[Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Ishigakure'nin etrafını saran orman.
User avatar
Jirou Ryu
Ishigakure
Ishigakure
Posts:292
Joined:September 1st, 2018, 8:08 pm
Künye:
Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by Jirou Ryu » January 6th, 2020, 11:04 pm

Düşünceler yabani bir gülün dikenleri misali zihnine batarken, umursayabildiği tek şeyi sözcüklerine yükledi. Bir kelimeden oluşan o ağır yükümlülük, sırtını dayayabileceği tek insana ulaştığında, konuşmanın devamını hiç merak etmedi Shinobi. Sadece bir katana gibi bilediği öfkesini, soğukkanlı tarafına yağmur damlaları gibi serpiştirdi. Donuk bakışları son bir kez, belki de yaşamak için zamanla mücadele eden meslektaşlarına kaydı.

Kage no Senshi... Onun karanlıkla bağdaşan tarafını perçinlemek için bedeninde aktif olurken, Ryu'nun aklından geçen tek şey, insanlarını bu ormandan çıkartabilmek için, önündeki bu koca engeli yok etmekti. Onu kesinlikle küçümsemiyordu, hele ki iki tane güçlü İshigakure Shinobisi'ni tek başına alt etmişken, ama bu yüzden de biliyordu ki, onu yenmek zorundaydılar. Bu yüzden bu tarz anlar için eğitilmiş olan bacakları güçlü bir hamle ile sağa doğru kıvrılırken, Butsuo ve yabaniyi baş başa bıraktı. Adımları bu noktada, zihninde çizdiği rotayı birebir takip etti.

Butsuo kaymaya başladığında, Shinobi, sorgularcasına takım arkadaşını süzme gafletinde bulunsa da, hamlesini yarıda kesmedi. Dikkatli bakışları, ikili arasındaki aksiyonu gözlemlerken, rotayı takip eden ayakları ise aşama aşama mesafeyi kısaltıyor ve en doğru an için zamanla yarışıyordu.

Yabani kendini yere doğru attığında, Butsuo ise zor bir durumda kalmasına rağmen hamlesini sürdürme girişiminde bulunduğunda, Ryu vites yükseltmeyi denedi, ama ikilinin kendisinden hızlı olabileceğini düşünemediğini, o an fark etti. Her bir adımı mesafeyi kapatmak yerine, koruyordu sanki; çünkü, mesafe tam anlamıyla, olay bittiğinde ve Kuchikukan öne doğru yuvarlanmaya başladığında gerçekleşmişti.

Derin bir hayal kırıklığı ile boğuşmak yerine, hızlı bir analize başvurdu Ryu. Aklından geçen yüzlerce şeyden birini hızlıca seçip, bir hamle girişiminde bulunması gerekiyordu çünkü. Kuchikukan ile aralarında gölgesine girebilmek için oldukça yetersiz bir mesafe vardı. Öte yandan Ryu net bir şekilde anlamıştı ki, bu herifle yakın dövüşe girmek kendisi için oldukça riskliydi. Zira bu heriften yiyebileceği tek bir yumruk, onu dövüş dışı edebilirdi. Hoş Raiton no Yoroi ve üstün çevikliği ile bir şekilde yakın dövüşte baş edebileceğini düşünüyordu, ama bu oldukça riskli bir hamle olurdu. Öte yandan menzil avantajını kullanabileceği doğru düzgün bir Jutsu'ya da sahip değildi.

Yapabileceği tek şey, yapabildiği en iyi şeydi bu yüzden.

Öldürücü, sürpriz hamleler.

Kuchikukan arkasını dönmek için girişimde bulunduğunda, Ryu hızlı bir şekilde dibine girmiş olduğu Butsuo'nun gölgesine girecekti. Eğer sürpriz bir hamle yapmak istiyorsa, kendini ortadan yok etmeliydi. Bunun için en iyi hamle, Ryu'ya göre Butsuo'nun gölgesine girmekti. Bunun bir çok fırsat doğuracağına inanıyordu.
Image
I'm Kita Usagi's bitch.
Künye
İsim: Jirou Ryu
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 235.000 Ryo
Prestij: 2 PP
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0 GP
Motivasyon
Tek adam olmak: Tüm dünyayı tek bir çatı altında toplama hedefi onun motivasyonudur. Bu sayede dünyadaki tüm gereksiz savaşları sonlandıracağına inanmaktadır ve gerekirse bunun için bir savaş daha çıkartmaya hazırdır.
Komplikasyon
Kanayan yara: Ailesinin ölüp ölmediğini bilmemek onun kalbine saplanmış bir hançer gibidir. Sürekli kanamasına, sürekli acımasına sebep olmaktadır. Her zaman aklının ucunda bu soruyla yaşamasına sebep olmaktadır ve kim bilir belki bu soru onun sonu olacaktır.


Özellikler
Yeni Avcılar Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.

Üç Kişinin Sırrı Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.



Profil
Güç: 10
Çeviklik: 11
Kondisyon: 6
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 10
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
*[Kondisyon] Form: 10
*[Potansiyel] Ninshuu: 5
[Varlık] Aldatma: 1
*[Varlık] Empati: 3
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin, D-rank
Otonaku Ashi Jutsu, D-rank
Girigiri, D-Rank
Kizetsu no Jutsu, C-Rank
Choune no Jutsu, C-rank
Jintei, C-Rank
Raiton no Yoroi, A-rank
Raiyata, A-rank


Taijutsu
Musatsu Stili, B-Rank

Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu, A-rank
Shibou no Jutsu, B-rank

Özel mod
Kage no Senshi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-Kaderin cilvesi sonucu elde edilen Wakizashi (Sırtında bulundurur)
-Özel Üretim Tantou (Belinde, ulaşımı oldukça kolay bir yerde bulundurur)
-Ryu'nun ekstra shinobi ekipmanlarını koymak için kullandığı özel üretim ekipman çantası (Sağ bacağında ulaşımı kolay bir yerde asılıdır.)
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by Oita Butsuo » January 7th, 2020, 7:55 pm

Kuçikuçi, evet senin adın bu olacak. Gerçek adın kafama girmiyor pek. Gel gör ki sen kafama girmek konusunda çok daha başarılısın. Ben ise sana kayma konusunda aynı başarıya erişemedim ne yazık ki. Ama bekle sen, bu iş burada bitmeyecek Kuçikuçi. Etkileyicisin, ama yeterli değilsin, bunu da bilesin.

Suratına gayet kaliteli denebilecek bir yumruk yemiş ve taklalar atmış biri olarak Banno kuşun cesedinin yanına kondum. Ryu da yanımda. Ryu'ya "Ulan oyala dedin hani, hiçbir icraat yok?" tadında bir bakış atabilirdim ama tenezzül etmedim. İçine girdiğim kavga beni zaten yeterince tatmin ediyor, bu tarz küçük ayrıntılar algı alanıma girse bile bir yer edinemiyor.

Küçük bir hesap yapalım şimdi. Kuçikuçi büyük bir potansiyel, gerçekten. Heriften gram çakra sezmedim ama attığı yumruk shinobi diye geçinen küçük kızların attıklarından çok daha fiyakalıydı. Beni küçükten kendime getirdi, bir titretti yani. Önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmaktır, aynı yumruğu bir daha yememeye özen göstermektir bana düşen şu seviyeden sonra. Bir de Kuçikuçi'nin kafasını patlatmaktır. Çünkü kendimi böyle bir zevkten mahrum bırakmak kendime yapacağım en büyük ihanettir. Ayrıca belirtmek isterim benim hamlem de boşa gitmedi ha! Küçük de olsa bir çizik attım ibnenin bileğine.

Yine de mantıklı olan plan bu işi uzatmadan, mümkünse tek patlayıcı bir hamlede bitirmek. Bu canavarla uzaktan savaşacak gereçlere sahip değilim ve herifi görmesine rağmen onu oyalamamı istediğine göre Ryu'nun da pek öyle yetenekleri yoktur sanıyorum. Neyse ki aklımda güzelce bir plan var!

Ah, Banno, küçük tatlı Banno... Yaşarken de çok tatlıydın ama şimdi daha bir güzelsin. Gittikçe de güzelleşeceksin... Seni köylünün ellerine bırakacağım tatlım benim.

