[Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm
Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by GM - Naruto » August 31st, 2019, 11:48 pm

Fikir birliğine varmak üzere, Yuuta'dan aldığınız bilgileri de kullanarak yeniden konuşmaya başlıyorsunuz. Bu kez, konu hakkında daha fazla bilgi sahibi oluşunuz işinizi nispeten kolaylaştırıyor ve tek bir hedefe odaklanmanız konusunda size yardımcı oluyor. Bu esnada Iori'nin sorusu üzerine, çocuk yeniden konuşmaya başlıyor: "Aslında pek bir şey yapmıyorlar..." diyor bir yandan düşünceli bir tavır takınarak. Gözünden bir şey kaçırmış olma ihtimaline karşın, kafasında tartıyor gibi olup biten şeyleri: "Büyükçe bir alan, Birkaç ateş yanıyor, esirler büyükçe açık bir alana toplanıp oturtuluyor. Diğer adamların büyük kısmı orada bir karışıklık çıkmaması için çevrelerinde ve aralarında dolaşıyor. Kimsenin konuşmasına izin vermiyorlar, arada sırada konuşmaya çalışanlara vuruyorlar." Gözlerini kapatıyor, gördüğü her şeyi hatırlamak istermişçesine: "Köylüleri getiren gruplar birkaç saat durduktan sonra yeniden yola çıkıyorlar, muhtemelen başka köylüleri getirmek için. Bir kısmı sürekli kampta duruyor, çevreyi gözetliyorlar. Beni de onlardan biri farketmişti." Yüzü kasılıyor çocuğun, hatırlamak istermişçesine. Detaylara hakim olsa bile, hatırlamak istemeyeceği anlar yaşadığı için bu anılara kolaylıkla ulaşamadığını tahmin edebiliyorsunuz. Ancak tam o anda, önemli bir detay hatırlamış gibi gözleri aniden açılıyor faltaşı gibi: "Toplamda 4-5 tane çadır saydım, çoğuna kimse girip çıkmıyor, biri hariç!" diyor heyecanlı bir şekilde: "Esirleri sırayla, bir çadıra götürüyor iki adam. On-on beş dakika içeride kalıyor götürülen kişi, ardından hiçbir şey olmamış gibi çıkıyor ve yine aynı adamlar tarafından eski yerine oturtuluyor. Sanırım bilgi toplamaya çalışıyorlar..."

Yeni bir bilgi daha edinmiş oluyorsunuz bu sayede, ardından planlamanızı sürdürüyorsunuz. Nihayetinde, ortak bir karara ulaşmış gibi gözüküyorsunuz. Yuuta'yı, Suta'yla birlikte operasyon karargahına gönderip ikiniz sözkonusu kampa ilerlemeye karar veriyorsunuz. Tartışmanız esnasında araya hiç girmeyen Suta, bir sonuca varmanızla birlikte başını sallıyor birkaç kez: "Bana uyar. Gerçi dövüşmeyi tercih ederdim, dövüşmek konusunda baya iyiyimdir. Usagi biliyor da sen bilmiyorsundur Iori. Bir keresinde tek başıma iki panteri indirmiştim. Gerçi antrenman yapıyorduk, ama dövüş başlayınca antrenmanmış, değilmiş, pek takmamaya başlıyorum. Kötü bir huyum belki de bu..." Daha konuşası varmış gibi, hafifçe başını birkaç kez daha sallıyor Suta. Ancak her zamanki gibi, yine daha fazla uzatmadan susuyor.

Iori Suta'nın konuşmasının bitmesini bekliyor, ardından çocuğa hitaben konuşuyor. Gönderildiğini anlamasıyla birlikte hafifçe iç çekiyor çocuk. Rahatlamış olduğunu yüzünden anlayabiliyorsunuz, ancak gözlerinde bir kararsızlık var. Soruya karşılık, biraz düşünüyor: "Gelmek istiyorum, shinobi-san." diyor önce. Ardından gözlerini kapatıyor ve devam ediyor: "Ancak yalnızca size ayak bağı olacağımı bile bile bunu yapamam..." Duraksıyor: "Ablamın adı Yumi. Yeğenim ise Kou. Lütfen onları kurtarın shinobi-san. Başka kimsem yok. Benim gücüm yetmiyor, ancak sizinki yetebilir." Başka bir şey söylemiyor çocuk. Size verebileceği bir bilgi kalmamış gibi görünüyor. Suta, çocuğun konuşması bittikten sonra size selam verircesine başını eğiyor önce, ardından Usagi'ye dönüyor: "Bensiz idare edersin, değil mi Usagi?" Cevabını aldıktan sonra, arkasını dönüp geldiğiniz yoldan hızlı adımlarla ilerlemeye başlıyor. Yuuta'nın eyere sıkı sıkı yapıştığını, korkudan bacaklarının kasıldığını görebiliyorsunuz ancak yapabileceğiniz daha fazla bir şey yok gibi görünüyor. Nihayetinde, ikili gözden kaybolduğunda harekete geçiyorsunuz temkinli bir şekilde, kampın çok da uzakta olmayışı ve halihazırda bir tuzağa çoktan rastlamış oluşunuz algılarınızın sonuna kadar açılmasına sebep oluyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Posts:252
Joined:September 11th, 2018, 3:23 am
Künye:

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by Kita Usagi » September 2nd, 2019, 2:10 am

Yuuta'nın konuşmaya başlaması ile tekrardan kamp alanıyla ilgili bilgiler akın etmeye başlamıştı. Büyük bir kamp alanı olduğunu söylemişti. Öyle ki tek bir ateş yetmemiş, bir kaç farklı yerde farklı kamp ateşleri yakmışlar. Bütün esirleri büyükçe bir alanda toplayıp başında nöbete insanlar duruyormuş. Esirlerin aralarında konuşmasının yasak olduğunu da söylemişti. Yuuta bütün gece gözcülük yaparak sağlam bir bilgi birikimine ulaşmıştı. Bu bilgiler de Usagi ve Iori'nin kamp alanına saldırmalarını ve esirleri kurtarmalarını kolaylaştıracaktı. Ya da ölecekleri yer ile ilgili daha çok bilgileri olacaktı. Hala sahip olduğu ciğerle ne yapabileceğini bilmiyordu. Kesin bir şeyler patlak verecekti. Ama tam olarak ne zaman ve nerede olacağını bilmesi mümkün değildi. Bu bilinmezlikte onu öldürecek olan şeydi. Etrafını Riaru'nun adamları sardığı sırada, Iori'nin yanında dururken patlak vermesi durumunda sadece kendisini değil, Iori'yi de çok zor bir duruma sokacağını biliyordu. Ne var ki Iori bir bakıma haklıydı dediklerinde. Eğer göreve çıkamayacak gibi olsaydı, onu bu göreve vermezlerdi.

