[Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Ishigakure'nin etrafını saran orman.
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm
Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by GM - Naruto » August 27th, 2019, 9:18 am

Nanase’nin konuşmasının ardından bir şeyler söylemek niyetinde olduğunu belli eden Butsuo, vakit kaybetmeden konuşmaya başlıyor. Ancak Butsuo konuştukça, Nanase’nin bakışları sertleşiyor ve giderek bayıklaşmaya başlıyor. Sanki saçma bir hikayenin bitmesini bekler gibi sabırsız bir tutum içerisinde Butsuo’nun konuşmasının bitmesini bekleyen Nanase, Butsuo’nun ağzından çıkan son kelimenin ardından hiç vakit kaybetmeden konuşmaya başlıyor. “Oradan baktığında işini bilmez bir gerizekalı gibi mi duruyorum?” diyerek sert bir giriş yapan Nanase “Buraya gelmenize sebep olan şey köye haber vermiş olmam ve yeni bitkiyle ilgili bilgileri de zehirlenen shinobi ve onun refakatçileri ile zaten gönderdim. Kimsin necisin bilmiyorum ama burada birbirimize akıl vermek yerine sorunu çözmeye çalışsak daha iyi olur.” diyor. Sözlerinin ardından bakışlarını birkaç saniye daha Butsuo’nun üzerinde tutan Nanase, Butsuo’nun yaklaşımından pek haz etmemiş gibi duruyor ve bakışlarını Mina ve Kazuo’nun da üstüne doğrulttuktan sonra, onların tepkisizliği ile karşılaşıyor. Bunun ardından Nanase yerinden yavaşça kalkmaya başlarken “Madem gereksiz tavsiyeler dışında söyleyecek bir şeyiniz yok, size bölgenin neresi olduğunu göstersinler. Bu görev içerisinde kendinize zarar verecek bir şey yapmayacağınızı şu arkadaşın konuşmasından anlaşılıyor.” diyor bakışlarını Butsuo’da odaklarken. Ardından Nanase “Sıkıntılı bir durumda arkanızı dönüp gitmek yerine yanınızda duracak adam vereyim mi?” diyor biraz da sizi aşağılarcasına. Bu sözlerinin ardından ise sizlerden de yerinizden kalkmanızı bekler gibi duruyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by Oita Butsuo » August 29th, 2019, 2:27 pm

Neden şu orospunun gırtlağına sarılmadım hala? İçimde köpüren öfkeyi hissedebiliyorum. En küçük ayrıntısına kadar. Kaynayan, köpüren kırmızı bir sıvı gibi. Kan kadar koyu değil, daha çok salçalı su gibi bir rengi var. Bu sıvı kaynıyor da kaynıyor. Köpük köpük. Fizik kuralları gereği köpükler yukarı doğru çıkıyorlar ve bu basit fizik kuralı aynı zamanda kadını neden hala boğazlamadığımın da açıklaması. Kalbim alev alev yanan sıvının içinde öfkeye teslim olmuşken aklıma sadece bu öfkenin köpükleri ulaşıyor.

Bu söylenenlere neden bu kadar sinirlendim merak ediyorum. Egoma vurulan bir darbe olarak mı gördüm bu sözleri? Aşağılanmak mı beni bu kadar öfkelendiren? Her ne kadar bir "ben" bilinci taşısam da birkaç hakaretin ya da kötü tavrın beni bu kadar etkilemeyeceğini biliyorum. Özellikle kim olduğunu, ne boka yaradığını bilmediğim birinden gelen hakaretleri pek kafaya takmam. Ama şu an sinirliyim, hem de karşımdaki kadını öldürmeyi düşünecek kadar. Neden? İyi niyetimin karşılık alamaması ya da anlayış görmemek gibi bir sebebi var sanırım. Köyle ilişkimiz zaten sıkıntılı ama bunu bilmemesi normal. Yine de ona inisiyatif alacak durumda olmadığımızı söyledim. Ayrıca yanımızdaki kadının güvenliğini de sağlamamız gerekiyor. Savaşta olduğumuz gerçeği ise her şeyi daha zorlaştırıyor. Bir şeyleri olabildiğince çabuk halletmeliyiz. Bize tekrar ön cephelerde ihtiyaç olabilir ya da bu bitki birilerine ilaç olabilir. İç güvenliği ve düzeni sağlamak özellikle savaş durumunda daha da önemli bir hal alıyor, bunun da farkındayım ama emirlerin dışına çıkamam. Benden istenen bu... Tüm hayatım boyunca böyle olması gerekiyordu, yaptığım iş bunu gerektiriyor. Emirlere uyarak sistemi devam ettirmem isteniyor benden, ben de bunu yapacağım.

