[Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Kaya ülkesinin başkenti ve en büyük şehri.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » September 2nd, 2019, 6:53 pm

Fufufufufu... Sonunda aradığım kanıtı bulmuş olabilirim. Başından beri ondan şüpheleniyordum zaten fakat ağzımı kapamayı ve konuşmayı uzatmamayı seçtim. Bunun sebebi oldukça basitti, herhangi bir kanıta sahip değildim. Eminim ki konuşmaya devam ettiğim takdirde onun köşeye sıkıştığını görebilirdim fakat kanıtımın olup olmadığını sorduğu anda konudan rahatlıkla sıyrılacaktı. Bu yüzden sonuna kadar bekledim ve elime bir kanıt geçirmeye çalıştım. Her ne kadar hala kanıtımı ele geçirememiş olsam da bir şeyler sakladığından emin oldum. Artık Ishigakure'ye gidip durumu Ishichou-sama'ya anlatmam yeterli olacaktır. Bu konunun peşini bırakmayacağına dair inancım tam. Sonuçta her ne kadar değişmiş olsa da Ishichou-sama hala aynı Ishichou-sama.

Jotaro teklifimi reddettikten sonra "Beni yanlış anladınız, para konusunda zaten anlaşmıştık. Temizlik ise benim içimden gelen bir şeydi. Bunun için sizden herhangi bir ücret falan alacak değildim." dedim. Hemen ardından kısa bir ara verdim fakat konuşmasına izin vermeden devam ettim. "Sizin için uzun ve zorlu bir yolculuk olduğunu biliyorum. Suratınızı yetenekli bir doktora gösterdikten sonra dinlenmenizi öneririm." Hemen ardından bakışlarımı bir anlığına Rei-kun ve Tsugi-chan'a çevirdim. Birkaç saniye boyunca onlara baktıktan sonra tekrardan Jotaro'ya döndüm ve "O halde iyi günler." dedim. Hemen ardından ise arkamı döndüm ve şehrin kapısına doğru ağır adımlarla yürümeye başladım.

Minami'den çıkana kadar ağzımı dahi açmadım. Şehrin sınırları içerisinden çıktıktan kısa bir süre sonra yürüyüşümü kesmeden konuşmaya başladım. "Jotaro'nun kötü birisi olduğunu anlamışsınızdır. Yaptığı şeyler, eğer gerçekten de doğruysa, oldukça kötü şeyler... Peki sizce neden onu orada korudum? Neden dükkanının önünde ona yardım edebileceğimizi söyledim?" Konuşmamın bu kısmının sonuna geldiğimde ise bakışlarımı Rei-kun ve Tsugi-chan'a çevirerek cevaplarını beklemeye başladım.

İkili cevaplarını bana aktardıktan sonra, cevaplarına göre onları kafamla onaylayacak veya yanlış olduklarını belirtecek şekilde sallayacağım. Hemen ardından ise tekrardan konuşmaya başladım. "Aslında orada koruduğum kişi Jotaro değil, Toshinobu-san ve yanındaki insanlardı... Jotaro'yu öldürdükleri takdirde başlarına neler geleceğini orada da açıklamıştım. Bir daha ailelerini göremeyecekler, bir daha sevdikleri insanlarla beraber iş yapamayacaklardı. Bir süre sonra ise para kazanamadıkları için pis işlere bulaşmak zorunda kalacaklardı. Bunlar adam kaçırma da olabilir, kaçakçılık da, soygun da. Ne olduğu önemli değil, sonuçta yanlış şeyler yapmaya devam edeceklerdi." Kısa bir ara verdim ve biraz düşündükten sonra devam ettim. "Açıkçası bizimle karşılaştıkları için şanslı olduklarını düşünüyorum. Benim yerimde Ryu-san olsaydı, Toshinobu-san ve yanındakilerin kesinlikle canlı bir şekilde buradan ayrılmasına izin vermezdi. Çoğu shinobi de böyle yapardı... Lakin bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Belki bir shinobi olarak yapmamız gereken şey oydu fakat bir insan olarak bunu yapmamamız gerektiğini düşünüyorum... Her insanın özünde iyi birer birey olduğunu düşünüyorum. Bizi birbirimizden ayıran, iyi ve kötü yapan şey yaşadıklarımızdır. Bazılarımız oldukça kötü şeyler yaşamış olmasına rağmen dayanmayı başarır ve iyiliğin yolundan devam eder. Bazılarımız ise yaşadığı kötü şeylerin baskısı altında ezilir ve intikam gibi saçma duygulara kapılır ve bunun sonucunda kötü bir insan olur. Lakin dediğim gibi, hepimiz özümüzde iyi insanlarız. İşte tam olarak bu yüzden karşımdaki insanları ikna etmeye çalışıyorum. Gittikleri yolun yanlış olduğunu göstermek için elimden geleni yapıyorum. Sözlerimin birer saçmalık olduğunu düşündüklerini biliyorum fakat günün birinde beni anlayabileceklerini de biliyorum.

Konuşmamın bu kısmını bitirdikten sonra kısa bir ara verdim, suratımdaki gülümsemeyi büyüttüm ve devam ettim. "Jotaro'ya yaptığım teklifin amacı ise bizi içeri alıp almayacağını gözlemlemekti. Yolculuğun başından itibaren şüpheli davranan bir adamdı. Yolculuğumuz esnasında yaptığımız konuşmalardan anladığım kadarıyla bizden bir şey saklıyordu fakat tam olarak emin değildim. Elimde bir kanıt olmadığından dolayı da konuşmamızı fazla uzatmamayı tercih ettim. Fakat bizi içeri almamasıyla beraber aklımdaki şüphelerin doğrulandığını söyleyebilirim. Artık tek yapmam gereken şey Ishichou-sama'ya durumu ve çıkarımlarımı iletmek. Ishichou-sama'yı birazcık tanıyorsam bu konunun peşini bırakmayacak ve sonuna kadar araştırılmasını sağlayacaktır."

