yüzden tam yukarı çıkmayı planlamıştım. Yerin altına girer girmez fazla zaman kaybetmeden az önce aklımdan geçirdiğim gibi harekete geçecektim.
Off Topic
Free'miz bitmiş bulunmaktadır admin beyi konuya çağırıyorum.
Image
- SO AS I PRAY -
Künye
İsim: Seiko Aren
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 6.500
Prestij: 0
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Güç istiyorum
Rahat yaşamak için güçlenmek istemiş, shinobi olmuş ancak daha sonra bu değişmiştir. Güçlü olmak için güç istemektedir. Güçlü bir shinobi olmayı istemektedir. Bir şey uğruna güç istememekte sadece güçlenmek istemektedir. Bu güç arayışında onu en güçlü shinobi olmak bile tatmin edemez.
Komplikasyon
Gergin Sinirler
Genel olarak sinirli biridir. Derdini anlatamazsa sinirlenebilir ve bu sebeple bir dakika önce dost olmak istediği kişiyle düşman olup ölümüne kavga edebilir. Bir şeyi başaramadığında veya biriyle zıtlaştığında çabucak sinirlenir.
Özellikler
Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 4
Potansiyel: 10
Varlık: 1
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 3 FAV
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1
Jutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Chakra Hapı ( İyi Kalite )
Yemek Hapı ( Normal Kalite) x3
Locked

Return to “Kurobe Mağaraları”