[Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

User avatar
Amano Kagami
Kaçak
Kaçak
Posts:83
Joined:September 2nd, 2018, 12:45 pm
Künye:
Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by Amano Kagami » November 13th, 2019, 11:16 am

Maguro’nun teklifime verdiği karşılık benim açımdan pek de tahmin edilebilir değildi. Bu ana kadar genellikle evinde huzur içinde oturan ve katanalarıyla vakit geçirmeyi seven biri görünümündeydi, ancak şu an sahaya adım atıyordu. Aslında anlık bir düşünceyle, benim gibi henüz ne olduğu belli olmayan birini, Izena için önemli sayılabilecek bir yere tek başına göndermek çok da mantıklı bir düşünce olamazdı. Bu sebeple Maguro’nun boynuma geçirdiği ipleri tutmak niyetinde olduğunu anlayabiliyor ve ona hak veriyordum. Her ne kadar bu pozisyon şimdilik hoşuma gitmese de, en azından belli bir güven noktasına vardığımızda işlerin değişeceğine inanıyordum.

Köy meydanına doğru yaptığımız yolculuk esnasında köyün hareketlenmesine de şahitlik ediyordum. Sokaklarda yalnız başıma yürümek sıkıntı olabilecekken, yanımda Maguro’nun olması benim açımdan artı bir puan olarak görünebilirdi. Neticede köyün lideri konumunda olan birinin yanında rahat bir şekilde yürüyen bir yabancının zararlı biri olabileceğini düşünmeleri çok da olası değildi. Bu sebeple adımlarımın ve duruşumun rahatlığını elimden geldiğince dışarıya yansıtmaya çalışıyordum. Gördüğüm yüzleri aklıma kazımayı ve onlara da varlığımı belli etmeyi ihmal etmiyordum. Niyetim anlaşılmaz olsa da, duruşum Maguro açısından dikkat çekici olabilirdi. Fakat bu ana kadar sergilediğim tavır neticesinde, Maguro’nun benden üstün olduğunu kabul etmiş görünüyordum. Bu yüzden Maguro’nun yürüyüşüme ve duruşuma karşı tepkili olmasını beklemiyordum.

Değirmenin bulunduğu noktaya geldiğimizde, Maguro durumla ilgili açıklamalarını yapıyordu. Terk edilmiş köyün tekrar kalkınmasını sağlayacak bu yapının içindeki işleyişe karşı yapabileceklerim konusunda hiçbir fikrim yoktu. Aslında sırf bu sebeple yanımda teknik bilgiye haiz kişilerin olmasını temenni etmiştim, lakin Maguro anlatımında bu umudumu yok etmeyi başarmıştı. İşin üstüme yıkılması ve bir şekilde başarısız olmam, amacıma ve tavrıma aykırı düşecekti. Daha ilk engelde tökezlemek, Maguro’nun gözünde beni değersiz, boş konuşan biri konumuna getirebilirdi. Fakat gerçekleri ne kadar değiştirebilirdim ki?

Değirmenin içine girdiğimde karşılaştığım tablo, suratımı ekşiten kokudan daha vahim ve korkutucuydu. Ishigakure gibi teknolojik seviyesi sorgulanabilecek olan, gezdiği diyarlarda gaz lambasına tamah eden ve teknolojik gelişmelere zerre ilgi duymayan şahsım için, karşımdaki çarklar ve pistonlar en zorlu kaçak avcısından bile daha korkutucuydu. Loş ışığın altında bir şeylerden anlar gibi baktığım manzara, bana sadece bilinmezliği sunuyordu altın bir tepside. Kıt bilgilerim eşliğinde, tüm teçhizatı harekete geçirmesi muhtemel silindir gözüme çarptığı anda, biraz daha yakından bakma ihtiyacı hissetmiştim. Makineyi çalıştıracak silindirin gözle görülen herhangi bir sıkışması veya hareketine engel olacak bir cisim görünmüyordu. Yani elde sıfırdı da denilebilirdi…

Bayat havanın ciğerlerimi solduran kokusuna rağmen aldığım derin bir nefes ardından bakışlarımı Maguro’ya döndürdüğümde, yüzümde hafif bir tebessüm olacaktı. Gözlerimdeki boşluğu mümkün mertebe gizlemeye çalışırken “Sana yalan söylemeyeceğim Maguro-san. Burada 3-5 kendini bilmez olduğunu ve bu makinenin çalışmaması için herkesi tehdit ettiğini söylesen daha mutlu olurdum. En azından bu konuyu çözmek benim için çok daha kolay olurdu.” diyecektim. Sözlerimin anlamı açıktı: Konuyla ilgili hiçbir fikrim yok, ama bir şekilde üstesinden gelmeyi deneyeceğim!

Odanın içinde görebildiğim kadarıyla yapmam gereken tek şey, koca silindiri bir şekilde harekete geçirmekti. Normal şartlarda suyun akış hızıyla dönen pervaneler sayesinde bu silindirin hareket ettiğini düşünüyordum. Ancak bu oldukça temel bir bilgiydi ve sorunun kaynağının suyun akış hızı olması durumunda, Maguro’nun buna çoktan bir çözüm bulabileceğini düşünüyordum. Bu sebeple işin içinde başka bir şeyler olup olmadığı konusunda tereddütlerim her geçen saniye artıyordu. Silindire neresinden bakarsam bakayım, bir anda tüm teknik bilgiler vahiy yoluyla zihnimde yer etmiyordu. Duruma kör cahil gibi silindiri saf güçle hareket ettirmeye çalışmak şeklinde yaklaşamayacağım da barizdi. Bu noktada yapacağım ilk şey, loş odanın içinde göremediğim noktaları keşfetmek olacaktı. Zira odanın diğer ucu henüz keşfedilmemiş bir alandı. Oradan bir şey çıkıp çıkmayacağı konusunda bir fikrim olmasa da, kazandığım zaman içerisinde Maguro’ya bir soru yöneltebilirdim. Adımlarımı kısa ve temkinli bir şekilde odanın diğer ucuna yönlendirirken “Maguro-san, burayı işleten kişiler gittikten sonra değirmenle ilgili değişen bir durum hiç yaşandı mı? Buranın anahtarı size teslim edilmiş görünüyor ve bu yüzden değirmende veya değirmenin işleyişinde gözle görülen bir değişikliği fark etmiş olabilir misiniz?” diye soracaktım. Boş bir soruydu belki, ancak hiçbir şeyi bilmeden bir şeyler yapmaya çalışmaktan daha faydalıydı. Belki de odanın diğer ucunda teknolojik bilgi seviyemin üstünde bambaşka bir mekanizma ile silindirin çalışması engelleniyordu. Saçma sapan bir düşünceydi, biliyorum… Cehalet… Sen ne menem bir şeymişsin!
Künye
İsim: Amano Kagami
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak (Chuunin)
Ryo: 98.750
Prestij: 8
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Kagami idealleri peşinde olan birisidir. Bu yüzden de köyden kaçmasına sebep olan soruların cevabını bulmayı amaçlamaktadır. Bu sorular kendinden başlayıp dünyaya yayılmaktadır. "Neden" ve "nasıl" şeklindeki bol soruları, bulduğu cevapların peşinden gitmesine neden olmaktadır. Dolayısıyla Kagami ideallerini realiteye dökmeyi istemektedir.
Özellikler
Izena'daki Ev
Kagami, Izena adlı bir kuytu Yağmur Ülkesi köyünden bir eve sahiptir. Bu ev, onun rahatça saklanabilmesine, dinlenebilmesine ve maceraları arasında huzurlu bir vakit bulabilmesine olanak sağlar. Bu ev sebebiyle Kagami yorgunluğa ve dinlenmeye bağlı olan sağlık sorunlarından daha hızlı kurtulur, Izena'ya kısa sürede ulaşabileceği bir mesafedeyse avlanamaz ve bu evi değerli eşyalarını saklamak için kullanabilir.

