[Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Kaya ülkesinin başkenti ve en büyük şehri.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » August 23rd, 2019, 2:02 am

Ben... Gerçekten de hiçbir acıyı tatmadım mı? Hayır, yanılıyorlar... Belki de hiçbirinin yaşamadığı kadar büyük bir acıyı tattım. Yağmur Ülkesi'nde arkadaşlarımın cansız bedenlerini gördüğüm anda kalbime yüzlerce kılıcın saplandığını hissettim. Her adımımla beraber nefes alış verişim daha da zorlaşıyor, aklımı kaybetmemek için bir şekilde dayanmaya çalışıyordum. Onları koruyabilecek kadar güçlü olmadığım için kendime lanet okuyordum. Onların ölümüne neden olan Heizo-san'ı gördüğümde ise herhangi bir şekilde öfke hissetmedim, tek hissettiğim şey hüzün olmuştu. Ryu-san öfkeden düşünme yetisini kaybettiğinde dahi Heizo-san'ı kurtarmak için elimden geleni yaptım lakin başaramadım. Son anlarında bana teşekkür ettiğinde ise kalbimin daha da acımaya başladığını fark ettim. Onunla biraz daha erken tanışma şansına erişebilseydim Heizo-san ve diğerlerinin ölmesine gerek kalmayacaktı... Açıkçası hala gözlerimi kapattığımda onların yüzlerini görüyorum. Her gece yatağıma girdiğimde bütün gün boyunca gülümseyen suratım acıyla kaplanıyor. Bazı geceler gözyaşlarımı tutamıyorum, bazı geceler ise her şeyi bırakmayı düşünüyorum. Lakin yapmıyorum çünkü bunu yaptığım anda yoldaşlarıma ihanet etmiş olacağımı düşünüyorum. Onların ve ailelerinin yaşamak zorunda kaldıklarını bir daha kimsenin yaşamasını istemediğimden dolayı yatağımdan kalkıyorum... Peki bunları yaşamış olmama rağmen neden insanlar benim hiçbir şey yaşamadığımı düşünüyor? Neden Toshinobu-san acıyı tatmadığımı düşünüyor? Sürekli olarak gülümsediğimden dolayı mı? Bilmiyorum... Lakin bildiğim bir şey var, o da diğerlerinin benim yaşadığım acıları yaşamalarını istemediğim. Gerekirse bütün acılarını yüklenmeye dahi hazırım çünkü bunu kaldırabileceğimi biliyorum. Bazıları sırtımda taşıdığım bu yükün altından kalkamayacak kadar zayıf. Açıkçası zaman zaman ben de taşımakta zorlanıyorum ve eninde sonunda dizlerimin üzerine çöküyorum. Fakat beni diğerlerinden ayıran özelliğim ne olursa olsun ayağa kalkmayı başarabiliyor olmam. Defalarca kez yenilgiyi tatmama rağmen tekrardan ayağa dikildim. Defalarca kez kalbimin parçalara ayrıldığını hissetmeme rağmen eninde sonunda ayağa kalkmayı başardım. Gelecekte de bir çok kez yıkılacağım, bir çok kez çaresizliğe düşeceğim fakat her seferinde bir şekilde ayağa kalkacağımı biliyorum.

Toshinobu-san ve ekibi yanımızdan ayrıldıktan sonra derin bir iç çektim. Hemen ardından her zamanki gülümsememi takınarak Jotaro'ya doğru döndüm. Ağır adımlarla ona yaklaştım ve "Kanamanı durdurmamız gerekiyor." dedim sakince. Hemen ardından at arabalarını sürenlere doğru döndüm. "At arabalarında ilk yardım çantası tarzı bir şey var mı?" Sorumun cevabını aldıktan sonra ise "Tsugi ve Rei buraya gelene kadar bekleyeceğiz, sonrasında önümüzdeki tuzakları temizleyecek ve yolumuza devam edeceğiz. Başka bir kervanın yanlışlıkla tuzaklara takılmasını istemiyorum." dedim. Sonrasında varsa ilk yardım çantasındaki malzemeleri kullanarak, yoksa başka bir şeyler yaparak Jotaro'nun burnundaki kanamayı durdurmayı planlıyorum.

Yaşadıklarımın ardından sürekli olarak gülümsemem biraz garip gelebilir lakin ben hiçte garip olduğunu düşünmüyorum. İnsanları korumak istiyorsam, onlara yardımcı olmak istiyorsam gülümsemem gerekiyor. Onlara hala umut olduğunu, hala onlara inanan birileri olduğunu göstermem gerekiyor. Belki sözcüklerim şimdilik onlara ulaşmıyor olabilir fakat günün birinde bu sözlerimi hatırlayacaklarına adım gibi eminim.

