[Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Sagano keşişlerine ev sahipliği yapan bambu ormanı.
User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm
Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by GM - Naruto » February 22nd, 2020, 4:02 pm

Off Topic
Çakra aktarımı diye bir durum söz konusu değil. Genjutsu rehberinde korunma taktiği olarak çakra dalgası gönderme mevzusu var aktarımdan epey farklı olarak, onu kastettiğini farzederek yazıyorum.
Yaşadığın ufak paniğin son kalıntılarını da üstünden atarak kendine geliyor ve tekrar klon çıkarmak adına el mührünü yapıyorsun. Çakranın kalan kısmını üçe böldüğünde iki Teki daha çıkıyor ortaya. Direktiflerini dinliyorlar, sorgu sual etmeden pagodaya doğru ilerlemeye başlıyorlar. İlerlemeleri esnasında birbirlerine, emrettiğin şekilde düzenli bir şekilde çakra dalgası gönderdiklerini görebiliyorsun. Biraz absürd buluyorsun hatta izlediğin sahneyi, klonlarının birbirlerini dürtükleyip durması komik gelmeye başlıyor sana. İzlemeye devam ediyorsun.

Bir önceki klonunun durduğu mesafeye kadar normal bir şekilde yürüyorlar önce. Sonra, aniden duruyorlar. Patlayan klonla aynı noktada olmasalar da pagodaya olan mesafelerinin aynı kaldığını, yani yirmibeş metre olduğunu görebiliyorsun. Bu da senin aklına, genjutsuya yakalanılan alanın pagodayı merkezine alan bir çember şeklinde olabileceği ihtimalini getiriyor. Ayrıyeten, önlem almış olmana rağmen uyuyakalan klonların sebebiyle, aktif olan genjutsunun çakra dalgası göndermekle def edilemeyen cinsten bir şey olduğunu düşünmeye başlıyorsun.

Klonların aynen bir önceki klonun gibi sendelemeye başlayıp sarhoş triplerine giriyorlar. Birbirlerinden ayrılıp pagodadan uzaklaşacak şekilde saçma sapan ayrı yönlere gidiyorlar düşe kalka. Gösterdikleri belirtiler bir önceki klonunla tamamen aynı olduğu için, birazdan aynı panik atağı yaşayıp zihinsel acı nedeniyle patlayacaklarını, dolayısıyla az önceki stresli anını tekrar yaşayacağını biliyorsun. Bu sebepten ötürü de tekrar panik atak yaşamalarına izin vermeden klonlarını yokediyorsun.

Ani bastıran uykunun teröre dönüşmeden hemen önceki anıları zihnine zerk ettiğinde, vücudun hafifçe bir gerilmekten başka bir tepki vermiyor bu sefer. Toparlanman üç dört saniyeni almıyor bile, postürünü düzeltip tekrar düşünmeye başlıyorsun. Düşüncelerin bir stratejiden ziyade fiziksel durumuna yoğunlaşıyor en başta: Yarattığın üç klon nedeniyle çakranın çok büyük bir kısmını, en az yarısından fazlasını harcadın. Henüz bir çatışmaya girmemiş olmana rağmen bu denli kaynak harcaman hafiften bir endişelendirmiyor değil seni. Hissetmeye başladığın yorgunluk da cabası. Bu durumları göz önünde bulundurarak bir şeyler düşünmen gerekli.

Etrafta hala bir değişiklik yok. Karlar aynı kar, bambular hala yeşil. Pagoda hala sessiz, sakin. Etrafta kimsecikler yok. Bulunduğun noktada beklemektesin.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Posts:343
Joined:October 22nd, 2018, 2:54 am
Künye:

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by Kasumikage Teki » February 22nd, 2020, 9:12 pm

Rezillik...

Oluşturduğu iki yeni klonu aynı önceki klon gibi pagodaya doğru yollamıştı Teki. Bu sefer farklı olarak birbirlerine durmadan çakra dalgası göndermelerini istemişti. İşe yarama ihtimali olan bir hamle gibi gelmişti ancak klonların komik bir şekilde birbirlerini dürterek ilerleyeceğini hesaba katmamıştı hiç. Utanma duygusunu örtmek için kendince gülmeye başlamıştı onları izlerken bu sebeple. Klonlar ise ilk başlarda düzgün düzgün ilerliyor olsalar da maalesef genjutsudan kaçamamışlardı. Aynı önceki kardeşleri gibi birden sendelemeye başlayıp, sarhoş bir hale bürünmüşlerdi. Bir kez daha aynı şeyleri yaşamak istemiyordu Teki. Aynı karanlığa maruz kalmaktan korkuyordu. Bu sebeple de elinden gelen tek şey işkence uzamadan son vermekti. Büyük kriz gelmeden iki klonu da yok etmiş ve öncekine kıyasla çok daha az bir etki alarak durumu ucuz atlatmıştı.

Yeni bir taktik bulması gerekiyordu acil olarak. Durmadan aklına Sakuma geliyordu. Genjutsu konusunda asıl bilgi birikimine sahip olan oydu. Bir yanı oturup onu beklemek, diğer yanı ise ilerlemek ve zaman kaybetmemek istiyordu. Fakat ne yapacağını bilmiyordu Teki. Elindeki bilgiler aşırı sınırlıydı bu maalesef ilerlemesine engel oluyorlardı.

Önce kendisine yoğunlaşacaktı. Sadece 3 Kage Bunshin yapmış olmasına rağmen çakrası beklediğinden çok daha fazla azalmıştı. Macerasının devamında bu tekniği daha dikkatli kullanması gerektiğini o an anlamıştı. Bel çantasına uzanmıştı hemen. Çıkardığı çakra hapını hiç düşünmeden ağzına atıp, yutmuştu. Tamamen eski haline dönmeyecekti ancak yine de güzel bir destek sağlayacaktı bu ona. Hap, boğazından geçip, sihrini yerine getirmeye koyulurken Teki de düşünmeye başlamıştı.

Öncelikle maruz kaldığı genjutsu çakra dalgası göndermekle halledilemiyordu. Etki alanı ise pagodadan 25 metre uzakta devreye giriyordu. Bariyer tarzı bir şey olup olmadığını düşünmeye başlamıştı. İlk aklına gelen buydu o an için. Eğer bariyer ise ya pagodanın içinden birisi genjutsuyu kontrol ediyordu ya da belkide çevrede saklı olan mühürler vardı ve etki alanına girildiğinde aktif oluyorlardı. İki elini de kafasının arkasında birleştirip derin bir "Of!" çekerek tekrar önündeki göremediği bariyere bakmaya başlamıştı.

"Düşün... Düşün."

Etrafta kimsenin olmaması da ayrı bir şekilde çok rahatsız etmişti Teki'yi. Karşısındaki kişilerin amacını bile anlamıyordu. Pagodayı ele geçirmiş oldukları belliydi ancak amaçları neydi? Keşişlerin net bir şekilde eksik bilgi verdiğinden neredeyse emindi. Bu kadar bariz bir genjutsu durumunu sadece "Ormanda uyuyakalıyorlar." diye aktarmak eksiklikten başka bir şey değildi. Keşişleri taklit edip direkt bariyere atlama gibi bir imkanı da vardı fakat o taktirde büyük bir kriz geçirecekti ve belki bir daha asla eski haline dönemeyecekti.

