[Mod] Kotegawa Chisa

Karakterinize özel, doğaüstü yetenekler yaratabileceğiniz ve bunları kurgulayabileceğiniz bölüm.
Post Reply
User avatar
Kotegawa Chisa
Ishigakure
Ishigakure
Posts:427
Joined:August 31st, 2018, 1:59 am
Künye:

[Mod] Kotegawa Chisa

Post by Kotegawa Chisa » November 10th, 2019, 1:37 am

Barış


Arkaplan: Chisa'nın Barış adını verdiği bu tekniği nasıl bulduğunu anlamak için çocukluğuna kadar inmemiz gerekiyor.

Sandığınızın aksine Chisa, her zaman iyi kalpli bir insan değildi. Geçirdiği kazadan sonra ten renginin değişmesiyle beraber insanlara karşı büyük bir nefret duymaya başlamıştı. Sürekli olarak insanların kötü bakışlarını üzerinde hisseden bir çocuk için oldukça normal bir tepkiydi bu. Yine de, her ne kadar insanlardan nefret etse dahi onlar tarafından kabullenilmek istiyordu. Bu vesileyle akademiye yazıldı fakat orada da aradığı şeyi bulamadı. Çok çalışmış olmasına rağmen hala kimse tarafından kabul edilmemişti. Öğretmenleri ona her ne kadar sıradan bir öğrenci gibi davranmış olsa da Chisa her zaman dışlandığını hissediyordu.

Tek başına, sadece çalışarak birkaç yıl içerisinde akademiyi bitirdi ve alınbandını taktı. Artık eskisine nazaran toplumda daha fazla kabul görmeye başlamıştı fakat hala bazı insanlar onu kabullenmek istemiyordu. O zamanlar sadece bir kişi bile Chisa'ya tiksintiyle baksa herkesin aynı gözlerle baktığını düşünüyordu. Gün geçtikçe insanoğluna karşı olan öfkesi artmaya devam ediyordu. Her ne kadar insanlara yansıtmasa dahi geceleri eve gittiğinde saatlerce ağlıyor ve dış görünüşüne lanet ediyordu. Bir süreden sonra insanlığa olan nefreti geri dönülemeyecek bir seviyeye ulaşmıştı. Bu saatten sonra başına ne gelirse gelsin insanları sevemeyeceğini düşünüyordu.

Onun karanlıkla kaplanmış bu kalbini temizleyen şey ise basit bir teşekkür olmuştu. Takımıyla beraber çıktığı bir görev esnasında yardım ettiği yaşlı bir teyzeden duyduğu teşekkür onun tekrardan hayata bağlanmasını sağlayan şey olmuştu. Kadının ağzından çıkan kelimeleri duyduğu anda gözlerinden yaşlar akmaya başladı. Bunca zamandır aradığı şeyin basit bir teşekkür olduğunu dahi unutmuştu ufak kız.

O günden sonra elinden geldiğince insanlara yardım etmeye başladı. Elbette ilk başlarda insanların teşekkürlerini duymak için bunu yapıyordu, zira ufak kızın tek istediği şey kabul edilmekti. Zaman geçtikçe ufak kız büyüdü ve düşünceleri de kendisiyle beraber büyüdü. Bir yerden sonra düşmanlarına bile zarar vermek istemeyen bir insan haline geldi. İşte tam bu düşüncelere eriştiği anda büyük bir duvarla karşılaştı. Birilerini korumak için savaşması ve düşmanlarına zarar vermesi gerektiğinin farkındaydı fakat düşmanlarına da zarar vermek istemiyordu.

Genç kız bu konu hakkında oldukça uzun bir süre düşünmesine rağmen herhangi bir cevaba erişmeyi başaramamıştı. Yine de inatçı yapısından ötürü pes etmek gibi bir niyeti de yoktu. Düşündü, düşündü ve düşündü fakat herhangi bir cevap bulamadı.