Hızlı hareket etmem gerekiyor, ama bunu yapabileceğime inanıyorum, çünkü hızlıyımdır. Kuçikuçi tekrar harekete geçme çabasındayken hızlıca çantamdan patlayıcı parşömen çıkarıp Banno'ya yapıştıracağım. Bu çıkarma işlemini Banno'ya doğru hareketlenirken yapacağım tabi zaman kaybetmemek için ve mümkün mertebe hızlı olacağım ki Kuçikuçi ne yaptığımı anlamasın. Sonrasında ise uğrunda bu kadar olay çıkardığı memleketlisini iade edeceğim ona fırlatmak suretiyle. E anısı için bu kadar zahmete giriyorsa cesedine de saygı duyar, yere düşmesine izin vermez herhalde. Aklımdaki ilk ihtimal bu, eğer cesedi yakalarsa yakaladığı an patlatacağım küçük Banno'yu. Eğer cesedi tutacağına dair bir hareketi olmazsa ise cesetle en yakın olduğu anda küçücük bir patlama yaşatacağım ona. Son ihtimal olarak eğer ne yaptığıma dair fikir yürütür ve buna istinaden kaçarsa cesedi ikimizin arasında bir merkez olarak kullanacağım. O kendi sağına giderse ben de kendi sağıma giderek ve aynı mantıkta hareketlerle bana yaklaşmasını engelleyeceğim. O sırada tekrar bir şeyler düşüneceğiz artık. Yine de ilk tahminimin geçerli olacağını ve cesedi tutacağını düşünüyorum. Ayrıca bu fırsattan daha çok istifade edebilmek adına patlama yaşandıktan sonra çantamda kalan shurikenlerin hepsini Kuçikuçi'nin olduğunu tahmin ettiğim yere fırlatacağım. Hem ortalığa duman dolunca gelen saldırıyı göremeyeceği için hem de iri yarı bir varlık olduğu için bunu oynanması mantıklı bir kumar olarak görüyorum. Toprak toprağı gurbette sikermiş mi yoksa toprak kayması mı bu konu hakkındaki şakam olmalı bilmiyorum ama...
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by GM - Naruto » January 9th, 2020, 4:02 pm

Sırtı size dönük olan Kuchikukan hareketlenmeye başladığı anda, ikiniz de kafanızdan geçen planları uygulamaya koyuyorsunuz. Ryu, Butsuo’nun gölgesine dalıp kendisini bu dünyadan silerken, Butsuo da birkaç metre arkanızda bulunan Banno’nun bedenine doğru hareket ediyor. Bu esnada her ne kadar Kuchikukan yüzünü size dönmüş olsa da, Ryu’nun artık ortalarda olmayışı dikkatini dağıtıyor ve bu sayede Butsuo da patlayıcı parşömeni Banno’nun vücuduna yapıştırıyor. Kuchikukan Butsuo’nun Banno’nun cesedine bir şeyler yaptığını görmüş olsa da, bu kez Butsuo’nun arkası Kuchikukan’a dönük olduğu için onun ne yaptığını pek fark edebilmiş gibi durmuyor. Bu hareketsizliği, Butsuo’nun Banno’nun cesedini yerden kaldırıp fırlatmasıyla son buluyor ve üzerine doğru gelen cesede karşı, onun kucaklamaya çalışırcasına bir hamle gerçekleştiriyor. Kazuo ve Nanase’nin vücutlarına göstermediği saygının katbekat fazlasını Banno için gösteren Kuchikukan, böylece Butsuo’nun tuzağına da düşmüş gibi görünüyor.

Butsuo patlayıcı parşömeni patlamak için en doğru anı beklemeye koyulduğunda, Kuchikukan üzerine doğru gelmekte olan Banno’nun vücudundaki patlayıcı parşömeni fark ediyor. Gözlerinin büyümesiyle bunu rahatlıkla anlayabilseniz de, Kuchikukan çoktan patlayıcı parşömenin etki alanına girmiş oluyor. Bu sebeple, Kuchikukan her ne kadar patlayıcı parşömenin etki alanından çıkmak için hareketlense de, Butsuo iki parmağını dışarıya açarak patlama komutunu veriyor!

Güçlü bir patlama ile ortalığı siyah bulutlar kaplarken, Banno’nun vücudundan kopan uzuvların etrafa saçılışını görebiliyorsunuz. Sağ kolu ve karın boşluğunun sağ kısmı havada savrulup yere düşerken, Butsuo da son kalan shurikenlerini siyah bulutun içindeki Kuchikukan’ın olduğunu düşündüğü yere fırlatıyor. Siyah bulut Kuchikukan’ın haykırışı ile dağılmaya başlarken, bu bulutu yararcasına kendisini dışarıya atan Kuchikukan’ın göğsü ile elleri ve kollarının dirsek kısmına kadar olan bölümdeki yanık izlerini görebiliyorsunuz. Ayrıca sol omzunda açılan yara, sol kolunun üst kısmına saplanmış shuriken ve sol bacağındaki yara da shurikenlerin yarattığı etkiyi gösteriyor. Ancak bu yaralanma onu durdurmaktan çok daha fazla agresif bir hale sokmuş gibi görünüyor. Elini vücuduna saplanan shurikene atan Kuchikukan, onu kolaylıkla yerinden sökerken, Butsuo’nun üzerine doğru koşmaya devam ediyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by Oita Butsuo » January 10th, 2020, 6:14 pm

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Aptal Kuçikuçi! Kendini çok akıllı sanıyordun değil mi? Merhaba, ben miniminnacık Kuçikuçi, sizinle kavga edip sizin ellerinizde bu dünyadan göçen kadim hısmımın intikamını alacağım. Özür dilerim Kuçikuçi, seni kısacık bir süreliğine de olsa bir nefret objesine indirgediğim için çok ama çok özür dilerim! Sen bunu hak edecek hiçbir şey yapmadın biliyorum. Tek istediğin biz yabanilerden halkın ve doğa için ahlaki bir şekilde kurtulmaktı. Belki bir de yakınının başına gelenler karşısında adalet elde etmek istiyordun. Hatta bu kutsal davaya kendini adamıştın ve tehlikelere göğüs germiştin. Ah Kuçikuçi, ah! Ne yazık ki dünya öyle bir yer değil. Ne aradığın adalet var burada ne de bize tepeden bakmanı gerektirecek bir ahlak. Sen küçücük, miniminnacık, ufacık tatlış bir şeysin sadece. Bak ne oldu? Artık ne Banno'nun önemi var ne halkının ne de doğanın. Canın yandı ve küplere bindin. Ne kutsal dava kaldı ortada ne de ahlak. Tek istediğin senin canını yaktığım için peltem çıkana kadar beni dövmek. Yine de böylesi daha iyi. Aramızdaki ilişkinin sadece ikimize özel bir hal alması beni mutlu ediyor. Bire bir iletişime geçmek için önümüzde hiçbir engel kalmadı artık. Ya birimiz ya birimiz, bakalım kim kime kime kim.

Ey ormanın kudretli çocuğu! Göklerdeki tahtından indin inmesine ama bakalım ben sana ellerini kirleterek insan olma şansı verecek miyim! Hop hop, bir dakika! Kendine de laflarına da dikkat et Butsuo efendi! Göklerin kutsal tahtı boş kaldı diye hemen küçük götünü oraya atmaya çalışma. İnsan oğlu insansın sen, kendine gel! Kuçikuçi'nin sen şans vermek istemesen bile o şansı söke söke alma şansı var. Git gide büyüyen kafanı öne eğ ve ses çıkarmadan küçük zavallı hayatına devam et!

"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Ben de isterim başımı öne eğmeyi ama elimde değil, gülüyorum işte. Kuçikuçi'nin bu hale düşmesi keyiflendiriyor beni. Sanmayın ki sadece bu yüzden gülmekten çatlıyorum. Beni asıl güldüren şey Kuçikuçi'nin daha başına gelmemiş olanlar. O koca bedenin içindeki küçücük beynin hayal bile edemeyeceği sürprizler bekliyor onu ve bu sürprizlerden sonra daha da güleceğimden şüpheniz olmasın.