Düşünceleri de kendisini yarı yolda bıraktığı için ilk aklına gelen fikir ile devam edecekti yoluna. Çakra hapı onu biraz kendine getirirken çevrede bariyer oluşturmak için kullanılabilecek şeyler arayacaktı. Genjutsu alanına girmeden, yeteri kadar yaklaşarak bambulara ve kara gömülmüş zemini inceleyecekti.

"Hadi Sakuma. Kurtul şu veletten ve gel artık."
Off Topic
Çakra Hapı şu an imzamda. Karışıklık olmasın diye henüz silmedim. Diğer turu girdiğimizde kaldıracağım.
Image
ImageImageImage ImageImageImageImageImageImage


Künye
İsim: Kasumikage Teki
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 30.000
Prestij: 2
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Bilinmek ve Saygı duyulmak; Teki her zaman saygı duyulan bir insan olmaktan keyif almıştır. Her zaman daha güçlü olmak, tebrik edilmek ister. Bu yüzden de shinobiliğe çok önem verir. Her zaman kendisinin seviye olarak üstünde birileri olacağının bilincindedir ve bu duygu onun çalışmalarına daha fazla enerji harcamasına sebep olur.

Komplikasyon
Karanlık; Karakter Kusagakure ile Riaru arasında geçen savaşta yoğun zihinsel saldırılara maruz kalmıştır. Saldırılar sebebiyle, karakter karanlık ortamlarda sanrılar görmektedir.
Karakter yoğun çabalar sonucunda sanrıları bir nebze de olsa def edebilmeyi başarmıştır. Karakter eğer bir kaç metre önünü görebileceği bir ışık kaynağına sahipse sandırlara negatif bir etki altında kalmadan karşı koyabilir. Bu mesafenin altında, karanlık karaktere ne kadar yakınsa sanrıların şiddeti o kadar artar. Eğer karakter zifiri karanlıktaysa sanrılar standart kuvvetlerine ulaşır.
Sanrılar karaktere olmayan silüetler ve sesler şeklinde gelir. Bu sanrılar karakterin stres seviyesini hızla arttırır, rasyonel düşünmesini engelleyebilir. En ağır şeklinde karakterin bir ışık kaynağı bulana kadar kaçmasına sebebiyet verebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 6
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 3
[Çeviklik] Akrobasi: 3
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 8 (2. Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 7 (1. Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Kekkei Genkai
Dokuton; Kyousui No Yoroi
Atlama;Zırh Rekleksi

Ninjutsu
Suiton; Suiwa
Suiton; Mizurappa
Suiton; Bousen No Jutsu
Ninpou; Kage Bunshin no Jutsu
Ninpou; Shunshin
Ninpou; Otonaku Ashi no Jutsu
Ninpou; Kuchiyose no Jutsu; Hiyaki


Taijutsu
Shigure Stili (A-Rank)
Shigure Kenjutsu; Hadan
Shigure Kenjutsu; Hade
Suiseiki Stili (C-Rank)
Suiseiki: Kaidan


Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katana; Kitsune (İyi Kalite) (Aile Yadigarı)
Kar Küresi (Görev Hatırası)
Özel Üretim Siyah Termal Tulum
Özel Üretim Matara
Özel Üretim Bacak Aparatı (x2)
Özel Üretim Koruyucu Gözlük
Minik El Feneri
Zippo Çakmak
2 Kan Hapı (Normal)
1 Çakra Hapı (Normal)
2 Kondisyon Hapı (İyi)
2 İyileştirici Hap (Normal)
1 Yemek Hapı (Normal)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)

User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by GM - Naruto » February 25th, 2020, 11:31 am

Çakra hapını midene indiriyor ve etkisini anında hissetmeye başlıyorsun. Tüm dolaşım sisteminde hissedebildiğin garip fakat tatmin edici bir duygu bu. Rezervlerin geri dolmaya başlıyor, az bir miktar fakat işini görür. Hem ruhsal hem fiziksel enerjinin toparlanmaya başladığını hissedebiliyorsun. Kısa bir süre sonra bu "artma" hissi duruyor. Hapın görevini bitirdiğini anlayıp kendi işine tekrar odaklanıyorsun bu noktada.

Bariyer fikrini kanıtlamak adına çevreyi incelemeye başlıyorsun bu sırada. Genjutsu alanından uzak durup bambular arasında dolaşıyor, ortamı tekrar bir gözden geçiriyorsun. Etrafta bambu dışında bitkiye, ağaca dair hiçbir şey yok. Merdivenleri inmeden önce geride bıraktığın patikalı yüksek alanda tek tük ağaç görmüşlüğün vardı fakat bu açıklık alanda yok. Aynı zamanda bambuların sıklığı daha önce de fark ettiğin gibi yukarıdaki alana göre burada daha az, fakat yine de sayıca çok fazlalar. Görüşünü ya da hareketlerini engellemiyorlar ama, aralarında rahat rahat dolaşabiliyorsun. Pagoda ise, aynı pagoda. Karşındaki dağların yamacında iki kayalığın arasına kurulmuş bir vaziyette öyle sessiz sakin duruyor. Sırtını dağa vermiş durumda. Sırt ve dağ arasında kalan boşlukta bir şey var mı görebilmek için farklı açılara geçiyor, kayalıkların dibindeki alanları görebildiğin kadarıyla inceliyorsun. Gözlerin taşlar arasındaki oyuklarda bile dolaşıyor. Zaman zaman da karı eşeliyor, altındaki zeminden bir şeyler çıkarmaya bir çıkarım yapmaya çalışıyorsun.

Fakat bu çalışmaların boşa çıkıyor. Bir şey olmamasından ziyade, bir şey varsa dahi bunu fark edebilecek yetkinlikte olmayışından kaynaklanıyor bu durum. Fiziksel sınırlarını zorlayabilen, shinobi öğretilerinin bilincinde akrobatik ve atletik bir shinobi olsan da, duyduğun sesleri ayırt etmek, gördüğün şeyleri daha iyi anlamlandırmak, bir şeyleri fark etmek gibi konulardaki becerilerin çok az seviyede. Bunu etrafa öylesine bakışlar attığını fark ettiğin ilk dakika kendin de anlıyorsun zaten.

Buraya inişinden beri on beş dakika geçmiş durumda. Neyse ki acelen ya da seni kovalayanın yok. Ortam da hala sessiz sakin zaten, gelen giden de yok patikadan.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Posts:343
Joined:October 22nd, 2018, 2:54 am
Künye:

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by Kasumikage Teki » March 5th, 2020, 12:25 am

Çakra hapını yutup, etkisini hissetmeye başlamıştı. Garip bir his. Yokluktan gelen bir enerjinin içinde dolaşmaya başladığını hissediyordu. Kage Bunshin'ler sayesinde kaybettiği çakranın bir kısmının geri geldiğini net bir şekilde fark edebiliyordu. Biraz bu hissin tadını çıkarmaya başlamıştı ki, birden geçip gidivermişti hapın etkisi. Görevini yerine getirmiş. Geri getirebildiği kadar çakrayı Teki'nin vücuduna depolayarak yokluğa yürümüştü...

