[Kotegawa Chisa] Sorular

Ishigakure liderine ait yapı.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

[Kotegawa Chisa] Sorular

Post by Kotegawa Chisa » November 17th, 2019, 11:02 pm

Kış mevsiminin sonlarında olmamıza rağmen hava hala ilk günkü kadar soğuk. Hala dışarıya çıkarken üstüme kalın bir şeyler almam gerektiği için mutlu olduğumu söyleyebilirim. Tenini fazla göstermeyi sevmeyen bir insan olarak en sevdiğim mevsimin kış olduğunu da söyleyebilirim! Elbette artık insanlar eskisi gibi bana canavar gözüyle bakmıyor fakat yine de dik dik bakılmaktan pek hoşlanmıyorum. Yani, sonuçta kim dik dik bakılmaktan hoşlanır ki? İlgi odağı olmakla ilgili bir problemim yok fakat mümkünse gölgelerin arasında varlığımı sürdürmeyi tercih ederim. Bu söylediklerimin hayallerimle ters düştüğünün farkındayım. Dünya'nın en güçlü insanı olmak isteyen birisinin ilgi odağı olmamak istemesi tamamen bir saçmalıktan ibaret, bunun da farkındayım. Yine de mümkün olduğunca ilgiden uzakta olmak istiyorum, en azından şimdilik.

Paltomu giydikten sonra ağır adımlarla beraber Ishichou-sama'nın binasına doğru ilerlemeye başladım. Geçtiğimiz aylarda bir çok olay yaşadım ve aklımda bu olaylarla alakalı yüzlerce soru var. Motoki-kun'a ne olduğunu, Shijo-kun'un tedavisinin hangi aşamada olduğunu ve en son olarakta Jotaro ile ilgili bir şeylerin yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyorum. Elbette söylediklerimden iki tanesi tamamen bahanelerden ibaret, asıl merak ettiğim şey Shijo-kun'un tedavi edilip edilemediği. Bunca zamandır düşünmemeye çalışıyordum çünkü düşünmeye başladığım takdirde aklımdan atamayacağımı biliyordum. Edindiğim ilk arkadaşımın bu halde olması gerçekten de içimi acıtıyor. Sonunda onunla yakınlaşmaya başladığımı hissediyordum ve olanlara bak... Üstelik bunun sorumlularından birisi de benim. Eğer biraz daha erken savaş alanına gidebilseydik, eğer Shijo-kun bizi uyarmak için bağırmasaydı başına bunların hiçbiri gelmezdi. Sırtından giren katananın göğsünden çıkışını hala gözlerimi kapadığımda görebiliyorum. Onu Ishigakure'ye getirirken ki halini de hatırlıyorum. Bir ölünün beyazlığın sahip tenini, nefes alırken zorlanışını hala hatırlıyorum. Her ne kadar hatırlamak istemesem de hatırlıyorum...

Bir yerden sonra düşüncelere öyle dalmışım ki kendime geldiğimde Ishichou Binası'nın hemen önünde dikiliyordum. Derin bir nefes aldıktan sonra suratımdaki hüzünlü ifadeyi yok ederek içeriye girdim. Birkaç shinobiye selam verdikten sonra görevli olduğunu düşündüğüm shinobinin yanına giderek konuşmaya başladım. "İyi günler." dedim suratımda kocaman bir gülümsemeyle. "Ishichou-sama veya Juzo-san ile görüşmem mümkün mü? Kendileri müsait mi acaba?" Konuşmamı bitirdikten sonra alacağım cevabı beklemeye başladım. İkiliden hangisiyle görüşmem mümkünse onun yanına gitmeyi planlıyorum.
Last edited by Kotegawa Chisa on December 1st, 2019, 2:09 pm, edited 1 time in total.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by GM - Naruto » December 2nd, 2019, 9:56 am

Kış günlerinin soğukluğunun en fazla hissedilmeye başladığı günlerin birinde Ishigakure sokaklarına çıkıyorsun. İlk önce yatağından çıkarken hissettiğin soğuğa alışsan da, evdeki işlerini bitirip paltonun giymenin ardından dışarı çıktığında, ikinci bir soğuk dalgası seni karşılıyor. Ufak bir ürperti ile titremenin ardından, boynunu istemsizce vücuduna doğru çekiyor ve kollarınla vücuduna sıkı sıkı bastırarak soğuğa karşı içgüdüsel bir önlem alıyorsun.