Usagi'nin kafasında ciğeri ile ilgili düşünceler dolaşırken Yuuta sözlerine devam etmişti. Köylüleri getiren grupların bir süre durduktan sonra tekrardan yola çıktığını söylemişti. Bir kısmının ise kampta durup sürekli olarak etrafı gözetlediğini söylemişti. Çadır sayısı ile ilgili bir şeyler söylemişti ama, önemli olan çadır sayısı değildi. Çadırların büyüklüğüydü. İki kişilik bir çadırda çadırdı. On kişilik bir çadırda. Önemli olan o an için karşılarındaki insan sayısıydı. Çadırlardan birisine sürekli olarak birilerinin girip çıktığını söylemişti. Esirlerin tek tek bir çadıra götürüldüğünü söylemişti. Yüksek ihtimal ile o çadır sorgu çadırıydı.

Suta'nın söze girmesiyle bakışlarını Suta'ya çevirmişti. Dövüşmeyi tercih edeceğini söylemişti partneri. O zamana kadar karşılıklı olarak birbirlerine katlanmışlardı. Suta son zamanlarda Usagi'nin onu bir binek hayvan olarak kullanmasına katlanmıştı. Usagi'de Suta'nın durmak bilmeyen çenesine.

Iori'nin sözleriyle birlikte Yuuta konuşmaya girmişti. Ablasının adı Yumi'ydi. Yeğeninin ismi de Kou. Yuuta'dan alacakları son bilgileri de aldıktan sonra ikiliyi gönderme vakitleri gelmişti. Suta'nın sorusuna karşılık olarak "Eh, deneyeceğim. Eğer ölürsem, katanamı bul ve gerçekten seni hak edecek birisine ver. Tekrardan kaybedeyim deme." diyerek gülümsemişti.

İkilinin yola çıkmasından sonra Iori ile birlikte kamp alanına doğru ilerleyecekti. Yol boyu tetikte olacaktı. Herhangi bir saldırı beklemiyordu. Ne var ki kamp alanının etrafında gözcülük yapan devriyelere rastlamaları muhtemeldi. Devriyeye denk gelmeleri durumunda Iori'ye söyleyecekti. Ne kadar az efor sarf ederse o kadar iyi olurdu. Enerjisini saklaması gerekiyordu ilerisi için.
Image
Künye
İsim: Kita Usagi
Yaş: 17
Cinsiyet: Dişli bir dişi.
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 142.500
Prestij: 4
Ün: 26
Kullanılabilir GP: 0

Özellikler
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Mod
► Show Spoiler
Efsanevi Yaratık
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
Jirou Ryu is my BITCH!
User avatar
Tsujihara Iori
Kusagakure
Kusagakure
Posts:154
Joined:August 30th, 2018, 10:53 pm
Künye:

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by Tsujihara Iori » September 21st, 2019, 8:09 pm

Dala atlamamla beraber, arkamı dönüp Yuuta ve koca panterin gidişini izlemiştim. Çocuğun şimdilik iyi olacağını bilmek yüzüme bir tebessüm kondurmuştu. Usagi'nin de harekete geçmesiyle beraber zaten yakın olduğumuz kampa doğru ilerlemeye başladık.

Yumi ve Kou isimlerini zihnimin yüzeyinde bir yerlere sıkıştırdım sonradan hatırlamak adına. Eğer başarabilirsem çocuğun ailesine ulaşmak istiyordum. İyi olduğunu bilmeleri belki biraz yaşadıkları travmayı daha iyi atlatmalarını sağlardı. Tabii onlarla beraber bütün kampın sağ salim kurtulması amacımdı ancak yine de bu bilgiyi onlara ulaştırmak biraz beni de rahatlatacak gibiydi.

Dört, beş çadırdan bahsetmişti Yuuta. Her bir çadırda da esirlerin olduğunu söylüyordu. Epey fazla insan ederdi bu. Gerçi çadırların gerçek boyutu hakkında pek bir fikrim yoktu ama ufak olamazlardı. Kamp alanı geniş olmalıydı o bağlamda da. Çadırlar yan yana olsa bile epey yer kaplayacaklardı diye düşünüyordum.

Büyük alan ya çok fazla koruma demekti, ya da az ama yorgun koruma. Eğer şanslıysak durum ikincisi olacaktı. Eğer ilkiyse ortalık olması gerekenden biraz fazla karışacak gibiydi. Yine de halledemeyeceğimiz bir şey olduğunu pek düşünmüyordum, zira avantaj bizdeydi. Birilerinin geleceğini tahmin etseler bile nasıl, nereden ve ne tür birilerinin geldiğini bilmiyorlardı. Bunu avantajımıza kullanabilirdik her zaman.

Sorgu meselesi de kafamı karıştırmıştı biraz. Köylülerden neyin bilgisini almaya çalışıyorlardı ki? Spesifik olarak isteyecekleri bilgi genelde ya Shinobi'lerde bulunurdu ya da Shinobi kuvvetlerine bağlı sivillerde. Yani en azından ilk aklıma gelen şey buydu. Belki bir şey arıyorlardı veya birilerini, çekilmeden önce de tüm bilgi kırıntılarını toplamak istiyorlardı. Şimdilik fikir yürütebilecek kadar bilgim yoktu ancak durum her duyduğum minik detayla azar azar garipleşiyordu. Normal bir yerleşke değil gibiydi bu kamp, tabii bu benim kuruntumdan da ibaret olabilirdi. Gidince görecektik.

Usagi'ye baktım bir anlığına, nasıl ilerlediğini görmek ve yorgun olup olmadığını tartmak istiyordum. Ayak bağı olacağını düşünmüyordum. Aslında, ayak bağı olacak durumlara kendini sokmayacağını tahmin ediyordum. Birebir dövüşte tabii ki onu kollamam gerekecekti ancak kendini eğer öyle bir duruma sokmaz ve başka bir şekilde görevin başarısını sağlarsa işini yapmış olacaktı. Önemli olan yaralarından ziyade aldığı kararlar olacaktı. Bu yüzden güven katsayım yüksekti, sonuçta o bir Chuunin'di. Böyle bir durumda göreve gönderilerinin bilinciydeydi, onu bu göreve yollayan otoriteler de öyle.

Kampa uzaktan varınca yapacağım ilk iş bir çalı veya sık yapraklı bir dalın arkasına saklanmak olacaktı. Ardından çevreyi izlemeye çalışacaktım. Kampın yapısını kavramaya çalışmak ilk önceliğimdi. Ardından hareket eden insanlar, görevliler ve esirleri inceleyecektim. Kampın genel durumunu anladıktan sonra ise insanları olabildiğince uzaktan süzmeye çalışacaktım. Zırhımın ceplerinden birinde duran dürbünüm ile de ardından kampın dikkatimi çeken yerlerini iyice inceleyecektim. Bir hareket yapmadan önce toplanabilecek bütün bilgileri toplamak yararımıza olacaktı.
Künye
İsim: Tsujihara Iori
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 170.000 Ryo
Prestij: 2
Ün: 34
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Efsane Olmak!
Iori, babası gibi dillerden düşmeyen hikayelere sahip olmak istemektedir fakat bunu yaparken kesinlikle doğru yoldan sapmamayı kendine bir kural olarak koymuştur. Aktif olarak ona ün getirecek şeylerin peşinde koşmak yerine, başa çıkılması zor bir durum karşısında kendini kanıtlamak ister. Bunu başarırken köyüne de tamamen sadık kalacaktır.