Kagami'nin kısa sürede Izena'ya ulaşamayacağı ve avlanabilir olacağı durumlar GM tarafından gerekli turlarda bildirilecektir.

Kagami kurgusal sebeplerle bu eve olan erişimini kaybedebilir.

Profil
Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 9
Varlık: 7
Zeka: 7

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 5 (Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 5
[Varlık] Sosyalleşme: 4
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 4
Mod
Jikangan

Ninjutsu
Raigami no Jutsu (B-Rank)
Ikazuchiwana no Jutsu (C-Rank)
Geliştirme Açıklaması: Tekniğin aktivasyonu için işaretlenen alana birilerinin girmesi gerekirken, yaptığı antrenmanlar sonucunda Kagami işaretlenen alan üzerinde kontrol sağlamıştır. Bu sayede teknik açıklamada yazıldığı gibi kullanılabilirken, Kagami teknik için konulan işarette ufak bir değişiklik yaparak, tekniği tek el Tora mührü ile istediği zaman aktif hale getirerek patlamayı gerçekleştirebilir.

Geliştirme Açıklaması: Tekniğin gerçekleştirilebilmesi için sabit cisimler işaretlenebilirken, Kagami teknik üzerindeki kontrolü sayesinde, canlı cisimlerin üzerine de işaret bırakabilmektedir. Bırakılan işaretin, teknik için sabit cisimlere konulan işaretten bir farkı bulunmamaktadır.

Geliştirme Açıklaması: Teknik için el mühürleri yapıldıktan sonra, Kagami iki elini kullanarak iki işaret bırakabilir. Bu işaretlerin ikisi de aynı olmak zorundadır. Yani bir işaret kendiliğinden patlayan, diğer ise Kagami tarafından yapılacak el mührü ile patlayan cinsten olamaz. Diğer bir deyişle, İki işaret de ya kendiliğinden patlayan cinsten ya da tek el mührü ile patlayan cinsten olmak zorundadır.
Kangehika (C-Rank)
Shunshin no Jutsu (D-Rank)


Taijutsu
Suiseiki (D-Rank)

Genjutsu
Kasumi Juusha (C-Rank)
Kuroshiki (D-Rank)
Okuninushi (B-Rank)


Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by GM - Naruto » December 26th, 2019, 2:49 am

Odanın diğer ucunu incelediğinde pek farklı bir şeyle karşılaşmıyorsun aslında. Sağ tarafında makineler devam ediyor ve bitiyor bu dikdörtgen alanda. Yere paralel gelen silindir odayı ortadan ikiye bölüyor gibi.

Odanın kapısız kısmında, yani silindiri geçtikten sonraki kısmındaki makineler biraz daha ilginç. Piston ve çarklar görmüyorsun, çeşitli paneller mevcut. Bu panellerin üzerinde çeşitli ufak ampüller var ancak hiç biri yanmıyor. Genişçe bir panelin üzerinde ise bir anahtar deliği ve yanında bir kol görüyorsun. Kol, yukarı kısımda duruyor ve tutamaç kısmı kırmızı bir plastik ile kaplı. Panel, senin surat hizanda kalıyor. Anahtar deliği boş. Kolu biraz yokluyorsun ancak hereket etmiyor. Farkındalık hislerin sana anahtar deliğinin bir şekilde bu kol ile alakalı olduğunu söylüyor.

Maguro laflarına karşılık önce tebessüm ediyor, ardından elindeki anahtarı sana fırlatıyor. "Bir değişiklik olmadı. Nasıl bıraktılarsa öyle. Yani bildiğim kadarıyla. Benden başka giren olmadı, ben de ilk defa geçen ay çalıştırmaya uğraşırken girdim." Derin bir nefes veriyor. "Anahtar sende kalsın. Girip çıkmak istersen kullanırsın. Çıkarken kesin kilitle ama." diyor dışarı doğru adım atarken. Seni işinle yalnız bırakcak gibi. Kapının önünde seni sabırla seni beklediğini fark edebiliyorsun.

Evde hatırladığın Maguro'nun bir çift anahtar aldığıydı, eline bakınca da iki anahtar görüyorsun. Bir set. Ancak ikinci anahtar ortasından kırılmış, kalanı da bükülmüş bir durumda ve epey eski görünüyor. Diğerine göre biraz farklı durumda, özellikle tutma kısmındaki kırmızı plastik dikkatini çekiyor. Kapıyı açan anahtar ise sıradan, hafif paslı bir demir kapı anahtarı. İlgini çeken pek bir şey yok.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Amano Kagami
Kaçak
Kaçak
Posts:83
Joined:September 2nd, 2018, 12:45 pm
Künye:

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by Amano Kagami » December 27th, 2019, 12:16 pm

Burnuma gelen kokuları giderek kanıksıyordu beynim. Suratımdaki ekşime kısa bir süre önce yok olmuştu zaten, ancak yine de kendisini hala hissettiriyordu. Bir an için her girdiğim ortamda yaşadığım bu travmanın nedenini sorgulamam gerektiğini bile düşünmüştüm aslında. Totsukawa’dan Jin’in bir cesetten farklı olmayan kokusu, Maguro’nun içimi özlemle dolduran çay kokusu ve şimdi de Izena’nın değirmeni içindeki yağ kokusu… Tüm bu farklı kokuların her biri vücuduma sinerken, bir an için kendi kokumun ne halde olabileceğini düşünmeye başladım istemsizce. En son ne zaman yıkandığımı hatırlamak bile benim için bir hayli zordu ve hatırladığım tarihin üzerinden epey vakit geçtiğini kabullenmek katlanılamazdı. Buradaki işim bitince –ki biteceğini hiç sanmıyorum- derhal bir kaplıcaya atmalıydım kendimi. Birkaç saatlik arınmanın ardından belki de vücuduma sinen tüm kokuları yok edebilirdim. Ancak esas mesele, buradan nasıl ve ne şekilde çıkacağımdı.

Büyük laflar edip büyük işler başaracağına inanan biri olmamıştım hiçbir zaman. Ancak Izena’daki durumum bu tutumumdan bir hayli farklıydı. Bunun adı değişimdi belki… Belki de aslında hep buydum. Sindirilmiş, bastırılmış duygularımın ardından beni ben yapan şey, büyük laflar söyleyen biri olabilir miydi? Togami’nin bahsettiği hakikat bu muydu? Bu kasabayı sahiplenmek, kurtarmaya çalışmak ve hatta daha fazlasını arzulamak… Aidiyet duygusunu tatmak için doğduğum toprakları reddeden biri olarak şimdi yaptıklarımla neyi amaçlıyordum ki? Tüm bunların yanında, sürüklendiğim hayat birilerini yaralamak, öldürmek, yok etmek ve bunları yaparken de hayatta kalmakken, yağ kokusunun sindiği bir mekanda mühendis edasıyla dolanmama ne denebilirdi? Yürümek istediğim yol bu şekilde miydi? Her şeyi içimde yoğrulan çakraya bağlamamam mı gerekiyordu? Sanırım bu konudaki sorularımın cevabı oldukça netti. Tanrı’nın bana bahşettikleriyle yürümek istediğim yolun sonunu görmek imkansızdı. Birilerinin varlığını silmek veya birilerine varlığımı ispatlamak için sadece çakrama güvenemezdim. Bundan daha fazlasını yapmam gerekiyordu. Nasıl ve ne şekilde olursa olsun, sadece çakra beni olmak istediğim noktaya getiremeyecekti.