Ishigakure sokakları, eski canlılığının çoktan yitirmiş bir halde karşılıyor seni. Evlerin bacalarından, sabah erken saatlerinde başlayan duman kendini belli ediyor. İnsanlar mümkün olduğunca evlerinden çıkmamaya özen gösteriyor ve bu durum karşısında köyün sokakları neredeyse tamamen shinobilere kalmış oluyor. Dükkanlarını açan adamların sokaklara attığı tezgahların hiçbir eski yerlerinde bulunmuyor. Dükkanların hafif buğulu camların ardında görebiliyorsun bu tezgahları ve içeride oturan dükkan sahiplerini. Arada bir denk geldiğin insanlar, hızlıca adımlayarak geçip gidiyorlar yanından. Seni tanıdıkları ve hatta fark ettiklerini bile söylemek epey güç. Kimisi dünden alınmayı unutulmuş yiyeceklerle geçip giderken, bazılarının da gece mesaisinden evlerine döndüğünü anlayabiliyorsun. Hepsinin ortak noktası, soğuğun ve sabah mahmurluğunun üzerlerinde olması. Shinobiler ise, daha dinç bir şekilde gözüne çarpsa da, olumsuz hava koşullarının onları da rehavete sürüklediğini görebiliyorsun. Normalde çatıları kullanarak atılan devriyelerin hızının düştüğünü bariz bir şekilde görebiliyorsun. Fakat bu durumun bir güvenli zafiyeti yaşattığını da söylemek pek mümkün görünmüyor. Yani özetle, kış artık Ishigakure’yi fiziken ve ruhen tamamen ele geçirmiş görünüyor.

Ishichou Binası’na geldiğinde, üzerlerine ağız kısımlarına kadar yükselen boyun kısımları bulunan ve önlerini de kapatmaya yeten pelerinler giymiş iki shinobiyle karşılaşıyorsun. İkisinin soğuktan etkilenmediği yüzlerindeki pembelikten belli olurken, ikisi de saygılı bir şekilde seni selamlıyor. İçeriye girmene herhangi bir şekilde engel olmayan ikili, senin için giriş kapısının açmalarının ardından, kapıyı hızlıca geri kapatıyorlar. Ishichou Binası içerisindeki sıcaklık suratına çarptığı anda, kapıdakilerin neden kapıyı açma ve kapatma işini hızlıca yaptıklarını anlayabiliyorsun. Tenin sıcak ile mayışmaya başlarken, paltonun önünü açarak içeride adımlamaya başlıyorsun.

Tıpkı Ishigakure sokakları gibi, Ishichou Binası’nın içinde de pek bir hareketlilik olduğu söylenemez. Genelde sürekli elindeki evraklarla koşuşturan ve bir yerden bir yere aceleyle giden shinobilerle karşılaştığın binanın içinde, şu an bir huzur havası mevcut. Her ne kadar birkaç shinobi yine de elindeki evraklarla ile koridorları arşınlasa da, hiçbirinin acelesi yok gibi görünüyor. Sanki mesainin başlamasına birkaç saat daha varmış gibi hissettiğin binanın içinde, tanıdık bir görevli bulma umuduyla aranmaya başlıyorsun. Kısa bir süre sonra ise, daha önce bir yerlerde konuştuğun, siması tanıdık bir shinobi seni isminle selamlıyor. Bir anda isminin Taiji olduğunu hatırladığın Chuunine sen de selam veriyorsun ve bu esnada onunla olan tanışıklığını düşünmeye başlıyorsun. Tabi bu esnada sorularını da Taiji’ye yöneltiyorsun ve Taiji de “Ishichou-sama iki gün önce köyden ayrıldı. Nereye gittiği konusunda bizi bilgilendirmedi. Ancak Juzo-sama burada, odasında olmalı.” diyor. Taiji’nin sesindeki sıcaklık, onunla bolca vakit geçirdiğinizi sana anlatmaya yeterken, yaşadığın onca şeyden sonra aslından silik bir tip gibi görünen Taiji’yi nereden tanıdığını hatırlayamamak sana çok da tuhaf gelmiyor. Zihnin bu tanışıklığı düşünmeye devam ederken oluşan sessizlik ortamında Taiji “Seni götüreyim.” diyor sanki tüm işlerini kolaylaştırmak ister gibi. Küçük bir baş hareketi ile bu teklifi kabul etmenin ardından, Taiji’nin peşinden yürümeye başlıyorsun.

Binanın üçüncü katına çıkmanızın ardından, koridorun sol tarafına denk düşen ve toplantılar için kullanıldığını bildiğin odanın önüne geldiğinde, Taiji adımlarını sonlandırıyor. Kapıyı işaret ederek Juzo’nun burada olduğu mesajını verirken, zihninde bir anda Chuunin olmanın ikinci veya üçüncü ayında çıktığın bir köy devriyesinde Taiji ile birlikte olduğunu, bu devriyede üç tane yan kesiciyi yakaladığınızı hatırlıyorsun! Gözlerin bir anda geçmişten gelen bu silinmiş anıyla parlarken, iki yan kesiciyi alt edişin ve sonuncu adamı da Taiji’nin etkisiz hale getirmesi bir kez daha canlanıyor zihninde. O gece, bu başarınızla birlikte Taiji’nin Ishichou’nun yanında çalışmak istediğini, kendisinin bir saha adamından çok masa başı işlerini yapması gereken shinobi olduğunu anlattığı anlar da beliriyor aklında. Yapmak istediklerini başarmış gibi duran Taiji ile aynı dönemde olsanız da, onun sana karşı saygılı tavırları sanki ondan çok daha üstün biriymişsin hissi yaratıyor. Taiji ise bu durumdan hiç de şikayetçiymiş gibi görünmüyor. Aksine, sanki seninle kesişen bir gecelik zaman dilimiyle gurur duyuyor gibi bir hali olduğunu rahatlıkla gözlemleyebiliyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by Kotegawa Chisa » December 3rd, 2019, 12:31 am