Belki de farklı bir seçenek vardır... Bu kadını burada öldürebilirim. Kazuo veya Mina ne yapar bilmiyorum ama tahminimce en kötü ihtimalle ağır bir yara almadan kaçabilirim bu yerleşkeden. Devriyelerden nasıl kaçarım, ülkeyi terk eder miyim, terk edersem ne yaparım bilmiyorum... Ama vazgeçmek de her zaman bir seçenek değil midir? Nanase'yi öldürüp köyden kaçsam Kumiko benim hakkımda ne düşünür acaba? Bir suçlu olmuş olurum. Ama hür irademle hareket etme şansına kavuşurum en azından. Hem daha fazla suç işlemek zorunda kalmamak için yapmış olurum bu hareketi. İnsan öldürme yetkimin olması ve bu yetkiyi kullanarak birilerini öldürmem beni rastgele bir katilden ne kadar farklı kılar ki? Köy olarak sistemli bir öldürmenin içindeyiz. Birini öldürüp öldürmeyeceğimin kararını ben vermiyorum. Peki bu gerçek beni sorumluluktan ne kadar azat ediyor? Bir birey olarak birinin hayatına son verme kararını kendi kendine vermek daha ağırdır belki. Ama belki de değildir... Sonuçta bu kararı verirken kendince sebeplerin, fikirlerin oluyor. Tek sebebin birilerinin sana emir vermesi olmuyor. Acaba durmadan ölüm korkusuyla yaşayıp özgür olmak daha güvenli bir güce sırtını dayayıp ona kul olmaktan daha mı iyidir? Belki Kumiko benim kul olmamı değil özgür bir suçlu olmamı isterdi... Belki de Kumiko ölmüştür. Belki başka bir köyün shinobisidir. Belki kaçak bir ninjadır. Belki evlenmiştir. Belki bir annedir. Hiçbir önemi yok. Hiçbir şeyin bir önemi yok. Hepimiz bir makinenin dişlileri arasında, o makinenin bir dişlisi olarak öğütülüyoruz ve yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Köyden kaçsam ne değişecek ki, benim yerime başka birileri ölecek. Kurallar böyle, oyun böyle oynanıyor. İki seçeneğimiz var: iyi bir oyuncu olursun ve oynamaya devam edersin veya oyundan elenirsin. Benim seçimim belli...

Kızarmaya başlayan yüzüme aldırmadan Nanase'ye dönüp gözlerinin içine baktım. Tüm sinirime rağmen, hatta tüm sinirimle, gülümsedim gözlerimi gözlerinden ayırmadan. "Teşekkürler, ekstra birisine ihtiyacımız olacağını sanmıyorum. Geceyi geçireceğimiz bir yer, gerekli ekipmanlar ve bölgenin lokasyonunu verdiğiniz takdirde başka bir şeye ihtiyacımız olacağını sanmıyorum. Yine de anlayışınız için teşekkürler." Sistemdeki yerimi kabul ettim ama bir itlik, gıcıklık yapmazsam da kendime büyük ihanet etmiş olacağım. Sik kırığı, umarım en kısa zamanda geberir...
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
Shimada Kazuo
Posts:123
Joined:September 1st, 2018, 1:31 am

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by Shimada Kazuo » August 29th, 2019, 8:28 pm

Çayın sıcaklığı boğazıma yapışan soğuk havayı söküp atarken rahatlamanın da etkisiyle derin bir nefes aldım ve gülümsedim. Odadaki herkesin benzer hareketleri yaptığı şu saniyeler Nanase’yi de etkilemiş olacak ki eskisi kadar gergin durmuyor kendisi.

Ardından Butsuo’nun sorusuyla birlikte esas mevzuya giriş yaptık. Aslında soru pek görevle alakalı değildi ama Nanase ilk adımı atma nezaketini göstererek konuşmasına başlamıştı. Eh buraya sadece bitki toplamak için gelmemiş olmamız çokta beklenmedik değildi lakin yanımızda getirdiğimiz Mina işimizi oldukça zorlaştıran bir unsurdu. Sahi o niye burada ya?

Zehirlenen elemanın ardından bitkinin yakılması, her ne kadar benim alanım olmasa da mantıklı bir tercih olmuş. O sıvının diğer ağaçları zehirleme olasılığını göz ardı etmemek gerekiyor. Burası köy için oldukça değerli ve korunması için önemli çabalar harcanan bir yer, ağaçlarının balon gibi şişip sonrasında patlamasını istemeyiz. Asıl mevzu bunun ikinci bir Kuzuryu-gawa olma ihtimali. Bence hiç azımsanacak bir değer değil bu. Yıllardır ortaya çıkmayan zehirli bir türün aniden ortaya fırlaması şüphelenmek için yeterliyken hemen ardından ikincisi mi? Bunun doğal gözükmediğini söylemek için botanikçi olmaya gerek yok. Bu teori, millet çıktıktan sonra Nanese’nin rahatlamasını da açıklıyor.

Butsuo’ysa beni şaşırtmaya devam ediyor, söyledikleri aslında çok yanlış değil. Biz bunun için gelmedik görevimizi yapıp döneceğiz minvalinde bir konuşmaydı lakin Nanese’nin bahsettiği durumun bizim görevimizle bağlantılı olmasını geçtim resmen iç içeler. Bu duruma bulaşmadan çiçeğin gizemini aydınlatabileceğimizi pek sanmıyorum. Öte yandan Mina’nın hayatının katiyen tehlikeye atılmamasının zorunluluğu da bizim ayağımıza yapışan kelepçelerden farksız. Cidden hareket potansiyelimizin dar olduğu bir alandayız.