Hapın etkisi geçtiği gibi Teki ayaklanarak çevreyi aramaya başlamıştı. Sadece bir kanıta ihtiyacı vardı. Karşısında bir bariyer olduğunun kanıtına. Bambuların arasında dolaşıp, ortamı elinden geldiğince gözden geçirmeye başlamıştı. Bir yandan da söyleniyordu kendi kendine. Bir görev nasıl bu kadar saçma ilerler diye kederleniyordu. Savaşmak istiyordu Teki. Şu sikik keşişleri bayıltan güç her ne ise onu karşısına alıp dövmek istiyordu. Şu anda yaptığı tarzdaki "amelelik" işlerine hiç yeteneği yoktu. Belki Sakuma daha iyiydi böyle işlerde. O bile kesin değildi ancak Teki'nin başarısızlığı her saniye kendini daha da belli ediyordu.

Yerdeki karı eşeleyip, alttaki zeminde bile bir şeyler aramıştı Teki. Yinede hiçbir bilgi ya da kanıt bulamamıştı. O sikik bariyer halen olduğu yerde duruyordu ve Teki hiçbir şekilde ileryemiyordu.

"Ulan Sakuma. Sahiden ne kadar yavaş olabilirsin merak ediyorum."

Son merdiven basamağına çökmüştü yenilmiş bir şekilde. Bir yandan geri dönüp, keşişlere durumu haber vermek istiyordu. Ne de olsa pagodaya neden giremediklerini ya da buraya neden gelmemeleri gerektiğini anlayabilmişti. Fakat yeterli hissettirmiyordu bu bilgi. Daha fazlasına ihtiyacı vardı. Sıcak bir içecek ikram etmekten aciz keşiş bozuntularına eli boş dönmek istemiyordu. Bir yandan son hız pagodaya doğru koşmak istiyordu. Artık resmen ne olursa olsun kafasına girmişti ancak diğer yandan götü atıyordu bu fikri düşününce. Sadece Kage Bunshin sayesinde yaşadıkları bile mental yaralar açmıştı zihninde.

10 dakika kadar dinlenip, sakinleşmeye karar verdi o anda. Oturduğu yerde elini çantasına atıp, Aisu'nun verdiği küreye bakmaya başlamıştı. Bir yandan onu sallayarak, ışık saçmasını sağlarken diğer yandan hem "görünmez" bariyeri hem de çevreyi izleyecekti. Fark etmediği bir şey vardı ve bunu bir an önce keşfetmeliydi.

"Ağzına sıçayım Sakuma senin. Sahiden ağzına sıçayım."
Image
ImageImageImage ImageImageImageImageImageImage


Künye
İsim: Kasumikage Teki
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 30.000
Prestij: 2
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Bilinmek ve Saygı duyulmak; Teki her zaman saygı duyulan bir insan olmaktan keyif almıştır. Her zaman daha güçlü olmak, tebrik edilmek ister. Bu yüzden de shinobiliğe çok önem verir. Her zaman kendisinin seviye olarak üstünde birileri olacağının bilincindedir ve bu duygu onun çalışmalarına daha fazla enerji harcamasına sebep olur.

Komplikasyon
Karanlık; Karakter Kusagakure ile Riaru arasında geçen savaşta yoğun zihinsel saldırılara maruz kalmıştır. Saldırılar sebebiyle, karakter karanlık ortamlarda sanrılar görmektedir.
Karakter yoğun çabalar sonucunda sanrıları bir nebze de olsa def edebilmeyi başarmıştır. Karakter eğer bir kaç metre önünü görebileceği bir ışık kaynağına sahipse sandırlara negatif bir etki altında kalmadan karşı koyabilir. Bu mesafenin altında, karanlık karaktere ne kadar yakınsa sanrıların şiddeti o kadar artar. Eğer karakter zifiri karanlıktaysa sanrılar standart kuvvetlerine ulaşır.
Sanrılar karaktere olmayan silüetler ve sesler şeklinde gelir. Bu sanrılar karakterin stres seviyesini hızla arttırır, rasyonel düşünmesini engelleyebilir. En ağır şeklinde karakterin bir ışık kaynağı bulana kadar kaçmasına sebebiyet verebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 6
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 3
[Çeviklik] Akrobasi: 3
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 8 (2. Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 7 (1. Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Kekkei Genkai
Dokuton; Kyousui No Yoroi
Atlama;Zırh Rekleksi

Ninjutsu
Suiton; Suiwa
Suiton; Mizurappa
Suiton; Bousen No Jutsu
Ninpou; Kage Bunshin no Jutsu
Ninpou; Shunshin
Ninpou; Otonaku Ashi no Jutsu
Ninpou; Kuchiyose no Jutsu; Hiyaki


Taijutsu
Shigure Stili (A-Rank)
Shigure Kenjutsu; Hadan
Shigure Kenjutsu; Hade
Suiseiki Stili (C-Rank)
Suiseiki: Kaidan


Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katana; Kitsune (İyi Kalite) (Aile Yadigarı)
Kar Küresi (Görev Hatırası)
Özel Üretim Siyah Termal Tulum
Özel Üretim Matara
Özel Üretim Bacak Aparatı (x2)
Özel Üretim Koruyucu Gözlük
Minik El Feneri
Zippo Çakmak
2 Kan Hapı (Normal)
1 Çakra Hapı (Normal)
2 Kondisyon Hapı (İyi)
2 İyileştirici Hap (Normal)
1 Yemek Hapı (Normal)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)

User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by GM - Naruto » March 10th, 2020, 6:23 pm

Sakuma'ya sövüp saymayı bir kenara bırakarak basamağa çöküyor ve bir süre dinleniyorsun. Geçirdiğin bu on dakikalık süre boyunca, alıştığın durumdan şaşmayacak bir biçimde, hiç ama hiçbir şey olmuyor çevrende. Dinlenmek için muazzam bir an olsa da bir süre sonra sıkıcılaştığı aşikar. Sessizlikten bunalıp yeterince dinlendiğini düşündüğün bir anda atıyorsun elini cebine, çıkarıyorsun kar küresini dışarıya.

Küreyi daha iyi inceleme fırsatın oluyor bu sırada. Bir kaidesi bulunmayan cam küre oldukça berrak bir camdan yapılmış, içerisine de oyuncak bir kardan adam yerleştirilmiş. Dandik alınbandı ve elinde kunaiye benzer bir şey tutması nedeniyle kardan adamın bir shinobiye benzetildiğini görebiliyorsun. Küreyi oynattıkça içerisindeki yapay kar taneleri bir oraya bir buraya dağılıp hafif bir ışık saçıyorlar. Sen hareketlerin şiddetini ne kadar arttırırsan yaydıkları ışık da o kadar artıyor. Oyuncaklarla aran olsun ya da olmasın, böyle bir objeye sahip olmak garip bir keyif veriyor sana.