Ishichou Binası'nın önüne geldiğim anda dikkatimi çeken ilk şey kapıda bekleyen shinobiler olmuştu. İliklerime kadar işleyen soğuktan hiçbir şekilde etkilenmiyor gibi gözüken bu ikili oldukça garibime gitmişti. Bütün vücutlarını saran pelerinlerde bir çeşit ısıtıcı olup olmadığını düşünmeden edemedim açıkçası. Elbette ilk düşünmem gereken şey bu değildi fakat gerçekten de garibime gitmişti. Bu garipliği aşmayı başardığım anda ise neden kapının önünde beklediklerini merak etmeye başladım. Yine de sormak gibi bir niyetim yoktu çünkü aklımda daha önemli şeylerle meşguldü. Saygılı bir şekilde ikiliye selam verdikten sonra içeriye doğru yürümeye başladım. İkili bana aynı şekilde selam verdikten sonra hızlıca kapıyı açtılar, benim girmemle birlikte de kapadılar. İçeriye ilk adımımı attığım anda suratıma vuran sıcak hava, birkaç saniye öncesine kadar buz kesmiş kemiklerimi çözmeye başladı. Hatta sadece birkaç dakika içeride durduktan sonra sıcaktan dolayı paltomun önünü açmak zorunda kaldım... İnsanların neden burada çalışmak istediğini daha iyi anlayabiliyorum artık. Bütün köy soğukla mücadele etmeye çalışırken burada yaz havası bulunuyor, gerçekten de muhteşem.

Birkaç saniye boyunca ısındıktan sonra bakışlarımı etrafta gezdirmeye ve tanıdık bir yüz aramaya başladım. Bu sırada Ishichou Binası'nın olması gerekenden daha az karmaşık olduğunu gördüm. Normalde buraya her gelişimde insanlar elinde çeşitli belgelerle etrafta koşuştururdu. Bir şeylerin garip olduğu belli ama bu gariplikten memnun olmadığımı söyleyemem. Karşımdaki manzara Ishigakure'nin tam anlamıyla bir barış evresinde olduğunu gösteriyor. Elbette hala Riaru ile olan savaşımız devam ediyor fakat kış yüzünden bayağı bir yavaşlamış durumda.

Birkaç saniye etrafa bakındıktan sonra Taiji-san'ı gördüm. Aslında onun beni gördüğünü söylemek daha doğru olur, zira bana ilk selam veren kendisiydi. Bende aynı şekilde selamımı verdikten sonra sorumu ona yönelttim. Taiji-san, Ishichou-sama'nın köyde olmadığını fakat Juzo-san ile görüşebileceğimi söyledi. Taiji-san'ın adını nereden hatırladığımı bilmemek istemsizce de olsa kendimi kötü hissetmeme neden oldu. Bana karşı aşırı derecede samimi davrandığına göre bir şeyler yaşamış olmalıyız ama ne olduğunu bilmiyorum.

Taiji-san'ı takip etmeye başladığım anda her hücresini kullandığım beynim sonunda istediğim anıyı bulmamı sağladı. Gözlerimin önünden bir anda geçen görüntüler Taiji-san'ı nereden tanıdığımı anlamam için yeterli oldu... Henüz yeni Chuunin olduğum vakitte bir devriyede beraber görev almıştık. Birkaç yankesiciyi yakalamıştık ve sonrasında Taiji-san saha görevlerinden çekilmişti. Neden böyle bir karar verdiğini bilmiyorum fakat halinden memnun gözüküyor.

Taiji-san'ın bana gösterdiği saygı sanki çok farklı bir varlıkmışım gibi hissetmeme neden oldu. Bu durumdan rahatsız olmama rağmen söylememeyi tercih ettim. Zira ağzımdan çıkan bir kelimeyle beraber karşımdaki insanın duygularını incitebilirdim. Kapının önünde beklediğimiz anda Taiji-san'a doğru dönüp hafifçe öne doğru eğildim ve "Teşekkür ederim Taiji-san, işlerinizi aksatmanıza neden olduysam özür dilerim." dedim. Hemen ardından suratıma kocaman bir gülümseme takınarak kapıyı tıklattım ve içeriye girdim.

"Juzo-san içeriye girebilir miyim efendim, müsait misiniz?" Tabii bunları söylerken çoktan içeriye girmiştim bile, umarım bunu yaptığım için bana kızmaz. Açıkçası Juzo-san'dan bayağı bir korktuğumu söylemek istiyorum. Normalde de oldukça korkutucu bir tip olmasına rağmen öfkelendiğinde daha da korkutucu birisine dönüşüyor, ki onun öfkeli haliyle karşılaşmayı kesinlikle istemiyorum.