Konuşmamı bitirdikten sonra Ishigakure'ye doğru olan yolculuğumuza devam ettim. Yol boyunca Rei-kun ve Tsugi-chan'ın yorgun olduğunu görürsem biraz dinleniriz ve tekrardan yola koyuluruz.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » September 3rd, 2019, 9:35 am

Jotaro’ya son sözlerini söylemenin ardından, rahatlamış bir yüz ifadesiyle sizi süzen Jotaro “İyi günler. İyi günler.” diyor geçiştirmeli bir tonla. Ardından takım üyelerinle beraber Minami’nin çıkışına kadar gidiyorsunuz. Senin sessizliğin Rei ve Tsugi’ye de yansımışken, ikisinin de bir şeyler konuşmak istediğini anlayabiliyorsun. Yine de konuşmayı yapmak için doğru anı beklemeye devam ediyorsun.

Minami’nin sınırlarını terk etmenizin ardından, Rei ve Tsugi ile konuşmaya başlıyor ve ona sorunu yöneltiyorsun. Soruna ilk cevap veren kişi Rei olurken “Onu korudunuz çünkü bizim görevimiz onu korumaktı. Eğer onu korumak yerine Toshinaga-san’a yardım etseydik görevimizi yerine getirmemiş olacaktık-ya! Görevimizi yerine getirmediğimiz zaman da Ishichou-sama bizi azarlayabilirdi! Bunu istemediğiniz için Jurou-san’ı koruduk. Ama dükkanda niye yardım etmek istediniz onu anlamadım gerçekten-ya! Ben olsam hemen şikayet etmeye giderdim!” diyor heyecanlı bir şekilde. Sözleri kendinden emin, en azından ne yapacağını bilen ve Rei’nin klasik kafa karışıklığını içermeyen bir şekilde ağzından çıkıyor. Konuşma sırasının kendisine geldiğini anlayan Tsugi ise, Rei’ye nazaran donuk bir ses tonuyla “Bana kalırsa Jotaro’yu orada etkisiz hale getirip Ishigakure’ye götürmeliydik. Sonuçta Toshinobu-san ve ekibi bize saldıracakları için Ishigakure’nin bundan haberi olması gerekiyordu. Görevimiz Jotaro’ya Minami’ye kadar eşlik etmek olsa da, iyi insanlara zarar veren birisini ne olursa olsun yetkili kimselere teslim etmemiz gerekiyordu.” diyor. Bu anlatımıyla yaptıklarından ve seçimlerinden memnun olmadığını her halinden anladığın Tsugi, yine de saygısız veya seni sorgulayıcı bir tavır takınmaktan sakınıyor.

İkilinin cevaplarını almanın ardından kendi düşüncelerini ve yapmak istediklerini anlatmaya başlıyorsun. Rei ve Tsugi senin anlattıklarını oldukça dikkatli bir şekilde dinliyorlar. Konuşman boyunca Rei’nin söylediklerine katılmaya başladığını, Tsugi’nin ise halen çekimserliğini koruduğunu anlayabiliyorsun. Son cümlelerinin ardından Rei, kocaman bir gülümse ile bastıramadığı ses tonuyla “HARİKASINIZ CHIZURU-SENSEI! BEN BUNLARIN HİÇBİRİNİ DÜŞÜNEMEZDİM-YA!” diyor. Gözlerinden parıltılar saçan Rei’nin aksine, suratında donukluk bulunan Tsugi “Takımımızın kaptanı olarak düşüncelerinizi sorgulamam mümkün değil Chisa-sensei. Ancak Toshinobu-san ve diğerlerini korumak isterken, onun arkadaşlarından biri ölebilirdi. Şu an Jotaro elini kolunu rahatça sallıyor. Ishichou-sama’nın durumla ilgili bir şeyler yapacağından şüphem yok, ancak Toshinobu-san ve arkadaşlarının bizlere olan inancını kaybettiğini düşünüyorum. Size hiçbir şekilde zarar vermek istemeyen insanlara, bir suçluyu korumak adına zarar verdik. Bana kalırsa bunun hiçbir şekilde affı olamaz.” diyor kesin bir ses tonuyla. Cümlelerindeki saygın tavrı korumayı sürdüren Tsugi, tüm yaşananlara rağmen sana olan tutumu, onun ailesinden aldığı görgüyü ortaya koyuyor.
Off Topic
Konuşmayı sürdürme veya benzeri bir durumun yoksa, RP'nin sonunda köye ulaştığınızı belirtebilir, köye geldiğinde yapmak istediklerini yazabilirsin.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » September 3rd, 2019, 12:21 pm

Ağır adımlarla Ishigakure'ye doğru olan yolculuğumuza devam ederken çocuklara bir soru sordum. Aldığım cevapların beni tatmin ettiğini söylemekten gurur duyuyorum. Açıkçası Rei-kun'un bir şeyler düşünebileceğini tahmin etmemiştim ama yanılmışım ve yanıldığım için gerçekten de mutluyum.

Rei-kun'un düşünceleri benimkilere oldukça benzer şeylerdi. Ama asıl dikkatimi çeken şey bu sözcükleri söylerken kendinden emin durmasıydı. Normalde beynini kullanması gereken konularda pek iyi birisi olmadığı için sürekli olarak kafası karışırdı fakat bugün öyle değil. Bu da Rei-kun'un gün geçtikçe geliştiğinin bir göstergesidir. Hala ufak adımlar atıyor fakat adımlarının büyüklüğü kesinlikle önemli değil. Önemli olan ne olursa olsun ileriye doğru devam etmesidir.