Tam istediğim kıvamda şu an Kuçikuçi. Büyük ihtimalle benim gibi herkesin korktuğu bir kabadayı kendisi. En azından öyleydi... Şimdi ise ellerimde madara olmuş durumda. Daha önce yaşamadığı bir şey, bir bilinmezlik içinde! Aşağılandı, en azından anısını korumak istediği şeyi koruyamadı, hatta ve hatta o şey gözlerinin önünde paramparça oldu. Kendine ve kabiliyetlerine olan güveni ve inancı kırıldı. Sandığı kadar büyük olmadığını, dünyada ondan daha büyüklerin olduğunu fark etti. Bu dünya, olanlar kafasının içindeki gibi değil, hem de hiç değil! Hayalleri de Banno kadar paramparça. Evdeki hesap çarşıya uymadı ve bunun sonucunda canı acıyor. Hem de az buz değil, büyük ihtimalle hayatında hiç tatmadığı bir acı bu. Bunların tek sorumlusu ise karşısında dikiliyor ve kahkaha atıyor! Terbiyesizliğin daniskası!

Seni çok iyi anlıyorum Kuçikuçi, sen bu durumu nasıl yaşıyorsun bilmem ama ben nasıl yaşadığımı biliyorum. Hiç de hoş bir tecrübe değil. Bu yaşananları sindirecek kadar hayatta kalacak mısın bilmiyorum ama benim böyle bir şansım oldu ve hepsini sindirip yuttum. Ama sana bir kıyak yapacağım ve cehaletinin tozunu almadan bu dünyayı terk etmeni sağlamak için kanımın son damlasına kadar çalışacağım! Erkek sözü!

Artık tecrübeli bir ninja oluyorum herhalde. Onu getirdiğim psikolojik durumla beraber Kuçikuçi'yi benim daha avantajlı olacağım bir savaş alanına çekme fırsatını da elde ettim. Bu koca bedenin ağaçların daha sık olduğu bir alanda ne kadar işlevsel olmayacağını hepimiz biliyoruz. Bunu gerçekleştireceğim. Öfkeden deliye dönen Kuçikuçi'yi ormanın sıklaştığı alana çekerek benim gibi görece daha ufak tefek birinin avantaj kazanacağı bir alanda savaşa devam edeceğim. Hatta bu yolculuk sırasında uygun fırsatı elde edersem ağaçların dallarında kaçmaya başlayarak zemin avantajını da elde edeceğim. Hatta ve hatta eğer aradaki mesafe biraz açılır ve zamanım olursa Kuçikuçi'ye çantamda kalan kunaileri de hediye edeceğim. İyice kudurmasını istiyorum onun. Kahkaha atmaya devam edeceğim gibi laf da sokacağım bu hayvanata! Her şey lehime işliyor, canı yanan öfkeli Kuçikuçi'yi iyice deli edip biraz daha yormak hedefim. Bakalım nefesi ne kadar kuvvetliymiş bu koca bedenin.
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
Jirou Ryu
Ishigakure
Ishigakure
Posts:292
Joined:September 1st, 2018, 8:08 pm
Künye:

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by Jirou Ryu » January 10th, 2020, 11:01 pm

Benliği, bir yokluğa doğru çekilirken, en soğuk haliyle bunu karşıladı. Dev yabani, o öfke dolu yüzünü ikiliye doğru döndürmek için hareketlenirken, Ryu çoktan bir hiçliğe teslim etmek için bedenini hazırlamıştı. Saniyelerin büyükbaş olduğu, sadece saliselerin birbirini kovaladığı o süreçte, her şey olması gerektiğinden çok daha yavaş gözüktü Ryu'ya. Sanki bir salise sonra, o gölgelerin içine giremeden, Kuchikukan yüzüne dönecek ve bir planı daha başarısızlıkla sonuçlanıp, adeta Butsuo'ya yük olan kişi olacaktı, ama kazanan o oldu bu sefer.

Koca adam, öfkesinden hiçbir şey kaybetmemiş gözlerini ikiliye doğrulttuğunda, aslında gözlerini iki hedefe doğrultmak için hazırladığını çok belli olan bir şaşkınlık yaşadı. Ryu, karanlığın içerisine istiflediği gözleri ile yabaninin yaşadığı donukluğu canlı canlı takip ederken, garip bir şekilde bundan haz duydu, "İnsanlar seni gözleriyle ararken, sen onların gözlerinin içine bakmalısın." diye fısıldadı kendine, zihninde aynı sözleri bir başkası söylerken. Ayu-sensei'nin ona öğrettiği ilk şeylerden biriydi neredeyse bu.

Butsuo'nun gölgesine hapsettiği vücudunu, Butsuo'nun hareketlerine uyarlarken, bir yandan olan biteni izliyordu. İlk başta, takım arkadaşı öldürdüğü yabaninin vücuduna doğru yönelirken, bunu tam olarak bir anlam veremedi; fakat Butsuo'nun patlayıcı parşömenleri yapıştırıp, bundan faydalanmak istercesine acımasız görünümlü deve atarken olan biteni gayet bir şekilde anladı. Kuchikukan kendilerine karşı sert, ama kendi topluluğun üyelerine karşı oldukça saygılı gözüken, milliyetçi bir insandı. Kendini bu tarz insanları anlamak için eğitmiş olan Ryu bunu kolayca anlayabilirdi, ama gerçek anlamda bunu herhangi bir insanın bile kolayca anlayabileceğini düşünüyordu. Burada esas nokta, böyle bir hamlede bulunabilecek kadar çılgın ve acımasız olmaktı. Ryu, muhtemelen buna başvurmazdı, ama buna rağmen Butsuo daha cesedi fırlatırken, Ryu birazdan olacaklardan oldukça emindi.

Patlayan cesedin uzuvları dört bir yana savrulurken, ortaya çıkan iğrenç görüntü, oluşan sesten çok daha rahatsız ediciydi. Kan, yağmuru özenircesine yağarken yukarıdan, Ryu büründüğü gölgeden ötürü bundan nasibi almadı. Hiçte almak istemiyor oluşu, bu durumun mevcudiyetine şükretmesine sebep oldu.

Kara bulutları yayan güçlü bir çığlık, Shinobi'yi kısa bir an sorgulama itti. Hangisi daha korkutucuydu? Patlayan bir parşömenin uğursuz sesi mi? Yoksa ondan çok daha ürkünç ve uğursuz gözüken bir yabaninin öfke dolu narası mı? Emin olmakta güçlük çekiyordu, ama emin olduğu bir şey varsa oda çok ses çıkartmış olduklarıydı. Bu olayın gittikçe daha da büyüyeceğini gösteren, tatsız bir haberdi Shinobi için.

Kuchikukan'ın yerinde olmak istemeyeceğini düşündü bir an, onun iç acıtan yaralarını süzerken. Üst tarafının büyük bir kısmı yanmışken, vücuduna saplanmış shurikenler adeta yemeğe dökülen süs gibi duruyordu. Asıl şaşırtıcı olan ise, dev adamın gösterdiği reaksiyondu.

Yaraları hiç umursamayıp, bundan adeta güç almış gibi harekete geçmesi, gölgelerin içine saklanmış genç adamı bile tedirgin etmişti kısa bir an.

Şimdilik, yapabileceği tek şey olan Butsuo'ya ayak uydurma işini halledecekti. En doğru anı bekleyecekti. Aklında iki rota vardı, eğer bir fırsat doğarsa Kuchikukan'ın gölgesine girecekti, ama o fırsatı bulamadan, Kuchikukan tüm dikkatini Butsuo'ya vermiş olduğu amansız bir saldırı yaparsa diye gölgelerin içindeyken wakizashi'yi hazırlayacak ve en doğru anda açığa çıkmak için tetikte bekleyecekti. Sabır ve sebatla.
Image
I'm Kita Usagi's bitch.
Künye
İsim: Jirou Ryu
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 235.000 Ryo
Prestij: 2 PP
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0 GP
Motivasyon
Tek adam olmak: Tüm dünyayı tek bir çatı altında toplama hedefi onun motivasyonudur. Bu sayede dünyadaki tüm gereksiz savaşları sonlandıracağına inanmaktadır ve gerekirse bunun için bir savaş daha çıkartmaya hazırdır.
Komplikasyon
Kanayan yara: Ailesinin ölüp ölmediğini bilmemek onun kalbine saplanmış bir hançer gibidir. Sürekli kanamasına, sürekli acımasına sebep olmaktadır. Her zaman aklının ucunda bu soruyla yaşamasına sebep olmaktadır ve kim bilir belki bu soru onun sonu olacaktır.