Juzo-san'ın onayını almayı başarabilirsem konuşmaya başlayacağım. "Juzo-san, bugün buraya gelişimin iki amacı var. Yani aslında tek bir amacım var o da soru sormak. Ama iki tane soru sormak istediğimden ötürü iki amacımın olduğunu söyledim. Eğer müsaitseniz beni dinlemenizi istiyorum." Kısa bir ara verdikten sonra Juzo-san'dan gelecek bir onayı bekledim. Eğer istediğim onayı alabilirsem devam etmeyi planlıyorum. "Shijo-kun'un durumu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Onu ziyaret edebilir miyim? Daha öncesinde ziyaret etmeye çalışmıştım fakat yasak olduğunu söylemişlerdi... Açıkçası Shijo-kun benim ilk ve tek arkadaşım. Hatta yaralanmasının en büyük nedenlerinden birisinin de kendim olduğunu düşünüyorum. Eğer Shijo-kun, o gün benim hayatımı kurtarmamış olsaydı yaralanmak zorunda kalmazdı... Neyse! Konumuz bu değil! Onu görebilir miyim efendim?"
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by GM - Naruto » December 11th, 2019, 10:02 am

Juzo’nun odasına girmenin ardından hızlıca izin isteyen cümlelerini sıralıyor ve aynı sırada odanın içerisini de gözlemlemeye başlıyorsun. Juzo’nun kalıbına nazaran oldukça küçük bir masanın arkasında, yine kalıbıyla bağdaşmayacak kadar küçük bir masada oturduğunu görebiliyorsun. Masanın üstündeki birkaç evrakla uğraştığı belli olan Juzo’nun bu görüntüsü aslında bir hayli komik ve eğlendirici görünüyor. Üstünden birçok şakanın çıkabileceği kadar absürt bu görüntü karşısında ciddiyetini korumaya çalışıyorsun, ancak yine de sırıtmaktan kendini alıkoyamıyorsun. Ne var ki, sözlerinin ardından Juzo’nun çatık kaşları ve yaptığı işten duyduğu memnuniyetsizliği iliklerine kadar hissettirdiği bakışlarını üzerine doğrulttuğu anda, yaşanan tüm bu neşeli anlar da en keskin bıçakla kesilmiş gibi son buluyor.

Juzo’nun sadece kafasını sallayarak sana karşılık vermesinin ardından konuşmana başlıyorsun. Bu esnada Juzo elindeki kalemle bir şeyler yazmaya, evrakların üzerindeki bir şeyleri çizmeye devam ediyor. Tüm konuşmanı umursamaz ve işini bitirmek istercesine dinleyen Juzo, senin konuşmanın sonlanmasının ardından yaklaşık yarım dakika yaptığı işe devam ediyor. Bu esnada boş odanın duvarlarını incelemek, yerde kaç tane taş döşeli olduğunu saymak, tavandan düşen boyanın bir köpek suretini andıran izine bakmak gibi zaman geçirici aktiviteler yapmakla yetiniyorsun.

Elindeki kalemi cılız masaya küfreder gibi bırakan Juzo bakışlarını sana çevirdiğinde konuşmaya başlıyor. İlk olarak sanki odadaki tüm oksijeni ciğerlerine doldurmak istercesine derin bir nefes alarak içindeki sıkkınlığı atmaya çalışan Juzo, parça parça çektiği havayı verirken“Shijo-san hastanede ve tedavisi devam ediyor. Ziyaretler ise hala kapalı. Diğer konu ne?” diyor bir an önce Shijo mevzusunu kapatmak istercesine.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by Kotegawa Chisa » December 15th, 2019, 1:35 pm

Devasa cüssesine kıyasla oldukça minik bir masanın başında oturmuş olan Juzo-san'ı gördüğüm anda gülümsemeden edemedim. Elbette onunla pek samimi olmadığımdan ötürü böyle davranmanın uygunsuz olduğunu biliyorum, bu yüzden kendimi durdurmayı denedim fakat başaramadım. Onee-san'ın geçmişte yaptıklarından ötürü Juzo-san'ın benden fazla hoşlanmadığını düşünüyorum, bana doğrulttuğu çatık kaşları da bunu doğrular nitelikte... Gerçi onun kaşları hep çatık olduğundan dolayı böyle bir çıkarım yapmak saçma olur. Neden bilmiyorum ama Juzo-san hep öfkeli bir ruh hali içerisinde, onu hiç gülümserken görmedim. Acaba gülümsediğinde nasıl gözükür? Fufufufu~~ Onun gülümsediğini dahi hayal edemiyorum ama eminim oldukça komik bir görüntü olacaktır... Evet, kararımı verdim! Günün birinde Juzo-san'ı güldürmeyi başaracağım ve onunla aramdaki buzları eriteceğim! Ama bu bugünün işi değil.