Rei-kun'dan sonra Tsugi-chan'ın düşüncelerini dinledim. Onunla düşüncelerimiz pekte uyuşmuyordu, hatta tam olarak zıt olduğunu söyleyebilirim fakat bu durumdan memnunum. Kendi düşüncelerini çekinmeden bana aktarabilmesi gerçekten de harika bir hareket. Onun yaşındayken sürekli olarak susar ve köşeye çekilirdim. Sensei'nin her zaman daha iyisini bileceğini düşünürdüm fakat bu yanlış bir düşünce. Oysa konuşmalı ve fikirlerimi ona aktarmam gerekiyordu. Şahsen benim yapamadığım bir şeyi Tsugi-chan'da gördüğüm için gerçekten de mutlu oldum.

Konuşmamın ikinci kısmına geçtikten sonra Rei-kun'un gözleri parıldamaya başladı. Tsugi-chan'ın gözlerindeki donuk bakışlar ise aynı şekilde yerinde kalmaya devam etti. Konuşmamı bitirdiğimde ise Rei-kun harika olduğumu söyledi. Tsugi-chan ise aklındaki düşünceleri bir kez daha aktardı.

Tsugi-chan'ın konuşmasını bitirdikten sonra hafif bir kahkaha attım ve konuşmaya başladım. "Neden düşüncelerimi sorgulamayacakmışsınız? Bir takım olarak aklımızdaki her düşünceyi birbirimizle paylaşmalıyız. Gelecekte de yanlış yaptığımı düşündüğünüz anda bunu bana aktarmaktan çekinmeyin.

Gelelim senin düşüncelerine Tsugi-chan. Açıkçası bende Jotaro'nun gözlerimin önünde birisini bıçaklayacağını düşünmüyordum ve bunu ön görememenin benim hatam olduğunu kabul ediyorum. Fakat dediğin gibi onu yakalayıp Ishigakure'ye götürmemizin herhangi bir anlamı olmayacaktı. Toshinobu-san'ın dövüşümüzden önce söylediklerini hatırlamanı istiyorum. Onlarda mahkemeye çıkarma yolunu tercih etmişlerdi fakat her seferinde Jotaro bir şekilde kurtulmayı başarmıştı. Bunun sebebi ne peki? Tabii ki ellerinde herhangi bir kanıt olmayışı. Onu Ishigakure'ye götürdüğümüz takdirde biz de aynı durumla karşılaşacaktık. Ishichou-sama bize ne kadar güveniyor olsa da Jotaro'yu zindana atamayacaktı çünkü elimizde herhangi bir kanıt yok. Zindana girse dahi sadece birkaç gün sonra salınmak zorunda kalacaktı.

Diyelim ki senin dediğin gibi Jotaro'yu Ishigakure'ye götürdük ve zindana girmeden kurtulmayı başardı. Sonrasında ne olacaktı sence? Minami'ye döndüğü gibi bütün suçlarının kanıtlarından kurtulacak ve bir süre kötü işlerden elini ayağını çekecekti. Ortalık sakinleştikten sonra ise aynı şekilde davranmaya devam edecekti.

Jotaro'yu içeri tıkmak istiyorsak yapmamız gereken şey onun hakkında kanıt elde etmekti. Dediğim gibi önceden de ondan şüpheleniyordum fakat düşüncelerimde emin değildim. Sonuçta ben komplo teorilerini biraz fazla seven bir insanım. Bazı durumlarda aklıma saçma sapan düşünceler akın edebiliyor. O yüzden doğrulamak için bizi dükkanına almasını istedim. İçeri girebilseydik bir şeyler bulabileceğime eminim fakat girmeden de istediğim bilgiyi almayı başardım. Şimdilik tek yapmamız gereken şey Ishigakure'ye dönmek ve diğer shinobilerin bizim yerimize işi halletmesini beklemek. Açıkçası bizzat ben ilgilenmek isterdim fakat bu tarz işlerde pek iyi olmadığımı kabul etmeliyim. Bugün Jotaro'nun suratına yalan söylerken içimin acıdığını söylemem gerekiyor. Ben düz bir insanım, yalan söylemeyi sevmiyorum fakat insanların iyiliği için arada bir böyle ufak yalanlar söylemem gerektiğinin de farkındayım.

Hala aklında takılan, anlayamadığın bir nokta var mı? Eğer varsa dinlemekten memnuniyet duyarım. Lütfen çekinme, biz bir takımız, aklımızdaki bütün soruları konuşarak çözmemiz gerekiyor. Bana saygısızlık yapacak dahi olsan düşüncelerini duymaktan mutluluk duyarım."


Konuşmamı bitirdikten sonra yapacaklarımız ikiye ayrılıyor. Eğer Tsugi-chan'ın aklında herhangi bir konuda takılma varsa onunla konuşmama devam ederim. Fakat konuşmamayı tercih ederse veya benim düşüncelerimde doğru olduğumu söylerse Ishigakure'ye olan yolculuğumuza devam ederiz. Bu durumda Ishigakure'ye geldiğim gibi yapacağım ilk şey Ishichou-sama'nın odasına uğramak ve rapor vermek olacak.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » September 4th, 2019, 9:27 am

Söylediklerini dikkatli bir şekilde dinleyen Tsugi, konuşmanın sonlanmasına rağmen yüzünde tatmin olmamış bir ifadeyle etrafına bakınmaya başlıyor. Kafasında dolaşan düşünceleri şekillendirmeye çalıştığı belli olan Tsugi’nin üzerinde konuştuğunuz konuyu sürdüreceğini anladığın için, ona süre vermenin yerinde olduğunu düşünüyorsun. Bu sırada Rei’yi süzmeye başladığında ise, onun çoktan olan bitenden memnun olduğunu rahatlıkla görebiliyorsun. Hatta bu konuda o kadar rahat bir tavır gösteriyor ki, son konuşmanı tam olarak dinlemiş olduğundan bile şüphe ediyorsun. Ancak yine de, ilerleyişinizdeki güvenliği sağlamak adına sürekli gözleriyle etrafı taraması, belki de Tsugi ile yaptığın konuşmanın daha sorunsuz geçmesini sağlıyor.

