Einsenhei Kei

Ölen karakterlerin son istirahat yeri.
Locked
Einsenhei Kei
Posts:3
Joined:June 15th, 2019, 1:05 am
Einsenhei Kei

Post by Einsenhei Kei » June 15th, 2019, 1:09 am

Künye
İsim: Einsenhei Kei
Yaş: 21
Cinsiyet: Kadın
Boy: 1,4
Kilo: 35
Köy: Ishigakure
Element: Doton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin



Portre
Görünüm: Kei ufak tefek ve kısa boylu yeşilimsi saçları dizlerinin 5-10 cm yukarısına kadar giden ,ki kendileri çoğu zaman dağınıktır, pasaklı sayılabilecek bir kunoichidir. Modoyla çok ilgilenmediği için çoğu zaman ortama göre ne giymesi gerekiyorsa onu giyer. Göğüsleri ütü masası gibi düzdür. Gözleri de saçları gibi yeşildir.
Image
Kişilik:
Bir kaç detay dışında kendi halinde huzurlu ve sakin bir insandır. En baskın duygusu, açık ara merakıdır. Hobi ve ilgi alanlarını alakadar etmediği sürece gereksiz riske girmekten mümkün olduğunca kaçınır. Hobileri ise kitap okumak, kitap ve diğer yazılı şeyleri arşivleyip güvenli bir şekilde saklamaktır. Yanında sürekli okuyacak bir şeyler taşır.

Evde boş boş oturmaktan nefret ettiği için imkanı olduğunda İshigakure'nin ve ülkenin dışını gezmeye çalışır. Shinobi olmasının ana sebeplerinden biride bu mesleğin o tarz imkanlar sunmasıdır. Gezmekten hoşlansa da fiziksel anlamda iş yapmaktan hoşlanmaz. Bu yüzden bu gezileri genelde at arabaları ve benzeri araçlarla yapılmaktadır.

Kei oldukça kuralcı ve dakik biridir. Kuralların ve yasaların çiğnenmesinden hiç hoşlanmaz. Her şey kurallar dahilinde belirli bir düzende işlemelidir. Ona göre anarşi geri zekalıların takip ettiği bir şeydir. Bu yapısı gereği bürokrasiyi ve hiyerarşik yapıları sever. Ona göre en kötü yönetim, en iyi anarşiden iyidir. Bir işi yaparken genelde kuralına ve kitabına göre yapmaya çalışır.

İyi ve yardım sever biri olmasına karşın aşırı kuralcı yapısı gereği çevresindekilere ondan beklenen şefkati yada empatiyi göstermeyebilir. Sınava geç kalmış bir öğrencisinin, neden geç kaldığı onun için önemli değildir. O kişi geç kalmıştır. Eğer bir telafi yada benzeri bir şey yapılacaksa bu akademinin kuralları dahilinde olmalıdır. Yani kendisi inisiyatif kullanıp o öğrenciyi sınava almak yada telafi sınavı yapmak gibi şeyleri aklının ucundan bile geçirmez.

Çocukken bir odayı dört kişi ile birlikte paylaşmak zorunda kaldığından dar yerlere karşı bir nefret beslemektedir. Bu bir fobi seviyesinde olmamakla birlikte tercih şansı verildiği taktirde geniş ve ferah yerlerde yaşamayı/konaklamayı tercih eder.

Özgeçmiş:
Ishigakure'de ortalama bir ailenin ikinci çocuğu olarak sıkışık bir evde dünya'ya gelmiştir. Kendisinden büyük bir ablası, bir küçük kız kardeşi ve bir tanede küçük erkek kardeşi vardır. Annesi ev hanımı babası ise emekli bir Genin'dir. Ailesinde tek çalışan kişinin düşük rütbeli bir Shinobi olan babasının olması yüzünden ekonomik olarak zor bir çocukluk geçirmiştir. Ailesi fakir olmamakla birlikte parasal anlamda rahatta değillerdir. Örneğin: Yeni kıyafetler almak yerine ablasının eskilerini giymesi ve onun kız kardeşinin ise onun eskilerini giymesi gibi şeyler onun çocukluğunun bir parçasıdır.

Yapacak fazla bir şeyi olmadığından uygun bir yaşta Akademiye yazılmış ve burada teorik olarak başarılı olsada fiziksel anlamdaki yetersizliği yüzünden mezuniyeti iki sene kadar gecikmiştir. Aynı zamanda ufak tefek yapısı yüzünden arada bir dışlanmış ve ciddiye alınmamıştır. Eğitimi sırasında onun yetenek ve becerilerine en uygun olan Genjutsu ve Ninjutsu dallarına yönelmiştir. Bir ara temel Taijutsu becerilerini ilerletmek için Suiseiki'yi denesede bunda da istediği beceriyi elde edemediğinden Taijutsudan büyük oranda vazgeçmiştir.