Odanın karanlık tarafına yönelirken, aklımdan geçenleri olabildiğince baskılamaya çalıştım. Önümdeki işe odaklanmam gerekiyordu ve bunu yapmak için artık başkaca motivasyonlarım vardı. Karakterim değişmiyordu, ben hala o ne istediğini tam olarak bilemeyen Amano Kagami’ydim. Fakat artık, bilemediğim isteğe ulaşmak için daha fazlasını yapmam gerektiğinin farkındaydım. Bu sebeple önümdeki anlamsızlığa daha çok kendimi vermeye başlayacaktım. Görüşüm anlamsız piston ve çarklardan sıyrılıp bir panele kaydığında, makinenin beynine ulaştığımı görebiliyordum. Bana sırıtan bir anahtar deliği ve tutamaç kısmı kırmızı plastikle kaplı kol, işin kendisinde bittiğini fısıldıyordu. En azından artık bilinmezliği biraz daha geride bıraktığımı hissediyordum. Anahtarı tak, çevir, yukarıda olan kolu aşağı indir ve makine çalışmaya başlasın! Aslında bu kadar basitti, basit olmalıydı, en azından ümidim bu basitlik üzerine kuruluydu. Kolu hafifçe yoklayıp aşağı doğru indirmek istediğimde ise hareket etmediğini fark ediyordum. Bu noktada anahtar deliği ile kol arasındaki ilişki zihnimde daha net bir şekilde parlıyordu.

Maguro-san’ın anahtarları bana fırlatmasının ardından sözlerini benzer bir tebessümle dinlemeye başladım. Bir an için birbirimizi yok etmeye çalışan iki insan olduğumuzu, bir an için ise birlikte yükselebileceğimiz iki insan olduğumuzu düşünmeye başladım. Bu noktaya nasıl geldiğimiz konusunda pek bir fikrim yoktu ve olacağa da benzemiyordu. Yine de güven, bu kadar kolay kazanılan bir şey değildi. En azından benim için Maguro hala güvenilir olmaktan uzak, ancak yürümek istediğim yolda elzem biriydi. Elimdeki anahtarlar Maguro’nun çıkışa yönelmesini izlerken, bir an için bu güvensizlik duygusu içimi kaplamaya başlamıştı. Elimdeki kırık anahtar, boş duran anahtar deliği ile ne kadar bağdaşıyordu bunun bilmem gerekiyordu. Eğer böyle bir ihtimal varsa –ki olmaması için bir sebep göremiyordum- Maguro-san’ın makineyi çalıştırmaya çalışırken anahtarı fazla çevirerek kırdığını farz ediyordum. Bu sebeple Maguro henüz daha dışarı çıkmadan, anahtar deliğine mümkün olduğu kadar hızlı ve net bir şekilde bakmaya çalışacak ve içinde kırık bir anahtar parçası olup olmadığını görmeye çalışacaktım. Bunu istediğim zaman kıstasından başarıp başaramayacağıma çok da takılmadan, Maguro’nun dışarıya çıkmasına engel olacak şekilde “Bir saniye Maguro-san!” diye seslenecektim. Onu durdurmayı başarırsam, anahtar deliğine daha dikkatli bakacak ve ardından “Izena için hala yabancıyım ve kasaba için önemli olan bu yerde tek başıma bulunmamın doğru olmayacağını düşünüyorum.” diyecektim. Gerçekten de bir an için kendimi kasaba halkından biri olarak düşündüğümde, kimin nesi olduğunu bilmediğim birinin buralarda dolaşmasını hoş karşılamazdım. Bu sebeple de Maguro-san’ın çıkışına eşlik etmeyi düşünüyordum. Beraber çıkmamızın ardından kapıyı kilitlemeyi ihmal etmeden “Buraya en azından kasabada tanınan biriyle girmek isterim. Tek başıma olmak sorun yaratabilir ve şu an en son istediğim şey birileri için sorun yaratmak. Bu yüzden kasabadan biriyle değirmene girip çıkmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Eğer sizin için de bir sakıncası yoksa, kasabadaki tek tanıdığım olan Tatsu-san ile bu işi yapmak isterim. Siz de ondan rica ederseniz, hayır diyeceğini düşünmüyorum.” diyecektim.

Talebim ve düşüncelerim karşısında Maguro’nun takınacağı tavır benim için bir hayli önemliydi aslında. Onun yüzünden yakalayabileceğim tüm nüansları elde etmeyi planlıyordum. Böylece aramızdaki ilişkinin adını koymaya bir adım daha yaklaşmayı planlıyordum. Nitekim, böylesine bir yerin anahtarını bana vermesi, açık bir güven göstergesi olsa da, aynı zamanda geri tepmesi olası bir hamle olarak da görülebilirdi. Güvensizliğin kelime anlamını yaşayan bir birey olarak, bu gibi ayrıntılara takılarak hayatta kalabiliyordum. En yakın dostum olan Shiri ile bile aramızdaki ilişkinin güvensizlik üzerine kurulu olduğu dikkate alındığında, ruh halimin ne denli sıkıntılı olduğunu anlayabilmek mümkündü. Bu sebeple de, topu şimdilik Maguro’ya atarak hem sorunsuz biri olmaya çalıştığımı hem de bana karşı tutumunu kavramaya çalışacaktım. Bu olay benim için değirmeni çalıştırıp çalıştıramamaktan çok daha önemliydi.
Künye
İsim: Amano Kagami
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak (Chuunin)
Ryo: 98.750
Prestij: 8
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Kagami idealleri peşinde olan birisidir. Bu yüzden de köyden kaçmasına sebep olan soruların cevabını bulmayı amaçlamaktadır. Bu sorular kendinden başlayıp dünyaya yayılmaktadır. "Neden" ve "nasıl" şeklindeki bol soruları, bulduğu cevapların peşinden gitmesine neden olmaktadır. Dolayısıyla Kagami ideallerini realiteye dökmeyi istemektedir.
Özellikler
Izena'daki Ev
Kagami, Izena adlı bir kuytu Yağmur Ülkesi köyünden bir eve sahiptir. Bu ev, onun rahatça saklanabilmesine, dinlenebilmesine ve maceraları arasında huzurlu bir vakit bulabilmesine olanak sağlar. Bu ev sebebiyle Kagami yorgunluğa ve dinlenmeye bağlı olan sağlık sorunlarından daha hızlı kurtulur, Izena'ya kısa sürede ulaşabileceği bir mesafedeyse avlanamaz ve bu evi değerli eşyalarını saklamak için kullanabilir.

Kagami'nin kısa sürede Izena'ya ulaşamayacağı ve avlanabilir olacağı durumlar GM tarafından gerekli turlarda bildirilecektir.

Kagami kurgusal sebeplerle bu eve olan erişimini kaybedebilir.

Profil
Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 9
Varlık: 7
Zeka: 7

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 5 (Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 5
[Varlık] Sosyalleşme: 4
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 4
Mod
Jikangan

Ninjutsu
Raigami no Jutsu (B-Rank)
Ikazuchiwana no Jutsu (C-Rank)
Geliştirme Açıklaması: Tekniğin aktivasyonu için işaretlenen alana birilerinin girmesi gerekirken, yaptığı antrenmanlar sonucunda Kagami işaretlenen alan üzerinde kontrol sağlamıştır. Bu sayede teknik açıklamada yazıldığı gibi kullanılabilirken, Kagami teknik için konulan işarette ufak bir değişiklik yaparak, tekniği tek el Tora mührü ile istediği zaman aktif hale getirerek patlamayı gerçekleştirebilir.