Kısa bir süre sonra biraz çekingen, ancak yine de isterik bir tavırla lafa giren Tsugi “Siz takımımızın kaptanısınız ve her ne kadar bizim düşüncelerimizi önemsiyor olsanız da çıkacağımız görevlerde sizin vereceğiniz kararlara bağlıyız. Bu kararların benim açımdan doğru veya yanlış olmasının hiçbir önemi bulunmuyor, çünkü shinobi olarak görevim, üstlerim kararlarını yerine getirmektir.” diyor. Hemen ardından ise “Yine de fikirlerimi söylememi istediğiniz için konuşmaya devam ediyorum. Çünkü bu da emirlerinizden birisi sayılır… Chisa-sensei, bence sonuna kadar hatalısınız ve bu hatanızı Jotaro’nun dükkanına bizi almamasıyla telafi edemeyeceğiz. Sürekli bir kanıttan söz ediyorsunuz ama Jotaro sadece bizi dükkanına almadı! Bunun neresi kanıt? Bu neyin kanıtı? Toshinobu-san’ın adını söylediği Mitsukuni’nin ölümüne nasıl sebep olduğunu bulabildik mi? Jotaro’nun bunun gibi kaç insana ne şekilde zarar verdiğini keşfettik mi? Hayır! Elimizde sadece boş bir dükkana girememiş olmak var ve bana sorarsanız bu hiçbir şeyin kanıtı değil! Jotaro dükkana epeydir uğramadığını, mallarını zaten satmaya götürdüğünü, dönüş yolunda aldığı malları dükkana koyacağını söylediğinde, onun hakkında ne düşünecekler? Masum olduğunu!” diyor. Bu noktada ses tonu giderek artan ve bastıramadığı bir kızgınlığı ortaya çıkarmaktan çekinircesine duran Tsugi “Oysa Jotaro Toshinobu-san’ın arkadaşına tantousunu sapladığı anda, onu yakalayabilir ve Ishigakure’ye götürürdük. Bu kez kendisini kurtarmak yapabileceği hiçbir şey olmazdı. Şimdi Minami’de belki de pisliklerini örtmek için sizin bahsettiğiniz ama bir türlü göremediğiniz delilleri yakıyor ve hatta birilerine rüşvet vererek adını temize çıkartıyordur! İşte bu yüzden bana kalırsa yanlış bir seçim yaptınız Chisa-sensei!” diyor. Sesindeki ve tavrındaki agresifliğin anbean farkında olan Tsugi, bir anda konuşmasını kesip utanırcasına adımları yavaşlarken “Saygısızlık etme niyetinde değildim Chisa-sensei, lütfen bağışlayın!” diyor içten bir özrün verdiği buruklukla.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » September 6th, 2019, 11:58 am

Tsugi ile aramızdaki konuşmaya devam ederken gözlerim bir anlığına da olsa Rei-kun'a kaydı. Verdiğim kararla alakalı hiçbir sıkıntısı bulunmuyor, aksine bu karardan oldukça memnun olduğunu anlayabiliyordum. Asıl dikkatimi çeken şey ise görevimiz bitmiş olmasına rağmen rehavete kapılmamış olmasıydı. Bize kimsenin saldıracağını düşünmüyorum ama bu yaptığı gerçekten de harika bir şey. Hele onun gibi ilk görevinde olan bir shinobi için gerçekten de harika.

Rei-kun'u incelemeyi bitirdiğim sırada Tsugi-chan kafasındaki düşünceleri toparladı ve konuşmaya başladı. Bunca zamandır sakinliğini korumaya çalışan Tsugi-chan sonunda kendini öfkeye teslim etmiş ve ağzına geleni söylemeye başlamıştı. Onun konuşmasını dinlemeye devam ettikçe suratımdaki gülümseme birkaç kat daha fazla artıyordu. Açıkçası onu böyle görmekten dolayı oldukça memnunum.

Tsugi-chan konuşmasını bitirdiğinde benden özür dilemeyi ihmal etmedi. Onun bu özrünü duyduktan sonra istemsizce kahkaha atmaya başladım. Birkaç saniye boyunca güldükten sonra ise derin bir nefes aldım. "Özür dilemene gerek yok, böyle davrandığın için gerçekten de mutlu oldum. Açıkçası sizlerin sorgusuz sualsiz emirleri uygulayan birer kuklaya dönüşmesini istemiyorum. Hepiniz düşünmeli ve olayları kendi açınızdan yorumlayabilmelisiniz. Bunu yaparken öfkelenmeniz veya saygısızca davranmanız kesinlikle önemli şeyler değil.

Gelelim konumuza... Toshinobu-san'ın ağzından çıkan sözcüklere inanmanın bir hata olduğunu düşünüyorum. Bir anda karşımıza maskeleriyle beraber çıkıyorlar ve korumakla yükümlü olduğumuz adamı öldürmek istiyorlar. Sence böyle davranan bir insanın sözlerinin doğruluğunu sorgulamam yanlış bir şey mi?

Jotaro, Toshinobu-san’ın arkadaşına tantousunu sapladığı anda, onu yakalasaydık ve Ishigakure'ye götürseydik büyük bir hata yapmış olurduk. Toshinobu-san'ın grubuyla karşılaştıktan sonra Jotaro ile konuşmama devam ettiğimi görmüşsünüzdür. Orada bana söylediklerini direk size aktarayım: 'O adamlar beni öldürmeye çalışıyorlardı ve hakkımda iftira atıyorlardı! Tamam, sen görevin gereği beni korudun ve onlara karşı koydun. Ancak sen ne kadar pataklarsan patakla, hep saldırmaya devam edeceklerdi. Hatta sonunda üçe karşı bir sana saldırdılar! Ben de korktum, tamam mı? Çünkü orada sana bir şey olsa beni onların elinden kimse alamazdı! Korktuğum için de adamı bıçakladım! Hem işe de yaradı, gördün mü? Önümüzden çekildiler ve seni de daha fazla yormadılar!'