Butsuo’nun cevabı Nanese’yi sinirlendirmişti elbet. Kızgın bir boğa misali ağzına gelen lafları pekte ince olmayan şekilde suratımıza çarparken gülümsedim. Çünkü canım istedi ve ciddiyet artık varlığından sıkıldığım bir olgu. Butsuo’da ona benzer bir cevap verdikten sonra ortamdaki sinir katsayısı birkaç tık daha arttı. Bu iyi bir şey değil, üstelik çok gereksiz bir didişme.
“Teşekkürler Nanase-san. Bahsettiğiniz durum oldukça önemli, çalışmalarımızı yaparken bunu göz ardı etmeyeceğimize emin olun.”, diyecektim. Eğer bir hain durumu varsa buradaki elemanlardan da olabilirdi hatta Nanese bile bir şüpheli bu yüzden dördüncü şahıslardan durabildiğimiz kadar uzak durmalıyız.


In a world without gold we might've been heroes!
Künye
İsim: Shimada Kazuo
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.86
Kilo: 72
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 37.500
Prestij: 8
Kullanılabilir GP: 20

Motivasyon
Fuuinjutsu Öğrenmek: Fuuinjutsu’ya abartılı derecede bir ilgisi vardır, derinlikleriyle Fuuinjutsu öğrenmek hayatta ki tek hedefidir hatta. Bunun uğruna Shinobi olmaya karar vermiş, şuanda çıktığı sıkıcı görevlere katlanmasının tek sebebi bir gün Fuuinjutsu’da ustalaşma hedefidir.

Komplikasyon:
Merak Belası: Normalde mantıklı karar verme yetisine sahip olan Kazuo. Bir şeyi merak ettiğinde kontrol mekanizmasını tamamen yitirir bunun sonucunda mantıklı veya mantıksız kararlar alabilir. Normalde pek zararlı bir şey gibi görülmese de Kazuo’da ki seviye tamamen farklıdır, aniden bir şeyi merak eder ve bunun mantıklı bir merak olmasına gerek bile yoktur.. Örneklemek gerekirse “Cübbeli adamı gizlice takip et.” Görevindeyken aniden beynine doluşan “Adamın kafası kel mi acaba?” sorusuyla birlikte kendini aniden adamın üstünde bulabilir. Bu problem, bazı görevler de kendisine sıkıntı yaratmıştır.

Özellikler

Profil
Güç: 4
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 6

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 2
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin No Jutsu
Shinkuutai
Shinkuu Gyouku
Kaiten Shuriken
Zanshuu no Jutsu
Taijutsu
Musatsu - C Rank

Fuuinjutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
Raigen
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
► Show Spoiler

Standart shinobi çantasına benzer çanta
Ödüller:
Hırsız Kim - C Rank
4. Yoklama
Chakra Taşları
[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by GM - Naruto » September 2nd, 2019, 1:26 pm

Butsuo’nun Nanase’ye karşı söylediği cümlelerin ardından Kazuo da söyleyeceklerini iletiyor. Bu ana kadar konuşmaya iştirak etmeyen Mina da söylenenleri tasdiklercesine başını sallamakla yetinirken, Nanase de taleplerinizi yerine getirmek için hazırlıklarına başlıyor.

Geceyi size verilen bir odada geçirmenizin ardından sabahın ilk ışıklarıyla beraber harekete geçiyorsun. Talep ettiğiniz tüm ekipmanlar size sağlanmış bir şekilde, Nanase tarafından size söylenen bölgeye doğru ilerlemeye başlıyorsunuz. Sık ormanlık alanın içinden, zaman zaman denk geldiğiniz görevlileri selamlayarak geçmenizin ardından kısa bir süre daha ilerleyerek size bahsedilen bölgeye geliyorsunuz.

Ormanın iç kısımlarında, nispeten daha sık ağaçların bulunduğu bu bölgede araştırmalarınıza başlamak için hazır konumdasınız. Mina’nın heyecanı yüzünden açıkça okunurken, çevrenize şöyle bir bakındığınızda size tasvir edilen her iki bitki türüne de rastlamıyorsunuz. Sizin araştırmanıza konu olan bölgenin genişliğini dikkate aldığınızda, karşınıza doğrudan bitkilerden en azından birinin çıkmamasını yadırgamıyorsunuz. Ancak burada karşınıza çıkan seçenekler ilerleyişinizi etkileyecek gibi görünüyor.