Özellikler
Yeni Avcılar Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.

Üç Kişinin Sırrı Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.



Profil
Güç: 10
Çeviklik: 11
Kondisyon: 6
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 10
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
*[Kondisyon] Form: 10
*[Potansiyel] Ninshuu: 5
[Varlık] Aldatma: 1
*[Varlık] Empati: 3
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin, D-rank
Otonaku Ashi Jutsu, D-rank
Girigiri, D-Rank
Kizetsu no Jutsu, C-Rank
Choune no Jutsu, C-rank
Jintei, C-Rank
Raiton no Yoroi, A-rank
Raiyata, A-rank


Taijutsu
Musatsu Stili, B-Rank

Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu, A-rank
Shibou no Jutsu, B-rank

Özel mod
Kage no Senshi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-Kaderin cilvesi sonucu elde edilen Wakizashi (Sırtında bulundurur)
-Özel Üretim Tantou (Belinde, ulaşımı oldukça kolay bir yerde bulundurur)
-Ryu'nun ekstra shinobi ekipmanlarını koymak için kullandığı özel üretim ekipman çantası (Sağ bacağında ulaşımı kolay bir yerde asılıdır.)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by GM - Naruto » January 11th, 2020, 11:48 am

Kuchikukan’ın öfkesi koşusunun hızını arttırmaya başlarken, Butsuo da ormanın sık bölgesine ilerlemeye başlayarak planını uygulamaya koyuyor. Ryu, Butsuo’nun gölgesinde olan biteni takip ederken, Kuchikukan’ın gölgesine girebileceği bir açıklığı kovalamaya başlıyor. Ancak Butsuo’nun ağaçların dallarına doğru hareketlenmesine karşı Kuchikukan’ın ağaçların gövdesini parçalayarak yaptığı yerden ilerleme buna imkan tanımıyor. Yine de Butsuo’nun ani bir saldırıyla karşılaşmasına karşın her türlü hazırlığı yapması, gölgelerin içinden Butsuo’nun arkasını kollamasını sağlıyor.

Ormanlık alanın sıklaşmasına rağmen Kuchikukan, azgın bir boğadan farksız bir şekilde önündeki ağaçlara ve dallara aldırmadan dallardan ilerleyen Butsuo’yu takip ediyor. Bu noktada Butsuo’nun ormanın sık bölgesine ilerlemesi onun işine yarıyor, zira Butsuo ağaç dallarında olabildiğince hızlı bir ilerleme sağlamasına rağmen Kuchikukan adrenalin de etkisiyle önünde engellere rağmen hiç de geriye düşmüyor. Adeta iki aynı hızda insanın kovalamacasını andıran bu savaş sahnesinde aradaki mesafe yakın dövüş için yeterli olmasa da, Butsuo’ya kunai fırlatacak açıklığı da yaratmıyor. Tam bu sıralarda ise, savaşın seyrini değiştirecek bir hadise yaşanıyor ve Kuchikukan hızlıca birkaç el mührü yapıyor!

Kuchikukan’dan gelebilecek bir ninjutsu saldırısına karşın özellikle Ryu kendisini hazırlarken, Kuchikukan el mühürlerini bitirdiği anda iki elini de yere vuruyor! Olduğu yerde durması sayesinde Butsuo çantasında kalan tüm kunaileri atma fırsatını yakalıyor ve kunaileri ellerini yere koymuş olan Kuchikukan’a fırlatıyor. Ancak kunailer, yerden yükselen birkaç sarmaşık ile kolayca bertaraf ediliyor. Ne var ki yaşananlar bununla sınırlı kalmıyor…

Butsuo, Kuchikukan’ın bir anlık durmasıyla ilerleyişine bir anlığına ara verdiğinde, ormanda bir şeylerin değişmeye başladığını hissediyor. Aslında her ikiniz de sarmaşıklarla yapılan saldırıları tatmış olsanız da, bu sefer gelen şeyin bambaşka bir boyutta olduğunu hissedebiliyorsun. İlk olarak sensör yetenekleriniz bulunmasa bile Kuchikukan’ın ellerini yere vurmasıyla anlık olarak dışarıya saldığı çakrasını hissedebiliyorsunuz. İçinizi ürperten bir şekilde geçip giden çakra dalgasının akabinde ise, bu kez Kuchikukan’a doğru yoğunlaşan çakrayı sezebiliyorsunuz. Tüm bu yaşananlarda bir göz kırpması anından daha uzun sürmese de, sanki birkaç dakikanın geçtiğini hissediyorsunuz. Kuchikukan’a doğru yoğunlaşan çakra akışıyla birlikte, Butsuo ayağının altındaki dal parçasının bir anda kurumasıyla yere doğru düşmeye başlarken, etrafına bakındığı anda, çevresindeki tüm ağaçların kurumaya başladığını fark ediyor! Ryu da bu değişimi farkındayken, Kuchikukan’ın değişmeye başlayan ten rengiyle beraber vücuduna çakra dolmaya başladığını görebiliyorsunuz.

Kuchikukan iki elini yere koymuş bir halde duruyor ve hemen önünde ise az önce Butsuo’nun kunailerini bertaraf eden yerden çıkmış 5 sarmaşık dalı bulunuyor. Butsuo ile Kuchikukan’ın arasında yaklaşık 10 metrelik bir mesafe bulunmakta ve etrafınızdaki ağaçlar, gövde kısımlarına doğru olacak şekilde kuruyup parçalanmaya başlamış bir halde. Saf haliyle Kuchikukan’ın bir hayli tehlikeli olan Kuchikukan’ın adeta ormandan aldığı takviyeyle ne kadar güçlü olabileceğinin farkında olsanız da, bir anda Nanase düzeyinde bir Jounin ile Kazuo’yu yenmiş oluşu da aklınıza geldiğinde, karşınızdaki canavarı küçümsememeniz gerektiği bir kez daha idrak edebiliyorsunuz. Şu an için Kuchikukan saldırı yapacak gibi görünmüyor ve ayağınızın altındaki topraktan çakranın Kuchikukan’a doğru çekilişi devam ediyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by Oita Butsuo » January 13th, 2020, 1:34 pm

Akıl ve mantıktan bu derece uzak olman hoşuma gitmiyor Kuçikuçi... Evet, ben de biliyorum herkesin gerçekliğin çoğumuzu boyunduruğu altına aldığı kurallarına uymadığını. Ama neden sen de bu istisnalardan olmak zorundasın ki? Amcık! Gerçi sanırım benimki de biraz haksız bir isyan. Senden çok farklı olduğumu da düşünmüyorum. Hiçbir olayı olmayan bir herif olarak başıma gelen bir sürü şeyden öyle ya da böyle canlı çıkmayı başardım. Hatta Ganmaru denen ibne senden çok daha beterdi, kurallara uymamak ne demek! Hepsini yok sayıyordu ibne. Hem senin gibi şirin falan da değildi, pek uyanıktı. Yine de Ganmaru'yu senden daha samimi buluyorum sanırım...

Acaba Ganmaru olsa ne yapardı şu an? Herhalde yine elektriğe dönüşüp Kuçikuçi'nin içinden geçerdi. Kızarmışlık hissi de epey değişik bir şeydi. İnsanın her zaman yaşama şansı olan bir his değil. İçin için yanmak derler ya, öyle bir şey işte. Vallahi ilginç bir ruh haliydi o zamanlar yaşadığım, ama üstümde güzel etkileri oldu gibi hissediyorum. Öyle ya da böyle, şu an baktığımda o savaşı heyecanlı ve eğlenceli olarak hatırlıyorum. Sapık mıyım psikopat mıyım ben de bilmiyorum... Büyük ihtimalle ikisi de.