İşte Jotaro'nun ağzından duyduğum kelimeler bunlardı. Sence söylediklerinde haksız mı? Elbette yalan söylediğini biliyorum fakat bu sözlerinde gerçekten de haklı. Çünkü onun orada yaptığı şey aslında kurallarımız tarafından suç olarak görünmüyor. Kaya Ülkesi'nin adalet sistemi karşısında Jotaro'nun bu yaptığı şey nefsi müdafaa olarak geçiyor. Hakimlerin gözünde ise kendisini öldürmek isteyen bir hayduta karşılık verdi olarak görünüyor.

Jotaro'nun bizi dükkana almaması aslında bir şeyler sakladığının en büyük kanıtı. İçeriye girmek istediğimde özellikle kapının önünde beklemesi beni ne olursa olsun içeri almayacağının göstergesiydi. İçeri girmeyeceğimi, gideceğimizi söylediğimde ise suratında rahatlamış bir ifade vardı. İçeri girdiğimiz takdirde bir şeyler bulabileceğimizi biliyorum fakat bunu yapmak bizim işimiz değil. Dediğin gibi belki de şu an kanıtları yakmakla meşgul fakat bu önemli değil. İstediği kadar kanıtları yok etsin, istediği kadar rüşvet versin yine de suçları ortaya çıkacaktır. Köyümüzdeki diğer shinobilere güvenmemiz de bizim görevlerimizden biridir.

Hala aklında bir şeyler varsa dinlemekten memnun olurum."


Konuşmamı bitirdiğim anda suratımda kocaman bir gülümseme vardı. Bunun sebebi ise Tsugi-chan ile böyle bir konuşma yürütebilmenin verdiği mutluluktu.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » September 12th, 2019, 3:01 pm

Tsugi senin ağzından çıkan cümlelerin her birini dikkatli bir şekilde dinliyor. Gözlerinde, yaptığın açıklamalara karşı düşüncelere daldı, onları zihninde tarttığını rahatlıkla görebiliyorsun. Ancak yüzünde halen sürmek olan tatminsizlik ifadesi dinmek bilmiyor. Senin kahkahaların ve cana yakın konuşmaların, üzerinde konuştuğunuz konu hakkında ona pek de tesir ediyor gibi görünmüyor. Yine de cümlelerini tamamlayıp sırayı Tsugi’ye bıraktığında, Tsugi doğrudan konuşmaya girmek yerine, düşüncelerinde dolaşmaya devam ediyor. Kısa bir sürenin ardından ise “Belki haklısınız Chisa-sensei, ancak Toshinobu-san Mitsukuni isimli arkadaşının ölümünden bahsederken, Jotaro sadece “Bir anlaşma yapmıştık ve o da anlaşmaya uymadı! Ben ne yapabilirdim ki? Bu işe ben de para yatırmıştım!” demekle yetindi. Yani o adamın ölümü, arkasında bıraktıları Jotaro için hiçbir anlam ifade etmiyordu. Toshinobu-san’ın konuşmaları ve Jotaro’nun tavırları birleştiğinde, buna benzer olayların ilk kez yaşanmadığı açıkça ortadaydı bana kalırsa.” diyor. Bu noktada cümlelerine kısa bir ara veren Tsugi bakışlarını yere doğru indirirken “Ayrıca Toshinobu-san’ın sizinle dövüşmemek adına verdiği çabayı görmezden gelmem imkansız. Bu yüzden Toshinobu-san’ın söylediklerine katılmamak, ona inanmamak elde değil. Hem Jotaro’nun tüm şüpheli hareketleri ve sizin nefsi müdafaa olarak değerlendirdiğiniz olay, bu adamın suçlu olduğu haykırıyor. Bu sebeple de Chisa-sensei, ne tür bir açıklama yaparsanız yapın, bu konuda hatalı davrandığınızı düşünüyorum. Elbette, Jotaro’yu doğruca Ishigakure’ye götüremezdik, ancak bir insana tantou saplamasının ardından, bu öylece es geçip görevimize devam edebileceğimiz bir durum olmaktan çıkıyor.” diyor.

Tüm konuşmasında mahcup bir hava bulunan Tsugi, konuşmasının ardından derin bir nefes aldıktan sonra ise “Bu düşüncelerimin sizi bağlamadığını bir kez daha yinelemem gerekiyor. Her ne kadar bizim sorgulamamızı ve emirleri dinleyen kuklalar olmamamızı arzulasanız da, ailemin verdiği eğitim ve akademide gördüklerim bundan farklı. Bu yüzden Chisa-sensei, başka konularda ve görevlerde böylesine bir tartışmaya girerek sizi küçük düşürmek istemiyorum. Söylediklerimden dolayı bir kez daha affınıza sığınıyorum.” diyor son derece pişman bir şekilde. Sanki kendini tutamayarak söylemiş olduğu düşüncelerinin ardından dilediği affın son derece içten ve inançlı olduğunu görebiliyorsun. Bu sebeple içini yavaşça kemirmeye başlayan bir düşünce, Tsugi’nin küçük yaşlarda ailesi tarafından verilmeye başlayan eğitimin izlerinden kolay kolay kurtulamayacağını söylüyor. Dolayısıyla, öğrencilerine empoze etmeye çalıştığın sorgulama konusundaki tavrın Tsugi’ye ulaşması bir hayli zor görünüyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » September 18th, 2019, 1:22 am