Bulunduğunuz durumda ilk seçeneğiniz, ilerleyeceğiniz yönü belirlemek oluyor. Bu noktada kuzey, doğu ve batı yönünde ilerlemeniz mümkün görünüyor. Batı kısımlara doğru orman daha sıklaşırken, doğu bölgesinin daha seyrek olduğu söylenebilir. Kuzey kısımlarda ise orman içinde bulunduğunuz halini korumakta. Bölgeyi tek başınıza veya gruplara ayrılarak incelemek sizin takdirinizde, ancak birlikte hareket etmeniz halinde süre bakımından daha uzun süren bir görevde bulunmuş olacaksınız. Bölünmeniz durumunda ise daha hızlı yer tespiti yapabilecek durumdasınız. Bu sebeple göreviniz kapsamında ilk karar vermeniz gereken konu, bundan sonra ne yapacağınız.
Off Topic
Yanınıza aşırıya kaçmamak kaydıyla dilediğiniz ekipmanları aldığınızı belirtebilirsiniz. Bu ekipmanları kimin ve nasıl taşıdığını da belirtmeniz gerekiyor. Aksi takdirde aldığınız ekipmanları almadığınız varsayılarak devam edilecektir.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by Oita Butsuo » September 3rd, 2019, 12:54 pm

Benden sonra konuşma sırasını alan Kazuo ikimizin aksine ortamı sakinleştirecek şekilde konuşmayı tercih etti. Açık konuşmak gerekirse sinirliyim ve... sikerler... Sessizliğimi korumayı tercih ettim. Bize verilen işi halledip köye dönmek istiyorum en kısa zamanda. Kendi yoluma taş koymanın anlamı yok, sessiz sakin bize verilen işi halledip geri döneceğim.

Nanase, istediğimiz şeyler konusunda bize hiçbir sıkıntı çıkarmayarak profesyonel davrandı. Bize geceyi rahat geçirmemizi sağlayan bir oda ve numune almamızı sağlayacak ekipmanlar sağladı. Ben ormanın bir haritası, bir tane orta boy el küreği, bir sırt çantası, numuneleri taşımak için ağzı kapanabilen poşetlerden, zehirlenme durumuna karşı önlem olarak eldiven ve ağzımızı burnumuzu kapatmak için birkaç kumaş parçası aldım bize sunulan ekipmanlar arasından. Aslında aklımda birkaç ilk yardım malzemesi almak da vardı ama bahsi geçen bitki ve zehir hakkında hiçbir fikrimiz olmadığı için her şeyin daha kötüye gitme ihtimaline karşı böyle bir şey yapmadım. Yine de Mina'ya "Biz zehirlenmeler hakkında pek bilgi sahibi değiliz ama alabileceğimiz ilk yardım malzemeleri varsa alırsan çok güzel olur." demeyi ihmal etmedim.

Aldığım eşyaların hepsini sırt çantasına doldurup çantayı sırtlandıktan sonra da yola çıkmaya hazırdık. Hiç zaman kaybetmeden Nanase'den öğrendiğimiz bölgeye intikal ettik. Tabii ki gelir gelmez aradığımız bitkilerle karşılaşmadık. Haritayı çantaya koymadan biraz incelemiştim. Arama yapacağımız alan pek de küçük bir alan sayılmaz. Önümüzde seçenekler var ama ben yolda birkaç şey düşündüm açıkçası. Şu an yapılması gereken takım olarak bir karar vermek.

Alıştığımız Mina'dan hızlı davranarak sözü aldım. Sadece sözü Mina'ya geri vermek için... "Mina, aramaya başlamadan önce bir bitki bilimci olarak sen bu olanlar hakkında ne düşünüyorsun? Farklı bir türü bölgede yetiştirerek o bölgenin doğal çevresini zehirlemek mümkün mü? Bu zehirleme işlemi nasıl işler, ne kadar sürer, etkileri ne olur, insan eliyle bu tarz bir bitki yapmak mümkün mü, nasıl engellenir, önlem alınır, yok edilir?" Derin bir nefes aldım. Mina'yı bir uzman olarak buralara kadar getirdik, bize faydalı olabilecek bilgiler vermesi lazım. Bir yol haritası çizeceksek onun bize verdiği bilgiler ışığında yapacağız bu işi. Mina'nın cevabından sonra da çantamdaki haritayı açarak kafamdaki planı anlatmaya koyulacağım. "Öncelikle ben kesinlikle dağılıp arama yapmamıza karşıyım, fazla tehlikeli bir seçenek. Benim kafamdaki plan, takım olarak doğu veya batı yönünde başlayıp yarım daire biçiminde tarama yaparak yola devam etmek. En sistemli seçeneğin bu olduğunu düşünüyorum. Yani başladığımız yönün ters tarafında taramamız bitecek ve tekrar güney yönüne devam edip köye döneceğiz." Kafamdaki planı anlatırken elimle izleyeceğimiz yolu haritada göstermeyi de ihmal etmedim. Elimle bulunduğumuz noktanın üstüne gökkuşağını andıran bir yarım daire çizerek anlattım planımı. Eğer planım kabul edilirse yön konusundaki tercihimi ise "Bence daha enerjimiz yerindeyken ormanın daha sık olduğu batı tarafından başlamak daha mantıklı bir seçenek." diyerek belirteceğim.
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
Shimada Kazuo
Posts:123
Joined:September 1st, 2018, 1:31 am

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by Shimada Kazuo » September 4th, 2019, 12:27 am

Dediklerimin ardından konuşma daha fazla uzamamaştı, bize ayrılan odada geçirilen bir gecenin ardından sabahın ışıklarının getirdiği sorunlarla mücadele edeceğimiz yeni bir günün kum taneleri son sürat akmaya başladı.