Image
Küreyi kurcalamaya biraz daha devam ediyorsun. Yayılan ışığın tatlı rengi, küreyi daha da sallama isteği oluşturuyor sende. Bu isteğe karşı gelmiyor ve hunharca sallamaya başlıyorsun sen de haliyle. Etraf bembeyaz olmasına rağmen baskınlığını kanıtlayabilen ışık gittikçe güçleniyor, kardan sağdan soldan geri sekip sanki iyice büyüyor. Bir süre aval aval izliyorsun ışığı belki aklına bir fikir gelir umuduyla. Fakat öyle bir dalıyorsun ki ışığa, bariyerdeki değişiklikleri fark etmen biraz zaman alıyor. Bariyerde oluşmaya başlayan belli belirsiz renk harelerini fark ettiğin sırada irkiliyor ve az daha küreyi elinden düşürüyorsun. Renk harelerinin hareketi, sen küreyi tutmaya çalışırken kürede yarattığın hareketlilikle eş zamanlı oluyor.

Hızlıca toparlanıyor, küreyi de sağlama alıyorsun az önceki tehlikeyi atlattıktan sonra. Ardından bariyere iyice odaklanıp değişikliklere bir anlam vermeye çalışıyorsun. Olayın elindeki obje ile bağlantılı olduğuna kanaat getirip küreyi sağa sola daha bariz bir şekilde salladığında, çıkarımında az çok haklı olduğunu anlamaya çalışıyorsun. Çok geçmeden daha fazla sallanmadığı için ışık yaymayı azaltmaya başlıyor küre, bariyerdeki hareler de güçsüzleşmeye başlıyor böyle olunca. Küreyi tekrar sallamaya başlayıp, ayaklanıyorsun. Bariyere yaklaşıyorsun.

Kafanı iyice uzatıp daha net incelediğinde, sen yaklaştıkça bariyerde bir yarık oluştuğunu fark ediyorsun. Küre bu hareler arasında ancak senin sığabileceğin kadar bir boşluk oluşturuyor. Sen uzaklaşınca bariyer tekrar eski formunu alıyor, sen yaklaşınca ise tekrardan yarılıyor. Küre ışığını kaybettikçe de yarığın kapandığını görüyorsun. Küreyi salladığında da yarık tekrar oluşuyor. Tüm bu bilgileri kafana yazıyorsun.

Etraf hala sessiz. Pagoda içerisinde birileri varsa, varsa da her kimlerse bir ses seda yok. Aynı şekilde Sakuma da ortalıkta yok.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Posts:343
Joined:October 22nd, 2018, 2:54 am
Künye:

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by Kasumikage Teki » March 17th, 2020, 12:43 am

Sinirli bir halde çökmüştü merdivenlere. Yapacak bir şey bulamıyordu. Ne kadar zamandır aynı yerde olduğunun takibini bile kaçırmıştı artık. Denemişti. En azından denemişti ancak, hiçbir çare bulamamıştı içinde kaldığı duruma. Lanet pagodaya yaklaşamıyordu. İlerleyemediği içinde görev konusunda bir gelişme kat edemiyordu. Sakuma'yı bekliyordu fakat lanet Sakuma da bir türlü gelmiyordu. Uzun zamandır bu kadar çaresiz, bu kadar beceriksiz hissetmemişti Teki. Akıl oyunları ona göre değildi. Aniden çevresindeki bambuların arasından 15 kişi atlasa belki hepsini rahatlıkla yenebilirdi. Fakat bu tarz lanet bulmacalarda berbattı ve elinden bir şey gelmediği için tek yapabildiği kendine kızmak oluyordu.

Basamaklarda oturduğu sürece hiç ses çıkartmadığı ve çevreden de hiç ses gelmediği için dahada sıkılmıştı. Yapacak herhangi bir şey bulamadığı için de elini çantasına atmış ve Aisu'nun verdiği kar küresini çıkarmıştı. Taa görevlerinin başında Sakuma ile bu kürelerden aldıklarından beri ilk defa dikkatlice inceleme şansı olmuştu bu garip eşyayı Teki'nin. Hakkında tek bildiği şey salladığında çevreye ışık saçtığıydı. Bir işe yarayacak gibi durmasa bile en azından vakit öldürmek için iyi bir yolmuş gibi duruyordu. Kürenin içindeki, kardan adam sandığı figürün aslında kardan bir ninja olduğunu fark etmesi ile istemsiz bir sırıtma kaplamıştı yüzünü. Artık küre daha komik ve daha saçma geliyordu Teki'ye. Fakat enteresan bir ilgi çekiciliği de vardı kürenin. Küreyi sallayıp, çevreye ışık saçmasını sağlarken Teki'nin aklında tek bir düşünce vardı.

"Acaba küreyi geri vermezsem başıma ne gelir?"

İlk başlarda hafifçe ışık saçan küre, Teki'nin kendisine engel olamayarak şiddetlenen sallamaları üstüne daha fazla ışık saçmaya başlamıştı. Sallanma şiddetine göre ışık saçıyor olması iyi bir gelişmeydi. En azından Sakuma'yı beklerken vakit öldürecek bir uğraş bulmuştu kendisine Teki. Artık iyice ümidi kestiği bariyer mevzusundan bu sayede uzaklaşabilecek, Sakuma geldiğinde durumu ona anlatarak bir çözüm bulmasını bekleyebilecekti.

Fazlasıyla keyif veriyordu o sırada kürenin saçtığı ışık Teki'ye. Maruz kaldığı büyük karanlıktan, zihnine zarar veren o kara düşünce evreninden uzaklaştırıyordu onu. Aynı yatağında yatarken pür dikkat baktığı gaz lambasına kitlenmesi gibi kitlenmişti kar küresine. Tam da bu sebeple pagoda yolundaki genjutsu bariyerindeki değişimleri ilk anda fark edememişti.

Bariyerdeki ani değişim karşısında ne olduğunu şaşırmıştı Teki. Öyle ki, az kalsın küreyi elinden düşürüyordu. Ani bir refleks ile yere düşmekte olan küreyi havada kapıp, sağlama aldığında tekrar hızlıca bariyere odaklanmıştı.

Küre bir şekilde bariyere etki edebiliyordu. Çok akıllı olmamasına rağmen Teki bile bunu anlayabilecek seviyedeydi. Bariyeri izleyerek, elindeki küreyi sallamaya başladığında ise hipotezi kanıtlanmıştı. Küreyi sallama şiddetine göre bariyerde oluşan değişiklik gösteriyordu. Bu gelişme karşısında direkt yerinden fırlamıştı Teki. Daha net bir şekilde inceleyebilmek amacıyla bariyere yaklaştığında ise bir boşluk oluştuğunu görmüştü bariyerde. Emin olmak için geriye doğru bir adım atmıştı hemen. Karşılık olarak bariyerdeki boşluk kapanıvermişti. Tekrar yaklaştığında ise bir kez daha açılmıştı Teki'yi içeri çağıran yarık. Küre ışık saçmayı bıraktığında ise tekrar kapanmıştı. Buna karşılık olarak hemen küreyi sallamaya başladığında ise bir kez daha açılmıştı bariyer.