Komplikasyon
Babasının Kılıcı
Babasının kılıcına karşı ruhsal bir bağ hissetmektedir. O kılıç hiç tanışmadığı babasına açılan bir kapıdır ve onu sürekli yanında taşır, kullanmaktan çekilmez. Bakımını sürekli yaptırır, aksatmaz. Kılıç yanından bir an bile ayrılırsa, tedirgin olmaya başlar.

Kılıcı onun rızası dışında elinden alınırsa, onu geri almak birinci önceliği haline gelir. Bunun için görevini terk etmeyebilir ancak elinden gelen her şeyi sınırlar dahilinde yapmayı ister ve dener. Duruma göre kural çiğneyecek raddeye gelebilir, fakat elinden geldiğince rasyonel kişiliğini elinden bırakmamaya gayret eder. Eğer yanında bir arkadaşı varsa durum onun için daha rahattır, fakat kendi başına kalır ve düşüncelerini dizginleyecek bir "iskele" bulamazsa, depresif bir hal alabilir. Bu durum kılıcı elde etmek dışında yapacağı herşeyin performansını düşürse de, kılıca ulaşma konusunda yapacaklarını etkilemez.

Özellikler
-

Efsanevi Yaratık
Garou | B - Rank | Kurt

Mod
Hagane


Image

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 10
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 2
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 4
[Çeviklik] Akrobasi: 4
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 4 (Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 3

Teknikler
Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
D - Rank: Heisashiki
C - Rank: Jintei (Özel Geliştirme Mevcut)
  • Iori, haorisinin altından veya elinden çıkardığı yılanları bir kaç saldırı ile sınırlı olmadan, istediği kadar dışarıda tutabilmekte ve onları kontrol edebilmektedir. Yılanlar aktif kaldığı sürece az da olsa chakra yer.
  • Iori tekniği hazırlarken daha fazla chakra harcayarak yılanların boyutunu büyütebilir. Yılanların büyümüş boyutu bir insan göğsü kadar olacak şekildedir. Bu boyuttaki yılanların yapacağı ısırma hamleleri ufak boyuta göre daha fazla hasar verir ve Iori isterse ısırtmak yerine elini savurarak ezici hasarlar vermek için yılanları bir çekiç gibi kullanabilir.

    Iori fazla chakra verirse yılanlar büyük boyutunda, vermezse normal boyutunda çıkarlar. Arası yoktur, yani Iori boyutları chakra oranını değiştirerek kontrol edemez. Ayrıca, büyük çıkan yılanlar mutlaka Iori'nin ellerinden dönüşerek çıkmalıdır. Tekniğin orjinalindeki gibi haori veya benzeri bir cübbemsi giysinin altından çıkamazlar.
  • Jintei ile oluşturulan yılanlar aktifken Iori ani bir chakra salınımı yaparak yılanların pullarını dışarıya doğru kaldırabilir. Bu pullar serttir ve kesici hasar verirler. Genelde yılanlar savrularak yapılacak olan saldırılarda isabet ettiği yerleri çizerler ve kazırlar. Eğer birileri ile temas halindeyken açılırsa ete batarlar. Eğer yılanlar büyük olarak oluşturulmuşsa pulların boyutu da büyüyeceğinden tekniğin hasar kapasitesi de artar.

    Ani bir şekilde aktif edilir ancak bir kaç saniye sonra pullar geri kapanır. Tekrar açılmak isteniyor ise tekrar chakra verilmelidir. Her saldırıda ani chakra harcanması, tekniğin tekrar tekrar kullanılmasında Iori'yi standart bir C - Rank tekniğe göre daha fazla yorar. Eğer yılanların boyutu büyük olacak şekilde yılanlar kullanılırsa chakra kullanımı da artar.
C - Rank: Mizurappa
B - Rank: Suijinheki
A - Rank: Bousen no Jutsu

C - Rank: Hagane - Genbuki
C - Rank: Hagane - Hankai



Taijutsu
Shigure | A - Rank
Shigure | Hadan

Ninja Ekipman Ustalığı | C - Rank

Genjutsu
-
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Dükkan Konusu

Özel Üretim Shinobi Ceketi ve Kemeri:
► Show Spoiler
Babasından Kalan Katana
► Show Spoiler
Cennet Küpeleri
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by GM - Naruto » September 29th, 2019, 10:58 pm

Suta ve Yuuta'yı güvenli bir şekilde gönderdikten sonra, oldukça sessiz ve temkinli bir şekilde ilerlemeye başlıyorsunuz ormanlık alanda. Yuuta'nın farkedildikten sonra kaçtığı ve arkasına saklanarak yakalanmaktan kurtulduğu kaya, size uzaklık hakkında az da olsa fikir verebiliyor. Gerçi bir çocuğun heyecan dolu kaçış serüveniyle profesyonel shinobilerin uzaklık anlayışının çok da uyumlu olmadığının farkındasınız. Yine de, tahminleriniz aşağı yukarı doğru çıkıyor ve çok da uzun olmayan bir süre sonunda ilerideki ağaç dalları arasından tütmekte olan dumanları görmeye başlıyorsunuz. Bu esnada, çevrede herhangi bir korumayla karşılaşmış değilsiniz. Ya çok cesurlar, ya da çok aptal. Belki de güvendikleri, tahmin dahi edemeyeceğiniz bir kozları var. Her şekilde, kampı rahatça gözlemleyebileceğiniz kadar yakınlaştıktan sonra kendinizi Yuta'nın hatasından uzak tutarak oldukça yoğun yapraklar arasına gizliyorsunuz. Normal şartlar altında, kampı çıplak gözlerinizle görebileceğiniz bir mesafede değilsiniz. Ancak Iori'nin yanında taşıdığı portatif dürbün bu mesafeden bile kampı rahatlıkla izleyebilmenize ve bu esnada olası tehlikelerden uzak kalmanıza yardımcı oluyor.

Usagi, doğal olarak bu mesafeden rahatlıkla göremiyor kampı, onun için yalnızca uzaklarda birkaç noktadan ibaret çoğu şey. Ancak pozisyonları gereği Iori'nin anlattığı şeyleri ve olası talimatları kolaylıkla anlayabilecek kadar mesafe var aralarında. Iori'nin farkettiği ilk şey, bölgedeki ağaçların tamamen kesilmiş ve dairesel bir alan oluşturulmuş olduğu. Alanın çapı yaklaşık 50 metre kadar, ve büyük bir kısmında sivil olduğunu tahmin ettiği çeşitli insanları görebiliyor. Çoğu yaşlılar, kadınlar veya çocuklardan oluşuyor bu topluluğun. Basit bir tahminle, 150 ila 200 kişi olduğunu tahmin edebiliyor grubun Iori. Yere oturmakta olan sivillerin arasında dolaşan çok sayıda eli silahlı adam var. Bununla birlikte alanın sınırlarında, kimi arasında mesafe bırakmış ve kimi ise bir yandan çevreyi gözetlerken bir yandan muhabbet eden adamlar da mevcut. İki kişi ise, bir çadırın önünde beklemekte. Toplamda 28 kişi sayıyor Iori. Aralarda, muhtemelen kesilen ağaçlarla beslenen kamp ateşleri var. 5 tane de çadır mevcut alanda. Çok büyük değiller, içlerinde birileri varsa bile emin olamıyor, ancak giren çıkan yahut önünde bekleyen birileri yok bu çadırların. Birisi hariç. Bunun, muhtemelen Yuuta'nın bahsettiği çadır olduğunu farkedebiliyor.