Geliştirme Açıklaması: Tekniğin gerçekleştirilebilmesi için sabit cisimler işaretlenebilirken, Kagami teknik üzerindeki kontrolü sayesinde, canlı cisimlerin üzerine de işaret bırakabilmektedir. Bırakılan işaretin, teknik için sabit cisimlere konulan işaretten bir farkı bulunmamaktadır.

Geliştirme Açıklaması: Teknik için el mühürleri yapıldıktan sonra, Kagami iki elini kullanarak iki işaret bırakabilir. Bu işaretlerin ikisi de aynı olmak zorundadır. Yani bir işaret kendiliğinden patlayan, diğer ise Kagami tarafından yapılacak el mührü ile patlayan cinsten olamaz. Diğer bir deyişle, İki işaret de ya kendiliğinden patlayan cinsten ya da tek el mührü ile patlayan cinsten olmak zorundadır.
Kangehika (C-Rank)
Shunshin no Jutsu (D-Rank)


Taijutsu
Suiseiki (D-Rank)

Genjutsu
Kasumi Juusha (C-Rank)
Kuroshiki (D-Rank)
Okuninushi (B-Rank)


Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by GM - Naruto » January 4th, 2020, 1:44 pm

Makinanın üzerindeki anahtar deliğini hızlıca kontrol ediyorsun. İçerisinde herhangi bir kırık anahtar parçası yok. Yeri inceliyorsun. Birikmiş yağ dışında yerde de bir şeyler yok. Hatta yağın kuruluğuna bakacak olursan bir kırık anahtar parçası düşüp birisi alsa bile yağda izi kalırdı, yağ epey eski görünüyor. Böyle bir duruma dair bir iz de yok. Ardından dışarı çıkıyorsun Maguro ile laflarını söylerken, sonra da kapıyı kilitliyorsun.

Ancak Maguro anahtarları senden almıyor. "Zaten seni benimle gördü bir çok kişi. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum artık. Sana da güveneceklerdir. Amacım da aslında biraz buydu, seni köye ve köyü de sana ısındırmak." Sol elini şöyle bir kenara doğru açıyor sana bir şey göstermek istermişçesine.

Meydandaki insanların geçerken size baktığını görüyorsun. Dükkandaki insanların da öyle. Bir çok kişi sizi beraber yürürken görmüş ve buraya girerken de fark etmiş gibi görünüyor. İnsanlarda herhangi bir tedirginlik yok, sadece izliyorlar. Ancak fark ettiğin üzere Maguro ile beraber dolaşman epey bir insanlar üzerindeki algını pozitif yöne çekmiş durumda.

"Eee, ne düşünüyorsun peki?" diyor Maguro konuyu tekrar çalışmayan makinalara çekerek.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Amano Kagami
Kaçak
Kaçak
Posts:83
Joined:September 2nd, 2018, 12:45 pm
Künye:

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by Amano Kagami » January 10th, 2020, 10:00 am

Anahtar deliğine göz ucuyla attığım bakıştan sonra, bir parça hayal kırıklığı yaşamamış değildim. Gerçi delikte kırık bir anahtar olması halinde bunu sıradan bir insan bile rahatça anlayabilirdi. Ancak konuya o kadar uzak biriydim ki, bu detay bile benim kendimi bir Nara kadar zeki hissetmeme neden olmuştu. Fakat o an dikkatimi çeken bir diğer detay, aklımda kendimle dalga geçen düşünceleri silip atmayı başarmıştı. Yerdeki kurumuş yağ tabakası baştan beri sorunun ne olduğunu anlatmaya çalışıyordu aslında. Elbette bu da inanılmaz bir detay yakalama anı değildi, bariz olanı görünür kılıyordu sadece. Yine de en azından artık tutunabileceğim bir dal olduğu için mutluydum. Silindirlerde sıkıntı yoktu, anahtar olması gerekiyor ve makine yağ kaçırmış gibi duruyordu. Çözümü çok kolay olmalıydı, değil mi?

Maguro ile dışarı çıkarken ona kafamdan geçenleri dillendirmeye başlamıştım. Maguro’dan gelen cevap ise benim için büyük bir adımdı. Yabancı olduğum bir yerde, artık göze batmayan daha az yabancı mertebesine eriştiğimi görebiliyordum. Kapıyı kilitleyip elimde tuttuğum anahtarları çok da rahatsız edici olmayacak şekilde sallamaya başlarken Maguro’nun sorusu ile yüzüme bir gülümseme yayılmaya başlamıştı. Bu gülümsemeyi görenler rahatlıkla tanıyabilirdi. Akademi yıllarında sorulan basit soruların cevabını bilmeyen, fakat utancından bir şeyler söylemek yerine birkaç kelime geveleyecek olan bir çocuğun sırıtışından ileri gitmiyordu bu gülümseme. Birkaç saniyelik sessizlik, zihnimin içindeki boşluğu dışarıya aksettirmeye yetmişse de, yine de bir şeyler söylemem gerekiyordu. Ne de olsa, ahmak çocuğun yapması gereken buydu.

Anahtarların çıkardığı şangırtıyı keserek ve yüzümdeki gülümsemeyi bozmadan “Bir dahi gibi algılanmak istemem ama makinenin bir anahtara ihtiyacı var. Ha, bir de sanırım bir yağ kaçağı var. Başka bir sorun yok gibi, ama var olabilir de.” diyecektim. Bu cümlelerimden sonra kırık olanı Maguro’ya doğru gösterirken “Makineyi çalıştıran anahtar bu muydu? Bunun bir yedeğini kasabadaki birine yaptırabiliriz. Bu anahtar başka bir şey içinse, onu sizin açıklamanız gerekebilir.” diyecektim, konudan olan uzaklığımı haylaz bir çocuk gibi betimlerken.

Izena’yı neden seçmiştim ve ne için uğraşıyordum? Bugüne kadar yürüdüğüm yolun bambaşka bir yönüne mi savruluyordum? Bir shinobiydim ve burnumun buruk kan kokularıyla dolması gerekirken, onun yerine bir çürümüş bir hava ve yağ kokusuyla uğraşmak mıydı beni ben kılacak olan? Bilemiyordum, bilmemeliydim ve belki de bilemeyecektim. Fakat geri adım da atacak değildim. Tek bir düşüncenin peşinden tüm köyümü, bana verilen kimliği, olmam gereken insanı terk etmiştim ve bir kez daha bunu yapmak istemiyordum. Bu kez bir şeyleri yapacak kişi bendim. Sıradan bir kaçak gibi asıp kesmiyordum, köy shinobilerini bertaraf etmek için vahşi davranışlar sergilemiyordum. Ancak bir cevap bulduğumda, her şeyin farklı olacağını biliyordum. Bunu inanıyordum. İnanıyor muydum?
Künye
İsim: Amano Kagami
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak (Chuunin)
Ryo: 98.750
Prestij: 8
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Kagami idealleri peşinde olan birisidir. Bu yüzden de köyden kaçmasına sebep olan soruların cevabını bulmayı amaçlamaktadır. Bu sorular kendinden başlayıp dünyaya yayılmaktadır. "Neden" ve "nasıl" şeklindeki bol soruları, bulduğu cevapların peşinden gitmesine neden olmaktadır. Dolayısıyla Kagami ideallerini realiteye dökmeyi istemektedir.
Özellikler
Izena'daki Ev
Kagami, Izena adlı bir kuytu Yağmur Ülkesi köyünden bir eve sahiptir. Bu ev, onun rahatça saklanabilmesine, dinlenebilmesine ve maceraları arasında huzurlu bir vakit bulabilmesine olanak sağlar. Bu ev sebebiyle Kagami yorgunluğa ve dinlenmeye bağlı olan sağlık sorunlarından daha hızlı kurtulur, Izena'ya kısa sürede ulaşabileceği bir mesafedeyse avlanamaz ve bu evi değerli eşyalarını saklamak için kullanabilir.