Durumu anlayabilmişti Teki. Sonunda. Sonunda ilerleyebilecekti. Heyecanlıydı, canı sıkılmıştı ve aynı zamanda baya bir kızgındı. İçeride dövebileceği kişiler olmasını çok istiyordu. Bir an evvel önündeki engelleri aşıp, görevi tamamlamayı ve lanet keşişlere durumu bildirdikten sonra evine dönmeyi istiyordu.

Tekrar bariyere doğru ilerlemeden önce küreyi cebine koymuş ve ellerini göğsünün önünde birleştirerek bir adet Kage Bunshin oluşturmuştu. Sonrasında ise tekrar küreyi çıkartarak sallamaya başlamıştı bariyerin açılmasını sağlamak için.

Öncelikle klonundan önden gitmesini isteyecekti. Bariyerin sınırında durarak küreyi sallayacak ve elini bariyere doğru uzayarak, bir geçit açmayı deneyecekti. Klonunun bariyeri kolaylıkla geçtiğini gördüğü anda kendisine girecekti içeriye.

İçeri girdiği anda artık düşman bölgesinde olacağını biliyordu. Bu sebeple de Kasumikage klan gücünü aktif hale getirerek tüm vücudundan az miktarda zehir salgılamıştı. Henüz zırhlaştırmayacağı bu zehir sadece acil durumda kullanması içindi. Gerek gördüğünde çakrasını aktararak ince bir zırha sahip olabilirdi. Klonu bariyere doğru elinde küre ile yürümeye başlarken arkasına geçip Kitsune'yi almıştı eline. İçeri girmeye hazırdı. Girdiği anda da küreyi çantasına atacak ve iki eliyle Kitsune'yi kavrayarak çevreyi tarayacaktı.

Çok zaman kaybetmişti ancak artık telafi edebilme şansına sahipti.
Last edited by Kasumikage Teki on March 21st, 2020, 1:12 am, edited 1 time in total.
Image
ImageImageImage ImageImageImageImageImageImage


Künye
İsim: Kasumikage Teki
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 30.000
Prestij: 2
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Bilinmek ve Saygı duyulmak; Teki her zaman saygı duyulan bir insan olmaktan keyif almıştır. Her zaman daha güçlü olmak, tebrik edilmek ister. Bu yüzden de shinobiliğe çok önem verir. Her zaman kendisinin seviye olarak üstünde birileri olacağının bilincindedir ve bu duygu onun çalışmalarına daha fazla enerji harcamasına sebep olur.

Komplikasyon
Karanlık; Karakter Kusagakure ile Riaru arasında geçen savaşta yoğun zihinsel saldırılara maruz kalmıştır. Saldırılar sebebiyle, karakter karanlık ortamlarda sanrılar görmektedir.
Karakter yoğun çabalar sonucunda sanrıları bir nebze de olsa def edebilmeyi başarmıştır. Karakter eğer bir kaç metre önünü görebileceği bir ışık kaynağına sahipse sandırlara negatif bir etki altında kalmadan karşı koyabilir. Bu mesafenin altında, karanlık karaktere ne kadar yakınsa sanrıların şiddeti o kadar artar. Eğer karakter zifiri karanlıktaysa sanrılar standart kuvvetlerine ulaşır.
Sanrılar karaktere olmayan silüetler ve sesler şeklinde gelir. Bu sanrılar karakterin stres seviyesini hızla arttırır, rasyonel düşünmesini engelleyebilir. En ağır şeklinde karakterin bir ışık kaynağı bulana kadar kaçmasına sebebiyet verebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 6
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 3
[Çeviklik] Akrobasi: 3
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 8 (2. Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 7 (1. Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Kekkei Genkai
Dokuton; Kyousui No Yoroi
Atlama;Zırh Rekleksi

Ninjutsu
Suiton; Suiwa
Suiton; Mizurappa
Suiton; Bousen No Jutsu
Ninpou; Kage Bunshin no Jutsu
Ninpou; Shunshin
Ninpou; Otonaku Ashi no Jutsu
Ninpou; Kuchiyose no Jutsu; Hiyaki


Taijutsu
Shigure Stili (A-Rank)
Shigure Kenjutsu; Hadan
Shigure Kenjutsu; Hade
Suiseiki Stili (C-Rank)
Suiseiki: Kaidan


Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katana; Kitsune (İyi Kalite) (Aile Yadigarı)
Kar Küresi (Görev Hatırası)
Özel Üretim Siyah Termal Tulum
Özel Üretim Matara
Özel Üretim Bacak Aparatı (x2)
Özel Üretim Koruyucu Gözlük
Minik El Feneri
Zippo Çakmak
2 Kan Hapı (Normal)
1 Çakra Hapı (Normal)
2 Kondisyon Hapı (İyi)
2 İyileştirici Hap (Normal)
1 Yemek Hapı (Normal)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)

User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by GM - Naruto » March 21st, 2020, 1:08 pm

Mevcut çakranı bir kez daha bölerek tekrar bir klon yaratıyorsun. Bu yaratımın saniyesinde hissetmeye başladığın yorgunluk bütün vücudunu ele geçiriyor. Çakra seviyenin hapı içmeden önceki seviyeye tekrar indiğini hissedebiliyorsun. Hatta, biraz daha altına inmiş bile olabilirsin. Kendine takviye yapmamış olsaydın bu sefer ki klonu yaratırken baygınlık geçirebileceğin düşüncesi geçiyor aklından bir saniyeliğine.

Klonu önden gönderip, arkasında el feneri misali ışık saçmaya başlıyorsun küreyi sallayarak. Görünmez bariyer, ışığa tekrar maruz kalmasıyla harelenmeye ve görünür bir hal almaya başlıyor, biraz önce de gözlemlediğin gibi. Küreyi daha da çok yaklaştırıyorsun bariyere ve klonunun geçmesi için bir geçit yaratıyorsun üzerinde. Kopya Teki rahatlıkla geçiyor buradan ve bir beş altı metre kadar yürüdükten sonra sorunsuzca sana dönüp, komutlarını beklemeye başlıyor ifadesiz bir suratla.

Klonda bir sıkıntı sezmiyorsun. Sendeleme, uyuyakalma, çıldırma gibi şeyleri kesinlikle yaşamıyor. Güvenli bir alanda olduğuna kanaat getirip, kendini sağlama alma planlarını uyguluyor ve içeri atlıyorsun sen de. Salgıladığın her bir damla zehir, hissettiğin yorgunluğu az bir miktarda da olsa arttırıyor bu noktada. Normal bir vaziyette olsan zehrin harcadığı çakrayı bu denli net hissetmeyeceğinin, durumunun ciddiyeti nedeniyle bu minimal farklılıkları hissedebildiğinin bilincindesin. Zaten epey azalmış olan çakranı bu şekilde harcamaya devam edersen Kitsune'yi kullanmana ya da bariyere çarpmana gerek kalır mı bayılman için, emin de değilsin. Salgıladığın zehir tüm vücudunu sarıyor bu sırada. Kıyafetlerinin ıslandığını ve üstüne yapışmaya başladığını hissedebiliyorsun. Alıştığın bir şey ama az da olsa rahatsız edici bi durum bu senin için. Dışarıdan biri seni bu halde görse anormal birisi olduğunu, standart bir shinobi olmadığını anlar.