Farkettiği bir diğer şey, alanın ortasına dikilmiş olan bir direk. Çok yüksek değil, ancak bir bayrak direği vazifesi görmekte. İki farklı kumaş dalgalanıyor direğin üzerinde. Birisi, oldukça tanıdık bir sembol. 'Riaru.' kelimesi geçiyor zihninden Iori'nin. Diğeri ise nispeten farklı, çocuğun anlattığı bayrağın bu olduğunu tahmin ediyor Iori. Tanıdık geliyor bir yerlerden, muhtemelen bölgedeki sayısız örgütün sembollerinden biri. Muhtemelen Bingo Kitabı'nda yahut bir görev esnasında karşılaştığı bir simge.

Image

Bu esnada, olağan dışı bir hareketlilik farkediyor Iori. Önünde iki adam bekleyen çadırdan, en fazla 12-13 yaşlarında olduğunu tahmin ettiği bir çocuk çıkıyor dışarı. Kapıda bekleyen iki adam, çocuğu kollarından tutup yürütüyor ve sivillerin arasına getirip oturtuyor. Hemen sonra, orta yaşlı bir kadını tutuyorlar kollarından. Kadın isteksiz davranıyor başta, ancak adamlardan birinin tehditvari olduğunu tahmin ettiği sözleriyle başını önüne eğip kaderine razı geliyor ve çadıra doğru yürümeye başlıyor. Kadın içeri girerken, adamlar az önceki pozisyonlarına geçiyorlar.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Posts:252
Joined:September 11th, 2018, 3:23 am
Künye:

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by Kita Usagi » October 3rd, 2019, 3:41 pm

Suta ile çocuğun ormanın içinde gözden kayboluşlarını izledikten sonra Riaru'nun kampına doğru ilerlemeye başlamışlardı. Ne zaman, kiminle karşılaşacaklarını bilmedikleri için temkinli bir şekilde ilerlemişlerdi. Kısa bir ilerleyişin ardından kamp görüş alanlarına girmişti. Ağaç dallarının arasından tütmekte olan duman, kampın yakınlarında olduklarını söylüyordu onlara. Temkinli bir şekilde yaklaşmışlardı. Ne var ki, herhangi bir korumaya denk gelmemiş olmaları kafasında bir soru işareti bırakmıştı Usagi'nin. Belki Riaru'nun adamları aptal olabilirdi. Ama Riaru, ve onun güvendiği insanlar aptal olmaktan çok uzaktı. Usagi'ye göre kamp alanının çevresinde koruma görmemelerinin iki nedeni olabilirdi. İlki kamp alanının insan korumasına ihtiyacı olmamasıydı. Yani kamp alanında çok daha büyük tehlikeler olabilirdi. İçeri sızmaya çalışmaları durumunda dikkatli olmalılardı. İkinci neden ise, yakalanmak istemeleri. Riaru'nun bu kampı korumamasının bir nedeni de bu olabilirdi. Kampın bulunması dahilinde buraya destek kuvvet çağrılarak ortak üssü daha savunmasız bıraktırıp, üsse bir baskınla büyük hasarlar verebilirdi. Bu düşünce biraz komplo teorisi gibi gelse de, hiç mantıksız bir hareket olmazdı. Riskli, ama mantıklı.

Shinobi eğitimlerinden edindikleri bilgiler ile kendilerini yoğun yapraklar arasına saklayarak uzak mesafeden kampı gözetlemeye başlamışlardı. Mesafenin uzak olması Usagi'nin, kampı ağaçlıkların arasından yükselen bir silüet olarak görmesine neden olmuştu. Ne var ki tedarikli bir shinobi olan Iori, yanında dürbün getirmişti. Iori dürbün ile kampı gözetliyordu. Usagi ise Iori'nin anlattıklarını kafasına kazıyordu. Kampın etrafı, oluşturulan küçük ovanın çapı, insan sayıları. Kısaca Iori'nin anlattığı her şeyi.

"Hey, düşünüyordum da. Etrafta hiç koruma görmedik. Devriye gezen birileri de yoktu. Esirlerin tutulacağı kampı bu şekilde boş bırakmaları sence de mantıksız değil mi?" Iori'nin sözlerini dinleyecekti. Tabi bir şey söylerse. Yeterince beklediğini anladıktan sonra ise konuşmasına devam edecekti. "Çok mantıksız. Yani, ya insan korumasına ihtiyaçları yok, bu sebeple etrafta hiç devriye görmedik. Ya da burasının bulunmasını istiyorlar." Bir süre bekledikten sonra devam etti."Bu kampın bulunması ihtimalinde olacakları bir düşünsene. Öncelikle bulanlar direkt olarak ortak kamp alanına haber göndererek destek ekip isteyecekler. Bu kamp alanının ele geçirilmesi için ortak kamp alanından shinobiler gönderilecek buraya. Bu sebeple ortak kamp alanının savunması ve askeri gücü azalacak. Bu da Riaru'nun oraya saldırması için mükemmel bir zemin oluşturacak." Iori'nin söylediklerini anlaması için bir süre bekleyecekti. "Üstüne biraz düşününce çok riskli, ama çok mantıklı bir plan gibi geliyor bana." Planının üstüne biraz düşünerek bu plandaki açıkları aramaya başladı. Esirleri tek tek içeri almalarının nedeni neydi? Eğer plan bu ise neyi sorguluyorlardı? Belki de üssün yerini henüz bilmiyorlardı ve esirlerden öğrenmeye çalıştıkları da üssün yeriydi. "Esirleri sorgulamalarının nedeni de üssün yerini henüz bilmemeleri olabilir. Dediğim gibi, çok riskli, ama başarılı olursa büyük darbe indirebilecek bir plan." Bir süre bekleyecekti. Iori'nin söyleyeceği bir şey olmadığına emin olduktan sonra ise kafasındaki şeyleri soracaktı. "Ne yapacağız? Saldıracak mıyız? Yoksa bir şeyler olması için bekleyecek miyiz?"
Image
Künye
İsim: Kita Usagi
Yaş: 17
Cinsiyet: Dişli bir dişi.
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 142.500
Prestij: 4
Ün: 26
Kullanılabilir GP: 0

Özellikler
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Mod
► Show Spoiler
Efsanevi Yaratık
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
Jirou Ryu is my BITCH!
User avatar
Tsujihara Iori
Kusagakure
Kusagakure
Posts:154
Joined:August 30th, 2018, 10:53 pm
Künye:

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by Tsujihara Iori » October 15th, 2019, 10:47 pm

İlerleyişimizi bir dala tüneyerek bitirmiştik. Bu "varış" dalını da bol yapraklı olarak seçmiştik, görünme ihtimalimiz böylece azalacaktı diye umuyorduk. Uzaklık çıplak gözle detaylıca kampı izlemek için uygun değildi ancak bu tarz durumlar için dürbün edinmiştim kendime. Onu kullanarak dallar arasından kampı dikizlemeye başladım, bir yandan Usagi'nin beni duyabileceği ancak fazla yüksek olmayan bir ses ile gördüğüm detayları ona iletecektim.