Nanese’nin önümüze taş koyma gibi çocukça bir uğraşa girmemesi hoştu, genel olarak Butsuo ihtiyacımız olan çoğu şeyi aldığı için ekstra bir şey almak istemedim. Dün geceki muhabbetten dolayı ayrı düşme ihtimalimizi düşünerek sadece bir tane ormanın haritası aldım. Tam çıkmaya hazırlanırken geriye dönüp yanıma bir tane de kalem aldım. Haritada çiçeklerin çevresindeki değişimleri,farklılıkları göstermeye çalışacaktım elimden geldiğince. Tabi en önemlisi de çiçeklerin yerini işaretleyerek lokosyonları hakkında bir şeyler yakalamaya çalışacağım. Dolayısıyla yolculuktan detaylı bir şekilde kontrol edeceğim için elimde taşıyacaktım bu ikiliyi.

Ve ilk karar aşamasına geldik, aynı doğrultuda devam edebilir veya ağaçların sıklaştığı yerlerde şansımızı deneyebilirdik. Bir de dağılma mevzusu vardı elbet ama bu fikir hiç tartışmadan reddedeceğim planlardan birisi. Ekipte bunu isteyecek birisi olduğunu da sanmıyorum zaten.

Öyle de oldu, Butsuo’yu ve Mina’yı dinledikten sonra kendi fikirlerimi söylemek için yalandan öksürdükten sonra “Gayet mantıklı Butsuo-san. Bense biraz güvenlik kısmından konuşmak istiyorum, paranoyak davranmak istemesem de dün konuşulanları göz ardı etmek bize sadece zarar verir. Dağılmak mevzusu bir kenara ağaçların sıklaştığı yerlerde potansiyel saklanma yerleri olan bir sürü yer olacak. Oralarda çok dikkatli olmalıyız, Mina-san senden de ikimizin arasında biraz önde yürümen en iyisi olacaktır. Bir de yolda ormanın dokusuna ait olmadığını düşündüğün küçük büyük ayrıntıları bizle paylaşmanı rica ediyorum”, diyecektim. Ve alacağımız karar doğrultusunda harekete geçecektim bu sırada elimde bulundurduğum haritaya da tuhaf gördüğüm bir şeyler olursa kendimce not edecektim.


In a world without gold we might've been heroes!
Künye
İsim: Shimada Kazuo
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.86
Kilo: 72
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 37.500
Prestij: 8
Kullanılabilir GP: 20

Motivasyon
Fuuinjutsu Öğrenmek: Fuuinjutsu’ya abartılı derecede bir ilgisi vardır, derinlikleriyle Fuuinjutsu öğrenmek hayatta ki tek hedefidir hatta. Bunun uğruna Shinobi olmaya karar vermiş, şuanda çıktığı sıkıcı görevlere katlanmasının tek sebebi bir gün Fuuinjutsu’da ustalaşma hedefidir.

Komplikasyon:
Merak Belası: Normalde mantıklı karar verme yetisine sahip olan Kazuo. Bir şeyi merak ettiğinde kontrol mekanizmasını tamamen yitirir bunun sonucunda mantıklı veya mantıksız kararlar alabilir. Normalde pek zararlı bir şey gibi görülmese de Kazuo’da ki seviye tamamen farklıdır, aniden bir şeyi merak eder ve bunun mantıklı bir merak olmasına gerek bile yoktur.. Örneklemek gerekirse “Cübbeli adamı gizlice takip et.” Görevindeyken aniden beynine doluşan “Adamın kafası kel mi acaba?” sorusuyla birlikte kendini aniden adamın üstünde bulabilir. Bu problem, bazı görevler de kendisine sıkıntı yaratmıştır.

Özellikler

Profil
Güç: 4
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 6

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 2
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin No Jutsu
Shinkuutai
Shinkuu Gyouku
Kaiten Shuriken
Zanshuu no Jutsu
Taijutsu
Musatsu - C Rank

Fuuinjutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
Raigen
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
► Show Spoiler

Standart shinobi çantasına benzer çanta
Ödüller:
Hırsız Kim - C Rank
4. Yoklama
Chakra Taşları
[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by GM - Naruto » September 4th, 2019, 10:19 am

Yola çıkmanızdan önce her biriniz yanına almak istediği ekipmanları alıyorsunuz. Butsuo’nun isteği üzerine, Mina da yanına zehirlenmelere karşı kullanılabilecek ilk yardım ekipmanı alıyor ve bu haliyle mevcut konumunuza geliyorsunuz.