Kagami'nin kısa sürede Izena'ya ulaşamayacağı ve avlanabilir olacağı durumlar GM tarafından gerekli turlarda bildirilecektir.

Kagami kurgusal sebeplerle bu eve olan erişimini kaybedebilir.

Profil
Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 9
Varlık: 7
Zeka: 7

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 5 (Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 5
[Varlık] Sosyalleşme: 4
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 4
Mod
Jikangan

Ninjutsu
Raigami no Jutsu (B-Rank)
Ikazuchiwana no Jutsu (C-Rank)
Geliştirme Açıklaması: Tekniğin aktivasyonu için işaretlenen alana birilerinin girmesi gerekirken, yaptığı antrenmanlar sonucunda Kagami işaretlenen alan üzerinde kontrol sağlamıştır. Bu sayede teknik açıklamada yazıldığı gibi kullanılabilirken, Kagami teknik için konulan işarette ufak bir değişiklik yaparak, tekniği tek el Tora mührü ile istediği zaman aktif hale getirerek patlamayı gerçekleştirebilir.

Geliştirme Açıklaması: Tekniğin gerçekleştirilebilmesi için sabit cisimler işaretlenebilirken, Kagami teknik üzerindeki kontrolü sayesinde, canlı cisimlerin üzerine de işaret bırakabilmektedir. Bırakılan işaretin, teknik için sabit cisimlere konulan işaretten bir farkı bulunmamaktadır.

Geliştirme Açıklaması: Teknik için el mühürleri yapıldıktan sonra, Kagami iki elini kullanarak iki işaret bırakabilir. Bu işaretlerin ikisi de aynı olmak zorundadır. Yani bir işaret kendiliğinden patlayan, diğer ise Kagami tarafından yapılacak el mührü ile patlayan cinsten olamaz. Diğer bir deyişle, İki işaret de ya kendiliğinden patlayan cinsten ya da tek el mührü ile patlayan cinsten olmak zorundadır.
Kangehika (C-Rank)
Shunshin no Jutsu (D-Rank)


Taijutsu
Suiseiki (D-Rank)

Genjutsu
Kasumi Juusha (C-Rank)
Kuroshiki (D-Rank)
Okuninushi (B-Rank)


Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by GM - Naruto » January 17th, 2020, 11:21 pm

Maguro, meydanın ortasına doğru yürümeye başlıyor ağır adımlarla, bir eli çenesinde, bir eli belinin arkasında. Spesifik bir istikameti yok, sadece şelaleden uzak bir yere doğru yürüyor. Sen de onu takip ediyorsun. Biraz düşündükten sonra "Kilide anahtar uydurabilecek bir tanıdığımız vardı, o da bu olaylar patlak verince göç etti. Ama kilitlerden anlayan bir başkasını bulabilirsek neden olmasın?" diyor, ardından diğer elini de arkaya atıyor.

"Evet, ne yazık ki o anahtar çalıştırıyordu. Fakat yağ meselesini fark etmen güzel olmuş, galiba anahtar ayarlasak bile o sorunu da çözmemiz gerekecek."

Derin bir nefes alıyor ve etrafına bakınıyor. Sonrasında tekrar konuşuyor; "Anahtarsız veya yağsız çalıştırmanın hiç bir yolu yok mu Kagami-kun? Hiç bu işlerden anlar mısın?"

Epey çaresiz bir şekilde sana bakuyor Maguro, söyleyeceklerini bekliyor. Düşünüyorsun; aklına yağ bulmak ve anahtar yapmaktan başka bir seçencek gelmiyor. Zira bu işlerden anladığın söylenemez.

Ancak zeki birisi olduğun kesin. Eğer başka bir sıkıntı varsa mekanik olarak, tamir edebileceğini düşünüyorsun. Fakat yağ olmadan makinanın çalışması zor. Anahtar için ise, belki panel çıkarılıp bir şeyler yapılabilir. Fakat tüm düzeneği bozup çalışmaz hale de getirebilirsin. Birileri anahtarı kırıp gittiyse başka koruma mekanizmalarına da güveniyor olabilir; aynı bir mührü bozmaya çalışırken aktif olan başka bir mühür gibi. Bundan emin olamıyorsun.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Amano Kagami
Kaçak
Kaçak
Posts:83
Joined:September 2nd, 2018, 12:45 pm
Künye:

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by Amano Kagami » January 22nd, 2020, 1:26 pm

Maguro-san ile yürümeye başlamıştık adım adım. Beklediğimden çok daha zor bir görevin üstesinden gelebilmek adına yapabileceğim ne varsa düşünüyordum. Akademi yıllarında bizlere sürekli olarak nasıl bir shinobi olunması gerektiği öğretiliyordu. Ancak şimdi anlıyordum ki, o derslerin yerine teknik konularda da bilgilendirme yapılmanın faydasını bir hayli görebilirdik. Zaman geçiyordu ve teknoloji sandığımızdan çok daha fazla ilerliyordu. Özellikle Dördüncü Shinobi Savaşı’ndan sonra akıl almaz bir hızla ilerleyen teknolojiye, özellikle bizim gibi shinobilerin ayak uydurması gerekiyordu. Yaklaşık 15 yıl önce basit düzeneklerden ibaret olan teknoloji, bugün yerini Konoha’da gördüğüm gökdelenlere bırakmıştı bile. Ancak biz shinobiler, hala chakra döngüsü içinde sıkışıp kalmıştık. Bu durum da bana, aslında düzeltilmesi veya yaratılması gerekenlerin kökten ele alınması gerektiğini anlatıyordu. Kendimi bulmak adına çıktığım yolda, eksikliklerim bir tokat gibi çarpıyordu yüzüme ve buna karşılık şapşal bir tebessümden öteye gidemiyordum.

Aklımda dönen bu düşünceler Maguro-san’ın sorusuyla dağılıyordu. Ütopik bir düzenden reel hayata geçişim hızla gerçekleşiyordu ve açıkçası anahtar ve yağ olmadan makinenin nasıl çalışacağı konusunda hiçbir fikrim yoktu. Maguro-san’ın yüzüne yansıyan çaresizliğin bir başka boyutunu taşıyordum, ancak bu ana kadar gülümsememle bunu bastırmaya çalışıyordum. Maguro-san’ın çaresizliğine karşı da tepki daha farklı olmayacaktı. Yüzümdeki tebessümü silmeden, güven verici bir şekilde konuşmam gerekiyordu. Kafamda dönen birkaç fikri sessizliğimle tartmam gerekiyordu. Birkaç adım yeterliydi, sonrasında Maguro-san’a cevabımı verecektim.