50 metrelik dairesel bir alan. Çeşitli çadırlar, dışarıda esir tutulan siviller. Korumaların girip çıktığı bir çadır. 28 kişi, hepsi de alanın içerisinde veya çok yakın. Yeşil flama. Çadırdan çıkartılan bir çocuk, çadıra sokulan bir kadın. Çadırdan çıkartılan çocuk...

Çocuğa iyice odaklandım. Üzerinde herhangi bir darp izi var mı görmeye çalışacaktım. Ağlıyor mu, yoksa sakin mi, bir gariplik var mı anlamaya çalışacaktım. Çocuğa işkence yapacak kadar cani olmadıklarını tahmin ediyordum ama bunu bilemezdik. Yine de bu detay bana bir kaç şey söyleyebilirdi.

Çocuğu inceledikten sonra, Usagi'nin laflarını dinledim. Önerdiği olasılık düşük bir ihtimale sahip değildi. "Olabilir..." dedim düşünceli bir ses ile, ardından gözlerinin içine baktım. "Bu yüzden destek ekibi beklemeden burayı paketlemeliyiz." dedim, gözlerim anlığına keskinleşmişti bunu söylerken. Son sorusuna bir cevaptı bu aslında.

Ardından tekrar bakışlarımı kampa çevirdim ve bir plan düşünmeye başladım. Sağa sola shuriken ve kunai fırlatarak, teknik basarak giremezdik ortama. Siviller ölürdü böyle bir durumda. Usagi'nin söylediği ihtimali belki de biz kullanmalıydık. Bir yerlerde kargaşa çıkartıp dikkat çekmeli, oraya intikal edenleri halledip geri kalanlarla sonra ilgilenmeliydik. Fakat bunu nasıl yapacaktık?

Belki bundan önce içeriye sızıp biraz bilgi toplamalıydık. Bir çok Riaru adamı görmüştüm son bir kaç haftada, operasyonlar sırasında. Onlardan birine Henge ile dönüşüp Usagi'yi sivillerin yanına yerleştirebilirdik. Usagi daha sonra Nawanuke ile eğer varsa iplerini çözüp harekete geçebilirdi, ben ise bir süre kampta dolaşıp bir fırsat kollar ve bilgi toplardım. Olabilirdi.

Fakat riskliydi.

Adamları indirmeye sivillerin arasından başlarsak belki bir şansımız olabilirdi, bir kısmına zarar gelmeden olayı kapatabilirdik. Ama "bir kısmı" yeterli bir oran değildi. Hele 200 kişilik bir grubun yayıldığı alanı düşününce, olası gelmiyordu pek bu iş.

Mutlaka ve mutlaka sivillerin tahliye edilmesi gereken bir durum oluşturmalıydık.

Gerçi, bir dakika. Sivillerin değil de, korumaların tahliye edilmesini sağlasak? Adam avlamak zorunda değildik. Sivilleri bırakıp kaçmalarına sebep olursak da az çok görevimizi başarmış olacaktık. Birilerini öldürmeye o kadar da meraklı değildim açıkçası.

Son bir defa alana doğru baktım, ardından Usagi'ye döndüm. "Paketlemekten ziyade, sivilleri burada bırakıp onları kaçmaya zorlayabiliriz." dedim. Ardından bir saniyeliğine bakışlarımı devirip düşünceli bir hale büründüm. Ağzımı tekrar açıp "Mesela rastgele bir Riaru askeri tiplemesine bürünüp 'Shinobi'ler geliyor!' haberini yayarsak kaçmalarını sağlayabiliriz belki." dedim minik bir heyecanla. "Tek bir sıkıntı, kaçmayıp sivilleri öldürmeye çalışmaları veya saf tutup saldırıyı göğüslemeye kalkmaları. Bu riski almaya değer bence. Zaten öyle bir durumda, anında müdahale edebiliriz."

Usagi'nin düşüncesini de merak etmiştim ancak kararımı vermiş gibiydim. Sadece bir önceki planıma aklım gidiyordu. Sanırım o daha az riskliydi. "Veya, ben bir Riaru askeri kılığına girer ve seni çevrede gözetmenlik yaparken bulmuş gibi kampa götürürüm. Sen sivillerin arasında gizlenirken ben de bilgi toplarım ve sinyalimle beraber saldırıya geçeriz."
Künye
İsim: Tsujihara Iori
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 170.000 Ryo
Prestij: 2
Ün: 34
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Efsane Olmak!
Iori, babası gibi dillerden düşmeyen hikayelere sahip olmak istemektedir fakat bunu yaparken kesinlikle doğru yoldan sapmamayı kendine bir kural olarak koymuştur. Aktif olarak ona ün getirecek şeylerin peşinde koşmak yerine, başa çıkılması zor bir durum karşısında kendini kanıtlamak ister. Bunu başarırken köyüne de tamamen sadık kalacaktır.

Komplikasyon
Babasının Kılıcı
Babasının kılıcına karşı ruhsal bir bağ hissetmektedir. O kılıç hiç tanışmadığı babasına açılan bir kapıdır ve onu sürekli yanında taşır, kullanmaktan çekilmez. Bakımını sürekli yaptırır, aksatmaz. Kılıç yanından bir an bile ayrılırsa, tedirgin olmaya başlar.

Kılıcı onun rızası dışında elinden alınırsa, onu geri almak birinci önceliği haline gelir. Bunun için görevini terk etmeyebilir ancak elinden gelen her şeyi sınırlar dahilinde yapmayı ister ve dener. Duruma göre kural çiğneyecek raddeye gelebilir, fakat elinden geldiğince rasyonel kişiliğini elinden bırakmamaya gayret eder. Eğer yanında bir arkadaşı varsa durum onun için daha rahattır, fakat kendi başına kalır ve düşüncelerini dizginleyecek bir "iskele" bulamazsa, depresif bir hal alabilir. Bu durum kılıcı elde etmek dışında yapacağı herşeyin performansını düşürse de, kılıca ulaşma konusunda yapacaklarını etkilemez.

Özellikler
-

Efsanevi Yaratık
Garou | B - Rank | Kurt

Mod
Hagane


Image

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 10
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 2
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 4
[Çeviklik] Akrobasi: 4
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 4 (Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 3

Teknikler
Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
D - Rank: Heisashiki
C - Rank: Jintei (Özel Geliştirme Mevcut)
  • Iori, haorisinin altından veya elinden çıkardığı yılanları bir kaç saldırı ile sınırlı olmadan, istediği kadar dışarıda tutabilmekte ve onları kontrol edebilmektedir. Yılanlar aktif kaldığı sürece az da olsa chakra yer.
  • Iori tekniği hazırlarken daha fazla chakra harcayarak yılanların boyutunu büyütebilir. Yılanların büyümüş boyutu bir insan göğsü kadar olacak şekildedir. Bu boyuttaki yılanların yapacağı ısırma hamleleri ufak boyuta göre daha fazla hasar verir ve Iori isterse ısırtmak yerine elini savurarak ezici hasarlar vermek için yılanları bir çekiç gibi kullanabilir.