Günün birinde genç kız güçlenmek için ustasının yanına gitti. Aklındaki düşüncelerin aynısını ustasının ağzından duyduktan sonra aradığı cevabı bulmayı başardı. Tek yapması gereken insanlara fiziksel olarak hasar vermemekti. Eğer kılıcımı düşmanlarımın içerisinden geçirebilirsem korumak istediklerimi koruyabilirim, diye düşündü genç kız. Bu düşüncesinin üzerine 'Barış' adını verdiği tekniği yaratmak için çalışmaya başladı. Tekniği yaratırken Genjutsu sanatından ilham aldı. Düşmanlarına zarar vermesine rağmen bunun sadece zihinsel bir hasar olarak kalmasını sağladı. Onun gibi bir acemi için oldukça zorlu bir yoldu fakat sonunda istediği tekniği elde etti.



Başlangıç: Mod, Chisa'nın saldırılarının rakip üzerinde kalıcı etki bırakmamasını sağlar.

Chisa'nın bir kaç saniyelik bir odaklanmasının ardından mod aktif olur. Bunun için herhangi bir el mührü veya özel bir hareket gerekmez, ancak mod açılırken bir miktar chakra tüketir. Bunun ardından, açık kaldığı süre boyunca minimal oranda chakra tüketmeye devam eder. Bu harcama yüksek değildir ve Chisa'yı çok rahatsız etmez ancak modun günler boyunca açık tutulmasını da engeller. Bununla beraber modun her bir hasarı yayması durumunda da hasarın boyutuna göre chakra harcanır. Ufak hasarlar minik chakra gereksinimine sahip olsa da, büyük hasarlar nispeten daha fazla chakra gerektirecektir. Ancak hiç bir hasar tek başına standart bir ninjutsu tekniğinin chakra gereksinimine yaklaşacak kadar fazla enerjiye ihtiyaç duymaz.

Mod aktif olduktan sonra Chisa'nın herhangi bir hedefin üzerinde oluşturacağı hasar fiziksel olarak herhangi bir etki bırakmaz, bu etki zihinsel acıya otomatik olarak dönüşür ve vücudun geri kalanına, hasarın boyutuna bağlı olarak yayılır. Normal hasarlar hasarın oluştuğu bölgeden bir ağrı hissettirse de büyük hasarlar tüm vücutta ağrı oluşturur.

Mod aktifken Chisa hiç bir şekilde bir hedefin vücut bütünlüğünü bozamaz. Herhangi bir şekilde bir hedefte kesik oluşturamaz, kemiğini kıramaz, etini kesemez, dişini kıramaz. Bu tarz bir etki oluşturacak her bir hamle, aksine, tüm bu acıyı vücuda zihinsel bir acıymış gibi yayar ve kişiyi yorar. Biriken bu zihinsel yorgunluk git gide hedefin dövüş performansını düşürür, en yüksek seviyede de bayılmasına sebep olur. Kişinin ölümüne sebep olacak olan yaralar kişiyi otomatik olarak bayıltacaktır.

Bu etki hem Ninjutsu, hem de fiziksel hasarlarda geçerlidir. Genjutsu'lar moddan etkilenmez, zira onlar zaten zihinsel hasar oluşturmaktadır. Genjutsu ile oluşan zihinsel hasar bu mod ile oluşan zihinsel yorgunluk ile üst üste binebilir.

Fiziksel olarak ise olaylar normal gerçekleşir, tek fark Chisa'nın hamlelerinin bir iz bırakmamasıdır. Yani bir kolu tertemiz kesecek olan bir kılıç kolun içinden geçip gider, ancak rakibin kolunun kesilmesi yerine yüksek bir zihinsel acı oluşur. Aynı şekilde Chisa birisine kılıcını saplarsa ve çekerse herhangi bir iz veya yara oluşmaz ancak hedef bu yaranın ağrısını zihinsel olarak hisseder. Bu durum Ninjutsu teknikleri için de geçerlidir; rakibe zarar verecek olan bir teknik herhangi bir fiziksel hasar bırakmaz ancak olaylar normal gerçekleşir.