İçeri sıkıntısız bir şekilde girdikten sonra cebine atıyorsun küreyi. Yarattığı ışık yavaş yavaş yok oluyor. Yok oldukça da arkandaki bariyer silikleşmeye, görünmez bir hal almaya başlıyor. Çok ufak bir panik yaratıyor sende bu durum istemsizce, bir şeylerin ters gitmeyişi ise bu paniği silip atıyor.

Alanda klonunla beraber ilerlemeye başlıyorsun temkinli bir şekilde. Kılıcını kavramış durumdasın. Etrafta dikkatini çeken bir şeyler hala yok fakat ne olur ne olmaz mantığıyla pagodanın çevresini tarıyorsun yine de. İşine yarayacak herhangi bir bilgi, ipucu geçmiyor bu arayışında.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Posts:343
Joined:October 22nd, 2018, 2:54 am
Künye:

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by Kasumikage Teki » March 24th, 2020, 8:22 pm

Sonunda... Sonunda iğrenç bariyeri geçmeyi başarmıştı. Klonunun ardından hiç sorun yaşamadan içeri girmesinin ardından hem büyük bir rahatlama hem de büyük bir yorgunluk çökmüştü üstüne. Kage Bunshin'lerin ne kadar çakra alabildiği hiç hoş olmadan deneyimlemiş olmuştu son hamleleri ile. Hatta bariyerden geçtiği gibi vücudundan salgıladığı zehri bile bu sebeple çok net hissetmişti. Çakra havuzunu kurutmuştu resmen. Görevin devamında pek ninjutsu kullanamayacak olduğunu fark etmesi biraz üzmüştü Teki'yi. Her ne kadar daha çok taijutsu ve kenjutsu yeteneklerine güveniyor olsa da, ninjutsu teknikleri de cephaneliğinin büyük bir kısmını oluşturuyordu.

Temkinli bir şekilde klonu ile ilerlemeye başlamıştı. Özellikle klonunu önünde tutmak istiyordu. Arkasında bir bariyer bırakmış olması onu, önünde olabilecek yeni bariyerlere karşı temkinli hale getirmişti. Önünde yürüyen klonunda bir gariplik sezdiği anda adımlarını durdurması gerektiğini hatırlatıyordu kendine düzenli olarak.

Dokuton tekniği yüzünden vücudu ıslak bir hale gelmişti. Kendisi yavaş yavaş alışıyordu artık bu duruma ancak dışarıdan ne kadar komik görünüyor olabileceğini de düşünmeden edemiyordu. Hatta Sakuma yanında olsa büyük ihtimalle dalga geçerdi Teki ile. Zira Teki'nin düzen ve dış görünüşe ne kadar dikkat eden bir insan olduğunu herkesten çok Sakuma biliyordu.

İki eli ile kavradığı Kitsune'yi önünde tutarak devam ediyordu çevre taramasına. İlk etapta ne Teki ne de klonu hiçbir şey bulamamıştı ilgi çekici. Çevrenin sessizliği ile içinde bulunduğu durum birleşince aklına gelen tek şey pagodanın içine girmek olmuştu.

Olabileceği en dikkatli şekilde pagodaya doğru ilerleyecekti Teki, klonunun önünden yürümesine dikkat ederek. Öbür yandan da çevrede olabilecek herhangi bir hareket ya da oluşabilecek herhangi bir sese odaklanmaya çalışacaktı. Yerde ayak izi var mı? Çalı mı kıpırdadı? Tüm dikkatini bunlara vermeye çalışacaktı. Çakra rezervini tüketmiş olsa da, bunun moralini çok bozmasına izin vermeyecekti. Tek başına olduğu için pes etme gibi bir imkanı yoktu artık. Keşke Sakuma'dan, Fuuma'yı isteseydi diye iç geçirdi sadece. O koca beyaz kaplan burada sahiden çok iş görebilirdi. Fakat yapmamıştı bunu. Pişmanlığına ruhunu kaptıramayacağı için de hızlıca silmişti bu düşünceyi. Şimdi pagodaya hiç olmadığı kadar yakındı ve görevde ilerlemesi gerekiyordu.

Salgıladığı klan zehri, Kitsune ve klonu ile dayanmak zorundaydı. Belki maksimum 2 ninjutsuya yeterdi çakrası. Ancak çok zorda kalmadıkça bu yola başvurmayacaktı.
Image
ImageImageImage ImageImageImageImageImageImage


Künye
İsim: Kasumikage Teki
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 30.000
Prestij: 2
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Bilinmek ve Saygı duyulmak; Teki her zaman saygı duyulan bir insan olmaktan keyif almıştır. Her zaman daha güçlü olmak, tebrik edilmek ister. Bu yüzden de shinobiliğe çok önem verir. Her zaman kendisinin seviye olarak üstünde birileri olacağının bilincindedir ve bu duygu onun çalışmalarına daha fazla enerji harcamasına sebep olur.

Komplikasyon
Karanlık; Karakter Kusagakure ile Riaru arasında geçen savaşta yoğun zihinsel saldırılara maruz kalmıştır. Saldırılar sebebiyle, karakter karanlık ortamlarda sanrılar görmektedir.
Karakter yoğun çabalar sonucunda sanrıları bir nebze de olsa def edebilmeyi başarmıştır. Karakter eğer bir kaç metre önünü görebileceği bir ışık kaynağına sahipse sandırlara negatif bir etki altında kalmadan karşı koyabilir. Bu mesafenin altında, karanlık karaktere ne kadar yakınsa sanrıların şiddeti o kadar artar. Eğer karakter zifiri karanlıktaysa sanrılar standart kuvvetlerine ulaşır.
Sanrılar karaktere olmayan silüetler ve sesler şeklinde gelir. Bu sanrılar karakterin stres seviyesini hızla arttırır, rasyonel düşünmesini engelleyebilir. En ağır şeklinde karakterin bir ışık kaynağı bulana kadar kaçmasına sebebiyet verebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 6
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 3
[Çeviklik] Akrobasi: 3
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 8 (2. Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 7 (1. Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Kekkei Genkai
Dokuton; Kyousui No Yoroi
Atlama;Zırh Rekleksi

Ninjutsu
Suiton; Suiwa
Suiton; Mizurappa
Suiton; Bousen No Jutsu
Ninpou; Kage Bunshin no Jutsu
Ninpou; Shunshin
Ninpou; Otonaku Ashi no Jutsu
Ninpou; Kuchiyose no Jutsu; Hiyaki


Taijutsu
Shigure Stili (A-Rank)
Shigure Kenjutsu; Hadan
Shigure Kenjutsu; Hade
Suiseiki Stili (C-Rank)
Suiseiki: Kaidan


Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katana; Kitsune (İyi Kalite) (Aile Yadigarı)
Kar Küresi (Görev Hatırası)
Özel Üretim Siyah Termal Tulum
Özel Üretim Matara
Özel Üretim Bacak Aparatı (x2)
Özel Üretim Koruyucu Gözlük
Minik El Feneri
Zippo Çakmak
2 Kan Hapı (Normal)
1 Çakra Hapı (Normal)
2 Kondisyon Hapı (İyi)
2 İyileştirici Hap (Normal)
1 Yemek Hapı (Normal)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)

User avatar
GM - Naruto
Game Master
Game Master
Posts:2605
Joined:August 25th, 2018, 6:19 pm

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by GM - Naruto » March 27th, 2020, 12:53 am

Klonun ile arana beş metre kadar mesafe koyarak pagodaya çıkan merdivenlere doğru ilerlemeye başlıyorsun. Tüm dikkatin çevrendeki değişikliklere odaklanmış durumda. Ancak kendini ne kadar verirsen ver, farkındalığa dair bir pırıltı barındırmadığın için bu çabaların tekrar yersiz kalıyor. Bir şeyler olup bitiyor mu emin değilsin, emin olmayışının sebebinin de kendini bu yönde geliştirmemen olduğunu anlıyorsun yavaşça. Merdivenleri yavaş adımlarla çıkmaya devam ediyorsun klonunun ardından.