    Iori fazla chakra verirse yılanlar büyük boyutunda, vermezse normal boyutunda çıkarlar. Arası yoktur, yani Iori boyutları chakra oranını değiştirerek kontrol edemez. Ayrıca, büyük çıkan yılanlar mutlaka Iori'nin ellerinden dönüşerek çıkmalıdır. Tekniğin orjinalindeki gibi haori veya benzeri bir cübbemsi giysinin altından çıkamazlar.
  • Jintei ile oluşturulan yılanlar aktifken Iori ani bir chakra salınımı yaparak yılanların pullarını dışarıya doğru kaldırabilir. Bu pullar serttir ve kesici hasar verirler. Genelde yılanlar savrularak yapılacak olan saldırılarda isabet ettiği yerleri çizerler ve kazırlar. Eğer birileri ile temas halindeyken açılırsa ete batarlar. Eğer yılanlar büyük olarak oluşturulmuşsa pulların boyutu da büyüyeceğinden tekniğin hasar kapasitesi de artar.

    Ani bir şekilde aktif edilir ancak bir kaç saniye sonra pullar geri kapanır. Tekrar açılmak isteniyor ise tekrar chakra verilmelidir. Her saldırıda ani chakra harcanması, tekniğin tekrar tekrar kullanılmasında Iori'yi standart bir C - Rank tekniğe göre daha fazla yorar. Eğer yılanların boyutu büyük olacak şekilde yılanlar kullanılırsa chakra kullanımı da artar.
C - Rank: Mizurappa
B - Rank: Suijinheki
A - Rank: Bousen no Jutsu

C - Rank: Hagane - Genbuki
C - Rank: Hagane - Hankai



Taijutsu
Shigure | A - Rank
Shigure | Hadan

Ninja Ekipman Ustalığı | C - Rank

Genjutsu
-
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Dükkan Konusu

Özel Üretim Shinobi Ceketi ve Kemeri:
► Show Spoiler
Babasından Kalan Katana
► Show Spoiler
Cennet Küpeleri
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by GM - Naruto » October 15th, 2019, 11:23 pm

Iori, çadıran çıkartılan çocuğa dikkat kesilerek tamamen ona odaklanıyor ve izlemeye başlıyor. Bir işaret arıyor, herhangi bir şey. İçeride işkence görmüş olduğuna dair herhangi bir kanıt. Bir darp izi, kanayan bir yara. Ancak hiçbir şey bulamıyor. Yalnızca üstü başı biraz pasaklı çocuğun, pantolon niyetine giymiş olduğu şeyin ise sol dizinde hafif bir kesik var ve kurumuş kan lekeleri görünüyor. Muhtemelen yürürken düşmesinden kaynaklanmış bir yara. Çocuğun yüzüne dikkat ediyor bu kez, ancak bariz bir farklılık göremiyor. Bir durgunluk, bir koyvermişlik hali arıyor. Mevcut değil. Çocuk oldukça normal görünüyor, iri kıyım korumalar onu yere bırakırken memnuniyetsiz memnuniyetsiz bakışlar atmakla yetiniyor onlara. Halinden memnun olmadığı aşikar.

Siz ise, kafanızda olabilecek en iyi planı kurmak adına konuşmaya başlıyorsunuz. Birbirlerinizin fikirlerini kafanızda iyice yoğurup, ortak bir paydaya getirmeye çalışıyorsunuz. Siz konuşurken, gözünde dürbünle hala kampı gözlemekte olan Iori orta yaşlı kadının çadırdan çıkarıldığını ve yerine oturdulduğunu görüyor. Az önceki çocukla benzer şekilde, bariz bir yara bere görmüyor kadının üzerinde. Biraz çamur, biraz toz yalnızca. Bu kez, orta yaşlı kadının yakınlarındaki başka bir kadına uzanıyor korumalar. Kucağında bir iki yaşlarında bir çocuk olan bu kadın, nispeten genç görünüyor. Bir önceki kadının aksine -çocuğuna bir şey yapmalarından korktuğu için olduğunu tahmin ediyor Iori- hiç itiraz etmiyor bu. İri kıyım adamlar kadının koluna girme ihtiyacı bile hissetmiyorlar bu sebepten ötürü. Sakin sakin çadıra doğru ilerliyor ve içeri giriyor. Korumalar eski yerlerine dönüyorlar.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kita Usagi
Ishigakure
Ishigakure
Posts:252
Joined:September 11th, 2018, 3:23 am
Künye:

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by Kita Usagi » November 12th, 2019, 2:09 pm

Usagi, Iori'nin iki önermesini de dikkatle dinledi ve kafasında ikisini de canlandırdı. Rehine olarak girmek iyi bir fikir olabilirdi. Zira Rehine olarak girmesi durumunda sorguya çekilebilir, adamların neler bilmek istediğini ilk elden duyabilirdi. Riaru askeri kılığına girip diğer askerlerin kaçmasını ummak biraz riskliydi. Her ne kadar anında karşı saldırıya geçebilecek olsalar da, rehinelerin öldürülmesi durumunda kayıp vermeye başlarlardı. Ve bu durum, görevden sonra Usagi'nin kabuslarına bir yenisini daha eklerdi. Bu sebeple direkt olarak saldırmaya çalışmak yerine katakulliye başvurmanın daha doğru olacağını düşündü. "Bence ikinci planın daha az riskli. Rehinelerin ölmesi riskini göze almanın doğru bir hareket olacağını düşünmüyorum. Hem rehine olarak girmem durumunda, beni sorguya çekebilirler. Böylelikle neler bilmek istediklerini ilk elden öğrenebilirim."

Cümlesini bitirdikten sonra Iori'nin söyleyeceği şeyleri dinleyecekti. Planı o yapmıştı. İki planı da. Bu sebeple emri veren kişinin o olması gerektiğini düşünüyordu. Rehine planını devreye sokmaları durumunda üstündeki kıyafetine bir kaç kesik atmasının doğru olacağını düşündü. Shinobi çantasından bir kunai çıkartıp kıyafetinin sol koluna bir kesik attı. Ardından aynı şekilde kıyafetinin sağ bacak kısmına da bir kesik attı. Dekor performansı çok güzel olmasa da, iş görürdü.

İçeri girmeleri durumunda zorluk çıkartma dozunu çok fazla arttırmadan kendisine söylenenleri yapacaktı. Sanki orada olmak istemiyormuş, ama korkudan bir şey yapamıyormuş izlenimi vermek için. Belki bir yerlerde bir şeyler bildiğini vurgulamak için "Bildiklerimi size asla söylemeyeceğim!" diyebilirdi. Böyle bir cümle kurması durumunda sorguya çekilme ihtimali artardı. Sorgu odasına doğru bir şekilde girmeyi başarırsa eğer, eh bunu da o zaman düşünecekti.