Gideceğiz güzergahı belirleme aşamasında, ilk olarak konuşmaya başlayan Butsuo, Mina’ya sorusunu yönelterek konuşma sırasını ona veriyor. Mina her zamanki heyecanlı tavrını korurken, uzman olduğu alanında gelen soru üzerine adeta yıldızlar saçmaya başlıyor. Derin bir nefes alıp kibarca boğazını temizlemesinin ardından Mina “Aslında dünyamızda halen daha keşfedilmeyi bekleyen onlarca bitki türü var. Farklı tür bitkilerin bir şekilde eşleşmesi veya üremesi diyebiliriz, neticesinde yeni tür bitkiler oluşabiliyor. Bunun yanında bazı bitkiler iklimsel şartların değişmesi nedeniyle yok olabiliyor. Ancak yine de, Shirakami Vadi Ormanı’nda böyle bir değişiklik gözlemlenebilmiş değil. Dolayısıyla ormanda keşfedilen bu bitki, ya daha önce vardı ve dikkat çekmiyordu ya yeni bir eşleşme sonucu oldu ya da en kötüsü insan eliyle bu bölgeye dikildi.” diyor. Bu konuşmasının ardından kısa bir sessizlikle anlattıklarının size geçmesini bekleyen Mina “Diğer soruna gelecek olursak, canlı yiyen bitkileri biliyorsunuzdur, en azından duymuşsunuzdur. Bu tür bitkiler, sizin anlayabileceğiniz şekilde söylemek gerekirse vahşi türler olarak sınıflandırılabilir. Ancak bitkileri tüketmeye çalışan bitkiler de mevcuttur. Yani, yanında açan bir başka tür bitkinin köklerinden başlayarak onu sömüren bir bitki türü diyebiliriz… Bu işlemler de bazen köklerin kendilerine bağlanması şeklinde olabiliyor bazense bitkinin zehrini toprağa salmasıyla… Yani teknik olarak söylemek gerekirse, farklı bir tür bitkinin o bölgenin doğal çevresini zehirlemesi mümkün diyebiliriz.” diyor. Kendinden son derece emin ve verdiği bilgilerden dolayı oldukça memnun görünen Mina bir kez daha konuşmaya başladığında “Bu tür olayların sürelerini saptamak çok da mümkün değil. Zira bitkinin ve çevresindeki diğer bitki türlerine göre zaman faktörü farklılık gösterir. Laboratuvar ortamlarında bu tür bitkiler yapmak mümkün, ancak doğal yaşamda bu bitkilerin hayatta kalıp kalamayacağı konusunda net bir şey söylemek mümkün değil. Bizim kendi yaptığımız araştırmalarda henüz bu türde kompleks bir bitki türü üretilemedi. Sadece basit, çiçek açan bitkilerden bahsetmiyorum yani.” diyor.

Mina’nın anlatacaklarının sonuna geldiğini anladığınız anda bu kez güzergahınızı belirliyor ve bu sırada Kazuo Mina’ya ricasını iletiyor. Buna olumlu karşılık veren Mina ile ormanın daha sık olduğu batı tarafına doğru ilerlemeye başlıyorsunuz.

Yaklaşık yarım saatlik süren ilerlemenizin ardından Mina’nın ve sizin dikkatinizi çeken bir durum henüz gerçekleşmiyor. Ancak ormanın daha da sıklaştığı bir alanda, Mina’nın uyarısı ile ilerlemeniz kesiliyor. Sağ tarafınıza doğru düşen ve oldukça uzun ve kalın bir gövdesi olan ağacın hemen dibinde, ağacın gölgesinde görünmesi neredeyse imkansız gibi duran 1 metre yüksekliğinde, sarı, pembe ve mavi renklerinin karışımında yaprakları olan bitkiyi işaret eden Mina, hızla bitkinin bulunduğu tarafa doğru hareketleniyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by Oita Butsuo » September 6th, 2019, 11:56 am

Mina, ona yönelttiğim soru karşısında dün akşam kaybettiği heyecanı tekrar kazanmış gibi gözüktü gözüme. Saçma bir an... Aptalca ve kendini beğenmiş bir tavır ama hayatta görecek pek bir şeyi kalmamış yaşlı bir adamın küçük bir çocuğun hevesine şahit olup eski günleri anımsaması gibi bir hisse kapıldım. Biraz da ağlayasım geldi açıkçası...

Bir shinobi olarak eski, dengeli halime geri dönmem bana pek uzun gelen birkaç saniyeden fazla sürmedi. Pür dikkat dinledim Mina'yı. Özet geçmek gerekirse, yapay bir şekilde etrafındaki çevreyi zehirleyecek bir bitki yapılabilir. Şu an en çok üstünde durmamız gereken ihtimal bu en azından. Öğrendiğim bilgiler sonucunda araştırmamız gereken birkaç nokta daha geldi aklıma. Bu bitkinin zehrini hangi yolla yaydığı ve üreme düzeni gibi. Nasıl çalıştığını bilmediğimiz bir bitkiden tamamen kurtulmamız oldukça zor olacaktır. Ayrıca bu bitkinin tekrar üreme ihtimalini de göz önünde bulundurmamız lazım. Belki de bu bitkiyi zehirleyecek bir bitki ile mücadele etmemiz gerekiyordur... Yine de böyle bir çözümü tüm bitki örtüsünü etkilemeden uygulamak imkansız olacaktır... Daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.

Mina'dan ve benden sonra Kazuo kendi sırasını kullandı. Benim söylediklerime ek olarak Mina'nın güvenliği açısında önemli detaylar verdi. Kafamı sallayarak söylediklerini onayladıktan sonra sık ormanın içine daldık.