Juzo-san konuşmama başıyla onay verdikten sonra cümlelerimi sıralamaya başladım. Biraz uzun bir konuşma yaptığımı biliyordum fakat aklımdaki her şeyi söylemem gerektiğini düşündüm. Konuşmayı bitirdiğim anda ise sessizce Juzo-san'dan bir cevap beklemeye başladım. Beklediğim cevap biraz geç geldiği için bu süreyi odayı incelemekle geçirdim, zira yapacak pek bir şey yoktu. Odanın en uç kısmında Juzo-san ve minik masası bulunuyordu. Masa ve kağıtlar dışında pek bir şey yoktu odada. Odadaki en ilgi çekici şeyin tavandan düşmüş bir boyanın köpeğe benzemesi olduğunu söylersem ne kadar boş olduğunu anlatabilirim sanırım. Buraya pek uğramadığını anlayabiliyorum çünkü uğruyor olsaydı bu kadar boş olmazdı burası... Gerçi belki eşyaların kalabalık yaptığını düşünen tiplerdendir. Evet, evet Juzo-san'ı azıcık tanıyorsam eminim ki böyle düşünüyordur.

Köpek suretini incelemeye devam ederken Juzo-san elindeki ufacık kalemi masaya bıraktı ve bakışlarını bana çevirdi. Devasa burun deliklerinden derin bir nefes aldıktan sonra konuşmaya başladı. Shijo-san'ın hastanede olduğunu ve tedavisine devam edildiğini söylemekten başka herhangi bir yanıt alamadım ama bu konuyu kapatmak istediğini anlamak pek zor olmamıştı. Yapabileceğim bir şey olmadığı için pes etmek üzereydim fakat elim boş bir şekilde eve gitmek istemiyordum.

Juzo-san gibi derin bir nefes aldıktan sonra "Merak ettiğim diğer konu ise Riaru ile olan savaşımız esnasında Ryu-san ile beraber köye getirdiğimiz Motoki-kun'a ne olduğuydu." dedim. Birkaç saniye bekledikten sonra devam ettim. "Ama asıl merak ettiğim şey tabii ki Shijo-kun'un ne durumda olduğu. Elbette Motoki-kun'u da merak ediyorum çünkü ona bir söz vermiştim fakat Shijo-kun daha kritik bir durumda olduğundan ilk onun durumunu öğrenmek istiyorum... Hiçbir şey söyleyemez misiniz Juzo-san? İyi olduğunu veya kötü olduğunu bile söyleyemez misiniz? Elbette sizin içinde zor bir durum olduğunu biliyorum fakat lütfen bir de benim açımdan bakın. Hayatım boyunca edindiğim ilk ve tek arkadaşım hastanede yatıyor ve ne durumda olduğunu bilmiyorum. Bana sadece tedavisinin devam ettiğini söylüyorsunuz. Sizce de biraz haksızlık etmiyor musunuz?" Konuşmamı bitirdiğim anda fazla konuştuğum için Juzo-san'ın kızacağından emindim fakat buna hazırlıklıydım. Bugün buradan Shijo-kun'un hakkında bir bilgi almadan çıkmayı planlamıyorum.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by GM - Naruto » December 18th, 2019, 9:25 am

Juzo’nun verdiği cevabın ardından aldığın derin nefes, Juzo’nun suratının bir parça daha ekşimesine neden oluyor. Konunun uzayacak olduğunu anlayan Juzo, hafif bir iç geçirmenin ardından seni dinlemeye koyuluyor. Epey uzun sayılacak konuşmanı suratındaki ekşitmeyi bozmadan dinleyen Juzo, konuşman sonlandıktan sonra bir kez daha iç çekiyor. Ancak bu seferki, diğerinden daha derin ve çaresizlik içeriyor. Önündeki kağıtları gelişigüzel karıştırırken kafasında cümleleri toparlamaya çalıştığın Juzo birkaç saniye sonra “Motoki bizimle işbirliği yapıyor ve sorularımızı yanıtlıyor. Açıkçası Ryu ile beraber bu konuda iyi bir iş başardığınızı söyleyebilirim. Kendisi küçük bir çocuk olsa da, elinden geleni yapıyor ve bunu sizin gösterdiğiniz tavır sayesinde başarıyor.” diyor. Juzo’nun ağzından duymaya pek alışık olmadığın övgü cümleleri, dünyanın en güzel şekerlemeleri gibi bir tat bırakırken, Juzo bakışlarını biraz daha sertleştiriyor. Motoki konusunu kapattığı belli olan Juzo, Shijo konusunda konuşmak için birkaç saniye beklemeyi uygun görüyor.