Acaba Ryu nerede şu an? En azından Kazuo ve Nanase'yi güvenli bir yere götürdüğünü umuyorum. Kendimi olaya çok kaptırdığım için yokluğunu pek fark etmemiştim. Gerçi şu durumda bile yanımda olmasını istiyor muyum bilmiyorum. Hayatta kalma şansımın artması iyi olurdu ama bu deveyi devireceksem tek başıma devirmeyi tercih ederim. Kaçmak bir seçenek ama... kaçmak istemiyorum. Ayrıca kaçabileceğim de şüpheli. Avantajı başlarda ele geçirmiş olsam bile Kuçikuçi'nin de böyle bitkili doğalı şeyler yapabileceğini tahmin etmiyordum. NEDEN DOĞANIN BİR UCUBESİ OLMAKLA YETİNMEDİN Kİ?

Oofffff... Olaylar kafamda planladığım gibi gitmediğinde hiç güzel olmuyor. Hayal kırıklığına uğruyorum. Hem de her şeyi o kadar ayrıntılı düşünmüşken ve sonucunda oldukça klas bir iş başarmış olacakken. Çok yükselmiştim, çok! Meğersem sandığım kadar büyük değilmişim... Dünyada benden büyükleri olduğunu gördüydüm de Kuçikuçi'nin de benden büyük olduğunu göremediydim. Belki fiziksel olarak değil ama canım acıyor. Duygularım incindi.... Kalbim paramparça!

Neyse, nasıl Kuçikuçi savaşmaya devam ettiyse ben de öyle yapacağım. Hem böylesi daha iyi, yenmesi daha zor bir rakibim var artık ama geberip gittiğinde çok daha fazla tatmin olacağım. Düşünmek istemiyorum ama ben geberip gidersem de daha çekişmeli bir savaş olacağı için sikim dimdik öleceğim. Ya da düşünmekte bir sakınca görmüyorum, vazgeçtim. Zaten bu mesleği seçerken ölümü göze almıştım ve her zaman yanı başımda olduğunu bilerek de yaşamaya alıştım. Durduk yere insani yanlarımın devreye girmesine izin veremem. Kuçikuçi'yi sikip atacağım, dramaya gerek yok.

Madem uzaklaşmak işime yaramadı bu sefer ona yakınlaşacağım. Evet, boyu posu bana karşı bir avantaj sayılabilir ama bu develiği onun için dezavantaja çevirmek de benim elimde. Yere yakın olmanın bana yön değiştirme hızı anlamında avantaj kazandıracağını biliyorum. Ayrıca eğer ona iyice yaklaşabilirsem o uzun kollarıyla bana ulaşmakta zorlanırken ben kaleyi içten fethedebilirim. Yaptığım şey oldukça riskli bir sızma operasyonu gibi. Ama bu canavarla kafa kafaya mücadele etmekten de başka çarem yok. Planım tek bir hamle değil, daha çok dövüş boyunca izleyeceğim sistemi ve taktiği belirledim. Öncelikle çakra toplayan Kuçikuçi'ye garddayken hızlıca ama kontrollü yaklaşacağım. Bu sırada gözlerim Kawarimi için uygun olan ve yakın zamanda parçalanmayacak olan bir obje arayacak. Çakra toplamayı bırakmazsa yumruğu geçiririm ama bırakacaktır. Bırakıp yakın dövüşe gireceği zaman ise kontrol etmem gereken ilk şey mesafe. En zor kısmı en başı olacak, kolunun ve bacağının uzunluğunu ve onları kullanma hızını tahmin etmek durumundayım. Bu alışma sürecinde biraz daha güvenli bir mesafede kalmaya çalışacağım. Alıştıktan sonra ise dezavantajlı olan taraf olarak daha kritik, onu gerçekten bana vurabileceğine inandırabileceğim, mesafelerde oynamaya başlayacağım. Bir şekilde hamlesini boşa çıkarıp olabildiğince yakın mesafeye girerek seri ve güçlü hamleler yapmak amacım. Şu iki ihtimal ise her zaman aklımda olacak: jutsu yapması ve bana sarılmaya veya beni yakalamaya çalışması. Bu durumlardan kaçmak önceliklerimden olacak.Bunlara karşı ne yapabilirim bilmiyorum ama Kawarimi olur, bacakları arasından geçerek kaçmak olur, zıplamak olur, sis bombası kullanmak olur... Ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. İçeride çok uzun kalırsam yine kendini üstüne atmaya falan çalışabilir, bu yüzden gerekirse tekrar mesafeyi açmaktan da çekinmeyeceğim. Ayrıca mümkün mertebe Oukashou ile yumruklayacağım onu. En azından Kuçikuçi'ye yaklaşırken iki elimde de birer Oukashou hazır edeceğim ve dövüş sırasında da odağımı kaybetmeden yapabilecek olursam Oukashou ile vurmaya çalışacağım ama bu kararı dövüşün gidişatına göre vermek en doğrusu olacaktır.

Çok kısaca prensiplerim şunlar olacak, bir mesafeyi kontrol edeceğim, iki doğru anda iyice dibine girip avantajlı olduğum mesafede dövüşeceğim, üç daha önce sıraladığım olası risklere karşı dikkatli olacağım, dört seri ve sert darbeler vurmaya çalışacağım, beş planıma dahil olan riskler dışında eğer gerçekten büyük bir ödül yoksa risk almamaya çalışacağım. Daha da kısası kelle koltukta savaşma zamanı geldi artık keza başka çarem yok. Yine de bana en yüksek kazanma ihtimalini veren prensipler üzerine bir taktik kurduğuma inanıyorum. Fiziksel yeteneklerime de güvendiğimi belirtmeme gerek yoktur herhalde. Sakinim de... Geriye sadece uygulamak kalıyor.

AYRICA FIRSAT BULURSAM SİKİNE SERT BİR YUMRUK GEÇİRMEKTEN KESİNLİKLE GERİ DURMAYACAĞIM! NE ŞEREFİM NE DE ONURUM VARDIR BENİM! SHİNOBİYİMDİR SHİNOBİ!
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
User avatar
Jirou Ryu
Ishigakure
Ishigakure
Posts:292
Joined:September 1st, 2018, 8:08 pm
Künye:

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by Jirou Ryu » January 13th, 2020, 2:11 pm

Shinobi, bütünleştiği karanlığın içinden, dış dünyadaki o tezatlığı tüm detaylarıyla inceledi. Butsuo ve Kuchikukan arasındaki kovalamaca, genç shinobi'ye bir şeyi fark etmesine olanak verdi. Onun ilk karşılaştığı yabaniye kıyasla Kuchikukan ormana saygısı olmayan biriydi. Her bir adımında, gerisinde bir tane daha parçalanmış ağaç bırakması Ryu'ya bunu gösteriyordu. Bu noktada anlamadığı bir şey vardı. Ufak, zehirli bir bitkiye zarar verdikleri için bu topluluk tarafından yargılanan kendileri, şimdi bu insanların samimiyetine nasıl inanacaktı? Ormana kendilerinden çok daha fazla zarar veren bu Kuchikukan, bu topluluğun bir ferdi olarak hangi değerler için savaşıyordu? Ryu kafasını kurcalayan bu tezatlığa, bir anlam yüklemekte zorlanıyordu.

Anlamsızlık, her bir ferdi ile Ryu'yu kuşatırken, derin bir nefes alan genç shinobi yapabildiği tek şeyi yapıp, en doğru anı bekleme işini Butsuo'ya ayak uydururken sürdürüyordu. Onun bu pasifliği, dışarıdan bakan biri için rezillik ve korkaklığın daniskasıyken, Ryu için fırsatlar denizinde kuluçkada beklemesinden başka bir şey değildi. Onun inancına göre, bu bekleyişi eninde sonunda ona iyi bir fırsat doğuracaktı ve doğan bu fırsat, iki kişi olmalarına rağmen dezavantajlı konumda gözüken bu ikiliyi, avantajlı konuma sokacaktı; fakat bunları düşünmek için erkendi, zira tam Ryu bunları düşündüğü sırada, karanlık, dışarıdaki aydınlıktan etkilenmeden genç adamı bertaraf ederken, bir an tüm hücrelerini tetiğe geçirecek bir uyanış yaşadı. Kuchikukan'ın onu görmediğine emin olsa bile, aniden durup yaptığı el mühürlerinin bir an kendisine atılmış bir Jutsu olabileceği düşüncesi, o kadar gerçekçi geldi ki shinobi'ye, tüm hücreleri gelecek saldırıyı savunmak için harekete geçti adeta. Saniyeler, o an Ryu için oldukça uzun bir süreçken, her bir mührün sonlanıp, yerine farklı bir mühür gelmesi sonsuz bir çark döngüsü gibi gözüktü genç adama. En sonunda Kuchikukan'ın hazırlığı bittiğinde ise üzerine doğru hedeflenmiş bir jutsu'dan çok daha ürpertici bir şeyin açığa çıktığını hissetti. Üzerine yönelmiş bir jutsu olmamasına rağmen, hücrelerinin ve kaslarının çok daha tetik bir ruh halinde olması bunun en büyük kanıtıydı.