Benim istediğim hiçbir zaman şan, şöhret veya minnet olmadı. Tek istediğim şey insanlara yardım edebilmek oldu. Onları sadece kötü insanlardan değil, içlerinde saklanan kötülükten de korumak istiyorum. Bunu yapmak için hayatım dahil her şeyi riske atmaya hazırım ve her zaman hazır da olacağım. Kaoru-san ile olan dövüşümüzden sonra hayata olan bakış açımın değiştiği doğru, artık kendi hayatıma daha çok önem veriyorum. Lakin sadece bir kişiyi bile kurtarabileceksem hayatımı vermeye razıyım. Belki bu isteklerim beni yalnızlığa itecek. Belki de dayanılmaz acılar yaşamama neden olacak fakat ben bunlara katlanmaya hazırım.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » August 23rd, 2019, 12:01 pm

Yüzündeki gülümsemeyle döndüğün Jotaro, bu halini hiç beklemiyor gibi şaşkınlıkla sana bakakalıyor. Ne yapacağını bilemez bir halde gözlerini senden kaçırmaya çalışsa da, yüzündeki gülümseme onun bu tavrının bile önüne geçiyor. İlk yardım çantası veya benzeri bir şey için at arabalarını süren kişilere seslendiğinde, içlerinden bir tanesi öndeki at arabasından ufak bir kutu getiriyor ve kutunun içinden çıkardığın sargı bezleri ile Jotaro’nun burnuna tampon yapmaya başlıyorsun. Verdiğin hasar ile burnu neredeyse tamamen içine göçmüş gibi duran Jotaro’nun zaten tipsiz suratı iyice dağılmış görünüyor. Bunun dışında gözlerinin altına çöken morluk ve üst dudağındaki derin yarık da, attığın yumruğun diğer sonuçları olarak karşına çıkıyor. Jotaro’nun yaralanmalarına mümkün olduğu kadar ilk yardım uyguluyor ve bu yaraları bandajlıyorsun. Ancak bunların geçici çözümler olduğunun bilinciyle Tsugi ve Rei’yi beklemeye başlıyorsun.

Yaklaşık bir buçuk saat süren bekleyişin ardından Tsugi ve Rei’nin geldiğini görüyorsun. Yorgun görüntülerine rağmen kendilerine verilen görevi başarıyla yerine getirdiklerini düşünen gururlu bir ifadeyle yanına gelen ikiliden Rei heyecanlı bir şekilde “CHINATSU-SENSEE! ADAMI HASTANEYE BIRAKTIK-YA! HEM DE O ÖLMEDEN-YA! SONRA… SONRA… TOSH… NEYDİ-YA? TOSHIRO VE DİĞERLERİ DE GELDİ! BİZE TEŞEKKÜR ETTİLER-YA!” diyor. Tsugi ise, ailesinin adına yaraşır bir olgunlukla “Ancak mutlu görünmüyorlardı Chisa-sensei. Bu olayların burada kapanacağını düşünmüyorum.” diyor. Hemen ardından ise Tsugi’nin Jotaro’ya kayan bakışlarının altındaki tiksintiyi net bir şekilde görebiliyorsun. Rei’nin saf ve heyecanlı bakışları ile Tsugi’ninkileri ister istemez kıyasladığında, Rei’nin daha çok sana, Tsugi’nin ise Toshinobu tarafına benzediğini düşünüyorsun. Bir anda Tsugi ile göz göze geldiğin anda ise, sanki içte içe neden Jotaro’ya yardım ettiğini soruyor sana. Aldığı aile ahlakı ve shinobilik eğitimi ile sana ve kararlarına karşı çıkmadığını ve de çıkmayacağını ortaya koymuş olan Tsugi’nin bu bakışları ister istemez seni rahatsız ediyor.

Tam bu esnada Rei, o her zamanki alıklığından taviz vermeden, “AAAHHH, UNUTTUM!” diye bağırıyor. Birden tüm bakışlar Rei’ye döndüğü anda, attığı naradan utanmış gibi duran Rei tek eliyle saçının arkasını kaşımaya başladığında “Ah… Evet… Şey…” diyor ve elini ekipman çantasına atıp bir parşömeni sana doğru uzatırken “Tosh… Off… Toshio… Aman neyse-ya! Bunu verdi Chika-sensei! Çakranı kayaya aktarıp kağıdı üstüne yapış… Yok öyle değildi! Çakranı kayaya mı aktarıyordun? Yok… Kağıdı çakraya aktarıyorduk, evet-ya! Hayır, o da değil!” diyor. Bu esnada Tsugi bayık bakışlarla Rei’yi süzdükten sonra elindeki parşömeni alıp sana uzatırken “Toshinobu, biz ayrılmadan bu parşömeni verdi. Parşömene çakranızı aktarıp büyük kayalardan birindeki mühürlerin üstüne yapıştırmanızın ardından tek el kaplan mührü yapmanız halinde, tüm mühürlerin parşömene çekileceğini söyledi. Sonrasında da parşömeni yakmamız gerekiyormuş.” diyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » August 23rd, 2019, 2:45 pm