Juzo bir kez daha kafasındaki cümleleri toparladıktan sonra “Shijo-san senin için önemli biri, bunu anlıyorum. Ancak o köyümüz için de çok önemli biri. Biliyorsun, Godaime-sama ona gözünü verecek kadar güveniyordu ve Shijo-sa da bugüne kadar yaptıklarıyla bu güveni boşa çıkarmadı. Yani anlayacağın, Shijo-san senin için ne kadar önemliyse, köy için de bir o kadar önemli.” diyor. Bu girizgahın ardından Juzo “Shijo-san bizim için bu kadar önemli biriyken, çevre köylerde elbette onu önemsiyor. Ancak herkesin bizim gibi olumlu düşüncelerle onun ismini anmadığını biliyorsundur. Dolayısıyla Shijo-san’ın tedavisi son derece gizli yürütülüyor.” diyor. Juzo’nun giderek düşen ses tonu ve yüzüne yansıyan sıkkınlık, durumların pek de iyi olmadığını göstermeye yetiyor aslında senin için. Yine de içinde bir umutla halen daha gelecek bir iyi haberi bekliyorsun. Ne var ki Juzo derin bir nefes aldıktan sonra “Shijo-san’ın çakra sisteminde ciddi sıkıntılar var. Bu sebeple dün sol gözü çıkarıldı ve medikal shinobilerimizin verdiği bilgilere göre bir daha bu gözü kullanması pek olası değil. Hayatta kalacağı konusunda bir tereddüt bulunmasa da bundan sonra nasıl bir shinobi olacağı büyük bir muamma. Ama en iyi ihtimalle bile, o eski Shijo-san’ın artık olmayacağı ortada.” diyor sanki bir ölüm haberini paylaşırcasına. Bu noktada fark ettiğin en önemli şeylerden biri ise, Juzo’nun öfkesi dışında ilk kez bir duygusunu bu kadar net şekilde ortaya koyması oluyor. Shijo’nun bu durumda olmasına karşı duyduğu öfkeyi hala hissedebiliyor olsan da, bu duygunun altında gizlenen hüznü ve pişmanlığı da iliklerine kadar hissedebiliyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by Kotegawa Chisa » December 18th, 2019, 4:53 pm

Uzun bir konuşma yapmak üzere olduğumu anlayan Juzo-san'ın bu durumdan hiçte memnun olmadığını anlayabiliyordum. Yine de susmak gibi bir niyetim yok, önceden de dediğim gibi bugün buradan bir cevap almadan gitmeyeceğim.

Juzo-san ekşimiş suratını bozmadan, sabırlı bir şekilde konuşmamı dinlemeye devam etti. Bitirdiğim anda ise öncekinden çok daha farklı bir şekilde iç çekerek önündeki kağıtları karıştırmaya başladı. Açıkçası bunu yapmaya başladığı anda bana cevap vermeyeceğini düşünmüştüm fakat onu biraz daha dikkatli incelediğimde aklındaki cümleleri toparlamaya çalıştığını fark ettim. Bu yüzden sabırlıca beklemeye başladım.

Yaşlı adamın konuşmaya başlamasıyla birlikte içimde büyük bir şaşkınlık oluşmaya başladı. Hayatım boyunca bir çok iş başarmış olmama rağmen asla Juzo-san'dan bir iltifat almamıştım. Hatta beni geçtim, kimseyi övdüğünü dahi görmemiş ve duymamıştım... Gerçi Shijo-san'ı onayladığını biliyordum yani zamanında onu bayağı övmüş olsa gerek. Ama bunun konumuzla alakası yok! Asıl önemli olan şey Motoki-kun'un elinden gelen her şeyi yapıyor oluşu! Onunla gerçekten de gurur duyuyorum. Ne kadar kötü bir geçmişe sahip olursa olsun kendisini değiştirmek için elinden geleni yapıyor. Elbette o sadece bir çocuk olduğundan ötürü bunu herkesten kolay bir şekilde başarabilir fakat aynı zamanda bir çocuk olduğu için bunu yapması takdire şayan bir şey.

Bakışlarını sertleştiren Juzo-san, konuyu değiştirmek için aklındaki cümleleri toparlamaya başladı. Sadece birkaç saniye süren ölüm sessizliğinden sonra konuşmaya başladı. Derin bir nefes aldıktan sonra pür dikkatimle onun ağzından çıkacakları dinlemeye başladım.

Juzo-san konuşmasını bitirdikten sadece birkaç saniye sonra bunca zamandır içimde tuttuğum nefesi verdim ve suratıma kocaman bir gülümseme yerleştirdim. Yaşadığım mutluluktan ötürü deliler gibi atan kalbimi sakinleştirmeyi başardıktan sonra konuşmaya başladım. "Demek Shijo-kun'un yaşayacağı kesin... Bu gerçekten de harika bir haber Juzo-san! Açıkçası neden bu kadar hüzünlü olduğunuzu anlayamıyorum efendim. Her ne kadar gözünü bir daha kullanamayacak olsa dahi, her ne kadar çakra sisteminde sıkıntılar oluşmuş olsa dahi Shijo-kun'dan bahsediyoruz. Geçmişte başardıkları ile benim jenerasyonum tarafından hayran gözüyle bakılan birisi kendisi! Elbette ben bir hayrandan ziyade arkadaşım olarak görüyorum kendisini ama bu pek önemli bir detay değil... Demek istediğim asıl şey Shijo-kun hayatta olduğu sürece eskisinden daha iyi bir shinobi olmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Buna adımın Kotegawa Chisa olduğu kadar eminim! Eğer bu süreçte bir sıkıntıyla karşılaşırsa da sonuna kadar yanında durup ona destek olacağım! Sonuçta onun arkadaşı olarak bunu yapmak benim görevim."