Akademiden sonraki yaşamıda aynı Akademi gibi geçmiştir. Teorik olarak bir çok şeyde yeterli olsada fiziksel anlamdaki yetersizliği yüzünden istediği kadar hızlı yükselememiş ve buna bağlı olarak akranlarından bir sene daha geç Chuunin olmuştur. Chuuninlik hayatıda ufak tefek olması sebebiyle insanların onu ciddiye almamasına bağlı olarak zor geçmiştir. Özellikle Chuunin sınavları için ülke dışına çıktığında kimseyi onun bir yetişkin olduğuna inandıramamış ve bu konuda büyük sıkıntılar çekmiştir.

Chuunin olduktan sonra ailesinin yanından taşınıp kendi dairesini tutmuştur. Çocukken yaşadığı travmalara bağlı olarak kendisi için çok büyük bir ev almıştır.

Motivasyon:
Kural/Düzen
Kei kuralları, emirleri ve düzeni takip ettiği sürece mutludur. Bu gerektiğinde inisiyatif almadığı anlamına gelmemektedir ama her şey ona emredilen yada planladığı şekilde gerçekleştiği sürece mutludur.

Komplikasyon:
Ufaklık
Kei'nin kısa boyu ve olduğundan genç gösteren vücutu/yüzü, onu tanımayan kişilerin onun yaşını yanlış anlamasına sebebiyet vermektedir. Çevresindeki çoğu kişiye göre o Shinobi taklidi yapan ortaokullu bir velettir. Ona bu konuda olan güvensizlik, Shinobi kimliği ve lisansı gibi şeyleri yanında taşıyıp sorun çıkartan kişilere gösterse bile ilgili kişilerin o belgelerin sahte olduğunu düşünmesine kadar gider. İnsanlar onun gerçek yaşına ve Shinobi olduğuna inansa bile boyutları yüzünden onu akranlarına göre daha az ciddiye alır. Bunun dışında ufak tefek biri olması yüzünden çeşitli şakalara da çok sık maruz kalmaktadır.

Kitap İstifçiliği
Kei başta, kitap ve parşömen gibi yazılı materyeller olmak üzere hemen her türlü bilgi içerikli eseri alıp güvenli bir şekil evinde yada uygun gördüğü bir ortamda saklar. Okumasa bile çok sayıda kitabı alıp istifler.

Genel anlamda bilgiye aşırı değer verdiğinden onun kaybedilme ihtimaline dayanamaz. Bu yüzden kütüphane yangını veya benzeri bir durumda canını hiçe sayıp kitapları kurtarmaya çalışabilir.

Kuralcı
Kei oldukça kuralcı bir yapıdadır. Çok ufak ve uç istisnalar dışında kuralların dışına çıkmaktan nefret eder. Bir görev yada karşılaştığı herhangi bir zorluk karşısında, ilgili şeyi önceden belirlenmiş kurallar dahilinde çözmeye çalışacağından bu onun adaptasyon yeteneğinin düşmesine sebebiyet verir. Ancak ve ancak son noktada, artık standart yolların çözüm getirmediğine kanat getirirse kuralların dışına çıkabilir.

Onun bu kuralcı kişiliği Shinobi hayatını da etkilemektedir. Kötü biri olmasa da, kurallara sıkı sıkıya bağlı kaldığından özellikle de sivillere karşı mahkeme duvarı gibi davranabilir. Planladığının ve/veya ona verilen emirlerin dışında kaotik bir ortamda kalmak onda büyük bir stres yaratır.



Profil
Güç: 1
Çeviklik: 3
Kondisyon: 5
Potansiyel: 8
Varlık: 5
Zeka: 8
User avatar
Cynic
Laplace
Laplace
Posts:568
Joined:August 24th, 2018, 10:41 pm

Re: Einsenhei Kei

Post by Cynic » June 21st, 2019, 12:47 am

Buradaysanız onaylıyoruz.
Einsenhei Kei
Posts:3
Joined:June 15th, 2019, 1:05 am

Re: Einsenhei Kei

Post by Einsenhei Kei » June 25th, 2019, 9:03 am

Buradayım.
User avatar
Cynic
Laplace
Laplace
Posts:568
Joined:August 24th, 2018, 10:41 pm

Re: Einsenhei Kei

Post by Cynic » June 26th, 2019, 12:48 am

O zaman, onaylandı.

Ek olarak, bir önceki karakterinizden size ek 50GP ve 2PP aktarıldı.

Yeni karakterinize geliştirme yapabilmek için Ooki ile son bir RP yazmanız gerekiyor cenaze konusuna, hatırlatalım.
Locked

Return to “Karakter Arşivleri”