Suratımdaki kocaman gülümsemeyle beraber Jotaro'ya döndüğüm anda onun oldukça şaşkın bir hal içerisinde olduğunu gördüm. Benden kızgın olmamı, öfke dolu sözler söylememi beklediğini biliyorum. Eğer bu olay birkaç dakika önce yaşanmış olsaydı gerçekten de beklediği gibi davranabilirdim fakat artık ona karşı herhangi bir öfke hissetmiyorum... Garip... Acaba gerçekten de böyle hissetmem doğru mu? Gözlerimin önünde birisini öldürmeye çalışmış olan adama gülümseyerek karşılık veriyorum. Ama bunun sebebinin Tsugi-chan ve Rei-kun'a olan güvenim olduğunu düşünüyorum. O ikilinin yaralı adamı zamanında hastaneye yetiştirebileceklerine olan inancım tam. Aynı şekilde Ishigakure'de bulunan doktorların da o adamı başarılı bir şekilde iyileştireceğine olan inancım tam... Acaba insanları çok çabuk mu affediyorum? Jotaro affedilmeyecek kadar büyük bir şey yapmadı, gerçi affedilmeyecek kadar büyük bir şeyin olmadığını düşünüyorum, ama yine de en azından öfkeli olmam gerekirdi.

Jotaro'nun tedavisini tamamladıktan sonra oturdum ve Ishigakure'ye gönderdiğim ikilinin gelmesini bekledim. Yaklaşık bir buçuk saat sonra gelmeyi başardılar. Bu süreç içerisinde etrafı daha detaylı bir şekilde izleme şansını yakaladım. Gökyüzünden yağan ufak kar taneleri, Kaya Ülkesi'nin harika doğasıyla buluştuğu anda oldukça güzel bir görüntü ortaya çıkarıyordu. Dövüştüğümüz bölgede toplanan kar diğer bölgelere nazaran biraz daha azdı. Üzerine düşen her kar tanesi ile beraber dövüşümüzün izleri yavaşça ortadan kalkıyordu. Belki birkaç saat içerisinde, belki de birkaç gün içerisinde bütün izler kaybolacak ve dövüşümüz unutulacaktı. Açıkçası bende unutulması gereken bir dövüş olduğunu düşünüyorum çünkü çok anlamsızdı. Yağmur Ülkesi'nde Riaru'ya karşı verdiğimiz savaş kadar anlamsızdı.

Rei-kun ve Tsugi-chan oldukça yorgun görünüyorlardı. Yine de gururlu ifadelerini suratlarından eksik etmiyorlardı, bu da onlara verdiğim görevi başarıyla tamamladıkları anlamına geliyordu. Lakin emin olmak için onları dinlemeye karar verdim. Rei-kun, adamı canlı bir şekilde hastaneye götürmeyi başardıklarını söyledi. Ardından Toshinobu-san ve adamlarıyla karşılaştığını da ekledi. Tsugi-chan ise bu olayın burada bitmeyeceğini, daha da uzayacağını düşündüğünü söyledi. Hemen ardından bakışlarını Jotaro'ya kaydırdı. Gözlerinden, Jotaro'dan ne kadar tiksindiğini anlamam pek zor olmadı. Açıkçası neden ona böyle baktığını az çok tahmin edebiliyorum ve ona hak veriyorum. Lakin ona hak vermem, böyle davranmasının doğru olduğu anlamına gelmiyor.

Tsugi-chan bakışlarını bana kaydırdığı anda ise gözlerinden, neden Jotaro'ya yardım ettiğimizi anlamadığını sorduğunu gördüm. Hemen ardından ise Rei-kun bir şey unuttuğunu bağırdı. Biraz fazla sesli olduğu için utanmış olsa gerek ki her zamanki gibi kafasını elinin arkasına atarak konuşmaya devam etti. Ekipman çantasından çıkardığı parşömeni bana doğru uzattıktan sonra anlamsız bir şeyler söyledi fakat Tsugi-chan onu her zamanki gibi düzeltti. Söylediğine göre parşömeni veren kişi Toshinobu-san'mış. Parşömenin olayı ise önümüzdeki bütün mühürleri ortadan kaldırmasıymış. Bunu duyduğum anda suratımdaki gülümseme birkaç kat daha büyüdü ve "Aferin çocuklar! Gerek dövüşte, gerekse sonrasında yaptığınız işler gerçekten de takdire şayan. Açıkçası sizden bu kadarını beklemiyordum fakat artık daha fazlasını beklemem gerektiğini biliyorum." dedim.