Tsugi-chan'ın konuşmasını sonuna kadar pür dikkat dinledim. Söylediklerinde haklı olduğu kısımlar elbette mevcuttu fakat hala beni ikna edebilmeyi başarmış değil. Elbette düşüncelerimizin kesişen noktaları bulunuyor fakat sonuç kısmında tamamen zıt noktalara bakıyoruz. Açıkçası Tsugi-chan'ın yöntemini tercih etseydim Jotaro'nun bir şekilde paçasını kurtarabileceğini düşünüyorum. Mahkemeye çıktığında elinde bir çok kozu bulunacaktı fakat bizim elimizde herhangi bir kanıt olmayacaktı. İçimden bir ses koruduğumuz kervanlarda yasal olmayan bir şeyler olduğunu söylüyor fakat içimdeki sese güvenemem. Jotaro'nun ne olursa olsun zindana düşmesini istediğimden dolayı bunu yapamam. Onun gibi kötü birisinin dışarıda özgürce gezmesini istemiyorum...

Tsugi-chan konuşmasını bitirdikten sonra kafamı, onu anladığımı belirtircesine salladım. "Seni değişmen için zorlayacak değilim. Zaman içerisinde değişip değişmeyeceğine karar vermesi gereken kişi sensin." Suratıma koca bir gülümseme yerleştirdikten sonra devam ettim. "Açıkçası hala beni ikna edebilmiş değilsin ama bu konuşmayı uzatmamızın bir anlamı olacağını da düşünmüyorum. Sonuçta şimdilik ikimiz de birbirimizi anlamayacağız gibi görünüyor."

Konuşmamı bitirdikten sonra Ishigakure'ye doğru olan yolculuğumuza devam ettik. Köye vardığım anda yapacağım ilk iş Ishichou-sama'nın odasına gitmek ve raporumu vermek olacak.
Geç gelen kısa bir tur için özür dilerim fakat bu sıralar fazla zaman bulamıyorum.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » September 18th, 2019, 1:42 pm

Birbirinizle anlaşamayacağınız yönündeki sözlerine katıldığı her halinden belli olan Tsugi, sana herhangi bir cevap vermeden kafasını sallamakla yetiniyor. Yolculuğunuz boyunca bu konu dışında birçok şeyden bahsederek Ishigakure’ye kadar sorunsuz bir şekilde geliyorsunuz. Köye girmenizin ardından ise doğruca Ishichou Binası’nın yolunu tutuyor ve Ishichou’ya rapor vermeye gidiyorsunuz.

Ishichou Binası’na girip Ishichou’nun odasının yolundan ilerlediğiniz anda, daha önce bina içerisinde birkaç kez gördüğün, ancak ismen bilmediğin, sevimli bir suratı olduğu söylenebilecek olan bir Jounin seni durduruyor. Elindeki evrakları koltuk altına sıkıştıran Jounin yüzündeki kocaman bir gülümsemeyle seni selamladıktan sonra “Chisa’ydı değil mi?” diyor bir sorudan çok konuşmaya giriş için hazırladığı bir zemini gösterircesine. Senden gelen cevabı bile beklemeyen Jounin “Ishichou-sama bir iş için yerinde yok ve eğer bu sürede görevden dönmen halinde yazılı bir rapor hazırlamanı istedi. Raporunu hazırlayıp bana verebilirsin.” diyor. Hemen ardından ise yanındaki Rei ve Tsugi’ye bakıp bakışlarını tekrar sana çeviren Jounin “Ayrıca Ishichou-sama takım üyelerinin görev performansıyla ilgili de detaylı açıklamalarda bulunmanı istedi. Onu da raporunun son kısmına eklersin. Ben buralarda olacağım, işin bitince beni bulursun.” diyor. Hemen ardından ise tekrar selam vererek yanından ayrılıyor.
Off Topic
Eğer yapacak başka bir şeyin yoksa, raporunu hazırladıktan sonra konuyu bitirebiliriz.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by Kotegawa Chisa » September 19th, 2019, 12:47 pm

Tsugi-chan ile olan konuşmamızı bitirdikten sonra Ishigakure'ye olan yolculuğumuza devam ettik. Yaşadığımız tartışmadan dolayı aramızda bir soğukluk olabileceğini düşünüyordum fakat yanılmışım. Her zaman yaptığımız gibi normal bir şekilde konuşmaya devam ederek yolculuğumuzu sürdürdük.

Ishigakure'ye geldiğimiz anda doğruca Ishichou binasına doğru hareketlendik. İçeri girdiğimizde daha önceden görmüş olduğum bir Jounin tarafından çevrildim. Ishichou-sama'nın şimdilik odasında olmadığını, raporu yazılı bir şekilde ona iletmemi istediğini söyledi. Raporuma Rei-kun ve Tsugi-chan'ın performansları hakkındaki düşüncelerimi de yazmamı istediğini söyledi. Onu başımla onayladıktan sonra bana selam verdi ve yanımdan uzaklaşarak ayrıldı.

Aramızda geçen konuşma bittikten sonra yanımdaki ikiliye döndüm. "Ishichou-sama burada olmadığına göre evlerinize gidip dinlenebilirsiniz." Ardından ikilinin ayrılmasını beklemeye başladım.

Tsugi-chan ve Rei-kun yanımdan ayrıldıktan sonra bir kalem kağıt bulup raporumu yazmaya başladım.
Sizin yanınızdan ayrıldıktan sonra Ashigaki Rei ve Mizutani Tsugi ile buluşup görevimizin ne olduğunu onlara anlattım. Aramızda geçen ufak bir konuşmadan sonra bize belirtilen konuma doğru harekete geçtik. Köyün çıkışında Jotaro ve iki adet kervanıyla karşılaştık. Yolculuk boyunca Jotaro ile aramda basit sohbetler geçti. Yaklaşık 1 saat boyunca ilerledikten sonra ise yolumuzun üzerine kurulan bir tuzakla karşılaştık. Tuzakları nasıl halledeceğimizi düşündüğümüz sırada ise 10 kişilik bir grup maskeli insan yolumuzu kesti.