"Kıyafetim ve korkmuş esir shinobi rolüm hazır. Başlayalım mı?"
Image
Künye
İsim: Kita Usagi
Yaş: 17
Cinsiyet: Dişli bir dişi.
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 142.500
Prestij: 4
Ün: 26
Kullanılabilir GP: 0

Özellikler
► Show Spoiler
Profil
► Show Spoiler
Mod
► Show Spoiler
Efsanevi Yaratık
► Show Spoiler
Ninjutsu
► Show Spoiler
Taijutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
► Show Spoiler
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
Jirou Ryu is my BITCH!
User avatar
Tsujihara Iori
Kusagakure
Kusagakure
Posts:154
Joined:August 30th, 2018, 10:53 pm
Künye:

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by Tsujihara Iori » November 26th, 2019, 2:17 pm

Usagi'nin ikinci planı daha mantıklı bulması ile harekete geçmiştik. O giysisine kesikler atarken ben de çantamdan misina çıkartmıştım. "Nawanuke ile kendini çöz yavaş yavaş, sakin bir an yakalayınca. Yine de ben hafif bağlayacağım, aniden kollarına chakra yükleyip kopartıp açabilmen için." diyecektim. Usagi işini bitirince ise arkasına geçip ellerini arkadan bağlayacaktım.

Bileklerinden onu bağlayacak ve iki düğüm atacaktım. İkinici düğümü hafif atmayı planlıyordum, kendisi ani bir durumda zorlayınca açabilsin diye. Ancak dışarıdan bakılınca da bağlı görünmesini istiyordum. O yüzden o kadar da boşta durmayacaktı. Yine de istediği zaman efor sarf ederek kurtulabileceğini düşünüyordum.

Usagi'nin ellerini bağladıktan sonra, planım bir Riaru adamına dönüşmekti. O yeşil flama dikkatimi epey çekmişti aslında, bu yüzden Riaru flaması taşımayan birisini aklıma getirdim, ancak kabaca her türlü o askerlerden birine benzeyecektim diye düşünüyordum. Eğer açıkça Riaru flaması olan birisine dönüşürsem bilemediğimiz bir iç örgüt dinamiği yüzünden olayları elimize yüzümüze karıştırabilirdik.

Görüntümü seçtikten sonra bunu uygulayacak ve ana kapıya doğru ilerleyecektim Usagi önümde. Usagi'nin rol gereği debelenmesine karşılık onu sıkıca tutacaktım ben de, rol gereği. Bir elimde Kunai olacaktı ve onu çok da tehditkâr olmayan bir şekilde elimde tutarak gelecektim. Usagi'nin boğazına dayamayı düşünmüyordum. Öylesine, sanki silahsız dolaşmayı sevmiyormuş hissi vermek amacımdı.

Asıl derdim ani bir durumda elimin boş olmamasıydı ama neyse.

Yürümeye başladığımızda Usagi'ye fısıldayacaktım: "Seni mahkumların yanına götürdükleri gibi bağlarını çözmeye başla. Ben çevreden bilgi almaya çalışacağım, genelde senin yakınlarında duracağım. Duruma ayak uyduracağız bir şekilde. Eğer savaşmak istersen, çekinme. Arkanı kollarım."

Ardından sıkıca pazusundan kavrayıp çekiştirmeye başlayacaktım ağaçların arasından çıkarken. Adamlara bir şey demeden önce, kampın girişindeki elemanların tepkilerini merak ediyordum. Ona göre kelimelerimi kurgulayacaktım.

Yalan söylemeyi becerebilen birisi değildim, o bağlamda basit, "inanılmaması için sebep olmayan" şeyler söylemek, düpedüz yalandan daha önemliydi.
Künye
İsim: Tsujihara Iori
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C - Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 170.000 Ryo
Prestij: 2
Ün: 34
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Efsane Olmak!
Iori, babası gibi dillerden düşmeyen hikayelere sahip olmak istemektedir fakat bunu yaparken kesinlikle doğru yoldan sapmamayı kendine bir kural olarak koymuştur. Aktif olarak ona ün getirecek şeylerin peşinde koşmak yerine, başa çıkılması zor bir durum karşısında kendini kanıtlamak ister. Bunu başarırken köyüne de tamamen sadık kalacaktır.

Komplikasyon
Babasının Kılıcı
Babasının kılıcına karşı ruhsal bir bağ hissetmektedir. O kılıç hiç tanışmadığı babasına açılan bir kapıdır ve onu sürekli yanında taşır, kullanmaktan çekilmez. Bakımını sürekli yaptırır, aksatmaz. Kılıç yanından bir an bile ayrılırsa, tedirgin olmaya başlar.

Kılıcı onun rızası dışında elinden alınırsa, onu geri almak birinci önceliği haline gelir. Bunun için görevini terk etmeyebilir ancak elinden gelen her şeyi sınırlar dahilinde yapmayı ister ve dener. Duruma göre kural çiğneyecek raddeye gelebilir, fakat elinden geldiğince rasyonel kişiliğini elinden bırakmamaya gayret eder. Eğer yanında bir arkadaşı varsa durum onun için daha rahattır, fakat kendi başına kalır ve düşüncelerini dizginleyecek bir "iskele" bulamazsa, depresif bir hal alabilir. Bu durum kılıcı elde etmek dışında yapacağı herşeyin performansını düşürse de, kılıca ulaşma konusunda yapacaklarını etkilemez.

Özellikler
-

Efsanevi Yaratık
Garou | B - Rank | Kurt

Mod
Hagane


Image

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 10
Kondisyon: 5
Potansiyel: 6
Varlık: 2
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 4
[Çeviklik] Akrobasi: 4
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 4 (Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 3

Teknikler
Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
D - Rank: Heisashiki
C - Rank: Jintei (Özel Geliştirme Mevcut)
  • Iori, haorisinin altından veya elinden çıkardığı yılanları bir kaç saldırı ile sınırlı olmadan, istediği kadar dışarıda tutabilmekte ve onları kontrol edebilmektedir. Yılanlar aktif kaldığı sürece az da olsa chakra yer.
  • Iori tekniği hazırlarken daha fazla chakra harcayarak yılanların boyutunu büyütebilir. Yılanların büyümüş boyutu bir insan göğsü kadar olacak şekildedir. Bu boyuttaki yılanların yapacağı ısırma hamleleri ufak boyuta göre daha fazla hasar verir ve Iori isterse ısırtmak yerine elini savurarak ezici hasarlar vermek için yılanları bir çekiç gibi kullanabilir.