Konuşmamı yaptıktan sonra Tsugi-chan'dan parşömeni almayı ve anlattığı gibi kullanmayı planlıyorum. Mühürlerden kurtulduktan sonra emin olmak için hemen önümüzde bulunan teli ortadan ikiye keseceğim. Eğer herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmazsak Minami'ye doğru olan yolculuğumuza devam edeceğim.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » August 26th, 2019, 9:24 am

Rei ve Tsugi’ye karşı söylediğin cümleler karşısında Tsugi mahcup bir gururla, Rei ise tüm suratına yayılan kocaman bir gülümsemeyle karşılık veriyor sana. Aldıkları övgü nedeniyle içlerinde havalara uçtuklarına dair gözlemine karşılık özellikle Tsugi’nin ayakları yere basan görüntüsü seni daha da mutlu ediyor. Bu andan sonra ise, Toshinobu’nun verdiği parşömeni, çakrandan bir parça aktarmanın ardından, büyük kayalardan birine, mührün tam üstüne gelecek şekilde yerleştiriyorsun. Ardından tek el kaplan mührünü yapmanla birlikte, tüm mühürler sanki bir sürüngenmiş gibi parşömene doğru çekilmeye başlıyor. Tüm mühürler temizlendikten sonra ise, parşömende karmaşık semboller beliriyor. Bu işlemden sonra parşömeni bulunduğu kayadan ayırıyor ve ardından katananla araya biraz da mesafe koyarak yol üzerindeki ipi ikiye ayırıyorsun. Birkaç saniye bekleme süresinden sonra herhangi olumsuz bir durum sezmiyorsun ve böylece yolunuza kaldığınız yerden devam etme işaretini veriyorsun. At arabasını sürenler yerlerine geçerken Jotaro çekingen bir şekilde “Ben biraz dinlensem mi?” diyor sana. Kaçamak bir soru tadında olan bu konuşmasının ardından pek de bir cevap beklemeye niyetli görünmeyen Jotaro usul usulu at arabasına doğru ilerlemeye başlıyor.
Off Topic
RP'ni Minami'ye geldiğinizi varsayarak bitirebilirsin. Yol üzerinde Jatora'yla veya başka biriyle yapmak istediğin her türlü konuşmayı da RP'nde belirtebilirsin.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » August 27th, 2019, 1:55 am

Tsugi-chan ve Rei-kun'un gurur dolu bakışlarını gördüğüm anda içimde değişik duyguların uyanmaya başladığını fark ettim. Bu duyguların tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama gururla mutluluğun karışımı gibi bir şey olduğunu söyleyebilirim. Açıkçası bu zamana kadar yetersiz bir shinobi olduğumu, insanların da beni öyle gördüğünü düşündüm fakat karşımdaki ikilinin bana gerçekten de saygı duyduklarını gördüğüm anda istemsizce mutlu oluyorum. Bu bana, Ishigakure'de bulunan en güçsüz Chuuninlerden biri olsam dahi yapabileceğim bir şeyler olduğunu gösteriyor. Potansiyelimin sınırlarına geldiğimi biliyorum fakat karşımdaki bu çocukların gerçekten de potansiyelinin sınırlarını göremiyorum. Gün geçtikçe güçlenmeye devam edecekler ve onlara bunun için elimden geldiğince yardım edeceğim.

Sürekli olarak Dünya'nın en güçlüsü olmam gerektiğini söylüyorum, öyle olmak için elimden geleni de yapacağım fakat sınırım ne olduğunun farkındayım. Hiçbir zaman Ishichou-sama, Kageyasu-sama gibi aşırı derecede güçlü bir insan olamayacağımın farkındayım fakat bu çalışmaktan vazgeçeceğim anlamına gelmiyor. Tıkandığımı, potansiyelime ulaştığımı düşündüğüm anda herkesten daha fazla çalışmaya devam edeceğim ve o sınırı aşacağım!

İçinde bulunduğum garip ruh hali ve düşüncelerden sıyrılmamı sağlayan şey Jotaro'nun sesi olmuştu. Bakışlarımı ona çevirdikten sonra "Biraz daha bana eşlik edebilir misiniz? Sizinle konuşmam gereken bir şey var." dedim gülümseyerek. Hemen ardından onun cevabını beklemeden oldukça önemli bir şeyi unuttuğumu fark ettim. "Ateş yakabileceğimiz bir şey var mı? Parşömeni yakmam gerekiyor da." Eğer varsa onlardan ateş yakmak için gerekli malzemeleri alacağım ve parşömeni at arabalarından uzak bir noktada ateşe vereceğim.