Bununla beraber, Chisa'nın dolaylı olarak oluşturacağı hasarlar modun kapsamı dışındadır. Chisa'nın itip yere düşüreceği bir kişi eğer kafasını yere çarparsa normal bir şekilde hasar alır. Chisa ile birebir temas halinde olan veya Chisa'nın fırlattığı cisimler için bu mod işlevseldir, yani bir kişiye saplanan bir kılıç saplı kalsa bile kişide herhangi bir yara açmayacaktır ancak Chisa'nın saplı kılıcı bırakıp elini çekmesi durumunda 3, 4 saniye sonra kılıç aniden normal saplanmış gibi bir yara oluşturacaktır. Fırlatılan cisimler için bu süre hızlarını kaybetmelerine kadar geçen süredir.

Her bir "engellenen" yara Chisa'dan chakra yer ancak bu chakra ufaktır.
Last edited by Kotegawa Chisa on November 18th, 2019, 12:15 am, edited 2 times in total.
Image
Künye
İsim: Kotegawa Chisa
Yaş: 16
Cinsiyet: Kadın
Element: Katon
Seviye: C-Rank
Rütbe: Chuunin
Ryo: 140.000
Prestij: 0
Kullanılabilir GP: 0
Ün: 40

Motivasyon
Korumak!
Chisa hangi durumda olursa olsun zayıflara yardım eder. İlk başlarda insanlar tarafından kabul görmek için yapmasına rağmen zamanla düşünceleri değişmiş ve onları gerçekten isteyerek korumaya başlamıştır.


Komplikasyon
Kardeş - Kotegawa Ooki
Kardeşi onun hayatındaki en önemli şeydir. Onun gözünde kardeşi ulaşılamaz bir noktada bulunan kişidir. Yine de zarar görmesinden aşırı derecede korktuğundan dolayı var gücüyle ona destek çıkmak istemektedir. Bunu o kadar kafaya takmıştır ki bazen basit şeylerde bile onun yerine yapmak istemektedir.



Özellikler
Momoiro no Chibi - Kısaca Momo -
Chisa, Asakura'da tüccara karşılık beklemeden gerçekleştirdiği yardımlar sonucunda, Asakura çevresinde bu ünvanla bilinmektedir. Özellikle kervanlar ve tüccarlar tarafından fazlasıyla tanınan Chisa, mağdur durumdaki bir tüccarın sorunlarının halledilmesine ön ayak olduğu için fazlasıyla seviliyor.


Profil
Güç: 5
Çeviklik: 9
Kondisyon: 4
Potansiyel: 3
Varlık: 8
Zeka: 5

Beceri Listesi
[Güç] Atletizm: 1
[Çeviklik] Akrobasi: 1
[Çeviklik] El Hassasiyeti: 1
[Çeviklik] Saklanma: 1
[Kondisyon] Form: 1
[Potansiyel] Ninshuu: 1
[Varlık] Aldatma: 1
[Varlık] Empati: 4
[Varlık] Sosyalleşme: 4 - Favori
[Zeka] Tıp: 1
[Zeka] Farkındalık: 4
[Zeka] İzcilik: 1


Ninjutsu
D - Rank: Shunshin
B - Rank: Zukokku

Taijutsu
A - Rank: Iaido | Stil
B - Rank: Iaigiri
D-Rank: Hızlı Adımlar


Genjutsu
D-Rank: Görünmez Kılıç
D - Rank: Rakumei no Jutsu
C - Rank: Kanryousou
B - Rank: Mugen Onsa
A - Rank: Kokuangyou no Jutsu


Sensör
C - Rank: Meishou-dou

Modlar
Barış

Karakterin Üzerinde Bulunan Ekipmanlar/Eşyalar
Katanacığım(Normal Seviye)
User avatar
Cynic
Laplace
Laplace
Posts:568
Joined:August 24th, 2018, 10:41 pm

Re: [Mod] Kotegawa Chisa

Post by Cynic » December 26th, 2019, 2:05 am

Düzenlendi ve onaylandı.
Post Reply

Return to “Mod Yaratımı”