Maskeli insanlarla aramızda geçen konuşmanın ardından adlarını ve amaçlarının ne olduğunu öğrendim. Liderliğini Ogino Toshinobu'nun yaptığı grup Asakura Geçidi'nde bulunan, kervanları korumakla görevli olan paralı askerlerden oluşuyordu. Amaçları ise korumakla yükümlü olduğum Jotaro'yu öldürmekti. Toshinobu'nun söylediklerine göre Jotaro kağıt üzerinde çeşitli hileler yaparak insanları dolandırmış ve bazılarının ölümüne neden olmuştu. Mitsukani-san adındaki birinin Jotaro yüzünden intihar ettiğini söylediklerinde ise Jotaro, bir anlaşma yaptıklarını ve Mitsukani'nin anlaşmaya uymadığını söyledi.

Grupla aramızda geçen arbedede herhangi birisine zarar vermemek için elimden gelen her şeyi yaptım. İşler oldukça iyi gidiyordu fakat bir anda Jotaro belirdi ve bana saldırmaya çalışan bir insanın sırtına tantousunu sapladı. Bunu gördüğüm anda kendime hakim olamadım ve Jotaro'nun suratına bütün gücümle bir yumruk attım.

Yaralı adamı kurtarmaları için Rei ve Tsugi'yi görevlendirdim. İkili yanımızdan ayrıldıktan sonra liderlerini ikna etmeyi başardım ve geri çekildiler.

Bu olaylar yaşandıktan sonra Jotaro'nun suratına ilk yardım uyguladım ve ikiliyi beklemeye başladım. Yaklaşık 1 saat sonra yanımıza geldiler ve Jotaro tarafından yaralanmış kişinin hayatta olduğunu söylediler. Dönüş yolculukları esnasında karşılaştıkları Toshinobu ise onlara bir parşömen verdi. Parşömen yolumuzu kapayan tuzakların mühürlerini ortadan kaldırdı, ardından parşömeni yakarak yok ettim. Bunun sebebi Toshinobu'nun parşömenin yakılması gerektiğini söylemesiydi. Yakılmadığı takdirde risk oluşturabileceğini düşündüğümden dolayı parşömeni yakarak imha ettim.

Yolculuğumuza devam ederken Jotaro ile konuşma fırsatı yakaladım. İşi sırasında sürekli olarak yalancı bir şive ve sahte isimler kullandığını söyledi. Ona bunun bir tüccar için saçma olduğunu söylediğim anda ise köşeye sıkışmaya başladığını hissettim fakat konuşmayı uzatmadım. Kervana geçebileceğini söylediğim anda vücut dilinden rahatlamış olduğunu anladım. Konuşmaya devam ettirseydik elbette köşeye sıkışacaktı fakat elimden onu suçlayabileceğim herhangi bir kanıt olmadığından dolayı konuşmamız sonuçsuz kalacak ve benden şüphelenmeye başlayacaktı.

Minami'ye vardığımız anda bizden dükkanına kadar eşlik etmemizi istedi. Dükkanın içerisi yıllardır uğranmıyor gibiydi, bu durum şüphelerimin daha da artmasına neden oldu. Şüphelerimi doğrulamak adına ona yardım etmeyi teklif ettim. Lakin içeriye girmemi engellemek için kapının önünde durdu ve dükkanını böyle sevdiğini söyledi. Gideceğimizi söylediğim anda ise tekrardan rahatlamış olduğunu fark ettim.

Jotaro'nun bir şeyler sakladığını ve araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Kendisini bir çok yalanla sarmalamış, kötü birisi olduğunu düşünüyorum.
İkinci kağıdı aldıktan sonra raporumu yazmaya devam ettim.
Mizutani Tsugi
Mizutani ailesine yaraşır bir shinobi olduğunu ve gelecekte çok önemli yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Görev esansında bir anlığına olsa dahi dikkatini kaybetmedi. Paralı asker grubuna karşı olan dövüşü esnasında onun dövüşünü detaylı bir şekilde inceleme fırsatım olmadı fakat Ashigaki Rei ile beraber 7 kişiyle rahatlıkla başa çıkabildiğini gördüm.

Kendisi genellikle sessiz ve emirlere uyan birisi. Emir ne olursa olsun sorgusuz sualsiz ona uyar. Aklında şüphe kalsa dahi öncelikle emri getirir, sonrasında ise şüphelerini aktarır. Ailesi tarafından kemiklerine işlenmiş olan bu özelliğin hayatı boyunca onunla birlikte gidecektir. Tabii kendisi değişmek istemezse.
Ashigaki Rei


Rei'nin güçlü yönlerinden birisi kesinlikle zekası değil. Hatta akranlarına kıyasla bayağı geri bir zeka seviyesine sahip olduğunu söyleyebilirim. Fakat bu sadece günlük yaşantısında onu etkiliyor gibi gözüküyor. Zira dövüş sırasında oldukça yetenekli bir shinobi. Heyecanlı bir kişiliğe sahip olmasına rağmen soğukkanlılığını koruyabiliyor.