Parşömeni yakmayı başarabilirsem tamamen kül olmasını bekledikten sonra, yakacak bir yol yok ise parşömeni shinobi çantamdan çıkardığım bir misina ile belime bağladıktan sonra yürümeye başlayacağım. Bu sırada Rei-kun ve Tsugi-chan'ı ilk baştaki gibi bir formasyona sokacağım. Eğer Jotaro bana eşlik etmeye karar verirse konuşmaya başlayacağım. "Öncelikle size vurduğum için özür dilerim." Kısa bir süre bekledikten sonra devam edeceğim. "Açıkçası yaptığınız şeyden ötürü sizden pek haz ettiğim söylenemez. Orada, onlara zarar vermemek için elimden geleni yapıyor olmama rağmen geldiniz ve bir adamı sırtından bıçakladınız. Ölebilirdi fakat Tsugi-chan ve Rei-kun zamanında hastaneye yetişmeyi başardı. Benim merak ettiğim şey neden böyle bir şey yaptığınız? Neden size herhangi bir şekilde zarar veremeyecek birisini öldürmeye çalıştınız? Eğer gerçekten de göstermeye çalıştığınız gibi bir korkak olsaydınız böyle bir şey yapmayı aklınızdan dahi geçirmezdiniz... Oldukça garip bir insansınız. Neden yalancı bir şive kullandığınızı ve kendinizi bir korkak gibi göstermeye çalıştığınızı söyleyebilir misiniz acaba?" Konuşmamın tamamında suratımda her zamanki gülümsemem olacak çünkü onu tehdit etmediğimi, sadece merak ettiğim için bunları sorduğumu anlamasını istiyorum.

Konuşmamızı bitirdikten sonra eğer Jotaro gitmek isterse ona engel olmayacağım ve görevime devam edeceğim. Taa ki sapasağlam bir şekilde Minami'ye ulaşana kadar.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » August 27th, 2019, 10:53 am

Jotaro yanından ayrılmak için müsaade istemesine karşın ona hitaben söylediğin cümlelerle adımları yarıda kesiliyor. Hiç istemediği bir duruma düşmüş gibi yüzünü buruşturan ama altında çekingen tavırlarını okuyabildiğin Jotaro, yanına tekrar konumlanıyor. Bu sırada sen de parşömeni yakabileceğin bir ateş olup olmadığını sorduğunda, Jotaro cebinden çıkardığı bir kibrit kutusunu sana veriyor. Kibrit kutusunu alıp at arabalarından uzak bir noktaya geçmenin ardından, parşömeni yakıyorsun ve hızla yanan parşömen kısa sürede küle dönüşüyor. Bu esnada herhangi olumsuz bir durum olmaması, işlerin şimdilik sonlandığını da sana işaret ediyor. Tekrar at arabalarının yanına döndüğünde ise, formasyonunuzu tekrar oluşturuyorsun ve Minami’ye doğru ilerleyişiniz kaldığınız yerden devam ediyor.

Hemen birkaç adım yanından, ayaklarını sürürcesine yanında yürüyen Jotaro’ya karşı cümlelerini kuruyor ve sormak istediğin soruları soruyorsun. Jotaro çekingen tavrına eklediği bir sıkılganlıkla “Yalancı şive işimin sadece en basit kısmı. Bunun dışında takma isimler ve maskeler de kullanıyorum. Fakat sana güvendiğim için sadece yalancı bir şive yaparak kendimi gizlemeye çalıştım.” diyor gayet normal bir durumdan bahseder gibi. Bu sözlerinin ardından Jotaro bakışlarını seninkilerle kesiştirmekten kaçınırcasına etrafa bakarken “Gördüğün üzere düşmanı çok olan bir insanım. İnsanlarla anlaşmalar ve ticaret yaparım. Kimi zaman para kazanırız kimi zamansa kaybederiz. İnsanlara para kazandırdığım zaman benden iyisi olmaz ve hemen yeni bir ticaret yapmak isterler. Ama para kaybettiklerinde… Olanları kendin de gördün!” diyor. Son derece haklı olduğu bir konudan dem vururcasına konuşan Jotaro bu sözlerinin ardından “O adamlar beni öldürmeye çalışıyorlardı ve hakkımda iftira atıyorlardı! Tamam, sen görevin gereği beni korudun ve onlara karşı koydun. Ancak sen ne kadar pataklarsan patakla, hep saldırmaya devam edeceklerdi. Hatta sonunda üçe karşı bir sana saldırdılar! Ben de korktum, tamam mı? Çünkü orada sana bir şey olsa beni onların elinden kimse alamazdı! Korktuğum için de adamı bıçakladım! Hem işe de yaradı, gördün mü? Önümüzden çekildiler ve seni de daha fazla yormadılar!” diyor. Cümlelerin sonuna gelirken sergilediği çekingenlikten sıyrılan Jotaro, son derece haklı olduğu bir konudan bahseder gibi konuşmaya başlıyor. Bu durum senin dikkatini oldukça fazla çekerken, Jotaro ilk kez bakışlarını sana çeviriyor ve ardından sağ elinin işaret parmağıyla yüzünü işaret ederek “Bunun karşılıksız kalacağını da düşünem! Hayatımı kurtarmış olabilirsin ama beni koruman için köyüne para ödedim! Suratıma yaptıklarını masraf olarak düşeceğim.” diyor. Hemen ardından ise “Bu da bir ticaret neticede, öyle değil mi?” diyor.
Off Topic
RP'ni Minami'ye vardığınızı varsayarak bitirme konusu hala geçerlidir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » August 27th, 2019, 3:38 pm