Butsuo'nun hızla ilerleyen kunaileri Kuchikukan'dan kaynaklı gözüken bir kaç sarmaşıkla sahipsiz kılınırken, Ryu asıl olayın çok daha farklı bir şey olduğunu hissedebiliyordu. Nitekim, dışarı salınan chakra'nın ormanda bıraktığı etki, kesinlikle korkutucuydu; fakat Ryu'yu asıl endişelendiren şey bu dağılan chakra akıntısını takip eden şeydi. Bunun hemen ardından, Kuchikukan'a doğru yoğunlaşan chakra kötü bir alametin başlangıç kısmı gibi gözüküyordu. Keza öyleydi. Chakra akışı devam ettikçe enerji ile dolup taştığı belli olan Kuchikukan ben tehlikeliyim diye bağırıyordu. Ormandan emdiği enerji, adeta tüm ormanı kuruturken, Ryu o an bu sürecin ona bitkideki süreci anımsattığını fark etti. Aynı o bitkideki gibi bir emilim ve emilim sonrası bir kuruma söz konusuydu.

Fakat fark ettiği bu şey, onun zihnindeki olay örgüsünü biraz daha karmaşıklaştıran bir şeyden ötesi değildi. Derin bir nefes alırken, sıkıca kavradığı wakizashi'yi biraz daha sert kavradı. Yoldaşına göz ucuyla baktı. Karanlığın içinde, dışarıdaki gibi göz alıcı durmayan çelik, Ryu'nun gözünde çok farklı gözüküyordu.

Butsuo'nun gölgesinde en doğru anı beklemeye devam edecekti. Kuchikukan'ın her şeyi ile Butsuo'ya odaklandığı o an, fırsata en keskin duyularıyla odaklandığı en net an olacaktı. Durumun ne doğuracağını bilmediğinden yapacağı hamleden net bir şekilde emin değildi. O yüzden eline geçen en doğru anda, doğan fırsata göre hareket edecekti. Eğer yapabileceği en iyi hamle, kalbe yapılan dikey bir saplama hamlesini gösteriyorsa onu yapacaktı ya da Musatsu stilinin öğretilerini takip eden yatay kesişler ile şah damar gibi ölümcül ve net noktaları gibi hedef alabilirdi. Durum, oluşan pozisyon neyi doğurur kestiremiyordu. O yüzden her şeye hazırlayacaktı kendini. Ayrıca saldırdığı an, hamlelerine chakra ile takviye yapacaktı. Kollarını chakra ile kaplayıp, yapabildiği en teknik ve öldürücü saldırıyı tek seferde yapmak istiyordu. Zira bunca andır, Butsuo'yu tek bir hamle için yalnız bırakmıştı ve bunun hayal kırıklığı olmasına izin veremezdi. Bu her şeyi ile bir ölüm kalım karşılaşmasıydı.
Image
I'm Kita Usagi's bitch.
Künye
İsim: Jirou Ryu
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 235.000 Ryo
Prestij: 2 PP
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0 GP
Motivasyon
Tek adam olmak: Tüm dünyayı tek bir çatı altında toplama hedefi onun motivasyonudur. Bu sayede dünyadaki tüm gereksiz savaşları sonlandıracağına inanmaktadır ve gerekirse bunun için bir savaş daha çıkartmaya hazırdır.
Komplikasyon
Kanayan yara: Ailesinin ölüp ölmediğini bilmemek onun kalbine saplanmış bir hançer gibidir. Sürekli kanamasına, sürekli acımasına sebep olmaktadır. Her zaman aklının ucunda bu soruyla yaşamasına sebep olmaktadır ve kim bilir belki bu soru onun sonu olacaktır.


Özellikler
Yeni Avcılar Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.

Üç Kişinin Sırrı Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.



Profil
Güç: 10
Çeviklik: 11
Kondisyon: 6
Potansiyel: 5
Varlık: 3
Zeka: 4

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 10
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
*[Kondisyon] Form: 10
*[Potansiyel] Ninshuu: 5
[Varlık] Aldatma: 1
*[Varlık] Empati: 3
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Shunshin, D-rank
Otonaku Ashi Jutsu, D-rank
Girigiri, D-Rank
Kizetsu no Jutsu, C-Rank
Choune no Jutsu, C-rank
Jintei, C-Rank
Raiton no Yoroi, A-rank
Raiyata, A-rank


Taijutsu
Musatsu Stili, B-Rank

Genjutsu
Kokuangyou no Jutsu, A-rank
Shibou no Jutsu, B-rank

Özel mod
Kage no Senshi

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
-Kaderin cilvesi sonucu elde edilen Wakizashi (Sırtında bulundurur)
-Özel Üretim Tantou (Belinde, ulaşımı oldukça kolay bir yerde bulundurur)
-Ryu'nun ekstra shinobi ekipmanlarını koymak için kullandığı özel üretim ekipman çantası (Sağ bacağında ulaşımı kolay bir yerde asılıdır.)
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by GM - Naruto » January 13th, 2020, 5:05 pm

Kuchikukan, etraftaki ağaçları kurutarak kendisine doğru gelen çakra dalgasını güçlendirirken, Butsuo da harekete geçiyor. Kuchikukan’ın savunmasını yararak, kollarının hareket alanın içine girmeyi amaçlayan bu hareketlenmesinde önündeki ilk engel sarmaşıklar oluyor. Hiç bozmadığı duruşuyla üzerine doğru gelen Butsuo’ya karşı herhangi bir hareket belirtisi göstermeyen Kuchikukan’ı korumak istercesine hareketlenmeye başlayan sarmaşıklar, yerden göğe doğru dalgalanmaya başlıyor. Ardından ise yerlerinden adeta fırlayarak Butsuo’ya doğru hareketleniyorlar. Butsuo’nun ilerleyiş noktalarına doğru gelen sarmaşıklara karşılık Butsuo çevikliğinden faydalanarak kaçış hamlelerine başlıyor. Sağa, sola, bir adım geriye, birkaç adım ileriye, havada atılan parende ve buna benzer akrobatik hareketleri hiçbir şekilde zorlanmadan gerçekleştiren Butsuo, her bir hareketiyle Kuchikukan’a daha da yaklaşıyor. Bu anlarda ise şans Ryu’nun yanında oluyor, zira Butsuo’nun hamleleri normal şartlarda ayak uyduramayacağı kadar hızlı ve akrobatik olsa da, gölgesindeki ufak dalgalanmalar Ryu için sıkıntı yaratacak boyutlara ulaşmıyor. Ne var ki bu anlarda gölgenin içinde kalmak Ryu için güçleşmeye başlıyor.

Butsuo’nun akrobatik hareketleri onu Kuchikukan ile yakın dövüş mesafesine kadar yakınlaştırsa da, henüz dilediği mesafeye ulaşmamış olan Butsuo hızlı ilerleyişine devam ediyor. Sarmaşıkları Butsuo’yu arkasından kovalarken, Kuchikukan’ın da ellerini yerden çekmesiyle hafifçe doğrulmaya başlıyor. İlk karşılaştığınız andakinden daha dehşet uyandıran bir edayla, adeta bu dünyada yaşadığına inanmak zorunda kaldığınız bir dev gibi doğrulan Kuchikukan, bu haliyle tek bakışıyla sıradan insanları öldürebilecek gibi duruyor. Vücudundaki her bir kasın gerilmekten yırtılacak kıvama geldiğini görmenizle, yüzündeki vahşi görüntünün biraz sonra düşmanlarının –yani sizin- kanlarına bulanacağına dair düşünceleriniz bir hayli netleşse de yine de Butsuo koşmaya devam ediyor. Nitekim kendisi de bu dövüşten epey zevk almış olan Butsuo’nun saldırmak dışında başka bir opsiyona yönelmemiş olması, birkaç saniye sonra yaşanacak hiddetli çatışmanın sinyalini veriyor. Tüm bu anlara gölgeden şahitlik eden Ryu ise, en doğru anda belirerek Kuchikukan’a son darbeyi vurmak için hazırlanıyor.