Konuşmam sırasında birkaç saniye önce bastırdığım heyecanın geri geldiğini hissettiğimden ötürü kendimi sakinleştirmek için kısa bir ara verdim. Hızlıca öne doğru eğildikten sonra "Bu zor anlarında onun yanında olamadığım için üzgünüm fakat yine de beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim." dedim. Eğildiğim kadar hızlı bir şekilde doğrulduktan sonra devam ettim. "Eğer Shijo-kun'un iyileşmesini sağlayabilecek herhangi bir şeye katkıda bulunabileceksem lütfen beni haberdar edin efendim! Seve seve istediğinizi yerine getiririm."

Konuşmamı bitirdikten sonra Juzo-san konuşmanın devamını getirmeye niyetli değilse selamımı verip çıkmayı planlıyorum. Elbette daha fazla şey öğrenmeyi arzulayarak buraya gelmiştim fakat bunlar da yeterli sanırsam...
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by GM - Naruto » December 20th, 2019, 11:50 am

Konuşmanı sükunetle dinleyen Juzo, söylediklerini onaylarcasına kafasını sallarken yine de yüzündeki ekşimeyi silmiyor. Konuşmanın sonlanmasının ardından ise bu sefer herhangi bir ara vermeden “Elbette Shijo-san’ın yine harika işler başaracağına inanıyorum. Ancak buradaki esas sıkıntı onun bir shinobi olması. Dünyaya bakış açın belki farklı ve belki de doğru olan bu, fakat bizler shinobiyiz. Geçmişimizde yaptıklarımızın üstüne koyamadığımız sürece mutsuz olmaya mahkumuz. Shijo-san için de bu durum geçerli.” diyor. Juzo’nun sesindeki duymaya pek de alışık olmadığın bilge ton, hüzünlü bir havayla karışırken “Ne olursa olsun, Shijo-san için esas zor zamanlar daha başlamadı. Yatağından kalktığı anda sıfırdan… Ne sıfırı, eksilerden başlayarak bir shinobi olmaya çalışacak. Dışarıdan bakıldığında, hiçbir şeyi kafasına takmayan, sahip olduğu şeylere rağmen mütevaziliğinden vazgeçmeyen biri olsa da, Shijo-san hala çok genç. Tüm bu yaşadıklarını kaldırmak ve eski günlerine dönmek sandığımızdan çok daha zor olacaktır, belki de gerçekleşmeyecektir. İşte bunun yaratacağı yıkımın nasıl hissettirdiğini hiçbirimiz anlayamayız.” diyor.

Konuşmasındaki umutsuzluğun içinde sürüklenen Juzo’nun çaresiz tavırları aslında durumu özetlemeye yetiyor. Sahip olduğu tüm kudrete rağmen elinden pek de bir şey gelmediğini, bu aşamadan sonra her şeyin Shijo’nun elinde olduğunu karakterine göre daha da açık bir şekilde ifade edemeyecek bir halde görüyorsun Juzo’yu. Onun bu tavrı da durumun vahametini anlatmak için yeterli oluyor. Eline aldığı kalem, avucunun içinde oldukça küçük bir cisim görüntüsü yaratırken “Yine de herkes elinden geleni yapacak. Medikal shinobilerimiz, Ishichou-sama, Ishigakure halkı, ben, sen… Herkes! Shijo-san bu köy için olması gerekenden daha önemli ve shinobiliğe devam edemeyecek bile olsa, bir insan olarak onu kaybedemeyiz.” diyor. Konuşmasını bu şekilde sonlandırdığını anladığın Juzo, önündeki kağıtları gelişigüzel karıştırmaya başlarken, bir yandan da eski ciddi ifadesine dönmeye çalışıyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by Kotegawa Chisa » December 21st, 2019, 12:27 am

Shijo-kun'un herhangi bir hayati tehlikesinin olmadığını öğrendiğim anda gerçekten de mutlu oldum. Henüz tanışmamızın üzerinden pek uzun zaman geçmemiş olmasına rağmen ona aşırı derecede değer veriyorum. Gösterdiğim bu aşırı ilginin ana sebebi hayatımdaki ilk arkadaşım olması olabilir fakat bunun önemli bir detay olduğunu düşünmüyorum. Asıl önemli olan şu an hastanede birisinin yatıyor olması ve bunun ana sebebinin ben olmam. Eğer Shijo-kun orada beni uyarmasaydı şu an bu durumda olmayabilirdi. Eğer biraz daha erken gidebilseydik onu korumak için arkasında olabilirdim... Hayır... Eski huyumun tekrardan kendini göstermesine izin vermemeliyim. Geçmişe takılı kaldığım sürece ilerlemeye devam edemem. Zaten geçmişte yaptığım aptallıkları düşünüp elime ne geçirebilirim ki? Düşünmeye devam ettiğim takdirde zamanda geriye yolculuk yapıp Shijo-kun'u kurtarabilir miyim? Veya savaşta hayatını kaybetmiş dostlarımı geri getirebilir miyim? Cevap kocaman bir hayır! Yapabileceğim tek şey bu saydıklarımın bir daha yaşanmamasını sağlamak.