Jotaro'ya sorularımı sormaya başladığım anda, sorularımdan dolayı biraz rahatsız olduğunu fark ettim. Meslek sırlarını açıklamak istemeyen birisi gibi görünüyordu gözüme fakat yine de, ne kadar istemese de, konuşmaya başladı. Şivesinin kendisini gizlemek için bir yöntem olduğunu, diğer insanların yanında adını ve suratını dahi gizlediğini söyledi... Açıkçası karşımdaki adamın bana yalan söylediğini düşünüyorum. Bir tüccarın ismini veya suratını gizlemek için herhangi bir nedeni olmamalı çünkü tüccarlıkta adını duyurmak gerçekten de önemlidir. Ne kadar adınız duyulmuşsa o kadar saygı görür, o kadar güven sağlarsınız. Adı duyulmamış bir tüccardan mal almak isteyen pek kişi göremeyiz çünkü dolandırılma ihtimalleri vardır. Fakat saygın bir tüccarın mallarına olan güven sonsuzdur... O halde neden böyle bir şey yapma gereğinde bulunuyor? Saçmalık...

Jotaro konuşmasına devam etti ve çeşitli sorularıma da yanıt verdi. Açıkçası konuşmasının bu kısmı oldukça ikna ediciydi ve bir an olsun ona hak verdiğimi de kabul etmem gerekiyor. Eğer en baştaki sözlerini söylemeseydi kesinlikle onun yalanlarına kanmış olurdum. Gerçi söyledikleri pekte yanlış şeyler değildi. Gerçekten de verdiği tepki, sıradan bir insanın vereceği tepkiyle birebirdi. Lakin korkak bir insanın böyle bir şey yapmaya cesaret edebileceğini sanmıyorum... Hmm... Hmmmmmmm...

Jotaro konuşmasının sonunda yüzünü göstererek tedavisini masraf olarak düşeceğini söyledi. Bunu duyduğum anda kendimi tutamadım ve büyük bir kahkaha patlattım. "Önemli değil, önemli değil. Paraya ihtiyacı olan bir insan değilim." Hemen ardından biraz daha kahkaha attım. Sonrasında kendimi olabildiğince toparladım ve devam ettim. "Açıkçası hala oldukça gizemli birisi olduğunuzu ve bana yalan söylemeye devam ettiğinizi düşünüyorum. Aslında şivenizi, adınızı ve suratınızı gizlediğinizi söylemeseydiniz gerçekten de size inanabilirdim. Lakin bir tüccarın böyle anlamsız şeyler yapması için ya aşırı derecede korkak, ya da aptal olması gerekiyor. Sizin aptal olduğunuzu düşünmüyorum fakat korkak olduğunuzu da düşünmüyorum. Çünkü sizin göstermeye çalıştığınız korkaklık ile benim bahsettiğim korkaklık arasında dağlar kadar fark var. Eğer gerçekten de korkak birisi olsaydınız orada ne olursa olsun o adamın arkasından yaklaşmak için yeterli olan cesareti toparlayamazdınız." Bakışlarımı ileriye doğru çevirdikten sonra gülümsememi koruyarak devam ettim. "Aynı şekilde aptal olduğunuzu da düşünmüyorum, hatta aşırı derecede zeki birisi olduğunuzu düşünüyorum. Kaya Ülkesi'nin saygın tüccarlarından birisi olmayı başarmışsınız, aptal olmanızın imkanı yok... Bir tüccar için en önemli şeyin adının duyulması olduğunu düşünüyorum. Daha fazla insan adınızı duyduğu takdirde halk arasında size olan güven artar. Doğal olarak güveniniz ve ününüz arttığı için daha fazla satış yapmaya başlarsınız. Bir yerden sonra ise ülkenin önemli insanlarıyla ticaret yapmaya başlarsınız. Bunun için de dediğim gibi adınızı duyurmanız gerekir. Kimse adı sanı duyulmamış bir tüccardan bir şeyler almak istemez. Bunun sebebi ise insanların dolandırılmak istememesidir... Lakin siz bana gelmiş adınızı, suratınızı hatta konuşma şeklinizi bile gizlediğinizi söylüyorsunuz. Açıkçası bu bana hiç ama hiç mantıklı gelmiyor ve bir şeyler sakladığınızı düşünüyorum."

Konuşmamı bitirdikten sonra Jotaro'nun suratına birkaç saniye boyunca baktım. Hemen ardından derin bir nefes vererek. "Yine de bunların tamamen benim düşüncelerim olduğunu söylemem gerekiyor. Sizi asılsız ithamlarla suçluyor değilim, sadece merak ediyorum."