Şansımız yaver gitti. Aradığımız tarzda farklı bir bitki bulmamız yarım saat kadar sürdü. Bitkiyi fark eden Mina'nın hemen hareketlenmesi ise beni müdahale etmeye zorladı. Taç yaprakları tarafından cezbedilmiş bir arı gibi hızla renk cümbüşü bitkiye yönelen Mina'yı omzundan tutarak durduracağım. Canlı dönmesi gerek, canı bizden daha değerli. Mina'yı durdurduktan sonra "Mina-san, lütfen böyle şeyler yapmayın. Sizi güvenli bir şekilde köye döndüremezsek Juzo-san'la yüz göz olmamız gerekecek." diyeceğim. Kesin kızacak veya gıcık olacak ama ölü olmasından iyidir. Daha sonra çantamdan el küreği, kilitli poşet, eldiven ve bir parça bez çıkardım. Bezi ağzımı ve burnumu koruyacak şekilde bağlarken Mina'ya "Ne yapmam gerekiyor?" diyeceğim. Daha önce planladığımız gibi biri zehirlenecekse o kişi ben olacağım. Bezi bağladıktan sonra eldivenleri de takıp kürek ve poşetimle hazır bir şekilde Mina'yı dinleyip direktiflerini uygulayacağım. Mina'yı koruma işi de Kazuo'ya kalıyor. Son olarak bitkiye yaklaşmadan ve yaklaşırken etrafta herhangi bir tuzak veya izleyen var mı diye dikkatlice inceleyeceğim. Tedbirli olmalıyız.
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
Shimada Kazuo
Posts:123
Joined:September 1st, 2018, 1:31 am

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by Shimada Kazuo » September 7th, 2019, 3:26 am

Mina-san ömrü boyunca bilgisine muhtaç olunmasını bekleyen bir bilim kadını tavrındaki hareketlerine devam ediyorken kendisine sorduğumuz her soruda heyecanı gitgide artıyordu. Eh bu çok kötü bir şey değil ama bununla doğru orantılı olarak artan konuşma süresi biraz sıkmadı değil. Basit bir şeyi üç kelime ile anlatmak yerine üç cümleyle anlatması, Juzo-san’a söylediği yalana inanıp inanmadığını sorgulattırıyor bana. Yine de uzun ve sıkıcı cümlelerinin arasında bir madenci edasıyla gezindiğinizde bir şeyler bulmanız mümkün. Henüz Ishigakure’nin laboratuvarlarında gözlenilmemiş bu tarz bir çalışmayla karşı karşıya kalmamız yanında iki seçeneği getiriyor. Eğer cidden uğraştığımız bu mesele üçüncü kişilere bağlıysa o zaman aklıma iki seçenek geliyor, düşmanlarımız bu çalışmalarda bize siktiri çekmiş olabilir ya da bu bir jutsunun etkisi. İkincisi tamamen kendi düşüncem ve tahminim ama bana olabilitesi yüksek geliyor, chakranın neredeyse her şeyi mümkün kıldığı bu dönemde galiba bunu kimse garipsemez.

Yarım saatlik bir yürüyüşün ardından aradığımız şeyi bulmuştuk, tamamen bize verilen tanıma uyan bir çiçeğe göre büyük bir ağaca göreyse küçük bu bitki ortamın görünüş konusunda ormanın geri kalanına tamamen zıt bir rotada ilerlemekteydi.
Mina hızlıca ileri atılırken Butsuo artık alıştığım refleksleriyle onu hemen durdurmuştu. O yapması gerekenleri öğrenirken ben de haritamda bu bölgeyi üçgenle işaretledikten sonra çevreye bakınacağım. Çok umutlu değilim sonuçta burada gezen devriyeler ve yaşanan olaylar ayırt etmeyi imkansız hale getirecektir yine de bundan sorumlu kişiler varsa onlar hakkında ufak da olsa bir ipucunu basit bir hatayla kaçırmak istemem.

Bu saniyelik işleri bitirdikten sonra Mina’nın yanına dikileceğim bu sefer aradığım şeyse bir ipucundan ziyade tuhaf gelen bir hareketlilik vesaire olacak elbet. Bunu bir araştırma görevi olarak düşünmenin bize getireceği tek şey başarısızlık olur. Bu aynı zamanda bir eskortluk görevine döndü, tüm görev boyunca bunun bilincinde olmak zorundayız.

Olaylar biraz durulduktan sonra da Mina-san’la bir konuşma daha yapmam gerektiğini hissediyorum çünkü beni pek anlamışa daha doğrusu dinlemişe benzemiyor. Yazık, ben o sıkıcı destanları pür dikkat dinlemişken büyük ayıp. “Mina-san lütfen ani hareketler yapmayın ve yanımızdan ayrılmayın. Nedenini açıklamama da gerek yoktur herhalde?”, diyeceğim her zamanki ses tonumla.


In a world without gold we might've been heroes!
Künye
İsim: Shimada Kazuo
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Boy: 1.86
Kilo: 72
Köy: Ishigakure
Element: Fuuton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 37.500
Prestij: 8
Kullanılabilir GP: 20

Motivasyon
Fuuinjutsu Öğrenmek: Fuuinjutsu’ya abartılı derecede bir ilgisi vardır, derinlikleriyle Fuuinjutsu öğrenmek hayatta ki tek hedefidir hatta. Bunun uğruna Shinobi olmaya karar vermiş, şuanda çıktığı sıkıcı görevlere katlanmasının tek sebebi bir gün Fuuinjutsu’da ustalaşma hedefidir.