    Iori fazla chakra verirse yılanlar büyük boyutunda, vermezse normal boyutunda çıkarlar. Arası yoktur, yani Iori boyutları chakra oranını değiştirerek kontrol edemez. Ayrıca, büyük çıkan yılanlar mutlaka Iori'nin ellerinden dönüşerek çıkmalıdır. Tekniğin orjinalindeki gibi haori veya benzeri bir cübbemsi giysinin altından çıkamazlar.
  • Jintei ile oluşturulan yılanlar aktifken Iori ani bir chakra salınımı yaparak yılanların pullarını dışarıya doğru kaldırabilir. Bu pullar serttir ve kesici hasar verirler. Genelde yılanlar savrularak yapılacak olan saldırılarda isabet ettiği yerleri çizerler ve kazırlar. Eğer birileri ile temas halindeyken açılırsa ete batarlar. Eğer yılanlar büyük olarak oluşturulmuşsa pulların boyutu da büyüyeceğinden tekniğin hasar kapasitesi de artar.

    Ani bir şekilde aktif edilir ancak bir kaç saniye sonra pullar geri kapanır. Tekrar açılmak isteniyor ise tekrar chakra verilmelidir. Her saldırıda ani chakra harcanması, tekniğin tekrar tekrar kullanılmasında Iori'yi standart bir C - Rank tekniğe göre daha fazla yorar. Eğer yılanların boyutu büyük olacak şekilde yılanlar kullanılırsa chakra kullanımı da artar.
C - Rank: Mizurappa
B - Rank: Suijinheki
A - Rank: Bousen no Jutsu

C - Rank: Hagane - Genbuki
C - Rank: Hagane - Hankai



Taijutsu
Shigure | A - Rank
Shigure | Hadan

Ninja Ekipman Ustalığı | C - Rank

Genjutsu
-
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar

Dükkan Konusu

Özel Üretim Shinobi Ceketi ve Kemeri:
► Show Spoiler
Babasından Kalan Katana
► Show Spoiler
Cennet Küpeleri
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Tsujihara Iori & Kita Usagi] Gözcü

Post by GM - Naruto » January 13th, 2020, 9:50 am

Usagi’nin kıyafetlerine attığı kesiklerin ardından, Iori ekipman çantasından çıkardığı misina ile onu kafasından geçtiği şekilde bağlıyor. Usagi bileklerine atıldığı düğüm esnasında, kurdukları planın gerçekten işe yarayıp yaramayacağını düşünmeye başlıyor. Bu tamamen bileklerinin bağlanmasından ötürü aklından geçen bir düşünceden ileri gitmiyor ama. Iori dikkatli bir şekilde düğümleri atarken, aksi bir durum yaşanmaması adına oldukça özenli bir şekilde bu işini gerçekleştiriyor. Düğüm atıldıktan sonra ise Usagi yavaşça iki kolunu yanlara doğru açarak düğümlerin sıkılığını kontrol ediyor. Bir parça eforla koparılması mümkün görünen bu düğüm, dışarıdan bakıldığından Usagi’nin kollarının işlevini tamamen kaybettirmiş gibi duruyor. Ancak dikkatli gözlerin düğümlerde bir sıkıntı olabileceğini düşünmesi de son derece olası duruyor.

Usagi esir düşmüş bir shinobi, Iori ise Riaru’nun sıradan bir askerine dönüştüğünde yarattığınız mizansende herhangi bir abes görüntü bulunmuyor. Iori kendi boylarında, oldukça sıradan bir surata sahip, kahverengi dağınık saçlı, göz altları çökmüş ve ten rengi de hafif kavruk bir adama dönüştüğünde, onun Riaru’nun bir askeri olmadığını söylemek imkansız görünüyor. Henge ile birlikte sağ kolunda beliren mavi kol bandı Iori’nin Riaru’nun bir adamı olduğu konusunda kuşku yaratmazken ilerlemeye koyulmak için önünüzde herhangi bir engel bulunmuyor.

Sağ koluna sol koluyla girdiği Usagi’yi adeta çekiştirerek götürmeye başlayan Iori, bir yandan da elindeki kunaiyi sıkıcı kavrıyor. Normal pozisyonu dışında, kunaiyi her an kullanabilmek adına sağ eliyle kunaisini bir parça ileride ve savurmaya hazır bir şekilde tutuyor. Bu esnada Usagi ise, bir nebze direnç gösteren ancak kaderine razı olmuş gibi görünen bir esir shinobi rolünün hakkını vermeye başlıyor. Ağaçların arasından çıkıp kampa doğru ilerlemeye başladığınızda ise, görüş mesafesi içerisine girdiğiniz anda, kampın kapısında bekleyen iki adamın hareketlenmeye başladığını görüyorsunuz. Yarattığınız görüntü ve Iori’nin sağ kolundaki mavi kol bandı, adamların saldırı veya başkaca bir amaç uğruna hareketlenmesinin önüne geçse de, Iori iki adamın da vücutlarının son derece gergin bir hal aldığını ve kuşku boyutundaki bir şüphede bile harekete geçeceklerini anlayabiliyor. Bu sebeple de, rollerinizin hakkını daha iyi bir şekilde verebilmek adına, Iori Usagi’nin kolunu biraz daha sert sıkmaya ve kunaisini de karın hizasında önüne gelecek ve ucu da Usagi’ye bakacak şekilde tutmaya başlıyor.

Kampın girişindeki iki adam ile aranızdaki mesafe 10 metreye kadar düştüğünde, iki adamın da mavi kol bandı taşımaması nedeniyle Riaru’nun elemanı olmadığını anlayabiliyorsunuz. Hemen hemen Usagi’nin boylarında olan iki adam da akılda kalıcı yüz hatlarına sahip durmuyorlar. Aslında vasıfsız denebilecek kadar sıradan olan bu ikili, yine de insanları tehdit edebilecek bir aura yaratabiliyor. İkinizi de tepeden tırnağa süzen adamlardan sağ tarafınızda bulunan kişi bu süzme işini bitirdikten sonra Iori’nin kolundaki mavi kol bandına takılı kalıyor ve ardından yüzündeki belli belirsiz bir gerginlikle “Hayırdır?” demekle yetiniyor. Adamın tek kelimeden ibaret cümlesi, Riaru’nun adamı dahi olsanız sizi kolay kolay içeriye almayacak bir tonda çıkıyor. Bu esnada diğer adam ise, gözlerini Usagi’de sabitlemiş bir şekilde beklemeye koyuluyor. Diğer adama nazaran, Usagi’nin bu hali adamda başkaca hisler uyandırmışa benziyor ve Iori, adamın Usagi üzerinde kurduğu fantezileri gözlerinin parıltısından anlayabiliyor. Sonuç itibariyle, adamların yarattığınız mizansene kapıldıklarını anlamış olsanız bile, içeri girmek için oyununuzu daha iyi kurmanız gerektiğinin farkına varabiliyorsunuz. Zira kapıdaki adamlar sizinle muhatap olmaktan ziyade, sizden kuşku duymak üzerine programlanmış gibi görünmekteler.
Off Topic
Efenim, Maxdown-sama'nın işleri gereği konuyu sürdüremeyecek olmasından dolayı konuyu bendeniz Fortius devralmış durumdayım. Konuyu sonradan devralmanın getirdiği ufak tefek sıkıntılar olabilir, böyle bir şeyle karşılaşırsanız özel mesajla bana muhakkak bildirin.

Konudaki pasiflik sınırı 48 saat olarak devam edecektir. Her türlü sorun ve sıkıntıda özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Yağmur Ülkesi”