Konuşmamı bitirdikten sonra kapıdan çıkmak için hazırlanıyordum ki Juzo-san konuşmaya başladı. Bahsettiği şeyler tamamiyle kötü şeyler olmasına rağmen bunlar moralimi bozmak için yeterli olmadı çünkü onun düşüncelerine katılmıyorum. Düşüncelerimiz arasındaki farklılığın en büyük nedeni Juzo-san'ın da dediği gibi bakış açılarımızın çok farklı olması. Elbette Juzo-san'da Shijo-kun'un eskisinden daha iyi bir shinobi olmasını arzuluyor fakat bunun pek mümkün olduğunu düşünmüyor. Dışarıdan bakıldığında da öyle gözüküyor fakat Shijo-kun'un imkansız gibi görünen bir şeyi bile başarabileceğini biliyorum. Juzo-san'ın söylediği gibi mental olarak çökeceğini düşünmüyorum. Çökse dahi çabucak toparlayabileceğini düşünüyorum.

Juzo-san'ın umutsuzluk içerisinde olduğunu gördüğüm anda güçlü olmanın tek başına bir şey ifade etmediğini anladım. Aşırı derece büyük bir kuvvete sahip olsanız dahi çok sevdiğiniz bir insanı koruyamayabilirsiniz. Yine de bu düşünceyi kabullenmeyi reddediyorum. Eğer birisini koruyamıyorsanız yeteri kadar güçlü değilsiniz demektir.

Konuşma kısmı bittikten sonra birkaç saniye boyunca Juzo-san'ı izledim. Suratındaki hüzünlü ifadeyi değiştirmeye çalışırken konuşmama başladım. "Juzo-san!" Birkaç saniye boyunca gözlerine baktıktan sonra gülümseyerek devam ettim. "Çok negatif düşünüyorsunuz efendim! Shijo-kun imkansızları başarabilen bir insan! Ishigakure tarihinin en genç Jouninlerinden birisi, belki de en gencidir! Tek gözünü kaybetmiş olmasına rağmen pes etmeyen ve harika bir shinobi olan kişi de Shijo-kun'un ta kendisi! Belki sizin bakış açınızdan tekrardan eskisi gibi olması imkansız gözüküyor olabilir fakat ben başarabileceğine inanıyorum. Yine de onun karşısına böyle negatif düşüncelerle çıkmamalısınız. Onun yerinde ben olsaydım ve karşıma böyle çıksaydınız gerçekten de üzülürdüm. O yüzden gülümseyin ve ona biraz daha fazla inanın efendim. Elbette zor zamanlardan geçecek fakat bu zor anlarında onun yanında olmalı ve bütün varlığımızla ona destek olmalıyız." Tekrardan birkaç saniye bekledikten sonra "En azından ben öyle düşünüyorum." dedim ifademi koruyarak.

Konuşacak herhangi bir şey kalmadığı takdirde selamımı verecek ve odadan çıkıp gideceğim. Fakat bir şeyler söylemek istiyorsa bekleyecek ve dinleyeceğim.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kotegawa Chisa] Sorular

Post by GM - Naruto » December 23rd, 2019, 9:29 am

Juzo önündeki kağıtlara sırf duygularını düzeltmek ve gizlemek adına gömülürken, senin konuşman başlıyor. Başını kaldırmadan ve yüzüne yerleştirmeye çalıştığı ciddi ifadeyle kulaklarının sende olduğunu anladığın Juzo’ya aklından geçenleri sıralıyorsun. Tüm konuşmanı sonlandırdığında, Juzo birkaç saniyeyi daha öyle önündeki kağıtlara bakarak geçiriyor ve ardından suratındaki ciddi ifadeyle bakışlarını sana dikiyor. Sanki büyük bir günahın pençesindeymişsin gibi karşılaştığın bu sert bakışların altında ezilmemek için büyük bir irade ortaya koyduğun sıralarda, Juzo’nun yüzü giderek yumuşuyor ve en sonunda gözleri bir çizgi hali alıp ağzı kulaklarına varırcasına gülümsemeye başlarken “Köyün geleceği olan sizlere güvenmemiz gerekir öyle değil mi?” diyor. Bu cümlesinin ardından belki de tüm binayı inletecek kadar büyük kahkahalar atmaya başlayan Juzo, sanki yıllardır içinde biriktirdiği neşeyi dışarıya salıyor gibi. Onun bu haline istemsizce ortak olduğun anlar belki de köy tarihinde ilk kez gerçekleşiyor. Tarihi bir ana tanıklık etmenin yanında, bir kez daha övgü dolu sözlerin muhatabı olmak seni farklı düşüncelere iterken Juzo kahkahasını devam ettirirken derin bir nefes alıyor ve ardından “Kotegawa Chisa… Teşekkürler.” diyor.
Off Topic
Daha fazla yapacak bir şeyin yoksa Juzo’nun ifadesini değiştirmeden odadan ayrıldığını belirtebilirsin.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Ishi-Chou Binası”