Pagodaya çıkan yolculuğunun günün geri kalanı gibi sessiz ve sıkıcı geçeceğini düşünmeye başladığın bir anda hareketlenmeye başlıyor ortam. "Durun!" diye ortalığı inleten bir kadın sesi, klonunu da seni de ani bir irkilme ile yerinize mıhlıyor. Defansif bir pozisyona geçip sesin kaynağına odaklanıyorsun. Bağırtının devamından karı sürükleyerek gelen adım sesleri işitiyorsunuz ve merdivenin başında bir figürü seçebilmeye başlıyorsun. Gözlerini kısıp incelemeye başlıyorsun kadını.

Kadına dair dikkatini ilk çeken şey çizgili bir alınbandı oluyor. Bir kaçak olduğunu görmek seni şaşırtmasa da, banttaki sembolün Kumogakure'ye ait olması biraz kafanı karıştırıyor. Dikkatini kadının kaçak kimliğinden çektiğinde ise seninle hemen hemen aynı boyda ancak epey zayıf bir tip olduğunu görebiliyorsun. Senden dört beş ton kadar koyu bir ten rengi var, kızıl renkteki saçlarını at kuyruğu yaparak toplamış ancak epey dağılmışlar. Aynı şekilde üstüne geçirdiği shinobi kıyafetlerinin de en az saçı kadar sefil ve bakımsız halde olduklarını görebiliyorsun. Keza, elinde tuttuğu silahının da.

Sağ eliyle tuttuğu ahşap bir sansetsukona sahip kadın. Silahın ilk parçasını elinde sıkıca tutmakta, ikinci parçası yere doğru salınmış durumda. Üçüncü parçası ise yerde durmakta. Profesyonel bir şekilde üretilmiş gibi durmuyor. Epey atıl durumda, sanki işini bilmeyen biri aceleyle inşa etmiş gibi silahı. Lakin kadının duruşundan ve postüründeki rahatlıktan silahın kullanımı konusunda fikirsiz olmadığını az çok çıkarabiliyorsun.

Bir süre seni, daha doğrusu önce klonunu baştan sona süzüyor kadın. Garipçe kaşlarını çattığını görebiliyorsun, zehirin yarattığı görüntüden olmalı diye düşünüyorsun. Ardından seni de süzüyor hızlıca ve daha da fazla kaşlarını çatıyor. Daha sinirli bir ses ile "Daha fazla yaklaşmayın!" diye bağırıyor tekrardan.

Klonun ile kadın arasındaki mesafe on metre kadar var, seninle de matematiğin iyiyse on beş metre olmalı. Kadından başka görebildiğin kimse şu an için yok. Otuz derece kadar yukarı bakmak zorundasın kadını görebilmek için. Bulunduğun merdiven, daha önce de gözlemlediğin üzere rastgele doğal taşlardan oluşturulmuş. Düzensiz şekillerde olan taşlarındaki girinti ve çıkıntıları, üzerinde biriken kara rağmen hissedebiliyorsun adım attığında. Bambu ağaçları ise yükseklerde çok az seyrelse de hala oldukça fazlalar. Eğim arttıkça daha rastgele şekillerde çıktıklarını görüyorsun sadece. Buldukları aralıklardan yere açı yaparak uzamış bir çok ağaç.
Bu hesaba atılan PM'ler kontrol edilmemektedir.
User avatar
Kasumikage Teki
Kusagakure
Kusagakure
Posts:343
Joined:October 22nd, 2018, 2:54 am
Künye:

Re: [Kumo Sakuma & Kasumikage Teki] Sezi

Post by Kasumikage Teki » March 27th, 2020, 8:03 pm

Her adımı ile lanet olası pagodaya biraz daha yaklaşıyordu. Her adımı ile olası bir tehlikeye doğru ilerliyordu. Ne olduğunu ya da ne olacağını bilmese bile durdurmuyordu adımlarını. Ne keşişlere yardımcı olmak, ne de pagodanın sırrını çözmekti artık amacı Teki'nin. Tek istediği şey biraz aksiyon, güzel bir zafer ve köyüne gururlu bir şekilde dönüşe geçmekti. Ayrıca Sakuma'ya güzel laflar iletmek ve görevdeki aşırı yavaşlığı yüzünden bir güzel azarlamak... Tek yapması gereken küçük sapığı keşişlere verip, geri gelmek olmasına rağmen ve Teki bariyerin önünde neredeyse bir ömür geçirmiş durumdayken bile yetişememişti Sakuma. Ne yaptığını sahiden çok merak ediyordu arkadaşının. Bir yandan endişelenmiyor da değildi. Başına bir şey gelmemiş olmasını umuyordu çünkü tekrar buluştuklarında Sakuma'nın başına gelen şeyin kendisi olmasını istiyordu.

Tüm dikkatli ile çevresine odaklanıyordu adımlarına devam ederken. Bir yandan da 5 metre önünde ilerlemekte olan klonuna göz atıyordu ara ara. Fakat ne olursa olsun çevrede bir değişikliğin farkına varamıyordu. Belki sahiden de hiçbir aksiyon yoktu, fakat Teki o an için çevrede bir aksiyon olsa bile fark edemeyeceğini düşünüyordu umutsuzca. Hoş bir durum olmasa da, en azından köye döndüğünde kendini geliştirmesi gereken bir dal bulmuştu bu sayede. Her seferinde Sakuma'ya bel bağlayamazdı. Onsuz olmak eksiklerini daha rahat fark etmesini sağlamıştı.

Klonu ile sıkıcı ve temkinli adımlarına devam ederken aniden "Durun!" diye inleyen bir kadın sesi duyması ile irkilmiş ve yerine sabitlenmişti. Vücuduna pompalanan adrenalini net bir şekilde hissedebiliyordu artık Teki. Sonunda bir şeyler oluyordu. Sonunda istediği heyecana kavuşabilecekti.