Zamanın akışı bu anlarda bir hayli yavaşlamaya başlıyor her biriniz için. Atılan bir adım, birkaç dakikaya sığmış gibi, vücutlarınızın her hareketi birbirinizin gözünden kaçmayacak kadar keskin oluyor. Butsuo, Kuchikukan’ın iki kolunun arasına gelecek bir mesafeye girmeyi başardığı anda, Oukashou için yumruğunu çıkarıyor! Kuchikukan’ın karın bölgesine doğru çıkardığı yumruğu havada ilerlerken, Kuchikukan da yukarıya kaldırdığı sağ dirseğini Butsuo’nun kafasının tepesine vurmak için hareketlendiriyor. Bu esnada ise Butsuo’nun gölgesinden dışarıya doğru fırlayan Ryu, wakizashisini Kuchikukan’ın kalbine saplamak için harekete geçiyor. Butsuo’nun yumruğu ilerliyor, Kuchikukan’ın dirseği ilerliyor, Ryu’nun wakizashisi havayı yaran bir çığlık atıyor! Tüm bu olanlar ise sadece birkaç saniye içinde gerçekleşiyor. Birkaç saniye sonra birinin veya birilerinin yok olması için…

Butsuo’nun hızını ve çevikliğini aşan Kuchikukan’ın dirseği Butsuo’nun kafasına, Butsuo’nun yumruğu ise Kuchikukan’ın karnına birkaç santim kala ve Ryu wakizashisi ile Kuchikukan’ın kalbine on santim kadar mesafeye yaklaştığında, ilk olarak kaybeden Ryu oluyor! Nereden geldiğini, nasıl savrulduğu ve hangi açıyla yapıldığını bile anlayamayan, ancak duyduğu sesten bir metalin wakizashisine çarptığını anlayan Ryu, wakizashisinin kendi sağına doğru savrulmasına ve akabinde kendisinin de yaratılan bu ivmeyle sağına doğru yönlenmesine engel olamıyor! Tamamen hedefinden şaşarak yere doğru hareketlenen Ryu, gördüğü karaltının Kuchikukan ile Butsuo’nun arasına girişine şahitlik ederken, Butsuo yumruğunu, Kuchikukan ise dirseğini bu karaltıya vuruyor!

Butsuo, yumruğunu Kuchikukan’ın karın bölgesine vurduğuna emin bir şekilde sırıtıp diğer bir yumruğunu savurmak için harekete geçmek üzereyken, bir anda yumruğunun bir el tarafından tutulduğunu ve sıkılmaya başladığını anlamasıyla neye uğradığını şaşırıyor. Yumruğundaki güçten hiçbir şekilde tereddüdü olmayan Butsuo, geriye doğru kendini çekmek istese de, yumruğunu tutan elin buna izin vermeyişi ile şaşkınlığa uğruyor! Bir anda önündeki karaltı cisimleşmeye başlarken, tanıdık bir pelerinin rüzgardaki dans edişini seyretmeye başlıyor. Sonrasında ise rüzgarda savrulan gümüş rengi saçları ve ciddi surat ifadesinin yaydığı auraya kapılıyor… Tıpkı Ryu gibi…

Bir anda gözlerinizin önündeki görüntüyle şaşkın bir şekilde kalakalıyorsunuz. Kuchikukan ile Butsuo’nun arasında yan bir şekilde duran, sol eliyle Butsuo’nun yumruğunu, sol eliyle ise kafasının üzerinde Kuchikukan’ın dirseğini sıkı sıkı tutan Ishichou Shinkai Kurumi, keskin bakışlarıyla sizleri süzüyor. Yaşadığınız bu şaşkınlığın aynısını Kuchikukan’ın gözlerinde de görmeniz, durumun sadece size has olmadığını ortaya koyuyor. Kuchikukan dahil olmak üzere her biriniz, yaptığınız hareketlerin ne denli ölümcül ve ne denli durdurulamaz nitelikte olduğunu bilseniz de, siz daha ne olduğunu dahi anlamadan, hamlelerinizin zorlanmadan kesilmiş olması ve bunu yapanın da Ginbushi olması sizi derin bir düşünceye itiyor.

Birkaç saniyelik sessizlik ve oluşan rüzgarın dağılmasıyla ilk söze giren Kuchikukan oluyor. Onca heybetine rağmen basitçe durdurulmuş olmanın verdiği öfkeyle “Sen de kimsin?” diye haykıran Kuchikukan’a keskin bir bakış atan Ginbushi “O vahşi ellerini bir ömür boyunca bize uzatamayacağını söyleyen kişi!” diyor ve ardından Kichikukan’ın kolunu geriye doğru ittiriyor. Bu itmeyle birkaç adım geriye savrulan Kuchikukan “SEN KİM OLUYORSUN!?” diye haykırarak öne atılırken, Butsuo’nun yumruğunu serbest bırakan Ginbushi, hemen sağ tarafındaki katanasını hızla çekiyor ve bir anda Kuchikukan’ın alnına doğru atlayarak katanasının kabzasını indiriyor! Ayakları ile Kuchikukan’ın göğsüne de darbe indiren Ginbushi’yi gözle takip etmenin bir hayli zor olduğu bu hamlelerinin ancak başlangıcını ve sonunu görebiliyorsun. Alnına inen kabzayla birden geriye doğru düşmeye başlayan Kuchikukan’ın üzerinde denge duran ve onu yere serdikten sonra üstünde durmaya devam eden Ginbushi “Bana kendimi tekrar ettirme! Biraz uyu, belki kendine gelirsin!” diyor. Kuchikukan’ın bayıldığı ve vücuduna topladığı çakranın tekrar doğaya karışmaya başlamasıyla, Ginbushi de onun üstünde yürümeye devam ederek size yaklaşıyor. Yüzündeki ciddiyet, son zamanlarda gördüğünüzden birkaç kat daha fazlayken bakışlarını Butsuo’da sabitleyen Ginbushi “Parçalanan bir vücut vardı, senin işin değil mi?” diye soruyor kati bir şekilde. Salt bu cümleden bile yapılmaması gereken bir şeyi yaptığını anlayan Butsuo, üzerindeki keskin bakışların altında istemsizce ezilmeye başlarken, Ginbushi cevap bekleyen bakışlarını Ryu’ya çevirerek ona adeta böyle bir şeye nasıl müsaade ettiğini soruyor.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Oita Butsuo
Ishigakure
Ishigakure
Posts:318
Joined:September 1st, 2018, 2:42 pm
Künye:

Re: [Oita Butsuo & Jirou Ryu] Yeni Açan Çiçek

Post by Oita Butsuo » January 14th, 2020, 1:01 am

Evet, artık sonsuza kadar bilemeyeceğim... HER ŞEYİ MAHVETTİN ISHICHOU-SAMA, HER ŞEYİ! Kuçikuçi'yle aramızdaki davanın sonucu sonsuza kadar bilinmez olarak kalacak! Hayatta kalmak güzel ama kendimi bu aşka kaptırmıştım ben. Peki Jirou Ryu'ya ne demeli? Bunca zamandır benim gölgemde saklanıyormuş ve bu bir deyim, mecaz falan değil. Herif gölgemin içinde yuva kurmuş. Ya da... mecaz olsun. Ehehehe...

Koskoca Ishichou geldiğine göre bir işler var bu işte. Olayların nasıl geliştiğine bakarsak Kuçikuçi tarafından karşılaştığımız dirençle alakalı bir şey değil bu durum. Gerçi... Kafamda oturmuş bir güç dengesi ve hiyerarşisi vardı ama Ishichou şu an epey karıştırdı ortalığı. Kuçikuçi, Kazuo ve Nanase'yi yenmişti. Dışarıdan baktığımızda güçsüz bir ekip değil bu. Ama Ishichou'nun tek başına neler yaptığına bakınca güç dediğimiz kavramın kendisi biraz anlamsız kalıyor. En azından bizim pek kavrayabildiğimiz bir şey olmadığını kavrayabiliyorum.