Fiziksel olarak aşırı derecede fit birisi. Akademi'den yeni çıkmış bir Genin'den beklenmeyecek derecede hızlı ve güçlü. Diğer alanlarda da kendisini geliştirmeyi başarabilirse harika bir shinobi olabileceğini düşünüyorum.
Raporu yazmayı bitirdikten sonra Ishichou Binası'nın içerisinde dolaştım ve benimle konuşan adamı aradım. Birkaç dakika boyunca yürüdükten sonra onunla karşılaştım ve raporumu teslim ettim. Hemen ardından evime doğru harekete geçtim. Açıkçası şu an tek isteğim sıcacık bir banyo. Hemen ardından ise sıcacık yatağıma geçecek, yorganı boğazıma kadar çekecek ve uyuyacağım! Bir günden uzun bir süredir ayaktayım ve artık uyumak istiyorum.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Kervan Koruyucusu

Post by GM - Naruto » September 24th, 2019, 10:47 am

Raporunu gördüğün Jounine teslim etmenin ardından evine geçiyor ve sıcak bir banyonun ardından hemen uykuya dalıyorsun. Sabah kendini Ishigakure sokaklarına atmak için hazırlanıp dışarıya çıktığında ise, kapının önünde üzerinde Ishichou’nun mührünü taşıyan bir zarf görüyorsun. Zarfı alıp hemen açıyor ve içindekileri okumaya başlıyorsun.
Kotegawa Chisa

Aslında bu konuşmayı yüz yüze yapmayı isterdim, fakat biliyorsun zor zamanlardan geçiyoruz ve bu zor zamanlarda görevlerim gereği sizlerle yeteri kadar ilgilenemiyorum. Umudum bugünlerin son bulacağı gün, tekrar eskisi gibi neşeli bir şekilde sohbet etmek. O günü hep birlikte getireceğimize inancım tam, tıpkı size olan güvenim gibi…

Görevle ilgili olarak yaptıklarını takdir ediyorum. İçinde bulunduğun durum, raporundan anladığım kadarıyla, tam bir seçim yapmanı gerektirecek nitelikteymiş. Görev mi yoksa sağ duyun mu? Bunların ikisinin de muazzam önemli şeyler olduğunu düşünüyorum. Görev ne kadar önemliyse sağ duyunuzun da o kadar gerekli olduğuna… Bu sebeple karşılaştığın durum karşısında görevi tercih etmen bir yönetici olarak beni sevindirdi. Ishigakure’nin size sunduğu görevin kutsallığını hiçbir şeye değişmemen takdir edilesi. Fakat, sana sadece bir tavsiye olarak söylemeliyim ki, sağ duyunu ihmal etme. Artık sen ve dostların, kaba tabirle dünkü çocuklar değilsiniz. Her birinizin üzerinde yük ve sorumluluk çok daha fazla. Çünkü sizler bu sorumluluğun altından kalkabilecek kapasiteye ve niteliğe sahipsiniz. Geçmişte yaptığınız yanlışlar veya bundan sonra yapacağınız yanlışlar, sahip olduğunuz bu kapasite ve nitelikte bir değişiklik yaratmayacaktır. Önemli olan, Ishigakure’nin yararına hareket etmenizdir. Her birinizin bu düsturu edindiğine eminim ve bundan sonra yapacağınız katkıları dört gözle bekliyorum.

Jotaro konusunda ise, Daimyo-sama’ya olayları anlatacağım ve ona izlenimlerini de içeren bir mektup yollayacağım. Bu konuda gereğinin yapılacağını düşünüyorum. Sana bu satırları yazmadan önce, Jotaro köye yaptığı ödemenin bir kısmının iadesi talep etti. Onda bıraktığın hasarlar gereği bu paranın tarafına iade edilmesini, aksi takdirde konuyu Daimyo-sama’ya taşıyacağını söylüyordu. Fakat bu talebini reddettim. Eğer emrim altımdaki bir shinobi, korumakla görevli olduğu birine dahi bir zarar vermişse, bunu haklı sebeple yaptığına inanıyorum. Belki bu olay büyür, belki büyümez… Ama yaptığın seçimler, geri adım atmamamı söylüyor. Bu konuda sen de evhamlanma ve endişeye kapılma.

Takım üyelerine gelirsek… Aslında görevde başınıza neler geldiğinden çok, Rei ve Tsugi’nin neler yaptığı ve nasıl bir uyum gösterdiği benim için daha önemli bir konuydu. Tsugi, ailesinden aldığı eğitimle birlikte, Ishigakure’nin çıkarları doğrultusunda kendisine verilen hiçbir emri düşünmeden yeri getirebilecek birisi. Bunu teyit eden düşüncelerin bir yönetici olarak beni sevindiriyor. Fakat onun senin takımında olmasının bir sebebi var… Sen sağ duyularına güvenen ve düşmanlarına bile zarar vermeden önce durup düşünen birisin. Tsugi’nin de buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ona bunu verebilecek yegane insanlardan birisin ve bu konuda da sana güveniyorum.

Rei’ye gelirsek… Onun sahip olduğu özellikleri benim gibi görebilen biri olduğunu duymak oldukça sevindirici. Zira akademide aldığı eğitimler sonucunda genin rütbesi verilmesini kimse onaylamıyordu. El mühürlerini bile karıştıran birisi olduğu düşünüldüğünde, çok haksız da sayılmazlar. Ancak kendi inisiyatifimle onun genin olmasını sağladım ve onun da eksiklerini seninle giderebileceğini düşünüyorum. Doğruyu söylemek gerekirse, Rei’nin gelişimi konusundaki ilk tercihim Jirou Ryu’ydu, fakat onun farklı bir yoldan shinobiliğini geliştirmesini uygun görmüş olmamız neticesinde, Rei’nin sorumluluğunu sana aktardık. Bu sorumluluğun altından kalkabileceğine olan inancımızı tekrar yinelemek isterim.

İlk gününüzden bugüne jenerasyonunuz çok yol kat etti ve hala daha gelişmeye devam ediyorsunuz. İçinde bulunduğumuz zor günleri elbirliğiyle sonlandıracağımıza inancım tam ve bu konuda her birinize güveniyorum. Ishigakure’nin güvenini kazanmış olan sizlerle, geleceğin çok daha aydınlık olacağına inanıyorum.

Rokudaime Ishichou
Shinkai Kurumi
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Minami Şehri”