Konuşmamı bitirdikten sonra Jotaro'nun bir şeyler demesini bekledim. Konuşmasını bitirdikten sonra "Suratınıza yediğiniz darbeden ötürü yorgunsunuz, eminim ki biraz dinlenmek sizin için iyi olacaktır." dedim. Hemen ardından yolumuza devam ettik. Rei-kun ve Tsugi-chan'a Jotaro'yu neden koruduğumu açıklamak istiyorum fakat şu an zamanı değil. Geri dönüş yolunda bunu yapmak için bir çok şansa sahip olacağım için acele etmemin gereği de yok. Şimdilik sadece önümüzdeki yola odaklanmalı ve dört gözle gelecek tehlikelere karşı dikkatli olmalıyım.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » August 29th, 2019, 9:36 am

Senin konuşmanı dinleyen Jotaro, söylediklerinden hoşlanmamış gibi yüzünü buruştururken, sözünü kesmeye de yeltenmiyor. Üzerindeki çekingenlikten kurtulmuş gibi görünse de, sözlerinin ardından yeni bir çekingenlik dalgası çöküyor Jotaro’nun üstüne. Sözlerinden sonra Jotaro’ya konuşma fırsatı tanıdığın sırada Jotaro “Sen de söyledin bu senin düşüncelerin. Ben ticaretimi bu şekilde yapıyorum ve böyle yapmaya da devam edeceğim.” diyor omuz silkerek. Başkaca bir şeyler söylemeyeceğinden emin olduğun Jotaro’ya dinlenme teklifinde bulunduğunda, Jotaro bu teklifi mutlu bir şekilde kabul ediyor. Bu mutluluğun ardından köşeye sıkışacağı bir muhabbetten kurtulmuş adamın yüz hatları yattığını net bir şekilde görebilsen de, bu konuyu uzatmıyor ve Jotaro’nun at arabasına gidişini takip ediyorsun. Sonrasında ise yolunuza devam ediyorsunuz.

Uzun yolculuğunuz sabah saatlerinde Minami’ye varmanızla son aşamasına geliyor. Daha önce Ooki ile gelmiş olduğu şehir, o zamandan bu zaman hiç değişmemiş duruyor. Tek farklılık, değişen iklimle şehri beyaza boyamış olan kar oluyor. Bu haliyle önceki ziyaretinize nazaran sokaklarda gördüğünüz insan sayısı azalmış olsa da, şehir daha seyirlik bir görüntüye sahip oluyor. Yolculuğun kalan kısmının sorunsuz geçmesi, seni en çok rahatlatan durum olsa da, yine de tedbiri hiçbir şekilde elden bırakmıyorsun. Jotaro’nun gideceği yere kadar yanında olman gerekmesi, onun Minami’de de sevmeyenlerin bulunabileceği ihtimali ile karşılaştığında, bu davranışın oldukça yerinde bir tutum oluyor. Bu sıralarda at arabasından hiç çıkmamış olan Jotaro ilk kez dışarı çıkıyor ve at arabası içinden etrafı kolaçan ettikten sonra at arabasından inerek yanına geliyor. Yeni uyanmış gibi görünen suratına aldırmadan konuşmaya başlayan Jotaro “Dükkanım merkeze yakın bir yerlerde.” diyerek nereye gideceğinizi belirtiyor.

Jotaro’nun yönlendirmeleriyle Minami’nin sokaklarını arşınlamaya başlıyor ve Ishigakure’ye nazaran daha gelişmiş duran bu şehrin tadını çıkarmaya başlıyorsunuz. Özellikle Rei, Minami’nin büyüsüne kapılmış gibi, etrafını seyre dalmışken, Tsugi halen görevinin bilincinde olarak etrafı kol açan ediyor. Kısa bir süre sonra ise sıra sıra tek katlı dükkanların bulunduğu bir sokağa giriyorsunuz ve beş dakikalık bir yürüyüşün ardından içi boş bir dükkanın önünde duruyorsunuz. Sokağın iki yanına sıralanmış ve çeşitli malzemeler satan dükkanların neredeyse tamamında tabela ve malzeme bulunurken Jotaro boş dükkana yöneliyor ve “Benim yer de burası işte.” diyor. Tahta kapısı ve kirli camlarıyla terk edilmiş bir yerden çok da farklı durmayan dükkanın kilidini açan Jotaro boş dükkanın içini işaret ederek “Size bir şeyler ısmarlamak isterim ama görüyorsunuz, tozdan başka bir şey yok.” diyor gevşek gevşek gülerken. Kendisi dükkana girmek için hareketlenirken, birden arkasını dönüyor ve “Artık siz dönebilirsiniz, göreviniz bitti ne de olsa. Tedavim için masrafları faturalayıp göndereceğim, Ishichou-sama’ya söylersin.” diyor. Ardından ise senin sanki ömründe hiç görmemiş gibi bir yüz ifadesi takındıktan sonra, sanki bir dilenciyi kapıdan kovup gelmişçesine dükkanına girmek için hareketleniyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » August 30th, 2019, 1:12 am