Peki, eğer durum Kuçikuçi'yle alakalı değilse ne? Farkında olmadan ormana çok mu zarar verdik acaba? Bence ilk patlama o kadar ormana zarar vermemiştir ama Kuçikuçi sinirlenince epey bir yıkıma sebep oldu. Yine de ta Ishichou kendisi kalkıp geldiyse daha ciddi bir şeyler olması gerektiğini tahmin ediyorum.

Amaan neyse ne! Artık geriye kalan tek şey azar yemem ve köye dönmemiz herhalde. Sanırım ortada yine benim kavrayamadığım bir şeyler var. "Evet, parçalanan vücut benim işim." Ne gözlerimi kaçırdım ne pıstım ne de üste çıkmaya çalıştım. Açıkçası yaptığım şeyin de hala arkasındayım. Karşımızdaki yaratıkla birkaç saniye önce ölüm kalım mücadelesi içindeydik. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptım ve bu yaptığımdan utanacak falan da değilim. Ölmüş bir bedenden kazanacağımız faydadan ziyade dört shinobi'nin hayatını kurtarmayı tercih etmekte yanlış bir şey görmüyorum. O an yapılabilecek en mantıklı şey buydu ve o an elimdeki bilgilere göre istediğim sonuçları da elde ettim. Beni tuzağa düşürmüş, benden önce de Kazuo ve Nanase'yle savaşmış olduğuna dair kanıtım olan birinin cesedini bir silah olarak kullanmakta çekinmedim, çekinmem de. Gel gelelim Banno'yu etkisiz hale getirmek isterken bunu beceremeyip onu öldürmem benim hatamdır ve bu hatanın sorumluluğunu üstlenmeye hazırım.

Beni sinir eden çok fazla şey var ama sanırım en fazla dokunan şey köy için hayatımı tehlikeye attıktan, ve tabi ki elimi de kana buladıktan, sonra dönüp her seferinde azar yemek. Bu durum sadece benim, ve bildiğim kadarıyla Kazuo'nun da, mı başına geliyor bilmiyorum ama nasıl hala bu köye sadakat besleyebiliyorum ben de bilmiyorum. Sanırım sadece göt korkusu, eğer Ishichou'nun ağzını burnunu dağıtabilecek güçte olsaydım bir saniye bile kendimi tutmazdım. Zaten tutamazdım da.

Yine de neden böyle olduğuna dair hala aklım karışık. Köydeki üst kademelerin stratejik bir sadistliği olmasa gerek. Belki de bizden beklentileri sandığımdan daha yüksektir. Bir başka konu da bu beklentinin kabiliyet bakımından mı karşılanmadığı ahlak, ya da görev sırasında alınan kararların mantıklılığı mı denir, bakımından mı karşılanmadığı? Üzgünüm ama iyi bir diplomat olmadığım herhalde pek çokları tarafından biliniyordur. Zaten bize öğretilen şey de iyi bir diplomat olmaktan ziyade girdiğimiz mücadelelerden canlı çıkmak. Sikmişim iyi insan olmayı! İyi insan olan cennete gitsin, gerçekten köyün ihtiyacı olan bu mu?

Sinirliyim!


Banno'nun parça pinçik olmasından ben sorumluyum ve aldığım karardan pişmanlık duymuyorum. Gerekli sebeplere de bu planı gerçekleştirecek soğuk kanlılığa da manyaklığa da psikopatlığa da sahiptim. Ha, Banno'nun orada ölü olarak yatmasının sebebi de farklı değildir ama farklı olan amacımı gerçekleştiremememden duyduğum pişmanlıktır ve bu konudaki sorumluluğu üstlenmeye hazırım.

Ne saygı duyacağım ibişin cesedine, ölüsünü siktiğim!..
Image
Künye
İsim: Oita Butsuo
Yaş: 18
Cinsiyet: Erkek
Element: Doton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 481.250
Prestij: 0
Ün: 31
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Hayaletin peşinde…

Butsuo, çocukluk aşkına adını duyurmak, hatta tekrar bir araya gelmek için yaşamaktadır. Bunun en kolay yolunun da ünlü olmak olduğuna karar vermiştir. Kumiko’nun duyduğunda gurur duyacağı, hoşuna gideceği hatta peşinden koşacağı bir ün.

Görev Bilinci
Butsuo, beklentisi veya umudu olmasa da dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeyi kendine görev edinmiştir. Bu görev sonucunda bir ödül veya sonuç beklediği bir görev değil, elde edilen tatminin sadece görevini yapmak olduğu bir görevdir. Ayrıca iyi bir insan olduğuna kendini inandırabilmesi konusunda iyi bir insan olmanın gerektirdiği eylemleri yapmasının faydalı olduğunu da fark etmiştir. Kafasındaki Kumiko’nun ideallerini de desteklemektedir bu görev. Butsuo, kendini daha iyi hissetmek için faydalı işler yapma gereksinimi duymaktadır artık.
Komplikasyon
-
Özellikler
Korucu
Karakter, Shirakami Vadi Ormanı'nda yaşanan hadise neticesinde, tüm dünyadan izole bir şekilde bu ormanda yaşayan halkın koruyucusu konumuna gelmiştir. Bizzat Ishichou tarafından bu göreve atanması neticesinde, söz konusu halk nazarında güvenilir ve her işlerini halledecek kişi olarak görülmektedir. Aynı zamanda, söz konusu halkın istekleri olması halinde, karakter bu görevlere öncelikli olarak atanacak kişidir. Bu sebeple, karakter başka kurguların içinde olsa dahi, söz konusu halktan talep gelmesi halinde, durum ne olursa olsun bu halka yardım etmek zorundadır.
Yeni Avcılar
Karakter Bingo Kitabı’nda bulunan bir kaçağı başarılı bir şekilde avlamış olduğu için shinobiler içerisinde daha tanınır hale gelmiştir. Bu tanınmanın getirisi olarak da, diğer shinobilerle girdikleri etkileşimlerde, daha saygı duyulur ve sözleri daha dinlenir olmaktadır. Karakterin durum içerisinde mantıklı hareketleri –mevcut stat ve becerileri de dikkate alınarak- diğer shinobiler tarafından fazla sorgulanmaz.

Bu özellik GP veya PP harcayarak geliştirilemez. Tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Üç Kişinin Sırrı
Ishichou ile karakter arasında geçen konuşmalar sırasında karaktere verilen gizli görev nedeniyle, Ishichou’nun karaktere duyduğu güven artmıştır. Bu sayede karakter Ishichou’ya daha ulaşabilir olduğu gibi, karakterin bilgi erişimi, görüş alışverişi veya benzeri konularda Ishichou tarafından daha iyi bir yönlendirilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, Ishichou’nun artan güveni karakterler üzerinde başarı konusunda daha büyük baskı oluşturmaktadır. Karakter hatalı karar almaktan ve hatalı adımlar atmaktan çekinmektedir. Bu nedenle karakter, doğrudan bir aksiyon alırken daha öncekilere nazaran daha düşünceli bir şekilde hareket etmektedir.

Bu özellik karakterin diğer shinobi ve kişilerle etkileşimine herhangi bir etkide bulunmaz. Bununla birlikte tamamen kurgusal bir yapısı bulunması nedeniyle, karakter bu özelliği kaybedebilir.
Profil
Güç: 11
Çeviklik: 7
Kondisyon: 9
Potansiyel: 2
Varlık: 3
Zeka: 3

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm(Favori): 12
[Çeviklik] Akrobasi: 7
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form(Favori): 6
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 1
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
Doton: Domu
Doton: Doryuu Shiki
Ninpou: Otonaku Ashi no Jutsu
Taijutsu
A-Rank Juudaichi
A-Rank Headbutt
C-Rank Oukashou
Sensör
A-Rank Meishou-Dou
Genjutsu
-

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Kan Hapı (İyi Kalite)
2xKondisyon Hapı (Normal Kalite+İyi Kalite)
Chakra Hapı (İyi Kalite)
5x Patlayıcı Parşömen (İyi Kalite)
5xÖzel Üretim Sis bombası
5xIşık Bombası
Locked

Return to “Shirakami Vadi Ormanı”