Anahtarın kırılmış olması ciddi bir sorundu ve bunu yapabilecek kişinin Izena’dan ayrılmış olması daha büyük bir sorundu. Öncelikli olarak işin basit kısmından başlamam gerekiyordu. Ne var ki bu noktada kafama takılan bir soru vardı. Anahtar Maguro-san’daydı, ancak anladığım kadarıyla kırılmasına neden olan kişi bir başkasıydı. Burayla ilgilenen kişilerden biri olma olasılığı oldukça yüksekti, ancak bu durumda Maguro-san’ın kırık bir anahtarı hala taşımasına anlam vermek güçtü. Dolayısıyla ilk olarak Maguro-san’a yüzümden eksik etmediğim tebessümle dönerek “Seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu işlerden pek anladığım söylenemez.” diyecektim. Bu olumsuz girişin, onun moralini bozabileceğinin farkındaydım, ancak Izena’ya geldiğimden beri dürüstlük konusunda taviz vermemeye karar vermiştim. Bu yüzden dürüstlüğümü sürdürecek ve “Ancak bu altından kalkamayacağımız anlamına gelmiyor. Belki hızlı olmayacak ama makineyi tekrar çalıştırabileceğimize inanıyorum.” diyecektim. Umut, insanların her şeyiydi. Tüm şans oyunlarının sebebi de bu değil miydi? Hep daha iyisini umarak yaşamıyor muydu insanoğlu? Bu yüzden Maguro-san’a umut vermekte bir sıkıntı görmüyordum. Kaldı ki, gerçekten bu işin altından kalkabileceğimi düşünmeye başlamıştım yavaş yavaş. Nasıl olacağı konusunda bir fikrim olmasa da, içgüdülerim kendime güvenmemi söylüyordu. Koca bir geçmişi tereddütsüz gerisinde bırakan birinin, kıçı kırık bir makineye kaybetmesini kabul etmiyordu içgüdülerim…

Verdiğim cevabın ardından konuşmayı sürdüreceğimi belli eden tavırlarla Maguro-san’ı süzüyordum. Onun çaresizliğinin derinine inmek istiyordum, aslında nedeni görünürde belli olsa da. Fakat en ufak bir detayın bile hayati sonuçlar doğurduğunu görmüştü gözlerim ve bu sebeple detayların müptelası olan zihnimi serbest bırakmıştım. Maguro-san’ın her bir tepkisini görmek adına gözlerimi ondan ayırmadan “Aklımdan birkaç şey geçiyor Maguro-san, ancak bunların uygulanabilirliği konusunda tereddütlerim var. Belki anahtar işini basit bir demirci ile bile halledebilirim. Keza yağ kaçağı konusunda da makineyi tepeden tırnağa bir incelemek gerekecek. Başından beri söylüyorum ama sanırım birkaç ehil kişiye ihtiyacımız olabilir.” diyecektim. Maguro’nun belki yokluktan belki de gerçekten kimsenin değirmenle ilgilenmesini istememesinden, bu aşamaya kadar başkaları tarafından yardım alma talebim bir şekilde bertaraf edilmişti. Ancak bu nokta artık anahtarlar benim elimdeydi. Bu köy için ciddi bir öneme haiz olduğunu düşündüğüm değirmeni tekrar faaliyete geçirmek, buradaki insanlarla olan münasebetimin belirleyici faktörü olacaktı. Ne var ki, bir kez daha dürüstlük kavramını ön plana çıkarmam gerekiyordu. Haraç-vergi mevzusundaki çatışmaya benzer bir ortamın olup olmadığını tam anlamıyla ortaya dökmem gerekiyordu ve bunun için de olabildiğince çok insanla konuşmam gerekiyordu.

Sözlerimin ardından Maguro-san’ın tepkilerine bir kez daha kendimi verdikten sonra “Bir şeyi merak ediyorum Maguro-san…” diyerek esas soruma dönüş yapmayı planlıyordum. Maguro’nun çaresizlikten silkelenip her zamanki dingin halini ortaya koymasını umarak “Makinenin çalışmaması belli ki zamana yenik düşmesinden ileri gelmiyor. Biri veya birileri onun çalışmamasını arzu etmiş gibi duruyor. Özellikle kırık anahtar mevzusu… Bana bu konuda neler olup bittiğini anlatmanızda bir sakınca yoktur umarım. Sonuçta bir şeyleri düzeltmek niyetindeysek, onun nasıl bozulduğunu da anlamamız gerekir diye düşünüyorum.” diyecektim. Aslında cümlelerim olabildiğine nazik ve irite etmekten uzak olacaktı. Ancak altındaki anlamın “aklımla oynama ve bana neler olup bittiğini anlat” havasından çok da farklı değildi. Belki Maguro bunu anlayabilecekti, belki de farkına bile varamayacaktı. Açıkçası bu durum benim merakımı gidermekten daha önemli değildi. En başından beri sorduğum “neden” sorusunu, sırf bu olay münhasırında sormaktan gocunamazdım.
Künye
İsim: Amano Kagami
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak (Chuunin)
Ryo: 98.750
Prestij: 8
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Kagami idealleri peşinde olan birisidir. Bu yüzden de köyden kaçmasına sebep olan soruların cevabını bulmayı amaçlamaktadır. Bu sorular kendinden başlayıp dünyaya yayılmaktadır. "Neden" ve "nasıl" şeklindeki bol soruları, bulduğu cevapların peşinden gitmesine neden olmaktadır. Dolayısıyla Kagami ideallerini realiteye dökmeyi istemektedir.
Özellikler
Izena'daki Ev
Kagami, Izena adlı bir kuytu Yağmur Ülkesi köyünden bir eve sahiptir. Bu ev, onun rahatça saklanabilmesine, dinlenebilmesine ve maceraları arasında huzurlu bir vakit bulabilmesine olanak sağlar. Bu ev sebebiyle Kagami yorgunluğa ve dinlenmeye bağlı olan sağlık sorunlarından daha hızlı kurtulur, Izena'ya kısa sürede ulaşabileceği bir mesafedeyse avlanamaz ve bu evi değerli eşyalarını saklamak için kullanabilir.

Kagami'nin kısa sürede Izena'ya ulaşamayacağı ve avlanabilir olacağı durumlar GM tarafından gerekli turlarda bildirilecektir.

Kagami kurgusal sebeplerle bu eve olan erişimini kaybedebilir.

Profil
Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 9
Varlık: 7
Zeka: 7

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 5 (Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 5
[Varlık] Sosyalleşme: 4
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 4
Mod
Jikangan

Ninjutsu
Raigami no Jutsu (B-Rank)
Ikazuchiwana no Jutsu (C-Rank)
Geliştirme Açıklaması: Tekniğin aktivasyonu için işaretlenen alana birilerinin girmesi gerekirken, yaptığı antrenmanlar sonucunda Kagami işaretlenen alan üzerinde kontrol sağlamıştır. Bu sayede teknik açıklamada yazıldığı gibi kullanılabilirken, Kagami teknik için konulan işarette ufak bir değişiklik yaparak, tekniği tek el Tora mührü ile istediği zaman aktif hale getirerek patlamayı gerçekleştirebilir.

Geliştirme Açıklaması: Tekniğin gerçekleştirilebilmesi için sabit cisimler işaretlenebilirken, Kagami teknik üzerindeki kontrolü sayesinde, canlı cisimlerin üzerine de işaret bırakabilmektedir. Bırakılan işaretin, teknik için sabit cisimlere konulan işaretten bir farkı bulunmamaktadır.