Jotaro... Gerçekten de şüpheli... Hmm... Konuşmamı bitirdikten sonra ona dinlenmesini önerdim. Bu teklifimi mutlulukla kabul eden Jotaro'nun rahatladığını fark etmek benim için çocuk oyuncağı oldu. Konuşmaya devam ettiğimiz takdirde köşeye sıkışacağının farkındaydım fakat uzatmak istemedim. Ne kadar konuşursan konuşayım, ne dersem diyeyim reddedeceğinin farkındayım. Elimde herhangi bir kanıt olmadığımdan dolayı da konuşmamız sonuçsuz bir şekilde sonlanacaktı.

Jotaro at arabasına geçtikten sonra olağan bir şekilde yolculuğumuza devam ettik. Sabah saatlerine doğru Minami'nin girişine ulaşmayı başardık. Bütün görkemiyle beraber tekrardan görme fırsatına eriştiğim şehir bana eski anılarımı anlattı. Ishichou-sama'dan ilk kez azar yememin nedeni bu şehirdi. Yine de bana çok şey kattığını söylemem gerekiyor. Eğer o gün, Takeru ile yaşadıklarımı yaşamamış olsaydım yanımdaki çocukları düzgün bir şekilde eğitmeyi başaramazdım. Fakat Takeru'dan hoşlanmıyorum! Hala onun haksız olduğunu düşünüyorum!

Anılarımı gözden geçirmekle meşgulken Jotaro yavaşça at arabasından indi ve dükkanının merkezde olduğunu söyledi. Onun gibi sevilmeyen bir insanın burada da düşmanlarının olduğunu tahmin etmek pekte zor değildi.

Şehrin içerisinde yaptığımız kısa bir yürüyüşün ardından Jotaro'nun dükkanının önüne gelmeyi başardık. İçerisi tamamen boş olan dükkanın kilidini açtığında bir şeyler gizlediğine dair olan düşüncem biraz daha arttı. Onun gibi Kaya Ülkesi'nin önde gelen tüccarlarından birisinin böyle harabeye dönmüş bir dükkanının olmasının garibime gitmediğini söylersem yalan söylemiş olurum.

Jotaro bizi başından savmak için son cümlelerini söyledi ve kapıdan içeriye doğru girmek için hareketlendi. Bu sırada onu durdurmak için "Jotaro-san!" demekle yetindim. Hemen ardından suratımdaki gülümsemeyi biraz daha büyüterek "Dükkanınızın hali gerçekten de vahim gözüküyor. Suratınıza yaptığım için özür dilemiştim fakat bunun sadece sözde kalmasını istemiyorum. Dükkanınızı temizlemeniz ve mallarınızı dizmeniz için size yardım edeceğim. Bunu istemeseniz dahi yapacağım yoksa rahat uyuyamam!" dedim ve beklemeye koyuldum.

Açıkçası buradaki amacım Jotaro'nun ne sakladığını öğrenmek. Eğer beni dükkanına almak gibi bir niyeti yoksa bir şeyler sakladığına emin olabilirim. Bu durumu Ishigakure'ye bildirdiğim takdirde Ishichou-sama'nın boş durmayacağını ve harekete geçeceğini biliyorum. Lakin öncelikle bir şeyler sakladığından emin olmam gerekiyor... Yine de asıl amacım Jotaro'ya yardım etmek! Ona yumruk attığım için düzgünce özür dilemem gerekiyor. Bu sırada herhangi bir kanıt falan bulabilirsem de iyi olur tabi ama dediğim gibi, ilk amacım Jotaro'ya yardımcı olabilmek.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » September 2nd, 2019, 12:30 pm

Dükkanına girmek için hareketlenen Jotaro’ya seslenmenin ardından, Jotaro yavaşça sana dönüyor. Dediklerini sakinlikle dinleyen Jotaro teklifine karşılık olarak “Buna gerek yok, ben bu haline alışığım.” dedikten sonra “Kuru bir özür veya temizlik de işimi görmez zaten. Söylediğim gibi, Ishichou ile anlaştığımız paradan düşerek hatan telafi edilecek.” diyor. Bu sözleriyle birlikte zor kullanmadığın sürece Jotaro’nun dükkanına giremeyeceğini de anlayabiliyorsun zaten. Hatta Jotaro bu duruma engel olmak istercesine, dükkanına girmeyip kapının eşiğinde dururken “Size iyi yolcuklar dilerim.” diyerek konuyu kapatmaya çalışıyor. Bu esnada Rei konuşmalarını yüzündeki anlamsızlıkla dinlemeye devam ederken, Tsugi'nin tavırlarından onun bir an önce gitmek istediğini de anlayabiliyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Minami Şehri”