Komplikasyon:
Merak Belası: Normalde mantıklı karar verme yetisine sahip olan Kazuo. Bir şeyi merak ettiğinde kontrol mekanizmasını tamamen yitirir bunun sonucunda mantıklı veya mantıksız kararlar alabilir. Normalde pek zararlı bir şey gibi görülmese de Kazuo’da ki seviye tamamen farklıdır, aniden bir şeyi merak eder ve bunun mantıklı bir merak olmasına gerek bile yoktur.. Örneklemek gerekirse “Cübbeli adamı gizlice takip et.” Görevindeyken aniden beynine doluşan “Adamın kafası kel mi acaba?” sorusuyla birlikte kendini aniden adamın üstünde bulabilir. Bu problem, bazı görevler de kendisine sıkıntı yaratmıştır.

Özellikler

Profil
Güç: 4
Çeviklik: 7
Kondisyon: 4
Potansiyel: 4
Varlık: 5
Zeka: 6

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 2
[Varlık] Aldatma: 2
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin No Jutsu
Shinkuutai
Shinkuu Gyouku
Kaiten Shuriken
Zanshuu no Jutsu
Taijutsu
Musatsu - C Rank

Fuuinjutsu
► Show Spoiler
Genjutsu
Raigen
Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
► Show Spoiler
► Show Spoiler

Standart shinobi çantasına benzer çanta
Ödüller:
Hırsız Kim - C Rank
4. Yoklama
Chakra Taşları
[Ishigakure - Operasyon] Kita Usagi & Shimada Kazuo & Oita Butsuo
► Show Spoiler
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Shimada Kazuo & Oita Butsuo] Yeni Açan Çiçek

Post by GM - Naruto » September 12th, 2019, 3:27 pm

Mina’nın hızlı ve heyecanlı ilerleyişi karşısında bir anlık boşluğunuz onun bitkiye yaklaşmasına yetiyor. Kazuo’nun Mina’ya ayrıca dikkat ettiği anlarda Mina’nın yaşadığı bu heyecan, gerçekten bir gizemle buluşan birine ait gibi duruyor. Yüzündeki heyecanlı tebessüm, hızlı hareketler ve parıldayan gözler, Mina’nın yaşadığı bu durumun gerçekliğini ortaya koyuyor. Yine de sizin uyarınızla birlikte ilerleyişini kesen Mina, size doğru döndüğünde gülümseyerek “Kusura bakmayın, bu gerçekten de muhteşem değil mi?” diyor.

Uyarınızın ardından bitki ile aranıza kısa bir mesafe koyuyor ve bu esnada Butsuo da kürek, kilitli poşet, eldiven ve bir parça bez çıkarıyor. Hemen ardından Mina’ya sorusunu yönelttiğinde, Mina heyecanlı bakışlarının arasında “Bitkinin genel özellikleri solunum ile geçecek bir zehri işaret etmiyor.” diyor ilk olarak. Ancak bitki üzerindeki incelemeleri halen devam eden Mina “Böylesine bir ağacın dibinde bu şekilde var olmak çok da normal sayılmaz aslında.” dedikten sonra bitkinin toprakla bütünleştiği kısmı işaret ederek “Bakın, burada ne bir yeşillik ve ne de çoraklık. Bitkinin sonradan ekildiği her halinden belli.” diyor. Gerçekten de bitkin toprakla bütünleştiği kısmın bir santim kadar çevresinde sadece toprak zemin olması sizin de dikkatinizi çekiyor. Öte yandan etrafındaki yeşilliklerin herhangi bir zarar uğraşamamış olması da zihninize kazınan bir diğer detay oluyor.

Mina ikinizin de olurunu alarak bitkiye biraz daha yaklaşıp daha yakından inceleme yapmasının ardından “Zehrin temas ile geçeceğini düşünüyorum. Sonradan ekilen bir bitki olsa da, büyümesi pek de doğal değil gibi geliyor bana.” diyor. Hemen ardından Butsuo’ya dönen Mina “Bitkiyi tenin değmeden köklemeye çalış, kök saçaklarına ne kadar az zarar verirsek o kadar derin inceleme yapabiliriz.” diyor. Bu cümlesinden sonra heyecanlı tavırlarını sürdüren Mina Kazuo’ya döndüğünde ise “Biz de etrafa bir bakalım. Butsuo bizim görüş açımızda olacak şekilde çevreye bakınalım. Özellikle büyük ağaç gövdelerinin arkasına… Butsuo işini bitirdiğinde yanımıza gelir ve böylece hem vakit kaybetmeyiz hem de bu doğal olmayan bitkiye benzer bir şeyler bulabiliriz.” diyor. Mina’nın bu teklifi yaparken ortaya koyduğu heyecan ve sergilediği tavır, içinde herhangi bir kötülük barındırmıyor gibi geliyor kulağınıza. Tamamen merakından dolayı bir an önce başkaca bitkiler bulmak isteyen bir insanın söyleyeceği türden bu cümleler, size oldukça mantıklı ve inandırıcı geliyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Shirakami Vadi Ormanı”