Geliştirme Açıklaması: Teknik için el mühürleri yapıldıktan sonra, Kagami iki elini kullanarak iki işaret bırakabilir. Bu işaretlerin ikisi de aynı olmak zorundadır. Yani bir işaret kendiliğinden patlayan, diğer ise Kagami tarafından yapılacak el mührü ile patlayan cinsten olamaz. Diğer bir deyişle, İki işaret de ya kendiliğinden patlayan cinsten ya da tek el mührü ile patlayan cinsten olmak zorundadır.
Kangehika (C-Rank)
Shunshin no Jutsu (D-Rank)


Taijutsu
Suiseiki (D-Rank)

Genjutsu
Kasumi Juusha (C-Rank)
Kuroshiki (D-Rank)
Okuninushi (B-Rank)


Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by GM - Naruto » January 25th, 2020, 11:31 pm

"Evet, doğru, bir kaç işini bilen adam lazım..." Diyor düşünceli bir şekilde, elleri hala arkada. Zihninden bir şeyler geçirdiği kesin. Belki isim, belki bir suret akıyor zihninden. Emin olamıyorsun. Ardından, düşünceli bakışlarını rafa kaldırıyor ve tekrar sana odaklanıyor sorularının ardından. Ciddiyet var suratında, iş halletmek isteyen birisinin ciddiyeti. "Şöyle ki, buranın anahtarı buradaki yerleşkede bulunan Shinobi'lerdeydi. Aralarında burayla uğraşmayı bilen bir kaç devlet çalışanı vardı. Arada başka köylere falan da giderlerdi gerçi, sadece Izena değil de çevre köyler de sorumlulukları altındaydı. Her neyse." Nefes alıyor ve konuşmaya devam ediyor; "Bana burayı devretmeden önce anahtar kırılmıştı. Fakat onlar çekilmeden önce de elektrik vardı, yani değirmen çalışır haldeydi. Bir gün ansızın elektrikler kesildi, değirmen durdu ve bana anahtar teslim edildi, görevliler ve Shinobi'ler de buradan gittiler. Yağ kaçağı herhalde atıl durumda kaldığından olmuş olmalı. Onun hakkında bir yorum yapamayacağım."

Ardından tekrar çevresine bakıyor ve bir kaç adım yürüyor pek bir hedefi olmadan. Ardından, tekrar sana dönüyor; "Sanırım özetle bir anahtara ihtiyacımız var, ayrıca şu yağ meselesini çözmemiz gerekiyor. Anahtar için bir zanaatkâr bulup kopya mı yaptıracağız? Orijinali olmadan zor olacaktır. Sanırım onu buraya getirmemiz gerekli ki kilidi inceleyebilsin. Yağ meselesinde de direkt olarak yağ bulup eklesek, yağlasak olmaz mı? Onun için de makine işletmeden anlayan birileri mi lazım yoksa planın başka mı?" Diyor, sonrasında dönüp tekrar değirmene bakıyor bir eli çenesine giderken. Sonrasında sana bakmadan konuşuyor; "Bulunması gerektiğini düşündüğün kişilerin özelliklerini say, ben bir düşüneyim, çevreye sorayım. Eğer böyle birileri varsa yerlerini bir şekilde tespit edebiliriz. Yağı nerden bulacağımız konusunda ise pek bir fikrim yok açıkçası."
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Amano Kagami
Kaçak
Kaçak
Posts:83
Joined:September 2nd, 2018, 12:45 pm
Künye:

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by Amano Kagami » January 28th, 2020, 4:16 pm

Her sorduğum sorunun bir çözüme değil de ayrı bir soruna yol açmasına şaşırmayı bırakmalıydım belki de. Yüzümdeki gülümseme, artık iyiniyetli birinin yardım çabasını göstermekten çok gerilen sinirlerimin dışarıya yansımasına dönüşmeye başlıyordu. Neden o vahşi insanlar gibi olamıyordum ki? Birkaç kafayı koparıp, sonrasında herkese ahkam kesemez miydim? Buna gücüm yetmez miydi? Buraya adım attığımdan beri seçtiğim yol mu yanlıştı? Ve artık lanet olası sorularımın bir sonu gelmeliydi! Maguro-san’ın yüzüne yansıyan ciddiyeti, konuya daha da odaklanmamı sağlıyordu. Ne var ki artık konu basit bir mekanizmanın ötesine geçmiş haldeydi. Elimizdeki verilerden yola çıkıldığında, bir sabotaj ihtimali son derece güçleniyordu. Shinobilerin ve görevli memurların ayrılışının ardından değirmenin ansızın çalışmayı durdurmasının başka açıklaması var mıydı, bilemiyordum. Anahtarı kırık bir şekilde teslim ederek çalışmasını engellemişler ve makine bir müddet sonra kendini kapatmıştı muhtemelen. Sonrasında Maguro-san’ın dediği gibi, atıl durumda kalmasından dolayı da yağ sızıntısı başlamıştı. Peki ya bütün makineyi ve değirmeni yaksam, sorunların tamamı çözülmüş olmaz mıydı? Gerçekten o vahşiler gibi davranmak isterdim… O zaman ne bir sorun olurdu ne de sürekli yeni yeni doğan sorular…

Lanet olası Amegakure, gerisinde mağdur bir halkı bırakarak çekip gitmişti buralardan. Halkın üstündeki baskıları devam ediyordu, Maguro-san buna vergi adını verse de. Bu yüzden belki de yolumu çevirip Amegakure’ye ulaşmalıydım. Orada bir yetkili bulup, neden bu tür şeyleri yaptıklarını sormalıydım. Saçma bir fikir olsa da, tutunacak dal arayan biri için hiç de fena sayılmayan bir düşünceydi bu. Elbette Maguro-san Amegakure ile bu konuda iletişime geçmişti, ancak muhtemelen kendilerine faydası olmayan köy yönetimi Izena’ya vergileri almak dışında uğramamayı tercih etmişti. Bu aşamada bu saçma fikre tutunmak yerine, elimden geleni yapmaya odaklanmalıydım.

Maguro-san ile ağır adımlarımız en azından benim açımdan amaçsız bir yöne doğru devam ederken “Yağ konusunda bir şey söylemem güç. Ancak madem yağ bulmanın sıkıntılı olduğunu söylüyorsun, bana kalırsa kaçak ihtimalini göze alıp yeni yağ doldurma işine girmemek gerekir.” diyecektim giderek kaybolan umutlarımı içime atmaya çalışırken. Hemen ardından ise “Eğer birilerini bulman mümkün olursa, en azından eli alet tutabilen ve bu konularda teknik bilgisi olabilecek birileri işimize yarar.” dedikten sonra Amegakure ile ilgili düşüncelerimi cümle arasında yedirmeye karar verdim. Bu yüzden aldığım nefesi geri vermeden “Gerçi bu konuda Amegakure’yle veya çevredeki yerleşkelerle görüşmüşsünüzdür ama yine de tekrar bir denemekten zarar gelmez.” diyecektim. Aslında tamamen ortaya attığım bir zarftı bu, tutma ihtimali konusunda herhangi bir tahmin barındırmayan. Maguro-san’ın konuyla ilgili ekstra anlatacaklarının işime yarayabileceğini umarak sarf ettiğim bu cümlelere bir cevap gelmesi halinde, sessizce dinleyecektim Maguro-san’ın söyleyecekleri. Ancak içten içe hala halkın değirmenle ilgili bildiklerini, konu hakkındaki rivayetleri de duymayı arzuluyordum. Bu noktada da anahtar konusu, bu arzumun kapısını açacak bir anahtar olabilirdi.