Sesi duyduğu anda kasılan elleri ile Kitsune'yi defans pozisyonunda tutmaya başlamıştı. Katananın mavi kabzasını o kadar sıkıyordu ki, bıraktığı anda elinde işleme izlerini göreceğinden emindi. Kadının sesini duymasının ardından duyduğu bir kaç adım sesinden sonra, sonunda potansiyel rakibini görme şerefine erişmişti Teki. Pagodaya çıkan merdivenin başında, Teki'yi süzüyordu başına gelebileceklerden habersiz.

Kaçak bir ninja görmek Teki'nin içinde bulunduğu durum düşünülünce garip bir şey değildi. Herhangi bir köye mensup bir ninjanın bu tarz bir olayla bağlantısı olması çok düşük bir ihtimaldi. Fakat Teki'yi şaşırtan olay gördüğü kunoichinin Kumogakure köyünden olmasıydı. Amacını çok merak ediyordu kadının. Yinede bunu öğrenmek uğruna kendini tehlikeye atmayacaktı. Gerekirse tek hamlede öldürecekti kadını. Bariyer yüzünden çok sinirliydi ve bir an önce bu öfkeyi kusması gerekiyordu.

Dandik bir sansetsukona sahipti kadın. Fakat silahı dandik olsa da, duruşu ve aurası ile kendisinin dandik olmadığını kanıtlamaya çalışıyordu sanki. Yine de kadının sefil ve bakımsız görüntüsü ister istemez Teki'nin onu kendi seviyesinden aşağıda görmesine sebep olmuştu. Kadın yüksek konuma sahip olabilirdi ancak Teki'den alçak haldeydi.

Karşılıklı süzüşmeleri bittikten sonra kadın bir kez daha "Daha fazla yaklaşmayın!" diye bağırmıştı. Yeteri kadar güçlü veya kendine güveniyor olsaydı çoktan saldırıya uğraması gerekirdi Teki'nin. En azından düşüncesi bu yöndeydi bezmiş Kasumikage'nin. Fakat kadın saldırmak yerine sadece konuşmayı tercih etmişti. Teki de saldırmayı tercih etmeyecekti ilk etapta. Kadın her ne kadar yakın dövüşçü izlenimi verse de, sonuçta dışarıdaki bariyeri buradaki birisi kurmuştu. Kadının genjutsu yetenekleri olduğunu düşünerek savaşmaya çalışacaktı.

Durum kontrolü amacı ile ilk başta iyi ninjayı oynayacaktı Teki. Klonuna "Dur Rei! Önce arkadaşı dinleyelim." demişti. Kadın çoğul konuştuğu için klonunu gerçek birisi sanmış olma ihtimali vardı. Bu sebeple Teki de klonu gerçekmiş gibi davranacaktı.

"Selamlar kunoichi-san. Dışarıdaki bariyeriniz beni çok sinirlendirdi öncelikle bunu söylemek isterim. Şimdi lütfen bana burada ne bok yediğinizi açıklar mısınız? Keşişlerden ne istiyorsunuz? Amacınız ne? Sahiden bezmiş bir haldeyim ve bu olayı çözmek istiyorum. Amacın kavga ise seni yenerim bundan emin ol. Şimdi saçma bir hareket yapmadan konuşmaya başla lütfen. Eğer konuşmazsan ya da beni söylediklerinle ikna edemezsen durmayacağız. Şu sikik işi çözüp köyümüze dönmek istiyoruz. Ayrıca kaç kişisiniz bilmiyorum ancak buraya gelmekte olan 3 shinobi ve 1 adet kocaman beyaz kaplan var. Bariyeri nasıl geçeceklerini de bıraktığım not sayesinde biliyorlar. O yüzden daha fazla vakit kaybetmeden konuş lütfen."
Image
ImageImageImage ImageImageImageImageImageImage


Künye
İsim: Kasumikage Teki
Yaş: 20
Cinsiyet: Erkek
Element: Suiton
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 30.000
Prestij: 2
Ün: 29
Kullanılabilir GP: 0

Motivasyon
Bilinmek ve Saygı duyulmak; Teki her zaman saygı duyulan bir insan olmaktan keyif almıştır. Her zaman daha güçlü olmak, tebrik edilmek ister. Bu yüzden de shinobiliğe çok önem verir. Her zaman kendisinin seviye olarak üstünde birileri olacağının bilincindedir ve bu duygu onun çalışmalarına daha fazla enerji harcamasına sebep olur.

Komplikasyon
Karanlık; Karakter Kusagakure ile Riaru arasında geçen savaşta yoğun zihinsel saldırılara maruz kalmıştır. Saldırılar sebebiyle, karakter karanlık ortamlarda sanrılar görmektedir.
Karakter yoğun çabalar sonucunda sanrıları bir nebze de olsa def edebilmeyi başarmıştır. Karakter eğer bir kaç metre önünü görebileceği bir ışık kaynağına sahipse sandırlara negatif bir etki altında kalmadan karşı koyabilir. Bu mesafenin altında, karanlık karaktere ne kadar yakınsa sanrıların şiddeti o kadar artar. Eğer karakter zifiri karanlıktaysa sanrılar standart kuvvetlerine ulaşır.
Sanrılar karaktere olmayan silüetler ve sesler şeklinde gelir. Bu sanrılar karakterin stres seviyesini hızla arttırır, rasyonel düşünmesini engelleyebilir. En ağır şeklinde karakterin bir ışık kaynağı bulana kadar kaçmasına sebebiyet verebilir.

Özellikler

Profil
Güç: 5
Çeviklik: 6
Kondisyon: 6
Potansiyel: 6
Varlık: 6
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 3
[Çeviklik] Akrobasi: 3
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 3
[Kondisyon] Form: 8 (2. Favori)
[Potansiyel] Ninshuu: 7 (1. Favori)
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 1
[Varlık] Sosyalleşme: 1
[Zeka] Tıp: 2
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Kekkei Genkai
Dokuton; Kyousui No Yoroi
Atlama;Zırh Rekleksi

Ninjutsu
Suiton; Suiwa
Suiton; Mizurappa
Suiton; Bousen No Jutsu
Ninpou; Kage Bunshin no Jutsu
Ninpou; Shunshin
Ninpou; Otonaku Ashi no Jutsu
Ninpou; Kuchiyose no Jutsu; Hiyaki


Taijutsu
Shigure Stili (A-Rank)
Shigure Kenjutsu; Hadan
Shigure Kenjutsu; Hade
Suiseiki Stili (C-Rank)
Suiseiki: Kaidan


Genjutsu

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katana; Kitsune (İyi Kalite) (Aile Yadigarı)
Kar Küresi (Görev Hatırası)
Özel Üretim Siyah Termal Tulum
Özel Üretim Matara
Özel Üretim Bacak Aparatı (x2)
Özel Üretim Koruyucu Gözlük
Minik El Feneri
Zippo Çakmak
2 Kan Hapı (Normal)
1 Çakra Hapı (Normal)
2 Kondisyon Hapı (İyi)
2 İyileştirici Hap (Normal)
1 Yemek Hapı (Normal)
3 Kunai (Normal Kalite)
5 Shuriken (Normal Kalite)
5mt. Sentetik Misina (Normal Kalite)
1 Patlayıcı Parşömen (Normal Kalite)
2 Sis bombası (Normal Kalite)

Locked

Return to “Sagano Bambu Ormanı”