Cümlelerimin ardından Maguro-san’ın konuşması durumunda onu dinleyecektim ve gerekli olması halinde cevaplarımı sonraki cümlelerime saklayacaktım. Maguro-san’a aklımda bir şeyler olduğunu söylemiş olsam da eline somut bir şey vermemiştim ve şimdi anahtar konusundaki fikrimi, uygulanabilirliği sorgulansa da, iletecektim. Dolayısıyla konuşma sırasını Maguro-san’dan aldığım ilk anda “Anahtar konusunda ise bir fikrim var. Ancak bunun için anahtar deliğine sığacak kalınlıkta iki metal çubuk parçasına, kayganlaştırma için kullanılmak üzere az bir miktar yağa ihtiyacım var. Yemeklerde kullanılan türden yağ bile olur, sanırım Izena’da vardır.” diyecektim. Yağ konusunun sıkıntılı olduğu söyleyen Maguro-san’ın envai çeşit yağdan bahsetmediğini düşünüyordum, ancak yine de kafamdaki düşünceyi riske atamazdım. Son olarak ise “Ayrıca bir de mum ve onu yakıp eritebileceğim kibrit veya benzeri bir şey gerekiyor.” diyecektim. Tüm bu isteklerimi belirttikten sonra ise “Mumu kullanarak anahtar için kaba taslak bir kalıp çıkarabiliriz ve sonrasında metal işleyebilen herhangi birine bu kalıbı kullanarak anahtara benzer bir şey yaptırırız. En kötü, elimizdeki imkanlar doğrultusunda anahtarın kalıbıyla işimizi görmeye çalışırız.” diyecektim. Elbette anahtar sorununu çözmek yeterli gelmeyecekti ve bu yüzden esas meseleyi, yani makinenin sorununu tespit edebilecek birine ihtiyacımız vardı. Bu noktada da Maguro-san’ın bir şeyler yapmasını ummak dışında elimden gelen bir şey yoktu. Eğer böyle birini bulamazsa, o zaman iş başa düşecekti ve muhtemelen diyar diyar dolanarak bu işlerden arayan birini bulmaya çalışacaktım.
Künye
İsim: Amano Kagami
Yaş: 19
Cinsiyet: Erkek
Element: Raiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Kaçak (Chuunin)
Ryo: 98.750
Prestij: 8
Ün: 10
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Kagami idealleri peşinde olan birisidir. Bu yüzden de köyden kaçmasına sebep olan soruların cevabını bulmayı amaçlamaktadır. Bu sorular kendinden başlayıp dünyaya yayılmaktadır. "Neden" ve "nasıl" şeklindeki bol soruları, bulduğu cevapların peşinden gitmesine neden olmaktadır. Dolayısıyla Kagami ideallerini realiteye dökmeyi istemektedir.
Özellikler
Izena'daki Ev
Kagami, Izena adlı bir kuytu Yağmur Ülkesi köyünden bir eve sahiptir. Bu ev, onun rahatça saklanabilmesine, dinlenebilmesine ve maceraları arasında huzurlu bir vakit bulabilmesine olanak sağlar. Bu ev sebebiyle Kagami yorgunluğa ve dinlenmeye bağlı olan sağlık sorunlarından daha hızlı kurtulur, Izena'ya kısa sürede ulaşabileceği bir mesafedeyse avlanamaz ve bu evi değerli eşyalarını saklamak için kullanabilir.

Kagami'nin kısa sürede Izena'ya ulaşamayacağı ve avlanabilir olacağı durumlar GM tarafından gerekli turlarda bildirilecektir.

Kagami kurgusal sebeplerle bu eve olan erişimini kaybedebilir.

Profil
Güç: 3
Çeviklik: 4
Kondisyon: 6
Potansiyel: 9
Varlık: 7
Zeka: 7

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 2
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 2
[Potansiyel] Ninshuu: 5 (Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 5
[Varlık] Sosyalleşme: 4
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 5
[Zeka] İzcilik: 4
Mod
Jikangan

Ninjutsu
Raigami no Jutsu (B-Rank)
Ikazuchiwana no Jutsu (C-Rank)
Geliştirme Açıklaması: Tekniğin aktivasyonu için işaretlenen alana birilerinin girmesi gerekirken, yaptığı antrenmanlar sonucunda Kagami işaretlenen alan üzerinde kontrol sağlamıştır. Bu sayede teknik açıklamada yazıldığı gibi kullanılabilirken, Kagami teknik için konulan işarette ufak bir değişiklik yaparak, tekniği tek el Tora mührü ile istediği zaman aktif hale getirerek patlamayı gerçekleştirebilir.

Geliştirme Açıklaması: Tekniğin gerçekleştirilebilmesi için sabit cisimler işaretlenebilirken, Kagami teknik üzerindeki kontrolü sayesinde, canlı cisimlerin üzerine de işaret bırakabilmektedir. Bırakılan işaretin, teknik için sabit cisimlere konulan işaretten bir farkı bulunmamaktadır.

Geliştirme Açıklaması: Teknik için el mühürleri yapıldıktan sonra, Kagami iki elini kullanarak iki işaret bırakabilir. Bu işaretlerin ikisi de aynı olmak zorundadır. Yani bir işaret kendiliğinden patlayan, diğer ise Kagami tarafından yapılacak el mührü ile patlayan cinsten olamaz. Diğer bir deyişle, İki işaret de ya kendiliğinden patlayan cinsten ya da tek el mührü ile patlayan cinsten olmak zorundadır.
Kangehika (C-Rank)
Shunshin no Jutsu (D-Rank)


Taijutsu
Suiseiki (D-Rank)

Genjutsu
Kasumi Juusha (C-Rank)
Kuroshiki (D-Rank)
Okuninushi (B-Rank)


Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Amano Kagami] Çiseleyen Yağmur

Post by GM - Naruto » January 30th, 2020, 6:24 pm

Laflarını ciddiyetle dinleyen Maguro boş boş yürüyüşünü sürdürüyor senin dediklerini tartarken. Olayınız da kesinleşiyor bu noktada: Yağ sorunu ve anahtar durumu. Bu ikisini hallettiğinizde değirmen tekrar çalışmaya başlayacak gibi görünüyor. Tabii, ne kadar kolay veya zor olacağı konusunda bir fikrin yok. Havaya baktığında, güneşin batmaya başladığını da fark ediyorsun. Biraz dinlenmek fena olmaz. Maguro'dan içtiğin çayın üzerindeki enerji takviyesi bitmek üzere zira.

"Çubuk, mum ve yağ meselesini hallederim. Adam için de tanıdık bir kaç kişi ile beraber haber salarım. İşten güçten anlayan birilerini bulmak çok zor olmaz ama işinin ehli biri, biraz zor olabilir. Yine de deneyeceğim." dedikten sonra Maguro, sana odaklanıyor tekrar. "Makine yağı için ise tüccarlarla beraber haber yollayabiliriz. Çok fazla ödeme yapacak durumumuz yok, yiyecek ve erzaklara ancak para yetiştirebiliyoruz fakat bir şeyler deneyeceğim." Bakışlarındaki kararlığılığı görebiliyorsun.

Bu kararlılık kendini rahatlığa bırakırken sesinin tonu daha da yumuşuyor ve "Gel. Yorulmuş olmalısın bu kadar konuşma ve tartışmadan sonra. Sana kalabileceğin bir yer ayarlayalım." diyor, ara sokaklardan birine doğru yürümek için hızlanıyor Maguro bu sırada. Arkasından onu takip etmek istediğini belli edecek bir şekilde yürümeye başlıyor sana bakarak. "En azından boş ev konusunda rahatız."
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
Locked

Return to “Yağmur Ülkesi”